Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima poveste
Autor : Misterg82 - 2019-04-01
Citita de 10211 ori - Nota 8.52 (63 voturi)
Salutare tuturor!
Este prima poveste pe care o scriu așa că vă rog să îmi spune-ti cat mai multe păreri mai ales că este una reală.
Totul a inceput in anul 2010 cand împreună cu soția am decis sa încercăm ceva nou in materie de sex. După multe discuții am ajuns la concluzia că ar fi interesant sa încercăm swing-ul cu toate că în afară de ce ne-am documentat pe net nu știam nimic alt ceva.
Am creat o adresă de email și ne-am înscris pe câteva site-uri de specialitate ,nu a durat mult până am inceput sa primim cereri de prietenie care mai de care cu experiență vastă ,dar noi ne doream un cuplu începător că și noi
După ceva timp am primit o cerere de la un cuplu de vârstă apropiată că și noi și cu experiență la fel că și noi adică 0. După mai multe discuții am decis sa ne vedem și fata in fata .
A sosit ziua când trebuia să ne vedem cu cei 2 la o cafea, nu pot spune cate emoții aveam și mii de întrebări care îmi treceau prin minte " oare cum va decurge întâlnirea? Oare ce vom vorbi? Oare cum va fi? Etc" și eu și Alexandra soția mea ne simțeam că la prima întâlnire din viața noastra. Ajunși la locul stabilit am constata că ei ajunseseră înaintea noastră și ne așteptau ,după ce am făcut conștiința și fata in fata ne-au mărturisit că și ei sunt plini de emoții. Pe ea o chema Ramona și pe el Doru , el era un băiat atletic înalt și bine conturat iar ea era de statura medie dar cu forme de invidiat, ne-am așezat la masă și am început să discutăm despre noi fel și fel de discuri până inevitabil sa ajuns și la discuția pt care venisem. Pt a putea discuta mai lejer și fără emoții am decis sa comandam o sticla de vin și pot spune că ne-a ajutat fara îndoiala.
Alexandra se scuza și spune că trebuie să meargă la baie la care Ramona se ridică și spune că o însoțește,rămân eu cu Doru la masă după ce se îndepărtează fetele îi spun lui Doru că are o soție foarte frumoasa el îmi mulțumește și spune că și Alexandra e frumoasa dar și foarte sexi .
După circa 10 minute vin fetele de la baie cu un zâmbet larg pe fata râzând una către cealaltă se așează jos iar Alexandra ii spune Ramonei " le spunem băieților la ce ne-am gândit noi?". Din pura curiozitate și eu și Doru am răspuns instantaneu " la ce?"
Să mergem toți 4 la Ramona și Doru acasă cât timp voi mai savurați o sticla de vin noi sa facem o prăjitură , am fost toți de acord am cerut nota și am plecat .
Ajunși în apartamentul lor noi băieți ne-am pun pe canapea în sufragerie iar fetele sau retras în bucătărie.
După multe discuții apar și fetele cu un platou de clătite și încă o sticla de vin
Fetele in timp ce au făcut clătitele savuraseră și o sticla de vin , după ce ne-au înmânat platoul de clătite au confiscat telecomanda și au dat pe un post de muzică și au început să ...



    Login