Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima oara si intaia data
Autor : pirokatek - 2011-06-13
Citita de 15864 ori - Nota 7.88 (33 voturi)
Demult, cand amintirea copilariei mele nu era o amintire, ci dulcele prezent, am trait, ca mai toti oamenii de altfel prima experienta erotica. Si ce? Parca ar fi ceva iesit din comun, nu ceva banal. Poate pentru unii a fost banal, dar pentru mine nu. Unu, pentru ca a fost intr-un lift, doi, pentru ca a fost un trio si in fine, trei, pentru ca a fost experienta mea!
Intrasem la liceu, dupa un examen destul de greu. Imediat dupa revolutie nu se dadea porcaria de capacitate de azi ci un examen de admitere. Intru, ma acomodez, trec prin primul an de liceu si vine vacanta. O vacanta ca multe altele, cand ma duceam cu parintii la mare sau la munte. Da ai citit bine, cu parintii! Nu m-am simtit niciodata stingherit ca m-am dus in concediu cu ai mei chiar si in facultate! Si oricum in `94 sau `95 la 14-15 ani erai inca copil.
Vara, veselie, caldura numai bine de plecat la mare. Colac peste pupaza tata anunta fericit ca a facut rost de bilet si ca vom sta doua saptamani. Ura! Apoi vine deceptia, nu mai mergem la Mamaia cu prietenii nostri ci la Saturn singuri. Naspa!
Dar nu era o tragedie! Punem toti trei fundul in masina la 3 dimineata si la ora 9 ne cazam! Hotel mare cu multe etaje, chiar pe plaja!
Dupa prima balaceala a zilei mergem frumusel la masa.
Mancam, admirand marea si din cand in cand tragand cu ochiul la un grup de straini, nemti parca, galagiosi si blonzi.
-Ia uite, acolo la masa de langa umbrela aia rosie, nu e mama fostei tale colege, Amalia, ma intreaba mama? Cum o chema, Lupu, parca?!
Ma uit, vad la cine se referea mama si o vad chiar si pe Amalia.
-Da ea este si e si Amalia.
Fusesem colegi la generala, fara sa avem prea multe in comun. Amalia era o fata brunetica cu ochii mari si fata rotunda nici urata, nici frumoasa, dar cu suficient vino-incoa`.
O vad pe maica-sa uitandu-se spre noi, zambind si ridicandu-se repede de la masa. Amalia, o fetita si o alta femeie o urmeaza.
-Vai, doamna Ionescu, ce bine imi pare ca va vad! N-am ridicat si noi. Mama il prezinta pe tata, ele se stiau de la sedintele cu parintii.
-Amalia, vino incoace, uite este colegul tau, Mihai! Ea este fata mea cea mica, zise vorbareata doamna aratand spre o fetita cam de 8 ani iar ea este cea mai buna prietena a mea, Cornelia!
-Ne pare bine!
Am unit mesele, la insistentele mamei colegei. Era genul de femeie foarte volubila si vorbareata. Nici mama nu era o taciturna, dar nici asa!
A doua zi ne-am intalnit la plaja, adultii sporovaiau si noi tineretul nu mai ieseam din apa, decat dupa lungi tratative si parlamentari.
Inotam pana mai in larg, cu salteaua pneumatica, inchiriam hidrobiciclete sau pur si simplu ne balaceam.
Am descoperit ca Amalia era o fata draguta si simpatica si in cateva zile ne-am cunoscut mai mult decat in patru ani de gimnaziu. Ba drept sa spun n-am si apropiat putin.
In cateva seri chiar am mers la un mic club pe plaja insotiti de Cornelia si Ioana, sora mai mica. Dansul, lumina intima au facut multe, de ambele parti. Imi paruse mie rau la inceput ca nu am mers cu prietenii din anii trecuti dar acum nu mai aveam nici cel mai mic regret!
Intr-o seara am mers numai noi doi, ceilalti mergand la teatru. Am pretextat ca noi vazusem deja piesa si am chiulit!
In primul an de liceu cunoscusem cateva fete iesisem impreuna dar de la nici una nu primisem prea multa afectiune. Poate eram eu de vina, lipsa de experienta. Niciodata nu am fost un Don Juan! Cu Amalia era o chestie reciproca, eu deschideam gura sa spun ceva si ea parca imi citea gandurile si ma completa.
Ne-am plimbat de mana pe faleza si am vorbit cate in luna! Am mers pe un dig, in apropiere canta muzica la o terasa, cu nemuritorul Winds of Change al celor de la Scorpions. Niciodata nu dansasem atat de lipit de o fata, niciodata nu mangaiasem cu buzele parul aspru de la sare si nici cu degetele timide o bucatica de talie! Niciodata nu mai simtisem degetele calde alunecand pe ceafa mea de la marginea tricoului pana la radacina parului in timp ce niste ochi mari si intunecati im sfredeleau privirea.
A urmat o incercare timida de sarut cu apropierea ezitanta a buzelor si cu un raspuns la fel de timid. Buzele noatre s-au atins si s-au retras repede de parca ne-ar fi curentat! A doua incercare a fost mai reusita si micul sarut a fost ceva extraordinar pentru un baiat care nu mai sarutase inca o fata! La urmatorul buzele s-au intredeschis de la sine si sarutul a fost ud, limbile s-au incolacit si dintii au scrasnit neindemanatic facandu-ne sa ne retragem cu un suras stingher, copilaresc!
Ne-am multumit sa ne sarutam simplu. Dar atunci cand nu te avanti cu patos intr-un sarut cu totul pasional, celelalte simturi raman deschise. Am simtit atunci prima data cum niste sani fermi, nemascati de sutien, imi impung pieptul, am simtit cum coapsa ei, sub rochia lunga si usoara de vara care ii drapa fomele, se lipeste de coapsa mea si se freaca usor si mai presus de toate am simtit ca pantalonii mei se umfla in fata. Erectia era ceva firesc, coapsele noastre frecandu-se reciproc. Genunchiul ei a urcat suficient ca sa intalneasca pantalonii mei umflati! Pe moment s-a retras apoi a urcat iarasi, explorand parca...
Ne-a trezit brusc schimbarea de melodie, de la blues la o populara saltareata si ne-a facut sa ne uitam la ceas. Piesa se terminase si promisesem sa fim la hotel.
Am plecat de mana, am urcat in camere fara a uita insa sa ne sarutam pe furis la iesirea din lift. Aveam camerele la acelasi etaj.
Ai mei nu ajunsesera inca si eu am adormit cu gandul la sarutul si atingerea Amaliei...
Zilele urmatoare au fost minunate. Cu toate ca ne-am cam ferit sa nu bage ai nostri de seama schimbarea si asta a stricat putin placerea.
Eram putin nervos caci uneori aveam erectie numai la vederea Amaliei si trebuia sa iau masuri de camuflaj, gen ramas la plaja intins pe burta sau sters mai indelungat cu prosopul. Ea a observat si, dracusor, se cam lipea de mine in apa, fapt care imi „displacea teribil”. Mai ales ca era nemaipomenit contactul cu pielea ei.
Nu m-am lasat mai prejos si i-am raspuns si eu lipindu-ma de ea in plina erectie subacvatica sau atingand-o un pic mai mult decat intamplator si un pic mai insinuant.
Intr-o zi am iesit numai noi doi cu salteaua, Ioana plangandu-se ca apa e cam rece. Ne-am dus mai departe, ne-am urcat pe jumatate pe saltea de-a curmezisul. Stateam lipiti cu copasele unul de celelalt si eu am cuprins-o cu o mana peste spate, pana spre subsoara. Degetele mele au intalit moliciune ferma a unei margini de san pe care au prins a o mangaia. Intre timp sporovaiam. S-a lipit si mai tare de mine. Eu fiind inalt, cu mana lunga, am putut sa inaintez usor in sutienul ei, fara ca ea sa zica ceva. Pe masura ce minutele se scurgeau mana mea explara din ce in ce mai mult in timp ce sub saltea ceva creste proportional. Degetele mele au intalnit marginea areolei sanului. Am simtit-o mai tare si mai bombata decat restul rotunjumii.
-Ce faci tu? a sunat atunci o intrebare directa in timp ce niste ochi negri m-au tintuit cu un zambet
-Eu, nimic, am zambit la randul meu, dar fara sa retrag un milimetru mana.
-Nimicul asta se cheama pipait!
-Cum, asta, asa? Si mana mea a alunecat sub san strangandu-l si ridicandul usor.
-Chiar asa!
-Stii asa imi pot mentine echilibrul mai bine pe saltea, a venit raspunsul meu halucinant. E o chestie de echilibru in flotabilitate...
Rasul ei a facut sa se cutremure salteaua.
-Si crezi ca eu nu am nimic de zis cu privire la asta?
-Pai... daca vrei sa zici, zii!
Intr-o clipa mainile ei se desprinsera de pe saltea si ajunsera pe umerii mei ca in secunda doi sa ma bage cu capul in apa.
Mi-am ridicat mainile si m-am scufundat putin mai mult pentru a putea iesi la suprafata lipit de spatele Amaliei, impungand-o in fund cu „carma”.
-Eee, ce e asta?
-Ancora mea!
-Sa vedem! Si o mana ezitanta a alunecat peste slipul meu solicitat deja la maxim, strangand usor. Mana s-a retras la fel de repede.
-Hmm, ancora ta nu e lansata...
-Ei, copii, hai iesiti odata ca e rece apa, sa nu raciti! Cornelia se apropia inot de noi.
Eram destul de departe cu salteaua si Cornelia gafaia usor dupa efortul depus ca sa inoate pana la noi. S-a tinut cu o mana de cealalta parte a saltelei.
-Da tocmai vroiam si noi sa venim, a zis Amalia
-Atunci stati sa imi trag si eu sufletul si mergem.
Dupa cateva schimburi de cuvinte, Cornelia s-a scufundat repede pe sub saltea iesind de partea noastra, stergandu-se de mine. I-a fost cu neputinta sa nu simta erectia, drept care s-a uitat lung la mine si a zambit...
Eu eram putin jenat de faptul ca fusesem prins in off-side, tradandu-ma ca mica noastra plimbare cu salteaua nu fusese chiar nevinovata. Ma gandeam ca ii va spune mamei fetei.
Dar Cornelia s-a multumit sa zambeasca spre mine cand am iesit din apa si atat. Amalia se comporta normal, nu bagase nimic de seama.
Seara, pe faleza am abordat timid problema.
-Stii, azi in apa... Cornelia s-a atins de mine si mi-a simtit-o...
-Da stiu.
-Stii???!!!
-Pai de ce sa nu stiu, doar ea mi-a zis!
-Si ce altceva a mai zis?
-He, he! Mihai, esti cam indiscret.
-Nu sunt indiscret deloc ci doar... curios, pentru ca e o problema mai delicata...
-Si care e problema mai delicata?
-Pai ca noi doi...
-Ce am facut, nu am facut nimic neobisnuit!
Amalia vorbea cu o nonsalanta deosebita pentru o fata de varsta ei, la vremea aceea. De obicei colegele mele erau mai timide in a aborda stfel de discutii. Dar in definitiv eu habar nu aveam cum era fata in realitate pentru ca o cunosteam de prea putina vreme... Discutia parea interesanta!
-Pai nu ca ar fi neobisnuit sa ne ... pipaim putin, dar e cam... ciudat si jenant sa afle toata lumea, m-am balbait eu.
Atunci ea s-a lipit de mine, m-a privit in ochi si a zis:
-E naspa sa afle toata lumea ca iti place de o fata, ca iesi cu ea si ca ...
A fost randul ei sa roseasca!
-Si ca....? am inganat-o eu
-Ei bine, si ca ai vrea sa mergi mai departe cu ea!
Am ramas mirat. Amalia imi batea apropo sa facem sex??!!
-Pai...
-Ceeee? Nu e asa?
-Nuuu, aaaa, ba da, da sigur! Balbaiala mea a fost acompaniata de o aprobare energica din cap.
M-am fastacit un moment, mi-am luat inima in dinti si am privit-o drept in ochi. Nu era nici urma de amuzament sau de gluma. Amalia vorbea serios ca vroia sa o faca cu mine.
-Amalia...
-Taci... si un sarut umed imi inchise gura. Cum puteam sa fiu marlan si sa nu raspund...
Dupa ce ne-am pecetluit intelegerea reciproca ca ne doream unul pe altul cu un sarut, ne-am ridicat si am pornit-o de mana pe faleza.
-Stii, Cornelia, e o persoana deosebita, a inceput Amalia. De cand ne-a parasit tata, ne-a fost mereu aproape, a fost ca o a doua mama pentru noi. Este cea mi buna prietena, nu numai a mamei ci si a noastra, a fetelor. Discutam totul deschis cu ea si cu mama, dar problemele mai delicate prefer sa le discut cu ea.
-Si „problema” de mai devreme ai discutat-o?
-Da si a promis sa ne ajute!
-Si daca afla mama ta?
-O sa afle, mai devreme sau mai tarziu, a ridicat ea din umeri.
Urma sa facem sex, sa fac sex pentru prima oara! Habar nu aveam cum sa proceez in realitate, tot ce stiam era dintr-un film porno pe care il vazusem in urma cu cateva luni, pe furis la un prieten. Toata noaptea m-am zvarcolit in pat crucindu-ma, facand planuri si ridicandu-mi mii de intrebari. Pana la urma am adormit si dimineata a venit cu o pata alba pe cearceaful patului...
Au urmat cateva zile frumoase, fara sa mai abordam subiectul, ca si cum discutia nu avusese loc. Bineinteles ca apropierea noastra nu scapase nici parintilor mei si nici mamei ei, dar nimeni nu zicea nimic, parand firesc. Am surprins chiar o discutie nostalgica intre ai mei de genul: ”Mai tii minte, nevasta cand am fost noi doi....”
Concediul se apropia repede de sfarsit, mai aveam cateva zile. Coincidenta fericita era ca si Amalia statea tot doua saptamani, ca si noi, deci plecam impreuna in aceiasi zi. Discutia si promisiunea noastra incepea sa se estompeze pe masura ce se apropia ziua plecarii. Si eu eram convins ca o sa facem sex chiar la mare!
Cu doua zile inainte de plecare, am urcat in camera pentru o necesitate fiziologica, asa cum faceam de obicei cand ream pe plaja, deoarece WC-urile publice erau mizerabile si hotelul era foarte aproape. Trageam tricoul pe mine si luam cheia si gata. In ziua aia Cornelia si Amalia nu venisera la plaja cu noi, vroiau sa mearga sa cumpere nu stiu ce.
Deci urc in camera, la etajul 6, rezolv problema si ies. La lift, ma intalnesc, coincidenta, cu Amalia si Cornelia echipate de plaja. Se intorsesera de la cumparaturi si veneau sa ne tina companie.
Chemam liftul, care se lasa asteptat. De obicei dura destul de mult pana venea dar de data asta dura prea mult. Cand tocmai vroiam sa coboram pe scari, soseste liftul de serviciu cu o camerista care ne roaga sa ii tinem si ei liftul pana ia nu stiu ce din oficiu. Enervata, Cornelia ne face semn sa uracm si apasa pe „parter”, fara a mai astepta pe nimeni.
-Las-o sa coboare pe scari, abia mai face miscare, nu ati vazut ce grasa era!
Noi incepem sa chicotim, moment in care luminile din lift palpaie si liftul se opreste cu o smucitura. Dupa un moment de bezna adanca se aprind luminile de avarie. Pana de curent.
-Mai sa fie! Asta ne trebuia noua acum, sa ramanem blocati in lift, zise cu naduf Amalia. Cine stie cat o dura!
-Aloooo! Ne aude cineva? Cornelia izbi de cateva ori cu pumnii in usa.
-Trebuie sa fie un buton de alarama pe panou, am zis eu.
-Da asta, rase Cornelia aratand spre un buton carea atarna de un fir ca un ochi scos.
-Si asta e butonul de apel al interfonului de la lift, arata Amalia spre o gaura in panoul cu butoane.
Deci iata-ne blocati toti trei in lift!
Am asteptat o vreme vorbind sa treaca timpul in lumina rosie a becului de avarie.
Habar nu aveam ce ora era caci nici unul nu aveam ceas. La un moment dat se aude un harait in difuzorul intercomului liftului si o voce venita parca din China anunta:
-„Pentru toate persoanele blocate in lifturi. Este o pana generala de curent in statiune, a cazut un punct de transformare. Nu se stie cat va dura remedierea, dar in mod sigur cateva ore. Va rugam nu incercati sa fortati usile. Vom incerca sa va scoatem noi.”
-Excelent, am exclamat eu. Poate incep cu noi. Cred ca suntem aproapre de parter, caci am coborat destul de mult pana sa ne oprim.
-„Pentru cei blocati in liftul de serviciu. Din pacate nu putem ajunge la voi pentru ca usile de la meznin, unde va aflati acum au fost dezafectate. Ne cerem scuze dar va trebui sa asteptati revenirea curentului.”
-Astia suntem noi, baftosii, s-a suparat Amalia.
-Pai daca nu putem sa fim pescuiti din lift, macar sa ne facem comozi. Si Cornelia arata spre un carucior de serviciu plin cu perne si cearsafuri. L-am tras jos si ne-am tolanit pe ele.
-Cine stie cat o sa dureze... am zis eu.
-Si ce? Iti displace compania, m-a luat peste picior Cornelia?
-Aaa, nu, cum sa imi displaca? Ma gandeam la ai mei si la mama ta, Amalia sa nu se ingrijoreze.
-Daca ne cauta or sa afle de pana de curent si or sa se prinda ca suntm in lift, ca doar ne-a vazut grasana de serviciu, a ras Amalia.
Ele nu pareau deloc ingrijorate. Eu de ce as fi fost?
Am inceput sa vorbim ba de una ba de alta. Eu eram cu ochii pe Amalia care statea chiar sub lumina de avarie, imbracata cu un tricou lung si larg si numai in slip. Cornelia nu prea lua parte la discutie si statea in cealalta parte a cabinei, cu chipul cufundat in umbra. Si ea era imbracata la fel, dar tricoul se cam mula pe formele ei de femeie matura. Eu in schimb nu aveam ochi decat pentru silueta Amaliei. Pretextand ca am amortit mam ridicat, facand cateva miscari de incalzire si m-am reasezat ceva mi aproape de fata. Ea s-a apropiat pe nesimtite de mine pana cand, firesc ca si atracatia, aproape ne-am lipit unul de altul. Cornelia devenea pe masura ce treceau minutele ca si inexistenta. Pana cand...
-Copii... cred ca o sa stam mult si bine aici... Imi pare rau, dar si mai rau imi pare ca sunt cu voi, a zis ea intr-un tarziu. Cre ca trecuse o ora si mai bine.
-Poftim, am zis eu perplex? De ce ?
-Ei de ce si tu! Ati fi avut un cuibusor minunat sa faceti ceea ce doriti amandoi. Ssss, se ridica ea punandu-mi mana pe buze cand am dat sa zic ceva, evident sa protestez. Sa nu zici ca nu e asa. Amalia?
-Eu nu neg nimic, am vorbit de mult cu Mihai ca as vrea sa o fac cu el... a zis fata. Era evident ca avaeau o relatie foarte deschisa una cu alta si nu isi ascundeau nimic, exact asa cum imi spusese.
-Mihai?
-Aaaa, pai, stii, aaa... m-am balbait si m-am rosit eu stingherit.
-Adica nu mai vrei sa o faci cu mine, ma impunse Amalia cu degetul in piept?
-Aaaa, nu, aaa adica, da, dar...
-Stiu, eu sunt aici si va incurc, exact ce va spuneam, a zis Cornelia. Dar poate va pot ajuta cu un sfat, cu ceva...
-Cornelia, vrei? a intrebat Amalia.
Ce naiba spuneau astea? Vroiau sa facem sex acolo sub indrumarea ei??!!!
-Daca vreti si voi...
Atunci Cornelia s-a ridicat in picioare, ne-a ridicat si pe noi de mana. Mi se parea ceva total ireal in lumina aia de avarie...
-Sunteti tineri si nu veti mai fi asa peste ceva vreme. Lasati tineretea sa isi spuna cuvantul, nu ii taiati aripile. Pe masura ce vorbea ea ne apropia unul de celalat. Voi va doriti unul pe celalat si asta se simte de departe. Nu va jenati sa recunoasteti caci veti face un pas mare inainte pe un drum lung si intortochiat plin de minunatii dar nu totdeauna frumos.
Ne atingeam piepturile si Cornelia continua sa ne apropie. Eram ca vrajit si Amalia la fel caci ne priveam fix, lasand vorbele ei sa treaca prin noi.
-Amandoi sunteti... necopti si fara experienta. Nu aveti nevoie decat de dorinta si totul va merge de la sine. Faceti abstractie de mine, caci eu voi fi ca si absenta dar va voi indruma ca totul sa meaga bine, prima data.
Buzele noastre s-au unit, limbile s-au incolacit, mainile s-au cuprins, timpul a incremenit precum liftul blocat. Am simtit cum mainile Corneliei mi le-au luat incet si firesc pe ale mele si le-au coborat mai jos de talia Amaliei. I-am cuprins fundul tare strans int-un slip normal si am inceput sa il framant in ritmul sarutarii. Mainile Amaliei, ghidate de Cornelia au alunecat usor de pe cafa mea pe spate mangaindu-ma. In tot acest timp ne-am sarutat ca si cum am fi vrut sa recuperam toate momentele care le pierdusem pe plaja. Framantarea fundului Amaliei a avut ca urmare fireasca alunecarea lor spre talie si mai sus pe spatele gol sub tricou. Mainile ei au urcat firesc si tricoul a invins parsiva lege a gravitatiei pret de o secunda doar ca sa recada uitat pe maldarul de carceafuri. Am simtit mainile Corneliei cu imi ridica si mie tricoul ca o secunda mai tarziu sa il intalneasca pe ceal al Amaliei, jos.
-Copii, opriti-va si priviti-va unul pe celalalt!
Ideea era geniala, caci in lumina accea chiara formele abia se ghiceau, dar cu atat mai mult starneau simturile. Mana fetei a poposit pe pieptul meu, a coborat si mi-a luat-o pe a mea punand-o drept deasupra sanului stang.
-Simti cum bate?
-Fireste ca simt!
-Atunci fa-o sa bata si mai tare!
M-am departat usor de ea, am intors-o spre lumina ca sa ii pot vedea sanii. Minunatie! Sani de adolescenta, tari cu sfarcul neted, cu areola mai inunecata care bomba parca rupand oarecum armonia liniei perfecte ce cobora de la umar pana sub san. Nu exista forta care sa ma opreasca sa nu ii cuprind in maini si sa ii mangai, urmarindu-le rotunjimile. O data , da doua ori si iarasi uitand sa numar privind numai sanii aceeia abia copti. As fi vrut sa imi ingrop fata intre ei sa ii sarut...
-Sarut-o pe sani...
Stia ea Cornelia ce stia.
Plelea era catifelata dar ferma si buzele mele s-au desfatat urmand conturul lor, asa cum o facusera si mainile. Limba a stat cuminte in gura. Mainile fetei mi-au cuprins umerii mergand spere baza gatului cu miscari de alint.
-Linge-o pe sfarcuri...
Daaaa! Incet, fara sa ma grabesc am scos usor limba si am atins-o pe un sfarc. Ca la o apasare de buton acesta s-a intarit, mic nasuc si pielea areolei s-a incretit. Am lins-o usor in jurul sfarcului.
-Ling-o in spirala spre marginea sanului, Mihai!
Limba mea a descris universala forma pornind sa exploreze rotunjimea, lasand dare ude ce strauceau usor in lumina chioara.
Cand am trecut la celalalt san Amalia a gemut usor si mainile ei au inceput a explora mai mult decat umerii si gatul. Pieptul meul-a fost pentru o clipa loc de odihna ca apoi sa coboare spre abdomen. Eu am simtit cum Cornelia ma impinge in jos si am ingenunchiat in fata Amaliei. Ea ma privea de sus printre sani. I-am cuprins iarasi in maini si mi-am ingropat nasul drept in buricul ei. Pielea ei era....mmm!
-Copii intindeti-va aici!
Mormanul de paturi si cearceafuri mi s-a parut mai moale dec...



    Login