Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataprima oara in 4
Autor : ababa - 2011-08-17
Citita de 8548 ori - Nota 7.57 (21 voturi)
avand in vedere ca hormonii mei isi cam fac de cap in ultima vreme... hai sa-i mai linistesc prin a-mi mai pune o data imaginatia la contributie... si de data asta o sa va povestesc cum imi imaginez eu ca va fi prima mea experienta intr-un grup mai mare de 3 persoane... (experienta care cred ca se va intampla intr-un viitor foarte apropiat de altfel... sper numai sa nu fiu dezamagita, asa cum s-a intamplat cu majoritatea fanteziilor pe care le-am incercat in realitate).

e vineri dupa-amiaza... eu si iubitul meu (sa-i spunem emi de data asta) suntem in drum spre o cabana de pe un munte oarecare... inca e cald afara, desi nu mai e chiar miezul verii, asa ca ne invoim amandoi de la munca mai devreme si plecam din bacau la drum in jurul orei 2 dupa-amiaza.

bineinteles, acesta era menit sa fie un sfarsit de saptamana "romantic". asa ca eu m-am gandit sa incepen din timp... mi-am luat pe mine o rochita foarte scurta si foarte lejera, ca de, doar nu mergeam pe jos. l-am observat pe emi ca apasa pedala de acceleratie, asa ca m-am gandit sa il tachinez un pic... mi-am sprijinit geninchiul drept de geamul de la portiera si am inceput sa ma masturbez prin chiloteii albi (care oricum erau prea mici si prea transparenti ca sa ascunda ceva). emi e foarte concentrat la drum, asa ca imi eliberez un san si incep sa il ling usor, atata cat ajung. simt cum ma umezesc intre picioare si cum mi se intaresc sfarcurile (sfarcul care inca nu e inca liber impunge rochita cu nesimtire as putea spune) si imi scapa un suspin usor...

emi aude suspinil si se intoarce spre mine... si ramane socat! eu ma uit tinta intre picioarele lui si, spre marea mea satisfactie, in cateva secunde incep sa ii vad erectia prin pantaloni. evident ca in momentul ala deja simt cum curg lichidele din pasarica mea care a trecut demult de stadiul de umeda, asa ca bag 2 degete inauntru, si apoi le duc la gura si le curat bine-bine cu limba... emi deja are serioase probleme in a tine masina dreapta pe sosea, si cauta cu disperare un loc unde sa traga pe dreapta.

dupa cateva minute care amandorura ni s-au parut o eternitate, gasim mult cautatul loc de parcare... emi deja isi freca obiectul muncii, pregatindu-l pentru proba de foc. eu in timpul asta am trecut la artileria grea... aveam in geanta un vibrator nou-nout, de care emi nu stia, si cum se simtea neglijat (vibratorul), m-am hotarat sa il pun la treaba... si ce treaba buna facea, ca numai bine, in momentul in care emi a parcat masina pe mine m-a cuprins un orgasm puternic si violent. emi nu rateaza momentul si se apleaca deasupra mea, imi da mainile la o parte, si incepe sa manuiasca el vibratorul in timp ce imi linge clitorisul deja umflat la maxim. evident, asta ma face sa mai am un orgasm la cateva secunde dupa ce se terminase primul... ma excita la nebunie sa stiu ca se uita la pasarica mea in timp ce vibratorul intra si iesea din ea (mai are rost sa spun ca eu imi imaginam ca este pula altui barbat?)

cand dau semne ca ma apropii de finalul orgasmului, emi ma ia de mijloc si ma pune cu fundul pe volan, imi rupe bikinii pe care eu doar ii dadusem la o parte, si ma penetreaza in forta... dupa doua orgasme puternice, pasarica mea era deja suficient de umeda incat penisul lui emi sa alunece cu usurinta in mine... imi trece un deget printre buzele de la pasarica, pe clitoris, ca sa il umezeasca, si apoi incepe sa imi maseze anusul usor... si in cateva secunde deja simt degetul lui cum intra in gaura cea stramta... apoi inca un deget... ia vibratorul de pe scaunul din dreapta, isi scoate penisul din pasarica mea si il inlocuieste cu noua mea jucarie. penisul lui, care este plin pana la radacina de lichidele dulci ale orgasmelor mele recente, se indreapta spre gaura proaspat pregatita si incepe sa impinga usor... il simt in mine din ce in ce mai adanc, desi inca ma doare un pic, fiindca e foarte dotat. in acelasi timp, cu o mana imi ghideaza soldurile sus-jos in ritmul care ii place lui, iar cu cealalta se foloseste de vibrator ca sa imi umple si pasarica... din nou il vad cat de lacom se uita la miscarea labiilor mele pe vibrator, si asta, combinat cu faptul ca aveam ambele gauri pline pana la refuz si cu faptul ca eram totusi intr-un spatiu public unde putea oricand sa mai vina cineva, m-au facut sa imi dau drumul din nou.

emi simte cum muschii mei se contracta in jurul penisului lui... se uita la gaurile mele pline, si incepe si el sa zvacneasca in adancul fundului meu... se face si mai tare, si mai mare, si dintr-o data simt caldura lui in mine... si cat de bine poate fi...

in fine, reusim sa ne calmam si sa ne revenim incetul cu incetul, si purcedem din nou la drum, fericiti amandoi. eu insa aveam o alta problema... abia ma incalzisem, asa ca mai voiam... eram de suficient de mult timp cu emi ca el sa fie constient de asta (lucru care de altfel incepea din nou sa se vada in pantalonii lui). eu, ca un dracusor impielitat ce sunt, am inceput sa il intreb mai pe ocolite daca l-ar deranja sa ma "imparta" cu un alt barbat (era prima oara cand foloseam jucarii de fata cu el). a intors capul spre mine, incercand sa para mirat, dar sclipirea din ochii lui mi-a dat de inteles ca ii suradea ideea. asa ca pe tot drumul pana la cabana am discutat pe marginea acestui subiect. bietul emi, cred ca deja incepeau sa il doara testiculele de la cat a stat in erectie pana am ajus in sfarsit la cabana.

am ajuns abia pe la 7 seara la destinatie... afara deja era racoare si adia un pic vantul... suficient cat sa mi se intareasca sfarcurile intr-un mod provocator. ne-am cazat si am coborat la cina. bineinteles ca mie imi statea mintea tot la prostii, asa ca am luat niste pantaloni cu talia foarte joasa, ca abia imi acoperea muntele lui venus si lasa sa se vada o buna parte din crapatura de la fund, care imi intrau in pasarica si pocneau pe fundul meu bombat, un maieut foarte mulat si decoltat. bineinteles ca eram machiata provocator, si nu lipseau nici tocurile inalte. bietul emi, inca mai era in erectie...

cand am ajuns in sala de mese am observat ca mai era un cuplu acolo... de fapt, eu i-am observat pe ei pentru ca era evident ca ei ma observasera pe mine... el ma dezbraca din priviri, iar ea se uita la mine cu invidie. i-am soptit lui emi ca tocmai s-a ivit ocazia sa ma vada in timp ce sunt cu alt barbat, si m-am asezat pe scaun. emi se uita la mine intrebator, incercand sa isi dea seama ce idei nastrusnice mai trec prin capsorul meu.

ne apucam de mancat. eu continui sa il atat pe noul meu admirator... ii fac ochi dulci, imi plimb provocator limba peste buze, ma intind dupa paine sa sare in asa fel incat sa mi se vada sanii aproape in totalitate etc. emi asista la tot acest specctacol privindu-ma surprins si amuzat. ma descalt de un pantof si intind piciorul pana intre picioarele lui emi in timp ce il provoc pe vecinul nostru de cabana. toti 3 (atat emi cat si cuplul care se uita la mine) sunt surprinsi de acest gest. il vad pe admiratorul meu ca incepe sa isi frece pula deja sculata prin pantaloni, dar spre marea mea surpriza (placuta, bineiteles), vad ca femeia de langa el nu se mai uita la mine cu invidie, ci cu dorinta. nici nu va puteti imagina ce zambet plin de satisfactie a aparut pe chipul meu :) bineinteles, ca si "concurenta" mea incepe sa isi scoata armele la atac. (am uitat sa mentionez ca si ei erau cam de aceeasi varsta cu noi, si aratau chiar bine).

intr-un tarziu terminam si de mancat... era abia ora noua, dar mie mi se paruse o vesnicie ora asta in care chipurile am luat cina. eu ma ridic de la masa si merg intentionat in cel mai sexy fel pe care il stiu, unduindu-mi soldurile intr-un mod lasciv si provocator, lasand una din bretele de la maieut sa cada si sa imi descopere o parte din zona din jurul sfarcului intarit. evident ca si ceilalti doi oaspeti ai cabanei au venit dupa noi. in timp ce urcam scarile, emi o ia inainte ca sa descuie usa, iar eu continui sa ii atat pe "vecinii" nostri de cabana.

ajungem in sfarsit in fata usii, iar femeia din sala de mese imi pune mana pe fund cand trece pe langa mine. pe mine ma surprinde miscarea ei, dar si faptul ca eu involuntar am gemut usor in momentul in care m-a atins. femeia observa asta asa ca isi tine mana acolo, mangaindu-mi usor fesele prin pantaloni. eu ce eram usa pana atunci, acuma mai aveam un pic si faceam balta sub mine de cat de excitata eram. iau cealalta mana a femeii si i-o pun pe sanul meu cel pe trei sferturi dezgolit. ea incepe sa imi maseze sanul, se joaca cu sfarcul intarit, geme si ea usor, si dintr-o data ma saruta apasat pe gura. barbatii nostri se uita la noi extaziati, iar pe noi ne excita si mai tare asta.

bineinteles ca am intrat la noi in camera... ea mi-a eliberat ambii sani de sub maieu, eu ii descheiam nasturii de la camasa pe care o purta, si amandoua ne sarutam nebuneste si gemeam incetisor. partenerii nostri erau inca in fata usii, si isi frecau cu frenezie penisurile care deja aratau de parca erau gata-gata sa explodeze. m-am uitat la noua mea partenera si ne-am inteles din priviri ca ar trebui sa-i mai fierbem un pic. ii anuntam ca o sa ne facem foc si para daca isi dau drumul in alta parte decat intr-una din gaurile noaste, si continuam sa ne dezbracam una pe cealalta, si sa ne exploram trupurile infierbantate.

ne indreptam usor spre pat, lasand un urma hainele aruncate care-ncotro. eu ajung prima la pat, asa ca ma intind pe spate si o astept si pe "prietena" mea sa mi se alature. in schimb ea vine intre picioarele mele, imi desparteaza usor genunchii, si incepe sa imi mangaie clitorisul cu un deget.

ii vad pe partenerii nostri cum se apropie, asa ca le fac semn sa vina spre fata mea... asa ca, in scurt timp, eram magnaiata pe fata de doua organe sexuale barbatesti de marimi de-a dreptul impresionante. cel putin pe a lui emi nu cred ca il vazusem vreodata la asemenea dimensiuni. il bag in gura pe emi in timp ce il masturbez pe celalalt, si il sug la inceput innebunitor de incet, in timp ce femeia era deja cu toata fata in pasarica mea. apoi am inceput sa ii sug pe amandoi alternativ, cand pe unul cand pe celalalt, bagandu-le penisurile in gura pana ajungeam sa ma inec. dar am observat ca baietilor deja incepe sa le placa un pic prea mult, asa ca am trecut la o alta strategie.

m-am pus pe mijlocul patului (bafta noastra ca era un pat imens), si o rog pe demeie sa se aseze invers deasupra mea, ca sa pot si eu sa o gust si sa o fac sa innebuneasca de placere, asa cum imi facea si ea mie. nu a durat mai mult de cateva secunde pana eram amandoua in pozitia 69 si ne infruptam flamande na din prajiturica celeilalte. baietii vin fiecare in dreptul partenerei celuilalt si incep sa ne mangaie pe fese, pe picioare etc. dupa cateva minute, emi al me introduce 2 degete in pasarica necunoscutei, si o aud gemand puternic din cauza surprizei. eu profit de ocazie si continui sa ii sug clitoisul si labille, si sa ma joc cu limba in jurul degetelor lui emi, care deja erau introduse la maxim in vaginul ei. imediat si pasarica mea primeste acelasi tratament. o simt si o aud pe femeia care era deasupra mea cm se apropie de orgasm, asa ca il apuc pe emi de pula sculata si il trag inspre pasarica ei, dandu-i de inteles ca vreau sa il vad in ea. emi se cunformeaza imediat, si incepe sa penetreze pasarica incinsa la cativa centimetri de ochii mei... cat de frumos se mula p0asarica ei pe falusul ala enorm care ii umplea pizda... o vedeam cum intra in ea centimetru dupa centimetru, vedeam cum sucurile ei acopera tot organul, ba chiar mai si curgeau in gura mea din cand in cand. am continuat sa ii ling clitorisul in timp ce ma uitam lacoma la privelistea din fata ochilor mei, si in cateva secunde o simt ca incepe sa isi dea drumul, atat pe pula lui emi cat si in gura mea... eu am inceput sa gem si sa ma misc nebuneste, deoarece voiam si eu sa am pasarica plina si simteam ca se apropie orgasmul...

emi isi da seama ce vreau eu, asa ca ii spune celui care era deja cu 3 degete infipte adanc in pasarica mea ca vreau sa ma futa. ma penetreaza incet, facandu-ma sa innebunesc si mai tare. femeia de deasupra mea cade pe pat, incercand sa-si traga sufletul de la orgasm, asa ca emi isi face din nou loc intre buzele mele, in t...



    Login