Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima oara cu 2 barbati
Autor : sweetalina - 2014-06-04
Citita de 31977 ori - Nota 7.32 (149 voturi)
Buna ziua! Numele meu este Alina, am 30 de ani, sunt din judetul Arges si sunt casatorita cu Marius de la 22 de ani. Acum ceva timp am avut o experienta inedita care nu am mai relatat-o nimanui. Uneori a tine un secret mult timp presupune o agitatie interioara de nedescris si de aceea simtim nevoia de a ne descarca.

Era o zi de primavara superba cand o prietena ma sunat sa imi spuna ca Marius (sotul meu) a fost implicat intr-un scandal la un bar din localitate. Nu stiu exact de la ce a inceput rafuiala, dar sotului meu i s-au adresat jigniri cu privire la mama sa care din pacate a decedat acum cativa ani. Cel care a inceput toata tarasenia este un tip pe nume Adi, un consatean antipatic si foarte "prost de gura". Imediat ce a auzit insulta jignitoare, Marius nu a stat pe ganduri si i-a aplicat o lovitura destul de puternica incat Adi si-a pierdut cunostiinta si a picat jos ca secerat. In acel moment existau destul de multi martori, politia si salvarea au fost anuntate deindata. Adi a fost la un pas de moarte deoarece nu mai avea puls, iar sotul meu era singurul din acea multime care cunostea manevrele de resuscitare si bineinteles ca nu a ezitat sa le aplice. Pana la urma libertatea lui si viata unui om erau in joc.

Masurile de resuscitare s-au dovedit eficiente deoarece lui Adi i-a revenit pulsul pana la venirea ambulantei, dar tot inconstient era. A fost preluat de salvare, a fost dus la spital si internat de urgenta. A avut peste 21 de zile de spitalizare si bineinteles ca si-a scos certificat medico-legal. Sotul meu se temea de o eventuala pedeapsa cu executare si regreta din suflet acea clipa. Avea un somn agitat, se trezea de multe ori panicat... Practic teama ca o sa isi piarda libertatea si poate si pe mine il macinau la propriu. Singura solutie ramasese sa il convingem pe Adi sa renunte la plangere.

A trecut ceva timp fara sa se intample nimic. Adi se recuperase total, politia nu il mai chema pe Marius la declaratii, iar suspansul era la fel ca o piatra de 2 tone peste glezna. Se stia ca acesta este calmul dinaintea furtunii. Pana si catelul nostru incepuse sa devina trist si fara pofta de mancare. In urma unor analize veterinarul a zis ca este ok, deci era clar ca suferea din pricina faptului ca ne vedea pe noi tristi.

Intr-o zi de joi sotul meu era plecat la munca si imediat dupa pranz aud o voce de barbat care striga la poarta "Marius, Marius". Am iesit sa vad cine este si ce anume doreste. Surpriza! Adi cu seful de post de la noi din comuna.

I-am salutat respectuos si i-am invitat inauntru. Cei doi au intrat in casa, iar seful de post pe numele sau George m-a intrebat unde este sotul meu. I-am raspuns ca este la munca si bineintelez l-am intrebat de ce il cauta? Mai este nevoie de o declaratie, au inaintat dosarul? Adi mi-a replicat ca o sa aiba el grija ca Marius sa ajunga unde ii e locul si ca o sa fim nevoiti sa ne vindem casa sa ii platim daunele morale. Atunci i-am rugat din suflet sa nu faca una ca asta si le-am marturisit ca sunt dispusa sa fac orice pentru a nu se ajunge asa departe.

"Chiar orice?" intreba Adi mirat. "Orice!" i-am replicat eu. "Pai uite cum facem dragut-o... Eu cu domnul George suntem destul de incordati astazi. Multa alergatura, mult stres... Ce ar fi sa mai relaxezi tu lucrurile?" spuse Adi. Eu am lasat capul in jos si am ramas fara cuvinte. Eram sigura ca vor sa se culce cu mine dar nu stiam daca se merita sa fac acest compromis. In plus il iubeam mult pe Marius si nu il inselasem deloc in 5 ani de cand eram impreuna. "Dragut-o uite cum facem... Daca ne oferi astazi niste momente de vis eu iti promit ca renunt la plangere si Mariusica scapa de inchisoare." spuse Adi. Nimic nu imi garanta ca daca acceptam sa ma culc cu ei problema va disparea. Trebuia sa mizez doar pe cuvantul lor.

"Hai vino incoace nu fi timida" spuse zambind seful de post. Cu gandul ca suferinta lui Marius va disparea si ca ii voi revedea zambetul pe buze, am decis sa accept. M-am apropiat de ei usor simtind un sentiment puternic de timiditate si rusine. George m-a tras spre el si mi-a spus "O frumusete ca tine nu ar trebui sa fie timida cand vine vorba de pula.". Ma tras usor spre el si a inceput sa ma sarute, in timp ce Adi incepuse deja sa ma dezbrace usor. Cu grija mi-a dat colanteii mulati jos si a inceput sa ma mangaie pe fund. George mi-a dat bluza jos si incepuse sa imi linga sfarcurile cu miscari de rotatie. Incepeam deja sa ma excit. Tin sa precizez ca prin casa nu port sutien deoarece mi se pare foarte incomod si imi da o senzatie de claustrofobie daca il am pe mine mult timp.

Adi incepuse sa imi maseze pasarica prin bikinei si ma excita groaznic. La un moment dat George si-a scos din pantalonii statului (se afla in hainele de servici) mandretea de penis gros si noduros si mi-a spus sa il dezmierd cum stiu eu mai bine pentru ca nu musca. Eu fiind excitata la maxim de masajul lui Adi nu am mai stat pe ganduri si i-am luat-o in gura. Stiam ca asta isi doreste. Statea lat pe canapea si gemea de placere spunand din cand in cand "Asa! Suge-o! Ce bine sugi! Aaaah ce imi place!". Eu stateam in picioare, aplecata si i-o sugeam lui George cu spor. Intre timp Adi reusise sa imi dea jos bikineii albi si incepuse sa imi linga pasarica. Din cand in cand mai dezmierda si funduletul bagand cate un degetel acolo si spunand parca in gand "Asta e locul meu". Spre surprinderea mea ma simteam de vis. Toate semtimentele de panica, de rusine, de timiditate disparusera ca fumul tigarii.

I-o sugeam de zori lui George cu miscari de dute-vino si cu o mana ii gadilam usor testiculele. La un momentdat am simtit ca incepuse sa tremure si un jet puternic, fierbinte si gelatinos mi-a inundat gura. Am fost un pic luata prin surprindere si era sa ma innec. Nu ma asteptam sa isi dea drumu' asa de repede. Am continuat sa i-o sug, el avea spasme puternice, iar la final mi-a spus "Ma tine nevasta la regim. Dar stai asa ca asta nu e tot. Inghite si sa continuam.". M-am conformat si am inghitit. Imi faceam totusi griji deoarece atunci cand inghit sperma imi miroase gura specific o perioada de cateva ore chiar si dupa ce ma spal sau mananc. Marius cunostea acest aspect si imi era teama sa nu banuiasca ceva.

Adi isi facea treaba de minune si reusea sa ma urce deasupra norilor. Era atat de minunat sa ii simt limba cum ma penetreaza si cum imi dezmiarda labiile si clitorisul. O splendoare!

Deodata George spuse "Gata bai Aditule. Las-o si pe fata sa ti-o maseze cu obrajii ca se pricepe de minune.". I-am mai supt-o cateva secunde apoi s-a dus pregatit sa intre in mine tandru ca glontu-n ceafa. A bagat-o usor in pizda mea uda si excitata apoi a inceput sa ma futa ca un leu in calduri. Era minunat! Buzduganul sau imi provoca o placere ve...



    Login