Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima oara (cu un om)
Autor : Aspirant - 2024-03-07
Citita de 8230 ori - Nota 5.30 (56 voturi)
Era prin vara lui XX. Aveam 20 de ani si eram proaspat casatorit cu un copil. Ma aflam in Craiova unde faceam armata. Tocmai condusesem la tren sotia si tatal meu care venisera sa ma vada. Nimic nu prevedea cea ca avea sa se intample. De fapt imi iubeam sotia la nebunie. Eram chiar gelos (stiti cum e cand faci armata!).

Dar sa revenim ceea ce am patit. Cum spuneam tocmai avusesem permisiunea sa-mi conduc rudele la gara. Aveam o pisare monstroasa dar ma abtineam nevrand sa pierd din clipele dragi cu ai mei. In fine vine si trenul... pupaturi... sfaturi... promisiuni de a ne scrie mai des.... si iata ca trenul se indeparteaza ramanand singur in gara. Ma uit la ceas. Era 14:30. Bine. Am timp sa rad si-o bere inainte de a ma intoarce. Dar mai intai trebuie sa ma usurez. Ma indrept spre toaleta gari si intru inauntru. Un miros pestilential imi lovi narile chiar inainte de a ma afla inauntru. Ma rog. Asa e in toate WC-urile publice.

Intru inauntru si constat ca se afla un alt barbat. Statea la ultimul pisoar.Privirile noastre sau intersectat pentru o clipa. Ochi sai insa nu-mi spuneau nimic bun. Pareau insistenti. Am inteles intr-o clipita ca era ceva straniu la el. Pe urma am vazut tremuratul maini sale cu care tinea scula. Am decis sa nu merg la pisoar si am intrat intro cabina. In timp ce ma usuram insa simteam ca celalalt ma privea. Nu stiu de ce dar ma simteam atras de situatie. Desi nu vroiam sa recunosc. Intorc usor capul si vad ca el era tot acolo si facea acelasi lucru. Era clar ca nu se scututura de ultimele picaturi. Era o persoana matura la vreo 45-50 de ani, destul de bine facuta. El intoarse capul spre mine dar eu repede m-am intors. Realizam ca trebuie sa ies dar nu-mi venea. Era excitant, trasgresiv. As fi vrut sa io vad. Tremuram. De emotie. De frica. Ma decid sa ies si o fac cu repeziciune. Afara ma indrept spre prima carciuma. Dar o senzatie de regret incepea sa puna stapanire pe mine.

"La naiba, ce ai de gand sa faci?" imi spuneam. Beam berea dar gandul meu era acolo. "Doar nu vrei sa..... - NU!!! Nu stiu. Nu cred. Poate" Eram confuz. Realizam ca situatia ma excita. Dar in acelasi timp ma retinea faptul ca nu stiam ce vreau. "Ei la naiba.... sunt insurat si imi iubesc sotia. Gata... nu sunt un bulangiu"

Dar fara sa realizez eram din nou pe peron. Priveam spre WC si ma intrebam daca mai este inauntru ala. Stiam ca daca ma intorc inauntru celalat va intelege ca nu ma pis de doua ori. Ei bine am sa merg. Dar ce voi face acolo? Probabil ne vom juca cu pulile. Si daca vine cineva? Eu risc.

Intru si ma indrept direct spre aceasi cabina. Aveam privirea in jos dar cu coada ochiului observ ca el era acolo. Probabil asa vaneaza parteneri. Ma prefac ca ma pis, neavand curajul sa ma uit in spate. Am stat asa cam 2-3 minute. "Hai, curaj, uitate in spate, el stie, nimeni nu se pisa 3 minute". Am inceput sa mio manuiesc si eu ca sa inteleaga. Dar nu auzeam decat fasaitul hainelor lui. Intorc capul si il privesc. Statea cu fata spre mine si se manuia lent. Eram rusinat la maxim dar nu puteam sa-mi mut privirea de pe pula lui. Era mai groasa un pic decat a mea. Mi se parea monstruosa. Dar avea ceva ce ma atragea. Realizam ca as fi vrut so ating, so manui. Ce situatie cretina. Eram cu un barbat in toaleta si ne masturbam. L-am privit in ochi. Pentru prima oara. El imi face semn din cap ca si cum ar spune "AI VREA?". Aratandumi pula lui. Sa vreau ce? Nu stiam nici eu. Dar iam raspuns pozitiv din cap. Atunci el gesticula din priviri. "UNDE?". Am ridicat din umeri. El sa oprit si bagandusio in pantaloni imi facu semn sa il urmez. Eram teleghidat. Avea sa se intample ceva ce nu mai facusem niciodata. Eram speriat. Ce dracu fac? Insa excitatia ce ma inconjura era mai puternica decat frica. Primul pas era facut. Curios dar era o intelegere intre mine si acel om, fara sa ne spunem un cuvant. Credeam ca o sa ma conduca la el acasa. Nu. Se indrepta in fund, printre caile de cale ferata. In locuri mai putin frecventate. Se vedeau si niste boscheti. Deci acolo isi poarta prada. Prada eram eu, ma gandeam. Mergeam la o distanza de 10 metri de el. Dar ajungand aproape de boscheti a facut la stanga si a disparut. M -am apropiat sovaitor si vad un tunel. Unul dintr-acelea care trec trenurile deasupra. Mic si intunecat. El statea ascuns la intrare si scotandusi pula incepu so manuie lent privinduma. Eram indecis daca sa vin jos in tunel sau nu.

Ma rog, mi-am luat inima in dinti si am intrat inauntru. Dar m-am afundat mult mai mult decat el. Rosu la fata am scos si eu pula si am inceput so manui. Eram rusinat si excitat. El a inteles jena mea si incet incet fara sa se opreasca din laba se apropie de mine. Intinse mana sa mare, de santierist, si ma apuca usor de pula. Imi zambi si incepu sa mio frece usor. ESTI UN TIP FOARTE DRAGUT imi sopti. Cealalta mana o introduse sub camasa mea si imi pipaia sfarcurile. Ma lasai moale in mainile lui. Imi zambi si ma intreba incet - AI MAI FACUTO?. Am dat din cap negativ. Pula lui statea infipta bat spre mine. Am ridicat timid si cu jena mana si iam atinso. Mmmmh ce senzatie frumoasa. Era tare si calda. Abia o cuprindeam cu mana. O mangaiam usor de sus pana jos. Apoi am inceput sa io frec cu delicatete. El atunci sia deschis pantaloni lasindui sa coboare pe vine. Am facut si eu acelasi lucru.Atunci el sia deschis camasa aratandumi pieptul sau extrem de paros Toate astea cu cealalta mana care era libera. I am urmat exemplu. Continuand sa explorez pula lui care ma afascina. Imi sopti - ITI PLAC OAMENI MATURI? DA - iam soptit si eu, desi nu stiam cu siguranta. El se lipi de mine si ma imbratisa. Am simtit pula lui fierbinte cum se lipeste de burta mea. Incepu sa se frece usor apucanduma de bucile curului. Ma saruta pe gat cu limba si lasa umed pe gatul meu. Apoi se apropie de gura mea ca sa ma sarute dar mam retras lasand sa se inteleaga ca nu agream chestia asta. Atunci el continua sa ma mozoleasca pe gat stranganduma cu forta in brate. Eu insa mam distantat un pic si am prins pula lui in mana. El privi mirat la mine si intelese. Asta imi placea. Atunci se apropie de urechea mea si imi sopti. ITI PLACE PULA MEA? Am dat din cap afirmativ. DE CE NU MIO SARUTI? Atunci am inteles. Ei bine da, asta imi doream. Si inca cu ardoare. M-am coborat in genunchi si am privit inca o data pula aceea minunata. Pulsa in fata mea. Mam apropiat cu buzele da ea si am pupato. Ma gandeam ce chestie curioasa, mie sila sa ma sarute pe gura dar imi doresc sa io sug. Am inceput usor usor sa io umezesc cu limba coborand in jos si apoi in sus. MMMMM gemu el si chestia ma excitat la culme. Iam prins capul in gura si am inceput usor usor sa il pompez. Imi placea. Imi placea la nebunie. Faptul ca el era inebunit de placerea care io cream eu ma ducea in extaz. M-am intrebuintat mai mult icercand sa sai fac cu gura ceea ce simteam ca miar place mie. Se vedea ca ii place mult cum il lucrez fapt ce imi dadea o mare satisfactie. Mainile sale ma apucasera de cap impinganduma usor dar nu reuseam sa io cuprind toata cu gura. Mi eraa imposibil. Atunci el inebunit incepu sa-mi vorbeasca urat. ASA FA...



    Login