Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataprima experienta de sex in grup.
Autor : Renate23 - 2013-09-19
Citita de 20844 ori - Nota 8.35 (91 voturi)
Sunt Renate, locuiesc in Germania, am 23 de ani. Sa va povestesc cum am trait prima experienta de sex in grup.
Dupa ce am terminat liceul, cum se obisnuieste aici am cautat de munca. Am gasit ceva de munca la o care avea o pensiune destul de mare la munte, si cauta femeie tanara pentru un post unde se facea de toate: curat in camere, curat in pensiune, seara seveam la terasa, ajutor in bucatarie, etc. Aveam o zi libera pe saptamina sa fac fac ce vreau. Ce nu-mi placea acolo era ca toata ziua trebuia sa ma schimb. Cind faceam curat in camere, trebuia sa port halat, bucatarie un costum alb, si la terasa fustita si camasa, toate cu insemnele firmei. Am inceput sa ma obisnuiesc si era totul destul de bine. Castigam bani frumosi, ma ales ca nu aveam pe ce cheltui. Cazare si mancare asigurata, haine de lucru asigurate. Am cunoscut acolo tot felul de oameni, cu tot felul de obiceiuri. Pensiunea avea 2 etaje, 20 de camere, cite 10 pe etaj. Pe fiecare etaj era o incapere mare unde era un jacuzzi, sauna si dusuri pentru cei care foloseau sauna. Jos la parter era o sala mare de mese, si afara era terasa si o piscina.
Acum sa revin la ce povesteam. Trecuse aproape un an de cand lucram acolo cind s-a intamplat asta. S-a cazat acolo un cuplu pe la 30 de ani. Nu am observat nimic ciudat in prima zi la ei, decat ca ea purta maieuri stramte, decoltate si fara sutien, prin care se vedeau perfect forma sanilor si fustite extrem de scurte. A doua zi cind am mers la fac curat in camere si am ajuns si la ei, am gasit pe masa, dvd-uri porno, si tot felul de jucarii sexuale. Pe notiera era lubrifiant pentru sex anal. Am facut curat, si m-am mai uitat curioasa prin lucrurile lor. Am mai gasit si la altii jucarii sexuale si lubrifianti, dar nu ramineau in camera la vedere cind ei nu erau acolo. Dupa-masa cind eu serveam la terasa, i-am vazut ca tot se uitau la mine, si tot incercau sa intre in vorba cu mine. Am realizat mai tarziu ca le-au lasat intentionat asa, sa vada cum reactionez eu si daca umblu la ele. Au stat pina seara tarziu la terasa, fiind ultimii clienti, si tot se sarutau, mangaiau. M-au chemat sa stau cu ei si tot incercau sa se imprieteneasca cu mine. Am discutat putin, dar atit. Mi-au spus ca la ei pot sa vin sa fac oricand curat, ca nu-i deranjeaza. Mai auzisem de femei care s-au incurcat cu clientii si a isit un scandal enorm. Au plecat in camera si am mers si eu la somn. Dimineata am facut curat in saune si jacuzzi, si am inceput asa cum erau libere cemerele sa fac curat in ele. Ei erau la etajul 2. Am facut mai intai curat la etajul 1, apoi am mers la etajul 2. Nu erau multe camere date, asa ca a mers destul de repede. Am inceput sa fac curat in camere. Am terminat de facut curat intr-una din camere si tocmai ma pregateam sa ma mut in alta. I-am auzit vorbind pe coridor:
- las-o sa faca curat in camera, hai sa mergem la sauna.
M-am apropiat de usa si am inceput sa fiu atenta la ce se vorbea pe coridor.
Au iesit din camera, si au mers la sauna. In camere aveau fiecare halate, pentru mers la sauna, dar ei au iesit doar cu un prosop in mana, restul goi complet. La sauna sau jacuzzi mai vazusem oamenii goi, dar nu pe hol. Pierdusera destul vremea pe coridor incat sa fie siguri ca i-am vazut. Au intrat la sauna, si eu mi-am continuat treaba. Am ajuns si la ei la camera. Aceeasi poveste: jucarii sexuale imprastiate peste tot. Am terminat treaba si am mers la sauna, asa cum faceam tot timpul. Acolo faceam curat de 3 ori pe zi.
Am facut zgomot cind am intrat asa cum fac de obicei, sa se stie ca intru. Stateau goi, in asa fel incat eu sa nu-i vad lui pula dar pe ea sa o pot admira in toata splendoarea. Am facut curat la jacuzzi, la dusuri si am vrut sa ies. M-au invitat si pe mine in sauna. Le-am spus ca nu pot, ca nu am voie sa fac sauna impreuna cu oaspetii pensiunii. Au zis:
- ok. Hai ca te lasam sa faci curat si in sauna, mergem in jacuzzi.
S-au ridicat si au trecut pe linga mine. Ea avea sanii mari, stateau inca ridicati, si pizda proeminenta, si complet rasa. Atunci i-am si vazut tipului pula. O avea sculata. Asa mare nu mai vazusem pina atunci. Complet ras, si foarte mare. Intre fostii mei prieteni, cel mai mare o avea de 20 cm. Asta era mai mare. Eu spre deosebire de ea, nnu eram complet rasa, ci eram epilata dupa forma chiloteilor de plaja, restul parului fiind tus foarte scurt. S-au bagat in jacuzzi si se uitau la mine cum fac curat. Am terminat curatenia si am iesit afara.
Au mai trecut vreo 2 zile, in care tot incercau sa se bage in seama cu mine. Ma excitam numai cind ma gandeam la ei, dar nu mai facusem nimic cu un cuplu, su niciodata cu clientii pensiunii. Au incercat sa ma lamureasca sa merg cu ei la sauna sau jacuzzi, sau sa ies cu ei in ziua libera, dar nu au reusit. Nu voiam scandal. O duceam destul de bine acolo la pensiune.
Eram la ei in camera sa fac curat, toate jucariile sexuale intinse peste tot. Ajung la balcon, si il vad pe el pe balcon pe sezloong in pielea goala, se masturba. Stateam dupa perdea si il priveam. Eram deja uda toata. Deodata aud usa de la camera inchizandu-se. Intorc capul si o vad pe ea, venind spre mine. Vine linga mine in asa fel incat sa nu pot pleca de acolo, si trage perdeaua la o parte. Apoi tipa la mine:
- ce faci aici?
Eu nu am putut sa spun nimic. Eram parca fara gura.
Ma ia de par si ma trage de el, obligandu-ma sa ma pun in geunchi. Intra si el in camera. Ma tragea destul de tare de par, de i-mi curgeau lacrimile si a inceput sa tipe din nou:
- tarfa dracului. Seful tau stie ca umblii prin lucrurile oamenilor si stai si ii spionezi cind sant dezbracati?
Ma smuceste inca odata de par si ma trage dupa ea:
- hai cu mine jos, sa-i spun sfeului ce faci tu in camere.
Resusec cu greu sa spun:
- te rog, nu. Nu vreau sa am probleme.
Ea zice:
- ok. Sa vedem daca meriti sa nu-i spun.
Eu spun. Fac tot ce vrei. Nu vreau sa am probleme.
Ea spune:
- dezbraca-te.
Desfac incet halatul si il dau jos, ramanad numai in chilotei. Ea se uita la mine si stiga iar:
- si chilotii, tarfa mica ce esti.
Dau si chilotii jos. Ea i-mi ia hainele si le pune in dulap, pe care apoi il inchide, si-mi spune:
- hainele o sa le primesti cind meriti.
Stateam in picioare dezbracata complet in fata lor, si i-mi cam era rusine. A venit ea la mine si a inceput sa ma mangaie pe sani, si sa traga de sfarcuri. O facea destul de brutal si ma cam durea. Incercam sa ma trag inapoi, sa ma feresc. M-a prins de par si m-a pus sa stau in 4 labe in pat. Apoi mi-a ordonat:
- curul sus, si capul lipit de pat.
Pentru ca nu m-am executat imediat mi-a tras o palma peste cur, de mi-au dat lacrimile. M-am executat imediat, si ea a venit in spatele meu si mi-a defacut bucile, si priveau amindoi cind la pizda mea, cand la gaura curului. Apoi m-a pus sa umblu prin camera in 4 labe. A venit ea linga mine, si m-a intrebat:
- ce cautai acolo de perdea?
Eu nu am zis nimic. Mi-a mai tras o palma peste fund, de mi-au dat lacrimile iar. Apoi a zis:
- mai incercam odata. Ce cautai acolo dupa perdea ?
Inghitind in sec si ea avand mana pregatita deja pentru inca o palma, cu greu am raspuns:
- priveam pe balcon.
- ce priveai pe blacon?
- il priveam pe Ralf, caci asa il chema pe el.
- pe el il priveai? sau pula lui?
Eu nu am raspuns nimic. Ea rica mina si-mi spune:
- raspunde sau iti mai trag o palma.
- da, am zis eu
- da ce?
- da, pula lui
- iti place?
Eu nu am raspuns nimic. Am mai primit o palma peste cur. Apoi mi-a zis:
- de cate ori nu raspunzi la ce esti intrebata, primesti o palma. Acum raspunde la ce te-am intrebat.
- da.
- da ce?
- i-mi place.
- o vrei ?
Am ezitat putin, iar cind am vazut ca ea iar ridica mana am spus:
- da.
- trebuie sa spui ce vrei si trebuie sa meriti. Treci in genunchi.
M-am pus in genunchi, iar ea la tras pe Ralf in fata mea. Tina, caci asa o chema pe ea, l-a prins pe Ralf de pula si o tot misca in fata mea. Apoi m-a intrebat:
- o vrei?
- da
- roaga-ma sa te las sa-i sugi pula.
- Tina, te rog lasa-ma sa-i sug pula.
- ok. Suge-o
Am luat pula in mana, si mi-am dus buzele spre capul pulii. Am atins-o usor, apoi am inceput sa-i sug capul pulii. O bagam in gura cat de adanc puteam, apoi o scaoteam si il lingeam pe coaie, si urcam cu limba usor pina la cap, si tot asa. Tina statea si se uita la noi. Apoi i-a spus lui Ralf sa se intinda in pat, si eu sa trec in 4 labe sa sug mai departe. S-auitat putin la noi cum o faceam, apoi s-a urcat in picioare in pat, si s-a pus cu pizda pe fata lui Ralf, si cu fata spre mine. Se uita la mine si ma apasa cu mana pe cap sa o iau in gura cat mai adanc. Si-a desfacut fusta si atunci am observat ca nu avea chilotei. Si-a dat jos maieul, si se tot freca pe sani. Dupa un timp s-a ridcat de pe el si a spus:
- Ralf iti place?
El a raspuns:
- da.
Ea s-a dus in spatele meu si a zis:
- sa vedem daca si celelate gauri sunt la fel de bune.
M-a prins de buci si a tras de ele sa le departeze, apoi a spus:
- se pare ca lui Renate ii place sa se futa si in cur.
Ma mai futesem in cur inainte, dar nu cu o pula asa mare.
Apoi m-a aplecat si a inceput sa ma linga, in jurul gaurii curului, apoi la pizda. A fost prima data cand o femeie ma lingea. Si-a bagat un deget in curul meu si ma lingea in pizda. Nu stiu cat a trecut, si am avut un orgasm.
Ralf ma tinea de cap, si isi ridca bazinul cat mai sus, sa si-o bage cat mai adinc in gura mea. Aproape ce ma inecam cu ea. Apoi am simtit ceva rece pe gaura curului si apoi ceva mare i-mi forteaza gaura curului, si am dat sa ma retrag. Tina mi-a zis:
Stai cumine, fa ce-ti spun eu si nu vei avea probleme. Se chinuia sa-mi bage un dildo in cur.
Dupa multe insistente, si mult lubrifiant, a intrat. Ma durea. Rala ma tinea de cap si si-o baga tot mai adinc in gura mea, iar Tina, ma lingea in pizda si se juca cu dildo-ul in curul meu. Nu stiu cat a durat asta, dar m-am cutremurat din nou. Genunchii i-mi tremurau, asa ca stateam tot mai greu in pozitia aia.
Apoi Ralf a spus:
- vreau sa ma joc si eu cu gaurile ei.
Nu m-au lasat sa-mi scot dildo-ul din cur, si m-au intors pe spate. Tina s-a pus cu pizda pe fata mea si i-mi tinea picioarele ridicate si departate. Era prima oara cind o femeie statea cu pizda pe fata mea, dar nu pot spune ca-mi displacea. Ralf a inceput sa ma linga in pizda. Nu vedeam nimic, caci fata i-mi era acoperita de pizda si curul ei. Am simti la un moment dat ca pula lui Ralf intra incet in mine. Am incercat sa spun ceva, dar Ralf m-a linisitit sunandu-mi ca ma fute cu prezervativ. Ralf mi-a pus picioarele pe umerii lui si pompa tot mai tare. Nu stiu cat a durat, dar se pare ca Tina a ajuns la orgasm. Am simtit pentru prima data sucurile unei femei. Era un lucru placut. Ralf s-a pus in pat pe spate si m-a pus sa-l calaresc. Tina am vazut ca, cauta ceva prin sertar, si a scos un strap-on. Tina m-a prins de par si m-a aplecat in fata spre Ralf. Mi-a scos dildo-ul din cur, si l-a montat pe strap-on. Apoi a mai pus putin lubrifinat si m-a patruns cu strap-onul anal. La inceput ma durea, apoi durerea s-a transformat in placere. Eram fututa pentru prima oara in pizda si in cur in acelasi timp. O mai facuse unii din fostii mei prieteni, dar in timp ce ma futea in pizda isi baga un deget in curul meu, sau in timp ce ma futea in cur ma freca la pizda. Era o senzatie noua, dar placuta. Dupa ceva timp eram aproape de orgasm si am inceput sa gafai, si sa gem tot mai tare. Tina mi-a pus mina pe gura si i-mi tot spunea sa nu tip ca ne aud vecinii, si o sa stie ca ma fut cu clientii pensiunii. Am incercat sa nu tip, dar nu ma mai puteam controla. Am avut cel mai puternic orgasm pe care l-am avut pina atunci. Tremuram toata si nu ma puteam misca. Am picat pe o parte si stateam asa gemuita. Tina si-a dat jos strap-onul s-a dus la Ralf si a spus ca vrea sa-mi simta gustul si a inceput sa i-o suga asa cu prezervativ. Apoi Tina s-a intins pe spate linga mine si si-a ridicat picioarele. Ralf a inceput sa o futa. O vedeam pe Tina in fata mea cum statea pe spate si cum i se miscau sanii de la miscarile lui Ralf, dar eram inca terminata, nu puteam face nimic. Mi-am mai revenit. M-au intors pe spate, Tina era deasupra mea si ma saruta pe gura, in timp ce Ralf o futea pe la spate. Incercam sa-i raspund la sarut, si simteam un gustul pi...



    Login