Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataprima experienta de sex in grup. - partea 3
Autor : Renate23 - 2013-10-02
Citita de 10517 ori - Nota 7.93 (69 voturi)
continuare la partile 1 si 2

Dupa ce ne-am odihnit putin la pensiune, am plecat la un club din zona. Am baut, am dansat, ne-am distrat. Eu am plecat la pensiune destul de devreme, fata de ei, adica pe la vreo 1 noaptea. A doua zi trebuia sa intru in tura. Dimineata am inceput tura, am facut curat in camere, la Ralf si Tina in camera nu am facut curat, asa m-am inteles cu ei, apoi m-am odihnit putin, si dupa-masa mi-am facut datoria pe terasa. Nu i-am vazut, decat seara tarziu, cand au venit sa bea ceva la terasa. Urmatoarea zi, cand am facut curat, am fost si la ei in camera. Ei nu erau acolo. A trecut ziua, si seara i-am vazut din nou pe terasa. Am vorbit cu ei. Era ultima lor seara la pensiune. Am schimbat numere de telefon si au plecat.
O perioada de timp nu am auzit nimic de ei. Ma tot gandeam la momentele petrecute cu ei, si ma excitam. Am mai umblat fara chilotei cand faceam curat, era excitant, dar nu asa cum a fost cand erau ei aici. Am inceput sa spionez clientii la sauna si jacuzzi, si ma masturbam pe ascuns. Adevarul e ca i-mi lipseau.
Urma sa-mi iau cateva zile libere, in care vroiam sa merg acasa la ai mei, si sa ma distrez putin. Am pus mana pe telefon si i-am sunat. Speram sa ma intalnesc macar o data cu ei. Mi-a raspuns Tina:
- da.
- Renate sunt.
- ce mai faci? Ti-a fost dor de noi?
- binisor, da.
- de care din noi ti-a fost dor?
- de amindoi.
- de ce faci doar binisor? Cu sexul cu stai?
Am inghitit in sec, si am tacut.
- deci pauza. Asta e rau. Rezolvam noi cumva si asta. Chiar nu ai gasit nimic de futut?
- a fost prietenul meu la mine cand am avut ziua libera.
- aia a fost o data. Chiar nu ai gasit nimic altceva? Nu ai avut clienti draguti pe acolo?
- stii ca nu ma combin cu clientii.
- stiu. Nici cu noi nu ai facut nimic.
- da.da.
- cand mai ai liber?
- saptamina viitoare i-mi iau 10 zile libere. Merg pe la ai mei pe acasa.
- s-a imtamplat ceva?
- nu. Nu am mai fost demult acasa si e si ziua unei prietene de ale mele. Si ma intalnesc si cu prietenul meu.
- pe la noi nu vrei sa vii?
- nu stiu.
- nu vrei sau nu ai timp?
- as vrea, dar ......... le-am promis la ai mei ca merg acasa, si prietenului ca petrec mai mult timp cu el.
- vii cu prietenul. Avem noi grija si de el.
- nu pot sa vin cu el. O sa creada ca sunt nebuna.
- nu i-ai povestit de noi?
- esti nebuna? Cum sa-i povestesc? Ce o sa creada de spre mine?
- tu crezi ca, cand tu esti la pensiune, el nu mai fute nimic?
- asa cred, adica asa sper.
- nu ai vrea sa simti doua pule in tine? Ca una si un dildo ti-a placut.
- nu pot sa vin cu el.
- vino fara el, si vedem noi cum facem. Cand ai liber?
- Vineri plec acasa, ca sambata e ziua prietenei mele. Si ma intorc cealalta luni, ca marti deja lucrez.
- ok. Week-endul celalat vino la noi.
- nu stiu. Sa vad cum fac.
- vrei sa vii sau nu?
- vreau, dar sa vad cum fac, ca stiu ai mei si prietenul de cat am liber.
- te descurci tu, ca esti majora, numai sa vrei. Ne auzim la telefon si iti spunem unde sa vii.
- ok.
A venit ziua de vineri. Dimineata mi-am facut treaba, apoi pe la pranz m-am suit in masina si am plecat. Seara am ajuns acasa la ai mei. Seara mi-am petrecut-o cu ai mei. A doua zi, m-am intilnit cu prietenul, am fost la ziua prietenei si timpul a trecut. Marti primesc telefon de la Renate:
- ce faci?
- prin oras cu prietenul.
- deci nu poti vorbi.
- nu.
- voiam sa-ti dau adresa unde sa vii. Cand sa te sun?
- nu stiu.
- vii?
- da.
- sper ca esti tot epilata la pizda.
- nu.
- sa fii epilata. Pune telefonul pe silentios. In 20 de minute iti dau mesaj cu adresa.
- ok.
- vii cu el?
- nu.
- sa nu ne dezamagesti. Sa vii acolo. Nu e la noi acasa. Mergem la casa de vacanta a unor prieteni. Nu trebuie sa aduci nimic. Vezi, vineri pina cel tarziu la pranz sa ajungi.
- ok.
Am primit mesajul, si ma tot gandeam cam pe unde e asta. Cand am fost singura acasa, am verificat pe unde vine adresa, si cam cat de departe era. Faceam vreo 6 ore cu masina. Ma gandeam cum sa fac sa ma epilez, si sa nu ma vada prietenul meu epilata. Se va gandi ca ceva nu e in regula. Am hotarat sa plec de joi de acasa si sa merg la un salon, apoi merg spre adresa respectiva, si vad eu ce fac noaptea. Le-am spus la ai mei si prietenului ca trebuie sa plec de joi, ca o colega are ceva probleme acasa si trebuie sa-i tin locul.
S-a facut joi. De la 6, dupa-masa, aveam programare la epilat, intr-o localitate vecina, nu foarte indepartata. Pe la 4 si putin am plecat si am mers la salon. Am pierdut putin vremea prin jur, pina s-a facut ora 6. A fost cam ciudat la salon, dar si excitant. Pina acum mai mai fost la epilat, dar in jurul chiloteilor de baie. Niciodata epilat complet. Sa stau acolo cu pizda goala si sa traga aia de pizda mea cand ma epileaza. La 7 am fost gata. Am plecat. Am mers la masina, am introdus coordonatele GPS in sistemul de navigatie, deoarece casuta nu era in oras, si undeva pe un deal, la marginea unei paduri. Am pornit spre locul cu pricina, si am mers incet sa pierd vremea. Apoi m-am hotarat, sa caut undeva sa dorm. Am dormit undeva la o pensiune, de unde sa fac maxim 2 ore pina acolo. Dimineata pe la 8 am plecat mai departe. Am oprit undeva intr-o parcare sa ma schimb in ceva mai sexy, cum le placea lor. Am luat rochita aia galbena de la ei, pe care pina atunci o tineam ascunsa sa nu o vada ai mei sau prietenul. Nu am luat nimis pe dedesubt. Am plecat mai departe. Cum tot miscam picioarele pe pedale, rochita se tot ridica, si mi se vedea pizda. Pe autostrada a fost ok, dar cind am inceput sa trec prin satulete am luat o alta rochita si am pus-o peste picioare sa nu se vada. Nu cred ca nu m-as fi simtit bine sa se vada. Pe la ora 10 am ajuns. Era o masina in fata, nu o cunosteam. Am sunat-o pe Tina.
- Am ajuns la casuta.
- intra inauntru.
- voi sunteti aici?
- da. E masina afara.
- nu e cea cu care a-ti fost la pensiune.
- e tot masina noastra.
- ok
Am luat o geanta, pregatita pentru aici si am intrat. Tina era imbracata cu un halat, scurt, iar Ralf in pantaloni scurti. M-au pupat. Ralf mi-a luat geanta si adus-o sus la etaj. Tina m-a luat si am facut un tur, sa-mi prezinte casa. Mi-a prezentat casa. Era superba. Piscina in curte, sauna, salon mare jos, cu baie de serviciu si bucatarie, 5 camere sus la etaj, baie mare la etaj.
Am baut o cafea impreuna, apoi am mers la sauna. Ne-am dezbracat si am intrat cu Tina la sauna. Am inceput sa ma mangaie, sa ma sarute, apoi sa ma linga. A venit si Ralf, care mi-a dat pula sa i-o sug. I-am supt-o in timp ce Tina ma linga. Apoi eu am lins-o pe Tina si Ralf ma futea pe la spate. Am trecut cu Tina in 69, eu deasupra si Ralf ma futea in cur. Am avut un orgasm puternic, apoi Ralf s-a terminat in gura la Tina.
Am facut un dus, apoi Tina s spus:
- hai afara la piscina, sa stam putin la soare, facem si o baie.
- stai sa-mi iau ceva pe mine.
- nu e nevoie. Aici nu ne vede nimeni.
Am iesit afara, cu Tina si Ralf a mers sa ne aduca cafeaua. A adus cafeaua, tigari, ceva de baut, si niste prosoape sa ne stergem cand iesim din apa. Am facut baie, am stat la soare, am povestit, am baut. Ralf era prin casa, nu stiu ce facea. Parca am auzit ceva sunete, pe linga casa, o masina. Am tresarit si am intrebat-o pe Tina:
- cred ca a venit o masina.
- nu. E Ralf s-a dus sa ia ceva din masina si cred ca o muta.
Am mai stat putin, si deodata iese din casa o tipa. Iau repede prosopul si incerc sa ma acopar, dar nu prea i-mi ajungea si la pizda si pe sani, asa ca sanii au ramas cam descoperiti. Vine linga noi si Tina spune:
- ea e Ivonne. A ei este casa asta. Iar ea e Renate, prietena noastra.
Ivonne vine linga mine, i-mi intinde mana si i-mi spune:
- i-mi pare bine de cunostinta, am auzit multe despre tine. Poti sa i-mi spui Ivy, cum i-mi spun prietenii.
- ok. Si mie i-mi pare bine de cunostinta.
- merg sa-mi iau si eu ceva de baut si o cafea.
Am urmarit-o cu privirea in tot acest timp. Era o tipa pe la vreo 42-43 de ani, imbracata intr-o fusta larga, foarte scurta, abia ii acoperea curul, si o bluza mulata, transparenta, prin care i se vedeau sanii imensi, perfecti, siliconati. Era putin mai plinuta, dar nu grasa, si piercing in sfarcul stang si buric. A intrat inauntru, si dupa vreo 5 minute a revenit afara, dezbracata complet, cu un pahar, tigarile si o cana de cafea. S-a intins pe sezlong linga mine. Am vazut-o mai bine. Avea piercing si la pizda, o pizda, epilata complet, mare, frumoasa, proeminenta. Eu ma tot uitam la ea si la piercingurile ei. M-a intrebat:
- iti plac piercingurile mele?
- da. Nu te doare?
- nu.
- nu te-a durut cand le-ai facut?
- putin, dar placerea care ti le ofera e mult mai mare, incat sa bagi in seama acea mica durere.
- si nu te deranjeaza cand mergi pe strada?
- nu port chilotei, iar daca umblu in pantaloni ma excita.
- interesant.
- daca vrei pune mana pe ele.
Am ezitat, si m-am facut ca am alta treaba. Am luat o gura de bautura. Ivy si-a luat o tigara, si mi-a cerut un foc. I-am intins mana cu bricheta, si m-a prins de mana. Mi-a tras mana pe sanul ei cu piercing, si a spus:
- joaca-te cu el, sa-l simti sa vezi ce placut e.
Am inceput sa-i ating sfarcul, sa ma joc cu piercingul, sa trag de el. Am pus gura pe el. I-am lins sfarcul, i-am magaiat sanii. Ivy m-a prins de cap, si il impingea tot mai jos spunand:
- mai am un piercing si mai jos.
Am ajund la pizda ei, cu limba si am inceput sa ma joc. Avea labiile umflate, proeminente, parca era pregatita tot timpul de sex. Clitorisul era proeminent, nu stiu daca din cauza piercingului sau asa era el. Deodata aud o voce:
- vad ca deja s-a incins atmosfera.
Ma retrag repede, inapoi pe sezlong, si ma acopar cu prosopul. Era un tip, bine facut, la vreo 45-46 de ani, parul lung prins in coada, si cu un prosop in jurul tailei. Venea cu o tava in mana, pe care erau niste pahare. Vine linga noi si spune:
- ea, e mica printesa? Gerd, i-mi pare bine de cunostinta.
- Renate, la fel.
- sunt sotul lui Ivy. V-am adus ceva de baut.
Ne-a dat cate un pahar la fiecare, si-a dat prosopul jos, si a sarit in apa. A inotat putin, apoi a iesit si mers in casa, spunand ca mai are ceva de pregatit. Am ramas uimita de usurinta, sau lejeritatea, cu care se dezbracau si umblau goi. In tot acest timp stateam cu prosopul pe mine, incercand sa-mi acopar pizda. Incet, incet, la insitentele lui Tina si Ivy am sat si eu prosopul deoparte. Am mai tot vorbit una cu alta, si barbatii au pregatit masa, in curte, pe veranda sa manca...



    Login