Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

prima experienta cu o familie
Autor : terz1al1 - 2008-11-14
Citita de 11813 ori - Nota 7.09 (11 voturi)
...era deja ora 18,luna noiembrie si afara se inserase iar eu am decis sa trec pe la doamna Elena sa o intreb daca are gunoi sau daca vrea sa ii cumpar ceva de la magazin ptr ca ea imi lasa mereu restul mie iar eu eram un baiat amarat si aveam numai 15 ani.
Doamna elena era o femeie la 30 de ani cu parul negru ,drept,foarte frumoasa ,bine facuta cu un fund obraznic,foarte putin plinuta cu sanii tari si foarte ingrijita.
Ajung la usa apartamentului ei care locuia cu un etaj mai sus de mine si sun. Imi deschide imediat d-na Elena si ma pofteste grabita in sufragerie, ma invita sa iau loc pe canapea iar ea fuge in bucatarie .
Ma conformez si iau loc pe canapea ,imediat vine d-na Elena cu o o prajitura pusa de o farfurioara iar in spatele ei o femeie cam la 35 - 40 de ani putin mai slaba , nu foarte frumoasa dar foarte ingrijita .
Am spus buna seara iar d-na Elena ii spune , nu-i asa ca e dragutz ?Femeia imi intande mana si imi spune 'eu sunt Magda verisoara d-lui Tony ' (sotul Elene) .
D-le se aseaza langa mine pe canapea iar Elena ma invita sa ma dezbrac ptr ca era foarte cald in sufragerie si ma ajuta sa-mi scot geaca ,lucru pe care il face si Magda ,
Dupa un scurt timp pe hol apare silueta d-lui Tony care isi face aparitia in sufragerie, le saluta pe cele doua femei si se duce sa isi schimbe hainele..
Discutiile dintre cele 2 femei au continuat cu subiecte diverse pana cand dl Tony s-a intors intr-un capod alb si gros.
Atunci femeile s-au oprit din discutii iar d-na Elena a pus o un CD cu muzica lenta si l-a invitat pe Tony la dans in acelasi timp facand si lumina mai mica . Au inceput sa danseze si sa se sarute iar eu cand am prins ocazia m-am ridicat si i-am zis d-nei Elena ca plec ptr ca tocmai terminasem si prajitura dar mi-a raspuns dl Tony care mi-a zis sa o invit pe Magda la dans .
In acel moment m-am blocat ptr ca nu eram obisnuit sa fiu tratat ca un adult chiar si o gluma fiind dar d-na Elena a dat din cap sa o fac . Vazand ca sunt in dificultate d-na Magda s-a ridicat si m-a luat la dans zicand 'ia lasati baiatul in pace,nu vedeti ca l-ati speriat?'
Am apucat sa fac cativa pasi cu d-na Magda dupa care l-am auzit pe dl Tony zicand catre aceasta 'poate nu-i convine cu tine si vrea cu Elena ' si a intins o mana catre d-na Marga pasandumi-o pe d-na Elena.
Am simtit ca explodez ,ca visez ,parca eram in alta lume ,eu dansam du d-na Elena....
Cred ca ma masturbasem de 100 de ori cu gandul sa o ating pe d-na Elena,imi placea foarte mult de ea,asta era si motivul ptr care era mereu serviabil,dar niciodata nu beneficiasem de atata atentie.
D-l Tony imediat ce o insfaca pe d-na Marga isi lipi mainile de fundul ei si continua dansul apropiat de aceasta iar mainile d-nei Marga il masau usor pe spate pana cand una disparu in capodul acestuia.
Eu ma uitam surprins iar d-na Elena observandu-ma ma trase mai langa ea ptr ca eu pastram o distanta foarte mare ptr a nu deranja si ptr ca eram si foarte timid.Fiind lipit de sanii d-nei Elena penisul meu a inceput sa intre in erectie si imi era teama ca d-na Elena sa nu simta lucrul asta si atunci i-am soptit ca vreau sa merg pana la baie iar aceasta mi-a dat voie iar in timp ce ma indreptam catre toaleta am vazut-o pe d-na Marga sarutandu-l pe dl Tony si am ramas surprins dar mi-am continuat drumul .Ajuns la baie mi-am eliberat penisul din chilotul care ma strangea si nu imi dateam seama ce se intampla.Simteam inca mirosul d-nei Elena pe hainele mele si fara sa imi dau seama am inceput sa mi-o frec cu ochii inchisi moment in care s-a deschis usa si a intrat dl Tony care m-a surprins .Reactia mea a fost sa-mi ridic pantalonii dar acesta m-a oprit si si-a dat capodul intr-o parte aratandu-mi ca si el o are sculata .Avea un penis inca o data cat al meu si mai inchis la culoare ,se vedea si burta plina de par negru (era un barbat bine facut) ,m-a luat de mana si mi-a pus-o pe penisul lui mare si cu capul lucios.Eram excitat si am inceput sa i-l frec iar el s-a asezat pe marginea cazii si m-a pus in genunchi in fata lui iar cu o mana ma mangaia pe cap iar in cealalta statea proptit.Eram foarte excitat si imi venea sa sug acel penis dar nu indrazneam si continuam sa il masez si sa imi imaginez cum il bag in gura iar in acel moment in usa intre deschisa apare d-na Elena care m-a luat prin surprindere si eu am retras mana de pe penisul sotului ei. Vazand ca m-am speriat aceasta ma mangaie usor pe spate ,imi zambeste si ma asigura ca totul e ok si cu un ton rastit i se adreseaza d-lui Tony 'Tony lasa baiatul mai incet!' .
Tony se ridica isi acopera penisul cu capodul si ma invita sa facem dush impreuna.Eu eram mut de surprindere si ma conformez, d-na Elena ma ajuta sa-mi dau hainele jos iar cand ma ridic de langa dl Tony aceasta se mira de penisul meu erect si ma indruma catre dush.Aceasta iese din baie si eu raman cu dl Tony care ma invita sa-l spal pe spate ,acelasi lucru facandu-l si el cu mine . Dl Tony se comporta la dush ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat cred ca in speranta sa nu ma sperie,atat mi-a zis ca sa nu fiu timid ptr ca eu aveam intentia sa-mi ascund penisul erect.Am iesit din dus iar dl Tony vazand ca sunt timid mi-a intins capodul lui el legandu-si un prosop in jurul braului si impreuna am mers in sufragerie unde ne intampina aceeasi muzica dar in surdina si lumina difuza.
Aici m-am asezat din nou pe canapea observand ca cele doua femei danseaza impreuna fiind imbracate la randul lor in halate .
D-na Elena cand m-a vazut a venit la mine si mi-a intins un pahar de bautura pe care nu am putut sa-l refuz si l-am dat peste cap iar ea s-a asezat langa mine .
Deja am inceput sa conturez ce se intampla ptr ca la televizor rula un film porno iar d-na Elena razand l-a chemat pe sotul ei sa ii arate si d-nei Marga ce facea cu mine in baie. D-l Tony a venit langa noi cu d-na Marga si s-au oprit in fata noastra iar d-na Elena i-a tras prosopul de pe el lasand sa se vada penisul lui care nu mai era sculat dar era tot mare si 2 testicule fara par .Atunci d-na Marga intreaba zambind complice , 'ce faceau ? ' iar d-na Elena il trage usor de penis spre ea si incepe sa-l maseze si uitandu-se zambind la mine intreaba ' ce faceati Tony?' D-na Marga ingenunche la picioarele lui Tony isi scaose capodul lasand sa se vada un corp frumos arcuit si o pereche de sani mari foarte putin lasati . Intinse o mana ctre d-na Elena incercand sa o dezbrace iar aceasta exclama zambind 'Marga de fata cu copilul? ' ,dar se conforma si lasa sa-i alunece capodul de matase dezvelind 2 sani tari , perfecti. Continuind sa ma priveasca d-...



    Login