Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima dragoste
Autor : Nico2007 - 2023-01-15
Citita de 9569 ori - Nota 1.56 (461 voturi)
Salutare!
Numele meu este Nicoleta. Am varsta de 16 ani. Am descoperit acest site acum 7 8 luni. Am citit fantezii, sau întâmplări reale si asta m a facut sa public si eu povestea mea reală, care s a petrecut acum jumate de an.


Am crescut la orfelinat de mica. La 5 luni după naștere am fost abandonată in fata unui spital...
Dupa 1 ani si 4 luni am fost preluată de un orfelinat. Acolo am crescut pană ce am fost adoptată. Zilele au decurs normal si totul "era bine". Asa ma amăgeam eu!
La varsta de 13 ani, am fost mutați din orfelinatul nostru, in altul pe o perioadă de timp. Orfelinatul nostru a intrat in renovări... Am picat in camera cu 2 fete mai mari ca mine una 16 ani si cealaltă 17 ani. Find mai mari făceau pe șefele. La inceput imi luau din lucruri, apoi mâncarea și după vreo 2 săptămâni, intr o noapte pe la ora 1 si ceva m au trezit din somn. Erau dezbrăcate complet, cea de 17 ani era cu piciorul drept pe patul meu si se masa încet la păsărica si cealaltă stătea cu mâinile în sâni si rezemată de patul meu. Cea de 17 ani, mi a zis pe un ton superior. Daca tipi sau faci ceva iti iei bătaie de te saturi. In timp ce isi baga mâinile in parul meu.
De acum o sa faci ce iti spunem noi si daca ne dai in gat iti fac viața calvar.
Si ma strângea tare de par, simțeam că il smulge..
O sa ne lungi aici (arată cu degetul spre pasarica) si daca nu o faci de buna voie, o sa o faci cu forța. Timp in care mă strânge in continuare alarmant de dureros de par si m a pleznit peste fata...
Cu mâna înfiptă in parul meu ma ghidează spre pasarica ei si se freca de fața mea. Ma pleznește dinou si imi zice: linge proasta dracului. Eu am răspuns ca nu stiu. M a pleznit dinou...
Nu sti?? Treci fa si arătai.
Se adresa celeilalte fete. Ma eliberează din strânsoare si se învârte cu păsărica spre cealaltă fată, care se apleacă in pozitia mersul piticului. Si incepe sa lingă. Dinou își înfige mâna in par si ma trage acolo sa ma uit. Dupa vreo 3, 4 minute de lins de cealaltă fată revine la mine.
Acum tu faci la fel. De frica nu am opus rezistență.
Au facut din chestia asta o obișnuință. Daca erau ambele le satisfăceam pe ambele sau separat. Însă ele pe mine niciodată. De doua ori mi a băgat doua degete in păsărica cea de 16 ani si ma saruta dupa ce se terminau in gura mea.
Asa au decurs zilele preț de două săptămâni, pana am fost prinse de către o asistentă. Apoi i am povestit tot directorului de orfelinat. Am fost mutată pana s a terminat lucrările la orfelinatul meu.
Apoi am revenit la rutina mea zilnică. Pana in ziua de 17.07.2020 am fost chemata in biroul directoare de orfelinat.
M am prezentat, in birou era inca o femeie. Directoare mă prezintă, îi povestește chiar si ce se întâmplase cu cele doua fete. Si pe încheiere directoarea remarca ca astăzi este chiar ziua mea de naștere. Si ar fi cel mai frumos cadou sa fiu adoptată.
Chiar asta s a întâmplat. Eram fericită ca în sfârșit plec si o sa am o familie. Toate au decurs perfect, ma atașasem de doamna Cristina. M am atașat de ea maxim era ca o mama perfecta. Cristina este profesoară de sport, a jucat volei forte multi ani si are un trup senzațional. O femei de 42 de ani la ora actuală. Arata extrem de bine: înălțime 179cm, blondă, mereu creată si tunsa pana in umeri, ochi albaștri cristalini, sâni medii, talie subtire, solduri voluptoase si un fund cu buci rotunde și țepene, demențial. Un corp perfect, si o femei perfectă. Precizez faptul ca de cand sunt adoptată, multe fete treceau pragul casei, majoritate erau fete de 15, 16 ani. Si vreo cateva femei, maxim 5. Nu știam ce se întâmplă, si de ce veneau, dar pentru mine nu a contat . Am fost transferata la liceul unde profesa, am fost înscrisă la volei. Mergeam la antrenamente zi de zi, mă dezvoltasem rapid si eram de ne recunoscut. Mă uitasem la mine si nu imi venea sa cred.
La varsta de 14 ani jumate mi a facut si mie abonament la sala de fitness unde merge ea regulat seară de seară. Imi place enorm, simțeam ca trăiesc si eram super bucuroasă si fericita pentru acele momente. Lunile treceau si simțeam ca trăiesc. Intr o zi de joi mama mea adoptiva primește un telefon si este invitata la ziua onomastică a unei colege, care o roagă sa ma ia cu ea. Zis si facut. Inainte de a pleca la fitness, mama imi zice, ia-ți haine pentru schimb. O sa facem duș la fitness. Noi nu obișnuiam sa facem duș acolo, ne făceam antrenantele si veneam acasa, unde ne făceam baie... Mergem la fitness, dupa antrenamentele zilei respective ne îndreptăm catre vestiar. Având dulapurile unul langa altul eram stânjenită sa ma dezbrac. Mama observă si imi spune nu te stânjeni, suntem fete si nu trebuie sa ti fie rușine... Rușinată incep sa ma dezbrac, raman goala pentru cateva minute (aveam hainele sub hainele mamei) ii cer mamei hainele si se întoarce întinzând hainele si intoarce privirea spre mine, mama rămâne blocată cu privirea pe corpul meu. Ma scanează complet. Parca himnotizată, mormăie un "Mmm" lung si mușcă buza de jos. Obișnuită de la orfelinat, ma îmbrăcam forte larg. Cand ajungeau hainele donate eram mereu ultima si rămâneau haine mari si largi. Asa ma îmbrăcam pana in momentul ala. Nu m am îmbrăcat niciodată mulat sa mi etalez formele, asa ca mama niciodată nu mi vedea formele. Arat bine: destul de înaltă 160cm, șatenă, parul putin peste umeri, ochi căprui, sânii inmugurira dar nu erau chiar medii, erau intre.. subțire in talie si solduri late cu un fund aproape cat al mamei.
Mama imi spune, doamne ce frumoasa esti si cum te ai dezvoltat. In acest timp isi duce degetul la gura si musca dinou buza de jos. Ma roșesc, si raspund am 16 ani mamă...
Da fata mea ai dreptate, si isi maseaza sânul drept.
Urmeaza ziua de sâmbăta, ma trezesc ca imi zice ca merge sa facem cumpărături.
Ma pregatesc, ne îndreptăm spre mall, ajunse acolo, imi spune: de azi vreau ca sa te îmbraci normal, nu sa te mai porți asa... Esti fata frumoasa, esti domnișoara de acum. Nu mai esti la orfelinat, ai si tu dreptul la haine pe măsură ta. Ok?
Accept, m a motivat bine. Prima oprire era magazinul de lenjerie intima. A ales ea pentru mine, multi chiloti tanga, 2 body corpuri unu negru si unu roz. Cel roz era tip tanga. Dupa oprirea a fost magazinul de haine. La fel a ales ea, maiou mult, tricouri, blugi, pantaloni de trening, colanți si pantalonași de pijama scurți.. extrem de scurți. Ajunși acasa, toate hainele vechi intr un sac si duse pentru donații. Chiloti i a aruncat, aveam chiloti clasici. Imi era greu pana m am obișnuit cu tanga. Ma jena ata... Eram mereu cum mana in fund...
A trecut o luna si ceva, ne întoarcem de la fitness. Pe drum mama imi spune ca maine scăpa la 10:00 . Eu răspund ca la 18:00, merg la antrenamentele de volei.
Ok. Vin te iau si mergem la fitness.
Super mamă! Dupa scoala ajung la antrenamente, antrenorul nu este, are ceva probleme si care vroiam puteam rămâne care nu putem pleca. Am ramas pana pe la ora 15 si ceva apoi m am suit in autobuz si direcția spre casa. Ajunsa acasa, nu fac gălăgie, știam ca e ora mamei de somn. Pe la 16 se pune mereu in pat sa se odihnească. Ma îndrept spre camera si zăresc usa întredeschisă ma îndrept sa o închid. Apropindu ma aud gemete si oftaturi silențioase, bag puțin capul, patul mamei era exact dupa usa. Mama se masturba. Am avut un șoc groaznic si am fugit in camera. Trag usa dupa mine, aud doar un "ce dracu". Apoi fug in camera si incui usa. Mama vine încearcă la usa, apoi o aud: deschide usa, nu zic nimic fac liniște. Si aud dinou: Nicoleta, deschide sa vorbim.
Mama, imi cer scuze ca te am deranjat, credeam ca dormi.
Nu e nimic puiule, deschide usa vreau doar sa vorbim. Deschid usa, o zăresc dezbracata, o rog sa se îmbrace si dupa discutam. Împinge usa cu forța si intra. eu speriata ma asez pe coltul patului si capul in pamant.
Nicoleta puiule nu trebuie sa reacționezi asa, nu trebuie sa fi pudică, esti fetita mare ai 16 ani... Nu mai merge asa. Uite iti propun ceva. Nu vrei sa scapi de chestia asta?
Ba da mama dar nu stiu cum...
Am o idee, hai probează chilotii ce ți am cumpărat, asa scap de inhibiții
Se îndreptă spre noptieră si scoate chilotii de acolo. Am inceput sa ma dezbrac si sa probez chilotii. Dupa a 5 pereche nu mai aveam aceleași inhibiții am mai scăzut din ele, făceam si piruete. Mama vine cu o idee. Ce zici puiule, sa te schimbi in fata oglinzi. Aveam o oglinda mare pe dulap. Si vine mama cu toate perechile de chiloti acolo.
Probam cat probam pana vine mama si ma pune pe pat si mi arata ea cum ca îmbrac chiloți si cum sa ma întorc, sa ma frec pe sani si sa ma joc cu sfarcurile. Dupa cateva repetari scap de de tot. Si cum tot schimbam observam cum mama se maseaza pe sani si pasarica. A observat ca am observat, zâmbește si mi face semn sa ma apropii de ea.
Puiule așteaptă ma aici si revine imediat. Imi îndreaptă o pereche de chiloti de a ei si mi zice: vreau sa i freci de sanii tai de chilotii tai, in fata mea, in timp ce ma masturbez eu. Am facut chestia asta, pana a ajuns la orgasm, m a stropit si pe mine si a facut o balta imensa pe patul meu. Dupa ce si a revenit, mi a adresat o întrebare. Puiule ce ai simțit cand lingeai fetele alea? Ezit sa raspund. Revine cu alta întrebare. Iti placea ?
Nu raspund si pun capul jos. Se ridica si imi ia capul in palmele ei si ma saruta pe frunte. Si intreaba dinou. De ce făceai asta?
Raspund de frica...
De ce ti era frica?
Ca ma bateau...
Inteleg. Si daca te ameninț si eu ce faci?
Cu ce sa ma ameninți mama?
Ca... Renunț la tine... Si ca o sa te întorci acolo.
Nu mama, nu, te rog si ma aplec in genunchi. Fata mea find la pasarica ei.
Ma prinde de coda, o înfășură dupa mâna si imi zice:
Daca nu ma lingi, maine esti înapoi la orfelinat.
M a ghidat capul direct la pasarica, a ridicat piciorul stâng sus pe pat. Ling putin apoi ma sfiesc.
Ai uitat gustul? Alea doua aveau gust mai bun?
Nu mami dar nu.. nu.. ma bâlbâi. Se apleca ma saruta, aproape ca ma inec, ma saruta agresiv, apoi coboară la sani, cu sfarcurile întărite deja, de la frecarea chiloților pe sanii si de chilotii mei. musca sfârcurile apoi se joaca cu limba. Simt placerea din corp ca coboară spre pasarica si apuc sa zbier un ahh mai lung si am si inundat chiloteii mei roz transparenti. Imi duc mana parca himnotizată, sa vad ce a curs, adun ceva umed pe degete si incerc sa duc sa vad ce este, dar imi ia mana si mi o suge.
Ahh... Vai Nico, dar ce gust mirific. Ma ridica si ma aseaza pe pat, apoi linge chilotii si pasarica. Eu zbier si strâng cearșaful inca ud de la sucurile mamei. Strig si gem de placere si ma zvârcolesc. Ahh... Ahh.. mmm. Si ii inund gura. Fericita vine si ma saruta
Vezi puiule asta e gustul tau de fetița. Ti au dat fetele alea limbi asa?
Nu mama, tu esti prima.
Serios?
Da mama.
Vrei sa o gusti pe mama ta?
Si se urca pe mine. Incerc sa fac ce pot si ce mi mai aminteam. Ajunge la orgasm rapid din inerție înghițeam tot si apoi așteptăm cuminte. încă tremura si...



    Login