Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu un cuplu
Autor : balusorul - 2019-05-30
Citita de 9319 ori - Nota 6.67 (30 voturi)
Salut aceeasta povestioara este 100% reala
Eu sunt marian 45 ani divortat din bucuresti locuiesc singur dar ma si pot deplasa caut un cuplu pentru o relatie de lunga durata in care sa musca impreuna din fructul interzis. Asa suna anuntul postat de mine pe net.
Intr –o duminica dupa amiaza suna telefonul raspund si aud o voce feminina foarte retinuta care imi spune ca ea este L si suna in legatura cu anuntul meu .Ii spun ca anuntul este valabil doar pentru cupluri. L are 40 ani casatorita cu M 52 ani au un copil iar relatia lor sexuala a intrat intr o monotonie motiv pentru care la insistentele lui M a gasit anuntul si a sunat. Dupa circa 2 saptamini in care am discutat aproape zilnic cu L prin sms la telefon sau WhatsApp sau conferinta in 3 si cu M am stability in mare regulile intilniri ce isi doreste ea ca femeie de la un barbat.
Si iata apare si ziua de vinerI in jurul orelor 18 am ajuns in orasul din care este L si M ma cazez la un hotel mai retras din oras si ii dau un sms lui L in care ii comunic numele hotelului. Ma suna si stabilim ca in jur de ora 22 sa fie la hotel impreuna cu sotul ei M.
La ora stabilita eram in curtea hotelului unde a intrat un taxi din care coboara ea L o femeie superba inalta 1,70 cu niste craci lungi titele foarte proieminente. M un barbat matur nu foarte inalt trecut prin viata. Ii sarut mina lui L dau noroc cu M, platesc taxiul si dupa care ii invit la o masa la terasa hotelului. Starea de tensiune la masa era maxima eu comand o cafea , ca urma o noapte lunga, L comanda un cocktail, pentru a prinde curaj , iar M comanda o bere. Dupa discuti banale de socializare si de a scade tensiunea dintre noi eu ma ridic in picioare o iau de mina pe L si ne indreptam spre camera de hotel. M mergea in spatele nostru pina in fata usi camerei de hotel. Acolo ne oprim toti 3 . Asa cum stabilisem anterior cu L trebuia in fata usi sa ii leg o esarfa la ochii dupa care sa mergem in camera dar surpriza cind sa ii leg esarfa L foarte relaxata spune nu vrea, ia esarfa si o baga in geanta deschide usa si intra singura in camera eu si M ramind cu gura cascata in usa camerei.
Intram si noi in camera inchid usa, dupa care pregatesc pe masuta din camera 3 pahare in care torn in unul un lichior pentru L iar in celalalte 2 vin pentru mine si M. cind ma intorc L se asezase pe marginea patului iar in dreapta ei M. dup ce ii servesc cu paharele ma asez si eu pe marginea patului in stinga lui L.
Mai discutam un pic golim pahare le pun pe masuta dupa care ma asez pe marginea patului o iau dupa umeri pe L si o intind usor in pat o sarut ii framint titele ii bag mina la chilotei si ii mingii labile. In acel moment M se ridica de pe marginea patului si se aseaza pe un fotoliu intr un colt al camerei . Incep usor usor sa ii desfac nasturi camasei ii scot camasa de pee a ii desfac sutienul pe care il arunc pe lustra, tot un fetisch stabilit dinainte cu L,ii desfac fermoarul la fusta si ii trag fusta in jos dupa care o mingii intre coapse pe labii peste bichinei pe care ii avea pe ea apuc de marginea bichineilor si trag cu putere rupind bichinei dupa ea lasindo gol goluta intinsa pe pat cu fata in sus. Se ridica in fund L si incepe sa ma dezbrace in timp ce eu cu miinile ii framintam sinii. O intend din nou pe pat ii flexes picioarele si le desfac si cobor cu gura la pasarica ei incep usor sa ii sug labile ma plimb cu limb ape clitorisul ei cobor din nou intre labii o patrund cu limba si incep un joc de dute- vino in pasarica ei.
Atunci il vad pe M cum se ridica de pe fotoliul se aseaza pe marginea patului in spatele lui L o ridica incet si o sprijina de spate sa poate vedea cum ii devorez pasarica cu limba mea. L a inceput sa se uda in abundenta la pasarica a inceput sa respire greu si chiar sa gifiie. In timp ce ma jucam cu clitorisul ei o simt ca incepe usor sa tremure eu insistind cu limba in pasarica ei. O apuca spasmele tipa usor si simt o zeama calduta care I se scurge din pasarica. Ma ridic o sarut pe L ea imi raspunde cu un sarut adinc dupa care sotul M se ridica din spatele ei o lasa sa cad ape pat si atunci ma urc peste ea ii desfac craci bine si imi postez penisul la intrarea in pasarica. Ma mai joc un pic cu penisul peste clitoris moment in care ii soptesc la ureche daca vrea sa o fut. L raspunde aproape soptit da te vreau in mine bago toata. Imping usor penisul intre labii intra tot capul penisului L ofteaza dupa care o patrund incet incet pin ail bag pe tot pina la coaie atunci L scapa un tipat de placer. In timp ce o penetram sinteam cum isi stringe vaginul in jurul pulii mele si isi ridica bazinul in sus. La un moment dat o simt cum tremura si cu un oftat lung simt ca ejaculeaza pe pula mea care era bat in pizda ei. Continui sa o penetrez in timp cee a avea capul cazut intr o parte si doar gifiai usor. Simt ca imi vine si ejaculez cu putere in pizda ei. Am ramas asa citeva min...



    Login