Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data cu un cuplu bi
Autor : aquariul - 2013-12-23
Citita de 15027 ori - Nota 7.88 (40 voturi)
Era o ceata de o puteai taia cu cutitul, precum in filmele de spionaj. De-abia gasisesm blocul prietenilor mei. Am intrat zgribulit in scara, gandindu-ma ca oricat de excitant ar fi, a umbla fara chiloti pe gerul asta nu a fost cea mai buna alegere.
Gata, etajul 2 usa din dreptul scarilor. Este ora 6 seara, sun la usa cu mainile inghetate pe sticla de Merlot. Aud pasi si usa de deschide-Catalin in niste boxeri mulati pe penisul erect si un corp bine intretinut la sala imi zambeste si ma pofteste inauntru. Avem amandoi aceeasi statura-1,80m si cam aceeasi constitutie. Imi ia sticla din mana si ma pofteste:
-Hai dati jos haina si intra, pari zgribulit. Chiar asa ger este afara?
Cam da, era sa mor de frig pe acolo.
Intru si dau cu ochii de Alina. Sta pe canapea la televizor, imbracata in niste colanti transparenti prin care se poate vedea clar ca nu mai are nimic pe dedesubt. Un furou ii scotea in evidenta sfarcurile intarite. Se uitau la un film erotic francez clasic, ceea ce explica erectia lui Catalin si mana uda a Alinei. Am sarutat-o pe obraji si i-am simtit mirosul usor de parfum si excitare. Am stat doua secunde mirosindu-i gatul atat de fragil. Alina este potrivita de inaltime -1,60m si cam 45-50 de kg, foarte proportional asezate. Sanii micuti au sfarcuri ascutite ce cer atentie si se rascoala daca nu sunt mangaiati si dezmierdati.
-Hai ca am pus vinul la fiert, in doua minute bem ceva fierbinte. Hai scoate hainele alea de pe tine, este cald aici. Scot geaca si bluza si raman in tricou si pantaloni.
-Hai scoate tot, trebuie sa jucam poker pe dezbracate sa vedem ce ai acolo? pare suparata Alina. Imi dau restul de haine jos cu zambetul pe buze-nici mie nu-mi plac hainele, ma simt mult mai bine fara ele intre nudisti.
Alina imi mangaie coaiele batandu-le usor cu palma. Pula incepe sa-si ridice capul sa vada cine o deranjeza din somn.
-Aoleu, cu ochii la pula dau vinul in fiert, spune Catalin si o zbugheste in bucatarie. Ma duc sa-l ajut cu pula semi-erecta.
Ne intoarcem in sufragerie cu paharele de vin fiert si discutam nimicuri...e asa placut sa stai gol cu oameni interesanti la discutii. Ne mai uitam la film, mai sorbim din pahare...
-Ma duc sa fac un dus, sa ma dezmortesc-spun dupa vreo jumatate de ora. Intru la dus si apa fierbinte imi pune sangele in miscare. Ma sapunesc bine si ma biciuiesc cu dusul, curatind toate partile neatinse de soare. Prin usa intredeschisa intra Catalin, punand langa prosopul meu o pereche de dresuri cu portjartiere si un lantuc de prins in jurul abdomenului: uite, sa le pui sa vedem cum iti sta. Ochii mi se fac mari, uitasem ca le spusesem de fantezia mea de a fi imbracat in portjartiere si utilizat ca si jucarie de un cuplu...ei au tinut minte si imi pregatesc surprize. Instinctiv, pula mi-a intrat in erectie si a trebuit sa o sapunesc putin sa o calmez. M-am linistit, m-as sters de apa fierbinte ce imi relaxase piele si mi-am pus dresurile. Nu mai purtasem niciodata un astfel de accesoriu, dar aveam curiozitatea asta. Imi veneau fix pe picior iar lantul era exact cat abdomenul meu, gadilnadu-ma usor dar placut la buric.
Am iesit si m-am prezentat in fata prietenilor mei. Ochii le erau atintiti asupra corpului meu.
-Vino mai aproape...frumos. Fa o pirueta! Dragute buci - si primii un rand de palme de la fiecare. Imi facu placere sa fiu palmuit pe buci si simtii mana lui Catalin strangandu-mi una din fese si presandu-mi zona dinstre anus la palmuire.
Alina ma lua de mana si ma duse in dormitor. Ma saruta pe gura si pe gat - Iti sta foarte bine in dresurile astea. S-a pus pe pat si am inceput sa o masez, de la gat, umeri, spate, fese, picioare si pana la gambe. Cand am urcat din nou spre fese am vazut ca pizda i se udase si ea incepuse sa se excite, miscandu-se usor si ritmic sub masajul meu. M-am aplecat si am muscat usor fesele, limba alunecandu-mi pe fanta dintre ele, pana la anusul care se impungea spre a fi alintat de mine. Limba cobora pe fanta dintre anus si vagin, incercand sa soarba cat mai mult din lichidul ce curgea din gaurile Alinei. Ea gemea si se misca in ritmul limbii mele. Nu l-am simtit pe Catalin cand ni s-a alaturat, cred ca se uita de cateva minute la prestatia mea la gaurile Alinei. L-am simtit ca e prezent prinr-un sarut si o mangaiere a feselor mele larg deschise, eu fiind ingenunchiat asupra Alinei. I-am simtit mainile pe gambele mele si limba coborand usor pe vagauna dintre fese, ajungand sa-mi forteze muschii anusului pentru a patrunge inauntru. Asta ma excita la nebunie, mai ales ca eram partial imobilizat-cu mainile si limba in gaurile Alinei si cu picioarele tinute de Catalin. Limba lui cobora spre coaie si simtii cum le suge si incearca sa-mi ia unul in gura. Dupa ce se juca putin cu ele, se intoarse la fundul meu si il dezmierda cu mangaieli.
Dupa 5-10 minute Alina se intoarse, astfel ca acum limba mea putea linistita sa ii maseze interiorul vaginului. Limba lui Catalin fu inlocuita de degetul acestuia, care era acum cu totul intrat in mine si imi pasa peretii anusului. Era pentru prima dat cand anusul mi-era masat de un deget ce nu era al meu, dar o senzatie p...



    Login