Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

prima data cu un cuplu 2
Autor : balusorul - 2019-05-31
Citita de 6157 ori - Nota 5.75 (20 voturi)
Prima data cu un cuplu 2

A doua zi m-am trezit in jurul orei 11 avind alaturi de mine in pat pe frumosa L care inca dormea dezbracata si dezvelita . M-am uitat dupa M in pat nu era prin camera nu era incercam sa aud daca cumva este in baie dar liniste totala. Atunci incepe sa de-a semen de trezire si L care cu zimbetul pe buze ma intreaba ce sa intimplat de tot ma foiesc in pat. Ii spun ca ma uit dupa M la care ea imi raspunde ca a plecat de dimineata la serviciul si revine dupa ora 18, atunci o sarut pe gura si ii spun ca avem destul timp sa ne facem de cap.
Ne ridicam din pat ea intra in dus iar eu imi aprind o tigara. Dupa circa 15 minute iese din dus invelita intr-un prosop mare si imi propune sa mergem sa mincam ceva dar surpriza bichinei rupti, sutienul pe lustra si atunci o incurajez sa ia doar camasa si fusta fara lenjerie intima. In timp ce ea se aranjeaza intru si eu fac un dus si ma imbrac. Am parasite camera de hotel si ne-am indreptat catre un restaurant din zona discutind despre impresiile din noaptea trecuta. L imi spune ca a fost super ca ia placut tot dar…… ar dori sa incerce si un pic de dominare pina vine sotul M cu precizarea ca nu a mai facut niciodata iar place sa incerce dar nu stie cum va reactiona. O linistesc promitindui ca totul va fi bine intarit de un sarut dulce si prelung.
Mincam mai stam la palavrave cu un cocktail si un pahar de vin in fata la o tigara dupa care hotarim sa mergem in camera. Ajunsi in camera o trimit in baie sa se macheze foarte strident si sa se dezbrace sa vina dezbracata.
-Oauuuuu ce superba esti arati ca o adevarata curva.
-Da sunt o curva si vreau pula vreau sa ma futi vreau sa fiu curva ta
Am asezato in genunchi am apucato de par am traso usor cu capul pe spate am puso sa deschida gura si am scuipato in gura spunindui
-Esti o curva si am sa te fut ca o curva
Am intinso pe spate in pat cu capul cazut linga pat m-am pus in genunchi si i-am bagat pula in gura incepind usor usor sa o fut in gura
-Curvo vrei pula iti dau eu pula
-Da vreau pula adinc pina in git
In timp ce o futeam in gura saliva curgea pe la coltul guri intinzindu-se pe toata fata in plus ii scoteam pula din gura io dadeam pe fata si o puneam sa imi linga coaiele. Cind am simtit ca imi vine sa ejaculez am vrut sa io scot din gura sa ejaculez pe fata dar am simtit miinile ei pe bucile mele care ma impingeau sa ejaculez cit mai adinc in gitul ei.
-Curvo sa nu te puie dracul sa inghiti sperma.
Am dat 3-4 jeturi in gura ei dupa care am ridicato din pat am duso in fata oglinzi si i-am spus
-Uite arati ca o curva veritabila fardurile intinse pe fata de la saliva si gura plina de sperma.
Sa dus la geanta si-a luat telefonul si si-a facut poza in oglinda cum arata cu gura intredeschisa sa se vada sperma. A inghitit toata sperma sa spalat dupa care a revenit in camera.
A baut un pahar de licior sa prinda curaj dupa care am intinso pe pat cu fata in si am inceput sa o iau la palme usoare peste fata peste tite peste pizda. Cind surpriza dupa citeva perechi de palme peste pizda si lindig vad ca incepe usor usor sa gifiie continui cu palmele se incordeaza toata si la un moment dat cu un tipat scurt vad ca incepe sa tremere de placer si isi da iti de-a drumul pe ea. Se ridica din pat pe saruta pe gura si spune.
-Esti minunat niciodata nu am crezut ca am sa am asemea senzati
O iau o trintesc in pat o pun capra si o patrund pe la spat...



    Login