Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

prima data cu sotia si un alt barbat
Autor : paulica29 - 2017-01-27
Citita de 26446 ori - Nota 6.99 (115 voturi)
Maseurul
Incep prin a va spune ce m-a facut sa scriu aceasta relatare.
Am o sotie frumoasa si buna. Asta este cuvantul buna rau. Meseria pe care o are este de asistenta medicala, si probabil stiti ce se spune despre aceasta. Colegi mai fac glume pe acest aspect, iar vorba din popor care spune ca nicio femeie nu moare pana nu vede cum e cu altul, incepuse sa nu-mi dea pace.
Desi avem o relatie deschisa bazata pe incredere ceva nu-mi dadea pace. Nu stiu cum am ajuns la discutie insa ea sustinea ca nu are nevoie de asa ceva fiindca eu ii ofer tot. Eram gelos si pe ce urma sa se intample daca eu muream. Imi spunea ca nu va dori alt barbat in viata ei insa nu nega ca nu ar face sex cu altul.
In acel moment i-am propus ca atunci cand ar vrea sa vada cu este cu altul sa-mi spuna si mie si sa particip si eu, in acest fel nu se putea pune problema de inselat sau mai bine zis mintit. Bine inteles am primit raspunsul ca asa ceva nu se va intampla niciodata datorita faptului ca ea nu simte asa ceva.
Am reusit sa primesc un raspuns de genul „ bine o sa vedem „ dar mai mult sa scape de gura mea.
Cu timpul aceasta propunere a devenit cea mai mare fantezie a mea. Din a-mi spune cand are chef cu altul ajunsesem sa o presez sa incercam sa facem sex cu altul. Cum imi imaginam aceasta fantezie, ma excitam teribil. Aveam insa temerea a ce se putea intampla dupa. Cum o sa ma simt eu, cu o sa se simta ea, insa instinctul sexual prima si imi doream teribil acest lucru.
Dar sa nu mai lungim vorba si sa vedeti unde am ajuns.
Intr-o iarna un coleg de munca mi-a propus sa mergem la Caciulata pentru un week-end. Zis si facut, aveam nevoie de relaxre, iar eu fiind peste, nu pot fara apa.
Am ajuns la Caciulata, si intr-o jumate de ora eram deja in bazin. Ma simteam extraordinar in apa calda. Alesesem piscina Oltul crezand ca este mai liber insa nu a fost asa. Am discutat, ne-am balacit si am baut bere.
La un moment dat a venit randul meu sa cumpar bere. La taraba de unde luam licoarea, se vindeau si bilete la masaj. Am vazut doi barbati, unul mai tanar si mai slabut si un altul un pic mai grasut. M-am interesat de disponibilitate si de cost dupa care am venit sa-i propun Dianei pentru ca asa o cheama pe sotia mea, sa faca un masaj. La inceput a refuzat probabil gandindu-se la bani insa eu am insistat spunand-i ca mereu vrea masaj iar acum cand poate avea parte refuza.
Cred ca ati inteles ce era in capul meu. Voiam sa aflu ce simte cand pune un alt barbat mana pe ea, daca are vreo senzatie aparte, daca se excita oarecum. Ioana, iubita prietenului meu parca era impotriva mea ,pavestind ca ei i-a facut masaj o baba si ca nu a fost cine sitie ce, ca a dat banii degeaba. Insa la insistentele mele Diana a acceptat. Pana la urma ara vorba de un masaj, ce putea sa fie rau.
Am fost sa rezerv ora insa nu am putut sa aflu cine se va bucura de formele iubitei mele. Pana cand trebuia sa intre a mai durat ceva timp. Probabil am mai vorbit cu prietenii si am baut ceva beri insa eram cu ochi pe ceas.
A venit si momentul in care Diana a plecat la relaxare. Masajul a durat o jumatate de ora, insa pentru mine, parca nu se mai termina. Abia asteptam sa vina si sa-mi povesteasca cum a fost. Cu o intarziere de patru minute apare si sotia mea, in halat dar cu sutienul in mana. Am ramas perplex. „Ce faci mami?” i-am zis,” cu sutienul in mana”? mi-a raspuns ca il da jos cand este masata pe spate. Am intrebat cum a fost si desi nu stiu ce raspuns as fi vrut sa primesc, mi-a spus ca OK, si ca ea a fost norocoasa, ca a fost masata de un barbat simpaticut, asta in ciuda Ioanei. M-am simtit ciudat sa-mi raspunda astfel in fata prietenilor mei insa am luat-o ca atare.
Fiind aproape ora pranzului am hatarat sa mergem sa facem un dus dupa care sa mergem la masa. Cred ca va inchipuiti ce ardeam de nerabdare sa aflu detaii.
Am ajuns in camera si a incepu interogatoriul: Cum a fost? Ce ai simtit? Te-ai excitat?
Nici unul din raspunsuri nu era acela la care ma asteptam. Mi-a spus ca a fost un masaj normal aproape dureros pe alocuri, ca nu a simtit nimic excitant, desi mi se parea ciudat ca un barbat sa puna mana pe tine si tu sa nu simti nimic. Singurul lucru care mi-sa parut mai aparte a fost cand mi-a spus ca tipul nu era nici pe departe unul timid, si ca se uita in ochii ei in timp ce ii facea masaj. Am aflat cu stupefactie ca ii stia numele. Se numea Dan. Bineinteles ca am intrebat de unde stie si cum s-a purtat discutia, insa raspunsul a fost ca tipul practic isi facea reclama si voia sa mai fie cautat si alta data.
Din aceasta relatare nu ar mai ramane de zis, decat ca piscina Oltul este o darapanatura insa are si ceva mirific.
Seara ne-am intors la bazin inaintea prietenilor nostri. Am gasit o zona unde neoanele erau arse iar lumina difuza si exista o usa de exterior care nu se inchidea foarte bine, apa creand la suprafata o mare de vapori . Am mers acolo impreuna cu Diana am luat-o in brate i-am dat slipul la o parte si am penetrat-o. Senzatia nu ara cine stie ce deoarece apa nu lubrefiaza, insa faptul ca eram cu iubita mea in pula, iar la patru metri de noi erau oameni care faceau baie era extraordinar de excitant. Nu a durat insa mult ca Mihai colegul meu a aparut cautandu-ne cu privirea. Va dati seam ca totul s-a terminat, insa cred ca tipul s-a prins de faceam acolo.
Am ajuns acasa dar fantezia mea ramasese neimplinita. Diana imi repeta ca nu a simtit nimic, eu parca nu insa credeam ...
Dupa ceva timp ii propun sotiei sa mergem din nou la Caciulata, de asta data singuri.
Acum era vara iar ideea de Oltul nu mai intra in calcul. Am ajuns devreme ne-am cazat si am plecat la Aqua Park. Ne-am instalat pe sezlonguri afara. Ideea mea nu-mi dadea pace si cautam cu privire un posibil partener. Diana statea la plaja fara sa gandeasca la probabil la nimic, din ce eu aveam in cap desi eu o mai batusem la cap cu asta.
Aveam o ideee fixa, sa-l gasesc pe Dan si sa vorbesc cu el. Destul de greu de pus in practica, deoarece tipul avea plina toata ziua inca de la ora 9. Aflasem asta de la bar, insa totodata ma bucuram ce este acolo si nu la Oltul. Nu stiu cum am reusit insa an ajuns in vorba cu el. L-am intrebat daca face masaj si in camera de hotel insa raspunsul a fost promt” protocolul nu ne permite, daca suntem prinsi suntem dati afara” I-am explicat ca este vorba de o surpriza pentru sotia mea si ca nu este vorba de un masaj oarecare. Tipul a ramas oarecum surprins insa nu a lasat sa se vada acest lucru. I-am spus ca la pauza de 11 o sa trec cu sotia mea pe acolo sa cumparam o inghetata, daca o sa-i placa ce vede vorbim in cealalta pauza. A fost de acord.
Nu mai ramanea decat s-o conving pe Diana ca vrea sa manace o inghetata si sa vina cu mine sa-si aleaga. Deobicei refuza. Insa am avut noroc.
Diana avea un costum foarte sexi, si ca niciodata avea in picioare saboti cu toc. Era mortala, toti barbatii salivau cand treceam pe langa ei. Am ajuns si la ghereta, loc in care l-am vazut pe tip dupa o umbrela. Mi-a facut semn afirmativ din cap, moment in care am respirat usurat.
Ne-am intalnit in pauza urmatoare pentru a stabilii detaliile. Inca odata am ramas stupefiat. Tipul mi-a spus ca o cuneaste pe sotia mea, ca o cheama Diana si ca i-a facut masaj acum cateva luni. Vazandu-ma surprins, mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji de nimic, ca nu a fost nimic intre ei, insa o asa piele si un asa corp nu este greu de uitat.
Si totusi de unde stia cum o cheama. Nu m-a zis ca s-a prezentat si ea. Dar nu mai avea nicio relevanta.
Am hotarat ca seara la ora 10 dupa ce el iese din tura sa ne intalnim in holul hotelului pentru detalii.
Era o provocare pentru mine ca la acea ora sa ne aflam in camera, insa ploaia a fost de partea mea.
Am resusi sa ma intalnesc cu tipul ce parea foarte atras de ce urma sa se intample.
Am stabilit strategia:
Eu veneam in camera cu propunerea unui masaj erotic ce era deja stabilit. Ea urma sa faca dus timp in care eu il introduceam in camera. Provocarea era ca ea sa nu isi dea seama ca suntem doi cat mai mult timp posibil . I-am zis ca schimbarea mainilor care fac masaj se va face numai cand folosim sticla de ulei. Cea mai importanta era temperatura mainilor.
Credeam ca este un plan foarte bine pus la punct. Insa... o sa vedeti ce s-a intamplat.
Il primesc pe tip in camera si ii spun sa se aseze pe jos in lateralul patului in care Diana nu avea vizibilitate. Fac intuneric bezna ajutat si de norii de ploaie, insa am lasat usa de la balcon intredeschisa fiindca era foarte cald. Am facut totul intr-o liniste deplina.
Cand Diana a iesit din baie a intrebat de ce am facut intuneric. Raspunsul meu a fost unul genial, fiindca nu ma steptam la intrebare:” Vreau sa lasam doar simturile sa zboare” Am pus o muzica ambientala la telefon pentru a masca zgomotele miscarilor noastre.
S-a asezat pe patul deja preparat pentru masaj, adica pernuta sub abdomen, moment in care m-am apucat sa o masez usoar pe spate fund si picioare. Dan deja se zvarcolea ne stiind care este momentul in catre trebuie sa actioneze. A mers taras pe langa pat pana a ajuns la picioarele mele. Vazand-ul atat de dornic i-am facut semn cu piciorul ca este randul lui. M-am ridicat ca si cum mi-as fi schimbat pozitia moment in care a trecut el la treaba. Pentru mine era momentul crucial. Daca isi da seama .... Am rasuflat usurat fiindca nu a schitat niciun gest ciudat. Insa tipul nu a respectat protocolul. A inceput sa o mangaie usor pe coapse lasand degetele sa atinga ca din gresala clitorisul. Diana a inceput sa reactioneze la miscari, fapt ce la incurajat pe Dan sa mearga mai departe. A inceput sa maseze buzitele de sus in jos lasand sa-i scape usor un deget in pasarica. Pula stea sa-mi plesneasca. Am zis ca este randul meu. Tot cu o miscare care ar fi trebuit sa imite o schimbare de pozitie am trecut eu la atac. Am facut ce stiam mai bine si am adus-o pe Diana la primul orgasm devastator. Tipul era asa de excitat incat pula ii tresalta spasmatic. I-am facut semn sa-o lase sa se linisteasca putin moment in care eu am venit cu pula la gura ei. A inceput sa ma suga usor, in timp ce eu o mangaiam pe spate incercand sa ajung la fund.
Ca sa vezi ce face excitarea, tipul nu mai realizeaza ca eu sunt la atac si incepe si el sa o mangaie pe coapse si sa o linga pe curuletul plin de ulei. In acel moment se rupe tacerea. Diana ridica capul si imi spune usor, „ ai reusit nu-i asa?” Am ramas blocat fara sa pot sa zic nimic. Urmatoarea replica a fost tot a ...



    Login