Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

prima data cu o tipa
Autor : ga_bi_sex - 2011-06-06
Citita de 8281 ori - Nota 7.45 (20 voturi)
Ea era fosta iubita a prietenului meu Ionut, o intalnisem doar de cateva ori si nu-I dadusem mare atentie. Am intalnit-o din nou pe Cristina dupa ceva timp cand a trecut pe la Ionut sa-si ia niste lucruri ramase la el si am avut ocazia sa o privesc mai bine, era foarte draguta, in jur de 1,65, cu sani de dimensiune medie, cu ochi albastri. Era un pic de diferenta intre noi, eu sunt un pic mai inalta, blonda inchis, ochii caprui, slabuta si cu sani nu foarte mari dar obraznici. Am discutat cateva minute cu ea inainte sa plece si am ramas intelese sa ne mai vedem.
Mai tarziu in timpul saptamanii ne-am auzit si ne-am hotarat sa ne intalnim in weekend. M-am gandit la ea toata saptamana, nu puteam sa ma abtin. Cand a venit momentul, am invitat-o la mine pe Cristina, eram singura acasa, parintii fiind plecati de acasa. Nici una dinttre noi nu stiam ce sa facem asa ca i-am ofertit ceva de baut. Ne-am apucat de shot-uri si in curand eram destul de vesele, amandoua. Ne-am destins, eram in living, discutand ca cele mai vechi prietene, iar subiectul a venit inevitabil si n-am mai putut sa ma abtin:
“Sunt Bisexuala” – si tot ce imi trecea prin minte era “CE-AM SPUSSSSSS?????” Avusesem deseori fantezii cu femei dar nu spusesem niciodata nimanui ce simteam pentru femei. Cristina mi-a zambit foarte dragalas si a chicotit: “ Chiar esti sau spui asta doar pentru ca ai sarutat si tu o fata vreodata?” m-a intrebat Cristina. “Nu, ma sint atrasa fizic de femei” am zis, din nou intrebandu-ma ce e cu mine de spun toate astea. “Deci esti atrasa fizic de mine?” m-a intrebat cu un zambet seducator. Mi-am pus paharul jos si m-am uitat la ea pentru cateva moment, ochi in ochi. M-am aplecat usor catre ea si mi-am apasat buzele pe buzele ei, mangaind-o pe obraz si trecandu-mi degetele prin parul ei si apoi pe gatul ei. “Tu ce crezi?” am intrebat-o, muscandu-mi usor buza, iar tot ce a raspuns a fost: “Am sa o iau ca pe un DA” dupa care s-a aplecat si m-a sarutat, de data asta cu dorinta, mana I s-a urcat si s-a incurcat in parul meu. Limbile ni s-au impleticit, am impins-o inapoi pe canapea, m-am ridicat un moment pentru a-mi scoate bluza. M-am aruncat inapoi deasupra ei, am sarutat-o cu multa pasiune, mana mi-a coborat usor pe gat si apoi pe pieptul ei. Si-a dat jos bluza iar eu i-am tras usor sutienul in jos si am sarutat-o pe sfarc. Am continuat sa o sarut in sus pe gat in timp ce mainile mi-au coborat sa ii desfaca sutienul, am simtit cum s-a desfacut, l-am tras si l-am aruncat pe jos. Am coborat din nou cu saruturile pe pieptul ei sautandu-I si lingandu-I sfarcul stang in timp ce cu mana dreapta il ciupeam pe celalalt. I-a scapat un geamat si si-a bagat ambele maini in parul meu tragandu-ma usor in jos, am sarutat-o incet pana am ajuns pe burtica ei sexy.
M-am uitat in sus, din nou ochi in ochi, Cristina s-a uitat la mine si mi-a zis “M-ai facut sa fiu atat de uda, am nevoie de tine acum!”
M-am ridicat si i-am zis: “Nu va fi chiar asa de usor!” facandu-I din ochi, i-am dat tricoul si am condus-o sus, sarutand-o tot drumul catre dormitorul meu. Am impins-o pe pat, i-am smuls din nou tricoul de pe ea si m-am apucat din nou de sfarcurile ei, dorindu-mi sa o torturez cat mai mult. Mainile mi-au coborat incet peste sanii ei, peste burta si peste pasarica ei,am inceput sa o mangai prin pantalonasii ei subtiri, umezind-o si mai tare. Am sarutat-o din nou pe burta, tragandu-I sortul doar un pic in jos, gura mea imediat deasupra pizdei ei. Puteam sa ii mirops umezeala, era cel mai dulce miros pe care il simtisem vreodata, i-am dat jos pantalonii, lasand-o doar in chilotei. I-am ridicat picioare, sarutand-o pe coapse, lingand-o in timp ce coboram din ce in ce mai jos. Cristina respira scurt si repede, iar eu am atins-o rapid pe clitoris prin chilotei. “Am nevoie de tine, te rog nu ma mai chinui, nu mai suport!!!” In acel moment, fara sa ma gandesc, i-am dat jos chiloteii si i-am dat o limba, o singura limba, cel mai gustos lucru vreodata! Mainile ei erau din nou in parul meu incercand sa ma impinga din nou in ea. M-am uitat la ea “Spune-mi cat de mult ma doresti!” am spus. “Te doresc, Am nevoie de tine, te rog fa-ma sa termin, te doresc in mine!!!” M-am aplecat din nou si i-am lins crapatura, desfacandu-I buzele rase perfect, m-am aruncat sa-I ling si sa ma joc cu clitorisul ei, puteam sa o aud cum gafaie, din ce in ce mai tare, i-am bagat toata limba adanc in gaura simtindu-I gustul la maxim, m-am intors la clitorisul ei, Cristina spuse “Fute-ma, nu mai support, fute-ma te rog, am nevoie de asta, am nevoie sa ma faci sa termin”.
In acel moment mi-am bagat...



    Login