Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenul la nevoie se cunoaste
Autor : alexgh - 2018-08-21
Citita de 20512 ori - Nota 8.41 (163 voturi)
- Uite ti-am adus niste croissante din alea cu unt, cum iti plac tie, imi spuse Alina cu vocea ei ca de privighetoare, apoi ma saruta repede pe frunte, aproape matern.
Era o zi placuta de vara, nu extrem de calduroasa. Ma trezisem destul de tarziu si imi beam cafeaua pe terasa si priveam razele soarelui cum se reflecta in apa din piscina. Cainele statea intins sub masa si ma privea cu niste ochi lenesi. Ma gandeam cat de norocos am fost in viata. Aveam o casa mare, langa padure in Baneasa, poate prea mare pentru nevoile mele, o sotie extrem de frumoasa, care ma iubea neconditionat si un stil de viata pentru care unii si-ar vinde si sufletul. Ne permiteam sa mergem anual in vacante exotice, conduceam o masina buna, ieseam in oras oricand aveau chef si nici nu aveam pe cap grija ratelor la banca.

Cu Alina eram casatorit de aproape 4 ani, exact in ziua in care ea implinise 25 de ani. De multe ori glumea cu mine pe tema asta, spunand ca nu mai eram nevoit sa-mi amintesc si ziua de nastere si ziua nuntii si avea dreptate.
Alina era o femeie cu care natura fusese extrem de generoasa. Desi nu era foarte inalta, masurand 1.69, avea niste picioare care nu se mai terminau, perfect drepte, cu o glezna fina, de parca erau sculptate de Brancusi si un fund bombat, de „brazilianca”, pe care se chinuia din greu sa-l tina in forma maxima prin orele petrecute la sala si la kangoo jumps. Avea ochii albastrii, ca cerul senin, o gurita mica dar cu buze carnoase si un gat lung si fin. Parul blond ii ajungea putin mai jos de umeri si stralucea mai ceva ca in reclamele de la tv iar sanii erau pur si simplu opera de arta. Mari, cam ca niste grapefruit si perfect rotunzi cu niste sfarcuri mici si roz, foarte sensibile.
Pe Alina o cunoscusem la o petrecere data de firma de avocatura la care eram asociat. Era avocata la una din firmele noastre partenere si cum intra intr-o camera, prezenta ei acapara toata atentia. O fata joviala, educata si mereu cu vorbele la ea, care avea intelectul de acelasi nivel cu infatisarea ravasitoare, lucru foarte rar intalnit. Ne-am placut din prima, probabil a fost „chimia” aceea de moment de care vorbeste toata lumea. Dupa un an de zile de la prima intalnire am si decis sa ne casatorim.

Desi avea o cariera de succes pe Alina nu o interesau banii si nici nu-mi pusesem vreodata problema ca sta cu mine pentru ei. Maica-sa era la a doua casatorie si fusese incurcata cu un american potent financiar care o crescuse la fel ca pe fiica lui. Pentru ea, el fusese tata, nu betivul nenorocit care o parasise cand nu avea nici macar un an si pe care nu-l cunoscuse vreodata. Din pacate pentru ele, Mark murise neasteptat de infarct dar ii lasase Alinei o groaza de bani, de pe urma firmelor de constructii pe care le detinea in State desi ea ar fi preferat oricand sa aiba o copilarie in care sa aiba ambii parinti, in detrimentul banilor.
Tot ce voia Alina era sa traiasca clipa ca si cand ar fi ultima. Trecuse cu greu de socul mortii lui Mark si nu voia sa rateze nimic in viata. De aia si calatoream foarte mult si ne faceam toate poftele. Cum am zis, eram un om norocos.
Viata amoroasa alaturi de Alina era de vis. Desi la birou era o adevarata doamna cu un comportament exemplar, in pat se transforma intr-o vampa si intr-o curva cum putine femei sunt. Eram compatibili la capitonul asta si sexul era de cele mai multe ori animalic, ne devoram unul pe altul cu aceeasi ardoare ca-n prima zi. Desi inainte sa o cunosc pe ea imi placea sa traiesc ca „albina”, din floare in floare, lucrurile s-au schimbat radical odata cu aparitia Alinei. Era adepta sexului total, fara limite, pentru ea nu exista cuvantul NU in pat. Ii placea ca eram autoritar si ca o dominam, probabil reminescente ale lipsei unei figuri paterne in viata ei.

Am fost oprit din contemplare de sunetul mobilului. Ma uit si vad ca suna Dan, cel mai bun prieten al meu din copilarie, care locuia in Pitesti. De Dan ma leaga o groaza de amintiri, pe vremuri faceam absolut totul impreuna, eram ca fratii. Prima betie crunta a fost in copilarie alaturi de el, prima bataie am avut-o tot cu el, cand ne-am certat ca prostii pentru o gagica, in final sa aflam stupefiati ca defapt pe ea o futea altul. Facusem si liceul impreuna, intrasem la aceeasi facultate pe care Dan nu o terminase insa. Alesese sa plece in Anglia, lucra ca antrenor de fitness si tot acolo s-a indragostit, culmea, de o romanca. Toate mergeau bine, s-au casatorit dar vraja s-a rupt si de vreo 2 luni omul venise in tara si suferea ca un caine dupa ea. I-am zis sa vina sa stea o perioada la noi ca si asa eram acasa aproape o saptamana, pana plecam in vacanta.
- Mosule uite ajung la voi cam intr-o ora, acum am plecat. Vrei sa aduc ceva anume?
- Stai linistit, nu e nevoie de nimic. Hai ca te asteptam.
Alina il stia si il placea pe Dan, cum de altfel facea toata lumea. Era imposibil sa nu razi alaturi de omul asta, gasea ceva amuzant si la o inmormantare doar ca acum eu trebuia sa il fac pe el sa rada sau sa-l mai inveselesc putin.
Dupa o ora jumtate aud un claxon si ma duc sa-i deschid poarta lui Dan, sa bage masina.
- Bai ce bine imi pare sa va vad, imi spune el si ma strange puternic in brate. Chiar mi-a fost dor de voi. Tu ce faci pitico? Esti bine? Asa o alinta el de fiecare data. Pentru Dan oricine era pitic, tinand cont ca el avea 1.90. O saruta prieteneste pe Alina pe obraz si ne ia pe amandoi de gat, in timp ce ne indreptam spre terasa. Chiar imi pare bine sa va vad!
- Si noi pe tine. Ia zi, ce iti aduc o cafea, un suc? Fac si niste senvisuri daca vrei, ii zise ea.
- O cafea te rog si o apa sunt suficiente, mersi frumos.
Alina intra in casa si Dan se uita lung la ea
- Ba sa-mi bag pula, ori ma-ta te-a scapat in cap la nastere ori te-ai nascut cu stea in frunte, ca sa ai tu parte de asa femeie. Tine de ea ca nu mai gasesti alta ca ea. Cum dracu ai reusit tu sa o pacalesti, un golan imbracat la costum? Daca ar stii ea ce hram porti...Ca eu uite, m-am despartit de vaca aia tocmai pentru ca m-a mancat in cur. Mortii ei..
- Pai nu tu ai inselat-o ma? Ii spun eu cu o urma de repros.
- Ba da dar..am gresit si eu, nu trebuia sa fie asa radicala, pula mea...Tu tii cu ursul?!
- Nu Bobita, doamne fereste, ai „dreptate” ii spun eu razand. Acum fara gluma, de cand sunt cu ea, chiar sunt ca sfantul !
- Pai cred si eu. Prost ai fi sa nu fie asa. Daca o faci sa sufere pe pitica eu te bat, jur. Si ma stranse prieteneste de umar.
Intre timp iesise si Alina cu cafeaua si cateva senvisuri. In caz ca totusi vi se face foame pana facem gratarul. Eu ma duc sa ma schimb sa stau putin la plaja.

Am discutat cu Dan una alta si dupa 10 minute o vad pe Alina ca iese intr-un costum de baie rosu care nu acoperea mare lucru. Bikinii stil brazilian nu lasau mult imaginatiei iar sutienul care ii acoperea doar jumatate din sani mai rau incita decat ascundea ceva.
- Vai de capul meu ! exclama Dan. Pitico esti la prezentare la Victoria’s Secret sau ce? Striga el.
Ea incepu sa rada si ne spuse la amandoi sa mergem la piscina.
- Mai incolo matzo ii zic eu, ca imediat ma apuc de gratar.
Imi placea ca Dan o sorbea din priviri si ca era invidios, e un sentiment de mandrie care vrei nu vrei, tot te incearca. Il cunosteam de o viata, nu ma deranjau catusi de putin remarcile lui si faptul ca o sorbea din priviri. Nu eram genul gelos pentru ca stiam ce pot si ce fel de femeie e Alina.
Ne-am apucat de gratar, am baut si cateva mojito care si tot depanam amintiri. Dan vorbea cu mine dar ochii ii erau atintiti mai mult asupra Alinei. O privea cum inoata ca o sirena, cum isi sterge parul ud si cum stropii de apa aratau ca niste perle pe pielea ei bine bronzata.
- Iuuub, hai sa ma dai si pe mine cu crema te rog, imi striga ea.
- Stai ca nu pot acum ca se ard fripturile si micii. Hai ca vine si te da Dan.
- Ahh? Ce? Pai nu stiu daca trebuie...ingaima el, luat prin surprindere.
- Hai ma ce dracu, zici ca cine stie ce e. Du-te si da-o cu crema sau treci si fa tu gratarul daca vrei, ce mare scofala.
- Ma duc, ma duc. Se indrepta teleghidat spre sezlongul unde statea Alina, care se intinsese pe burta. Ii dadu tubul de spray si astepta cuminte.
Dan dadu de cateva ori pe umeri si incepu sa o masese usor, cu mainile lui mari. Facea cerculete, o apasa usor si ii intindea lotiunea pe tot spatele.
- Ce bine eeee, murmura Alina. Chiar te pricepi la masaj. Hai da-ma si pe picioare.
Ascultator, aplica solutie si pe picioarele ei enervant de lungi. O masa rabdator, cu pricepere. Din unghiul in care stateam nu puteam vedea dar eram sigur ca i se sculase pula, ca de altfel oricarui barbat normal care executa asemenea misiune. Stiu, pentru ca fusesem in situatia lui de zeci de ori si niciodata nu ma plictiseam de asta. Tocmai de aia l-am lasat pe el sa ii aplice lotiunea, ca sa-l tachinez putin si sa „saliveze” putin dupa ea.

- Hai da-ma si pe fund, ce faci? Acolo nu bate soarele sau ce? Ii spuse ea razand. Doar nu ti-o fi rusine, zici ca nu ai mai vazut o femeie la plaja.
- Nu e vorba de asta, ce dracu. Doar ca na...
Aplica din belsug lotiune pe fundul ei perfect si incepu sa o maseze.
- E asa da, as putea sa stau asa toataaa ziua, mieuna ea. Nu te opri.
O masa cred ca vreo 5 minute pe fund, era clar ca nu ii venea sa-si mai ia mainile de pe el.
Alina se intoarse dintr-o data si se puse pe spate. Sanii ei extraordinari efectiv il hipnotizau pe Dan, care ramasese cu gura cascata.
- Ma dai si aici sau ma dau singura? Ii zambi ea.
El se uita brusc la mine, aproape speriat. Ma pufnise rasul fata de stanjeneala lui, era ca un copil, chiar daca un copil de aproape 2m.
- Ce te uiti la mine? Daca ea vrea, fa ce zice.
Ma excita sa stiu cat o dorea. Ma excita mult. O facusem cu Alina si cu alte gagici, toate escorte, toate „bunaciuni” dar niciodata nu o facusem cu ea si cu alt barbat, desi discutasem despre asta de cateva ori, mai mult in gluma. Imi placea sa vad cum poate sa suceasca mintile barbatilor, experimentasem asta de zeci de ori cand ieseam seara sa mai luam masa in oras dar acum totul era la alt nivel. Am ramas cu fata la gratar, ca sa nu mi se observe erectia din ce in ce mai proeminenta si ii priveam doar cu coada ochiului.
Dan ii cuprinse sanii Alinei si aplica lotiune din belsug. Ea statea cu ochii inchisi si cu un zambet sagalnic pe fata, care incet, incet se transforma in mici oftaturi de placere. Sanii erau cea mai sensibila zona a Alinei iar sfarcurile deja tari ca piatra o tradau de fiecare data iar acum nu faceau exceptie. Cu greu, dupa cateva minune, cu parere de rau parca, mainile lui coborare pe abdomenul Alinei. Il puteam observa usor pe Dan cum incerca din rasputeri sa-si ascunda erectia ceea ce era oricum imposibil. Alina intinse „din greseala” un picior la el in poala si il atinse peste pula dureros de sculata. Se facu ca nu observa asta, continua sa tina ochii inchisi si sa scoata din cand in cand murmure de placere.
Dintr-o data Dan se ridica si ii spuse repede: - Hai ca am dat peste tot. Ma duc pana la baie sa imi dau cu niste apa pe fata, e foarte cald afara. Si disparu in casa.
Alina se uita la el razand apoi se ridica si se indrepta spre mine, cu pasii ei de felina.
- Stiu ca ai vazut cum se uita la mine, cum ma devora din priviri. Mai are rost sa intreb daca ti-a placut asta? Spuse ea suav, in timp ce mana ei imi cuprinse prin sort pula. Da, ma gandeam eu, perversule. Scoase limba copilareste la mine apoi ma saruta apasat. Fara sa-ti dezlipeasca buzele de ale mele, imi cuprinse mana si mi-o baga incet in bikinii ei.
- Crezi ca iti dai seama daca si mie mi-a placut? Imi sopti ea pervers. Am nevoie de pula iubitule, hai sa mergem sus, vreau sa ti-o sug.
Stia ca ma excita enorm cand vorbeste vulgar, eram in fata ei ca un supus in fata Cleopatrei. In afaceri imi puteam controla emotiile ca un jucator de poker dar in fata Alinei eram de fiecare data ca o carte deschisa.
- Mai ai putina rabdare pana diseara curva mica, ii spun eu zambind. Nu putem sa-l lasam pe Dan singur, abia a venit si imediat masa e gata.
- Diseara poate nu mai gasesti nimic, poate sunt deja satisfacuta. Stii doar ca am trecut la alte jucarii de cand am renuntat la cele de plus.
Avea un adevarat arsenal de jucarii sexuale, pe care le folosea ocazional si singura dar de cele mai multe ori ma lasa pe mine sa ii fac ce vreau cu ele, de parca eram un soldat iar ea terenul meu de antrenament.
Se intoarse incet pe sezlong tocmai cand Dan venea de la baie. Avea tricoul dat jos si se schimbase intr-un sort mai comod si in niste slapi.
- Numai buna de plaja vremea asta si piscina arata foarte imbietor.
Avea un corp bine lucrat datorita meseriei lui actuale de instructor de fitness. Abdomentul era ca al actorilor din filmele „cu batai”, numai patratele iar pieptul era complet epilat. Ne placuse inca de mici sa tragem de fiare si chiar daca nu eram la fel de bine definit ca Dan, nici eu nu puteam sa ma plang.
Alina s-a dus la bucatarie sa mai aduca niste cocktailuri si Dan se uita fix la mine:
- In halul asta de rau adora sa tachineze? Spuse el sec
- Pai nu este evident? Parca nu stiai asta demult.
- Stiam dar nu ma asteptam la asa ceva. E o femeie incredibil de frumoasa. Chiar ca esti norocos, zdreanta de om ce esti.
Ne „alintam” cu asemenea apelative de fiecare data, daca cineva ne-ar fi vazut cum vorbim, fara sa ne cunoasca, ar crede ca suntem cei mai mari dusmani?
- Ai fute-o? Ma trezesc eu vorbind, aproape fara sa gandesc.
Dan mai ca scuipa inghititura pe care tocmai o lua din pahar.
- Poftim??
- Zic asa, ca femeie, la cum arata, ai fute-o?
- Ce pula mea de intrebare e asta ma frate? Da, normal ca as fute-o, cine dracu nu ar fute-o? Este pur si simplu perfecta.
Am zambit mai mult pentru sine si am luat si eu o gura din pahar. Alina adusese altele noi si o frapiera plina cu gheata. Dupa ce am mancat ceva, discutia a alunecat incet spre viata lui Dan, mai ales dupa despartirea de Roxana. Se vedea cum se intrista cu fiecare minut care trece si desi am incercat sa schimb subiectul, el tot revenea inevitabil la el. Il apucase melancolia si odata cu ea si pofta de golit pahare. Se pilise dupa dupa un timp, caldura de afara nu-l ajuta deloc, chit ca stateam acum la umbra.
- Ce ati zice daca am trage noi un pui de somn ca niste copii cuminti, ca tot e asa cald afara si vorbim mai multe diseara, zise Alina. Pe mine m-a molesti rau caldura asta, as trage un pui de somn. Dan hai sa-ti aratam unde o sa dormi tu. Se uita la mine fix si i-am zis si eu lui Dan acelasi lucru, in timp ce ii luam paharul din mana.
- Hai Bobita la somn ca avem tot timpul din lume sa mai povestim
- Da, da, aveti dreptate. Pula mea, iar beau si iar ma fac de cacat. Scuze dragilor
- E hai, ca ma si enervezi, ce atatea scuze de parca suntem niste straini, spuse Alina pe un ton care nu lasa loc de discutii. Nani si diseara continuam petrecerea.
- Ok, ai dreptate, asa este, bolborosi el.
Se ridica incet si o urma in casa. Alina ii pregatise deja dormitorul cu mult inainte sa vina. Se puse in pat si cred ca adormise pana ca noi sa ajungem in camera noastra.


Nici nu am intrat bine ca Alina sari in bratele mele si ma saruta cu foc.
- Fute-ma ! Hai ca nu mai rezist, imi trebuie.
Desfacu nerabdatoare siretul sortului si se puse in genunchi, asteptand ca o fata cuminte si ascultatoare. Adora sa faca oral, cred ca o excita cel putin la fel de mult sa ofera cat sa si primeasca.
Imi lua pula in gura si incepu sa suga lent dar apasat. Buzele ei carnoase parca pictau pe pula mea. Scuipa pe ea, stia ca ma excita teribil un „wet blowjob”. Saliva se prelingea pe pula si limba ei mica cobora incet, aproape agonizant spre coaie, ca sa o adune de acolo. Nici macar o escorta profesionista nu facea un oral ca al Alinei, era pur si simplu dementiala. Probabil faptul ca o facea cu dragoste si pasiune, conta mai mult decat orice.
O freca usor si sugea din ce in ce mai repede in timp ce ma privea fix cu ochii ei cristalini si plini de dorinta. Dupa cateva minute se ridica si se puse capra, cabra spatele si splendoarea aia de cur imi acapara privirea. M-am pozitionat in spatele ei si ma jucam usor cu pula, o atingeam pe labii, ii bagam usor doar capul. Era uda in ultimul hal, aproape i se scurgea pe coapse si adoram sa o aduc in starea asta.
- Iuuub hai te rooog, fara sa ma amagesti de data asta. Fute-ma, te rog !! Avea capul intors la mine, gura putin deschisa, parul cazut intr-o parte. Era mai buna ca o actrita de filme porno !
I-am bagat-o brusc si a scos un geamat prelung, un oftat parca de izbavire. O futeam fara menajamente, animalic, ca un apucat, asa cum stiam ca ii place. I-am cuprins parul si i-am tras capul pe spate, i-am cuprins gatul si o tineam asa in timp ce o futeam ritmic.
- Te-a excitat Dan azi, curvulito? Ti-a placut cand te-a atins?
- D-dd-daa, daaa, ingaima ea. Mi-a placut.
I-am tras o palma peste buci, tresari si imi dadu o contra. Jaaap, inca una si inca una. Gemea ca o nebuna, incontrolabil, cuprinsa de un orgasm puternic.
- Ti-ar fi placut sa fie el acum in locul meu? Am vazut cum te uitai la el azi, stiu deja raspunsul dar vreau sa aud de la tine. Incetinisem ritmul, stiam ca se apropie de un nou orgasm.
- Tu esti de ajuns iub. Hai n-nuuu te opri, te rog..
- Stiu ca ma iubesti dar nu asta te-am intrebat curvo. Si o noua palma i se lipi pe curul bombat.
- Da, daaa, as fi vrut, asta vrei sa auzi?! As fi vrut sa ma futa, sa-mi rupa pizda!
Am reluat ritmul si am inceput sa o fut cum dorea. Stiam oricum raspunsul, pentru ca o cunosteam bine si pula mi se intarise mai rau ca niciodata la gandul ca Dan ar fi putut sa o futa acum in locul meu. Am scos-o si am ejaculat puternic si mult pe fundul ei. Eram amandoi transpirati, gafaiam si s-a intors sa ma sarute tandru si sa ma priveasca in ochi:
- Stii ca te iubesc si chiar esti viata mea si tot ce am nu? Ma stranse in brate de parca urma sa plec la razboi si nu stiam daca o sa mai ma intorc.
- Stiu matzo. Si eu te iubesc. Am sarutat-o pe frunte si apoi am intrat in dus.
Am tras draperiile si am adormit repede amandoi. Cand m-am trezit si m-am uitat la ceas era aproape 7 seara. Am coborat in curte si l-am vazut pe Dan care se intindea de mama focului.
- Acum 10 minute m-am trezit si eu, muream de sete. Era cu o bere in mana si-l mangaia pe Ricky, goldenul nostru. Alina unde e, inca mai doarme?
- Habar nu am, i-am raspuns eu in timp ce imi desfaceam si eu o bere. Cred ca a iesit sa cumpere cate ceva ca nu vad masina. Nici n-am auzit-o cand a plecat, am dormit ca ursul.
- Pai cred si eu ca erai obosit dupa cum v-ati futut, rase el.
- Ba, nici nu ne-am dat seama ca se aude.
- Aaa, fii sigur ca se aude. Daca stau bine cu auzul, probabil aud si aia de au casa la 200 metri mai incolo. Dar e ok, stai linistit. Hai sa incalzim din fripturile alea ca mi-e foame rau, sa dea dracu.
Eram pe terasa, facusem o baie in piscina si radeam de mama focului povestind o groaza de lucruri din copilarie cand Alina a ajuns acasa, cam la o ora si ceva dupa ce ne-am trezit noi.
- Dar ce va distrati voi aici ! Se apleca si ne dadu la amandoi cate un pupic pe obraz. Am fost sa cumpar cate ceva. Ia uite aici, ce am baut la prima noastra intalnire daca mai stiti. Puse pe masa o sticla de tequila Padre Azul, de super calitate si o punga de lime.
Am taiat cateva limete in timp ce Alina s-a dus in casa si a luat 3 pahare. Le-am umplut, am dat fiecaruia cate unul si am ciocnit:
- Bine ai venit Dane, sa fim sanatosi si sa ne gasim ca acum si peste 30 de ani.
Am dat shootul peste cap toti 3 si apoi am trantit paharele pe masa. Culmea, Alina le-a reumplut imediat si am repetat „operatiunea” de veo 3-4 ori dupa aia.
- Bai nu stiu de voi dar eu am chef de o baie, zise Dan si se arunca fara alte comentarii in piscina, stropindu-ne si pe noi.
- Stai ma nebunule sa ma schimb si eu ! rase Alina. Nu apuca sa mai zica ceva ca am luat-o in brate ca pe un fulg si am sarit cu ea in piscina.
Tipa ascutit si incepu sa injure, razand in acelasi timp cu gura pana la urechi. Ne-am balacit si ne-am jucat asa cred ca 20 de minute, dupa care Alina a iesit, mai lua o gura direct din sticla si ne striga:
- Ma duc sa ma schimb animalelor, ca nici nu am apucat sa-mi iau costumul de baie.
- E de parca si aveai nevoie de el, oricum a vazut Dan tot mai devreme, ii raspund eu si o improscai cu mai mult apa.
- Nu chiar tot, spuse ea si disparu in casa.
Am iesit si noi din piscina si ne-am sters. Deja se inserase afara si am dat drumul la tv, stiind ca trebuie sa inceapa El Classico, Real- Barca.
Incepusem sa injuram de parca eram pe stadion, Barca era condusa si ne comportam de parca noi eram antrenorii. Nici nu observasem ca Alina lipsea deja de aproape o ora.
- E asa de interesant meciul asta, ii aud vocea din spatele nostru.
Ne-am intors amandoi odata, ca niste caini la dresaj si amandoi am ramas literalmente cu gura cascata. Era imbracata (daca pot spune asa) un corset negru, cupele semitransparente, din care i se vedeau sanii mari si apetisanti. Ciorapii cu banda cu niste pietricele pe ei, sclipeau in lumina spoturilor de pe terasa. Erau prins de un portjartier din dantela. In picioare avea niste tocuri cui, inalte de vreo 12 cm. Stiam ca are o adevarata colectie de lenjerii, mereu imi facea cate o parada „a modei” dar tot ce purta acum erau lucruri noi, pe care nu le stiam. In urechi avea niste cercei tip lantisor, pe care ii cumparasem cu ceva timp in urma dar niciodata nu gasise ocazia sa ii poarte iar la gat avea un chocker negru, lat de un deget. Machiajul era tipator, un negru-cenusiu, terminat cu niste codite la ochi. Genele erau incarcate generos cu rimel si rujul rosu trandafiriu o faceau sa arate ca decupata din revistele pentru adulti.
Nu am reusit decat sa ma uit ca broasca la sudura, incercam sa-mi gasesc cuvintele dar nu puteam. Nu ma asteptasem la asa ceva si nici Dan nu era mai breaz. Macar el a putut sa exclame contemplativ tipicul lui „vai de pula mea !!”.
- Sa inteleg dupa reactia voastra ca va place ce vedeti? Rase ea cu pofta. Ce trebuie sa faca o fata aici ca sa primeasca ceva de baut? Cum ar fi Moetul ala pus la rece din bucatarie?
Am vazut-o ca se uita la mine insistent si m-am ridicat repede sa ma duc sa aduc frapiera cu sampania. Deci asta fusese ea sa cumpere cat noi am dormit..Tequila, sampanie si o lenjerie sexy de te lasa mut.
Cand m-am intors, l-am gasit pe Dan fix in aceeasi pozitie, care doar intorcea capul mecanic dupa Alina.
Am turnat sampanie in pahare, i-am dat unul lui Dan dar cand i-am intins si Alinei, ea doar mi-a zambit si s-a dus la ipodul conectat la boxa si puse o melodie, pe care adora sa-mi danseze de multe ori, atunci cand avea chef de striptease. Nu o sa uit vreodata melodia aia: Ginuwine - Pony.

A inceput sa danseze provocator, ca o stripperita profesionista, in timp ce-si muta privirea de la unul la altul. Stateam amandoi pe scaune exact ca la un club de noapte si ea dansa in fata noastra. Era ca un meteorit, numai ca in loc de caldura radia sexualitate prin toti porii. Se unduia lasciv, isi plimba mainile pe corpul perfect, isi cuprindea sanii si se juca hipnotizant cu parul. Se apropie de mine, imi puse mainile pe umeri, se apleca pentru un sarut dar in ultima clipa doar imi facu usor cu ochiul.
Se muta apoi la Dan care de data asta nici nu se mai uita la mine, practic nu mai exista nimeni atunci in m...



    Login