Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenul la nevoie se cunoaste, partea a 3a
Autor : alexgh - 2018-08-28
Citita de 16829 ori - Nota 8.47 (137 voturi)
Am urmat-o pe Alina in camera in timp ce Dan ne-a urat noapte buna si s-a indreptat spre camera lui. I se citea oboseala in priviri dar in acelasi timp era mai fericit si mai binedispus decat imi puteam aminti. Macar uitase pentru o vreme ca atunci cand trebuia sa se intoarca acasa, il astepta un apartament gol, nu o femeie care sa-i fie alaturi oricand, asa cum era Alina. Am intrat la dus si Alina m-a urmat zglobie, de parca pentru ea era dimineata, nu seara tarziu. Am luat buretele, am turnat niste gel cu aroma de cocos, preferatul ei, si am inceput sa o frec usor pe spate. Statea ca o pisica la mangaieri, cred ca as fi auzit-o si cum toarce daca nu ar fi curs pe noi apa fierbinte. Cada aproape ca se umpluse si ne-am intins putin in ea, Alina cu spatele, in bratele mele. Ii sarutam usor urechea in timp ce ii frecam aproape instinctiv sanii atat de frumosi. De fiecare data cand era cu sanii la vedere, efectiv imi puneam mainile pe ei, aproape fara sa gandesc, erau mai ceva ca un magnet.
Am stat asa pret de vreo cinci minute, bucurandu-ne de aroma sarii de baie, bucurandu-ne unul de altul. Alina s-a intors brusc cu fata la mine si facu ochii mari, ridicand un deget in aer de parca atunci ii venise o ideea geniala si voia sa atraga atentia publicului.
- Iub mi-a venit o idee! ranji ea.
- Evident ca ti-a venit, ii raspund eu sarcastic, incercand sa-mi controlez un zambet, de fiecare data cand o tachinam asa.
- Ce ai zice daca i-am face lipeala lui Dan cu Eliza?
Ma holbam la ea ca vitelul la poarta noua si in urmatoarele clipi ma pufni un ras sanatos. Radeam cu toata fiinta mea, fiind convins ca Alina avea, ca de multe ori, chef de glume.
Eliza era “copilul minune” de la firma unde lucra Alina si era cea mai conservatoare persoana pe care o cunoscusem vreodata. Terminase in urma cu doar 2 ani Universitatea Bucuresti, cu 10 si era un soarece de biblioteca in adevaratul sens al cuvantului. Nu era o femeie urata, avea niste trasaturi chiar frumoase, doar ca aborda un stil vestimentar de-a dreptul anacronic si era mai retrasa decat un calugar budist cand era vorba de viata sociala. Era destul de inalta, parul rosu ii venea pana aproape de fund si nu o vazusem vreodata cu el prins. Ii cadea dezordonat pe umeri, intr-o tunsoare de moda veche, de zici ca o tunsese bunica-sa pana la 24 de ani cat avea. Ochii verzi erau ca un smarald, aveau acel licar al unei femei inteligente si mereu atenta la ce se intampla in jurul ei dar erau umbriti de niste sprancene terne, neingrijite. Avea un ten curat, frumos, desi nu o vazusem vreodata sa-l infrumuseteze si mai mult cu un machiaj. Nu puteam sa-mi dau seama ce forme are pentru ca se imbraca in cele mai lungi si largi fuste, “asortate” cu nelipsita camasa alba, impecabila. Fata asta cred ca purta o camasa alba si cand statea la plaja sau in casa. De bijuterii nici nu putea fi vorba, o singura data o vazuse cu niste cercei demodati. Per total, contrasta extrem de puternic cu lumea din jurul ei, mereu pusa la patru ace, mereu aranjata si atenta la cel mai mic detaliu. Dar pentru Eliza nu conta si se pare ca nici pentru sefii ei, tipa fiind o mana cereasca pentru firma aia. O acceptau asa cum era.
M-am oprit cu greu din ras, aproape ca imi dadusera lacrimile si i-am spus Alinei ca asta fusese cu adevarat o gluma buna. Mai multe sanse aveai in opinia mea, sa o desparti pe Kate Middleton de print si sa o combini cu Dan, decat pe tocilara Eliza cu Dan.
- De ce razi mai ticalosule fara suflet, crede-ma ca Eliza este o super fata odata ce ajungi sa o cunosti asa cum o cunosc eu, spuse ea.
- Sunt convins, ii raspund eu printre sughituri, e o adevarata devoratoare de barbati. Si incepui sa rad iar cu pofta.
- Da, razi tu dar orice barbat ar fi norocos cu asa o femeie ca ea, asculta ce spun. Mai ales unul ca Dan. Stii ca are o slabiciune pentru roscate. Si ea poate fi o bomba sexy sa stii.
- Stiu matzo dar pe bune acum, e ca si cand ai lua un golan de pe strada si l-ai introduce la curtea regala. Fara suparare, Eliza traieste in alta lume comparativ cu ce vrea Dan, ca doar il cunosc. Iar asta cu bomba…si din nou un ras sincer!
- Aoleu Gica Contra esti ! se burzului ea la mine. Uite cum facem, punem pariu ca dupa doua intalniri e in limba dupa ea?
Alina si nesfarsitele ei pariuri. Am decis sa-i fac jocul, macar de data astea puteam castiga si eu usor. Am sarutat-o zgomotos pe obraz, o “ventuza”, ceea ce nu ii placea dar mereu imi placea sa o enervez asa, in joaca. M-am ridicat si am iesit din cada in timp ce ea isi intindea spuma pe corp, avand acum toata cada la dispozitie.
- Dan e interesat doar de asta frumoaso, ii soptesc eu in timp ce imi bag mana sub perdeaua de spuma si ii cuprind pizda.
- Lasa ca mai vedem spuse ea, mai vedem. Maine la pranz comandam ceva de mancare si o chem aici sa o cunoasca si Dan.
- Ok cum vrei tu, o sa-l pregatesc din timp pentru bomba sexy pe care o sa i-o aduci, ii zic eu rautacios.
Arunca cu niste apa spre mine si am iesit, lasand-o singura in baie. Nici nu stiu cand am adormit, stiu doar ca i-am simtit pielea catifelata cand m-a cuprins cu un brat si cu un picior. Tot timpul dormea aproape incolacita pe mine, ca un sarpe care nu vrea sa-si scape prada. Cu un asa corp, pana si in somn ma simteam fericit sa o simt.
M-am trezit pe la 10 fara ceva, simtind mirosul imbietor de cafea, care se simtea de jos. Usa la camera era deschisa, m-am dus pana la baie sa-mi dau cu niste apa pe fata, mi-am pus niste boxeri si am iesit din camera, tocmai cand si Dan facea acelasi lucru.
Casca cu nerusinare si se intindea cat e de lung.
- Mama coaieeee ce bine am dormit, imi spuse el, a fost o noapte de pomina. Sper ca nu a fost ultima, imi spuse el cu subinteles.
- Nici nu te-ai trezit bine si iar ti-e gandul la pizda, obsedatule.
- Ce vrei, de parca nu ma cunosti. Am o problema, incepu el sa faca pe afectatul.
- Ai pe pizda ma-tii, ii zic eu razand.
Coboram primele trepte si il trag brusc pe Dan de mana.
- Ba stai ca trebuie sa-ti zic ceva neaparat. Ne-am dus in camera mea si a Alinei si incercam sa par cat mai serios cand i-am spus lui Dan despre planul nebunesc al Alinei.
- Fii atent, ca sa nu zici ca te-a luat ca din oala. Azi vrea sa cheme pe aici o colega de a ei, o pustoaica destul de noua de la ea de la firma, ca sa-ti faca lipeala cu ea.
- Ohhh, cum are pitica grija de fratele ei, ranji el. E buna gagica?
- Poti ma si tu macar odata in viata sa fii serios? Stai sa vezi si asculta pana la capat. Tipa e draguta la fata, chiar e, doar ca…
- Ce, care e faza? Intreba el nerabdator. E fitoasa din aia? Ti le fac pe astea sa-mi manance din palma, se umfla el.
- E cacat, nu, tocmai asta e…o mai stii ma pe tanti Tanta, de cand eram mici?
- Aia de la scara 3? Ce-i cu ea? Normal ca o stiu, cine dracu nu si-o aminteste pe baba aia nebuna, rase el.
- Eee, aia, da. Pai Eliza, tipa de vrea sa ti-o prezinte Alina, cam ca Tanta se imbraca si se poarta, ii spun eu, neputand sa-mi stapanesc rasul.
- Ba ce pula mea…va arde de glume? Spuse Dan din ce in ce mai serios.
- Hai ma ce dracu, stam si noi, mancam ceva si ii facem damblaua Alinei si pe seara gasim noi ceva distractiv de facut. Ii fac cu ochiul si aproape instant i se lumina fata. E bine asa Bobita?
- Asa mai merge mosule, ma speriasem. Da chiar nu ai nicio poza cu ea, asa de curiozitate. Nu are Facebook?
- Facebook? Nici nu stiu daca are calculator in pula mea. Hai ca trece repede ziua, oricum nu cred ca sta mult tipa dar sa nu zica Alina ca nu o iau in serios. Incearca sa faci la fel, da?
- Stai linistit, nu e problema, completa el.
Am coborat apoi scarile si am gasit-o pe Alina jos cum aranja tacticos pe niste farfurioare niste goffre. Cestile de cafea erau deja gata.
- Ia uite putorileee, e 10 si ceva si abia va miscati. Eu am facut si cateva exercitii de dimineata si voi abia ati facut ochi. Ma saruta scurt, ii dadu si lui Dan un pupic apoi ne scoase fara alte comentarii din casa. Hai, pe terasa cu voi sa fac putina ordine ca apoi ma duc sa o iau pe Eliza. Ti-a zis de ea, da? E o dulceata de fata, o sa-ti placa de ea. E roscata, cum iti place tie.
- Da, mi-a spus barbata-tu cate ceva, am inteles ca e de o frumusete clasica, rapitoare.
Ma pufni din nou rasul si m-am trezit cu o palma in joaca pe spinare de la Alina.
- Mareee porc mai esti. Nu te lua ma Dane dupa el, ai increde in mine.
- Am pitico, cum sa nu am, spuse el si o ciupi de fund. Ea nu ii spuse nimic, scoase doar limba copilareste la el.

Ne-am baut amandoi cafeaua pe terasa, gandul ne zbura implacabil spre o groaza de amintiri pe care le aveam impreuna, de atatia ani. Nici nu stiu cand a trecut timpul dar o vad pe Alina ca vine imbracata si ne spune ca pleaca sa o ia pe Eliza.
- Sa nu va prind ca tot in boxeri va gasesc cand vin ca nu mai pupati pizda, spuse ea serioasa, aratand cu degetul inspre noi. Cam intr-o ora si ceva ajungem si noi, am comandat niste mancare chinezeasca, e ok pentru toata lumea?
- Da scumpo, acum mergem sa ne spalam si sa ne imbracam. Am ascultat-o si ne-am dus sa ne aranjam, amenintarea cu privarea de pasarica era cea mai crunta pedeapsa dupa seara precedenta. Nu vorbisem cu Dan despre asta dar era limpede ca mai urmau si alte seri ca aia, toata saptamana cat ramanea la noi.

Stateam la masa imbracati lejer, eu niste pantaloni trei sferturi si un tricou polo iar Dan niste pantaloni lungi, casual si o camasa cu maneca scurta, descheiata la gat. Era oricum mai bine decat niste sorturi de baie.
Am auzit cand s-a deschis poarta si Alina a parcat masina. S-a dat jos si din dreapta ei a coborat si Eliza, imbracata exact cum am descris-o mai devreme, de parca a vrut cu toata fiinta ei sa-mi confirme parerea pe care o aveam despre ea.
- Ba coaie, du-te-n pula meaaa, zise Dan cu gura cascata. Seamana cu aia din serialul ala de se uitau ma-ta si mama pe Acasa, cand eram mici ! Cum ii spune doamneeee, cu ciudata aia cu ochelari..
- Betty cea urata? Ii raspund eu.
- Daaa, aia ! Alina cred ca vrea sa faca misto de mine, jur ! Ce dracu ba, sunteti amandoi dusi cu pluta. Nu stia daca sa rada sau sa planga. Macar avem de baut nu? Ca atat va trebuie.
- Avem, stai linistit Bobita si poarta-te frumos!
Alina facu prezentarile scurt:
- Eliza – Dan, Dan – Eliza.
- Incantata, raspunse ea politicos, in timp ce ii intinse mana. Spre uimirea mea si a Alinei, Dan se apleca si i-o saruta usor.
- Si eu la fel Eliza.
Se instalase o tacere ciudata intre noi, noroc ca am auzit soneria in clipa aia, fiind salvati de cei care livrau mancarea.
- Eli, ma ajuti sa aducem niste tacamuri te rog? Baieti luati voi mancarea.
M-am dus si am platit si am luat pungile cu mancare. Dan era langa lada frigorifica si lua de acolo o sticla de Jegger si cateva doze de cola.
- Nu e cam devreme? Ii zic eu.
- Asa, ca aperitiv. Uite si pentru fete am scos niste Garrone si Bailey’s.
- Nu cred ca se omoara ele cu asa ceva la ora asta dar hai fa-mi si mie unul daca tot faci pe ospatarul.

Am vorbit vrute si nevrute, cu ce s-a ocupat Dan in Anglia, despre cum a fost facultatea Elizei, ce ii place sa faca in timpul liber si alte balarii. Atmosfera se mai destinse, ajutata fiind si de paharele care curgeau non stop, prin grija lui Dan. Eliza gusta ca o vrabiuta din crema de whiskey, era un pic mai deschisa la vorba si se uita din ce in ce mai des la Dan, cu ochii ei mari si verzi.
Dan ii zambea prieteneste, cum faci cu o colega dintr-un grup pe care trebuie sa o bagi in seama doar pentru ca e si ea acolo, la numar. Ii facem semn cu piciorul pe sub masa ca sa o lase mai moale cu bautura dar degeaba. Nu voiam sa o fac pe Eliza sa se simta prost, astfel facand-o pe Alina sa fie la fel, ceea ce era de neconceput pentru mine.
Fetei ii placea de Dan, se vedea asta daca erai atent dar el ii raspundea destul de mecanic si intr-un fel il intelegeam. Fusese o idee proasta.
Trecusera cateva ore bune si Dan era clar baut si colac peste pupaza ii suna telefonul, care era pe masa. Am apucat sa vad numele Roxanei pana sa raspunda.
- Ma scuzati un moment, spuse el uimit, cu ochii la ecran. S-a ridicat de la masa si s-a indreptat spre piscina, sa aiba ceva intimitate. Dupa 10 minute s-a intors negru la fata si isi turna si ultimul pahar din sticla pe care o golise aproape singur. Nu stiu ce ii spusese fosta la telefon dar efectiv i se inecasera corabiile.
- Danut, de ce nu te duci tu sa te odihnesti putin, ii spuse Alina cu caldura. Tocmai venea de la bucatarie cu niste prajituri. Le puse pe masa si ii cuprinse umerii vanjosi. Lasam asta pe maine, nu e nicio problema, uite, nici Eliza nu se supara si intelege. Nu Eli?
- Da, asa este, imi pare rau daca ai primit o veste proasta, spuse ea incet.
- Esti o draguta, multumesc, spuse el. Ii cuprinse mana si bolborosi cat putea de clar, tinand cont de cat de beat era. Sper ca nu te-am dezamagit si nu ti-am stricat seara. Se uita la ea apoi ochii ii fugira la Alina, care il privea cu duiosie.
- Nu e nimic, ii spuse Eliza calm.
Dan se ridica greoi, mai sa cada pe mine si m-am ridicat si eu sa-l ajut sa ajunga in dormitor. L-am trantit in pat, destul de incruntat.
- Iarta-ma frate…Tampita aia de Roxana ma suna ca ii pare rau, ca ea inca tine la mine, ca s-a gandit mai bine…Dupa atata timp s-a gandit mai bine, ca e singura acolo ca pula mea…si daca pot sa-I trimit niste bani !!!! Auzi ba si tu, ii e dor de mine de cateva sute de lire. Baga-mi-as pula sa-mi bag…
- Iti dau eu banii daca vrei, stai linistit, acum culca…
- Nu-mi dai nimic ! Nimic!! Cand am implorat-o ca un caine sa-mi mai dea o sansa, nu a vrut. E acum s-a intors roata, s-a intors…murmura el. Si uite m-am facut si de cacat in fata la pustoaica asta, imi vine sa intru in pamant de rusine, asa fata cuminte si draguta si normal, boooul se face de ras, ca asa fac eu. Se batea cu pumnul in piept si incerca cu greu sa-si scoata camasa. L-am ajutat oftand si am dat sa ies din camera. Dan respira greu si cand am dat da inchid usa zbiera la mine. Sa ii zici ca imi pare sincer rau, era chiar draguta ma, se imbraca ea ciudat dar era frumusica, jur, parul ala rosu, stii ca imi plac roscatele si ochii…avea ochii ca smaraldele si era calda si buna la suflet..si..
Am inchis usa si l-am lasat pe Dan acolo. Imi venea sa-l strang de gat dar nu era o surpriza pentru mine ce se intamplase si tinand cont ca vorbise si cu Roxana, era aproape de inteles reactia lui Dan. In adancul sufletului era un om mai bun decat fusesem eu vreodata, care si-ar fi dat si camasa de pe el daca ar putea sa ajute pe cineva si eram convins ca ii parea rau de impresia pe care i-o facuse Elizei.

Am iesit pe terasa tocmai cand Alina se pregatea sa se urce in masina sa o duca pe Eliza acasa. Eliza era incredibil de calma si de senina, ma asteptasem sa vad pe fata ei un soc sau macar o urma de regret ca alesese sa isi petreaca ziua asa si sa o termine intr-un mod urat. Dar ea imi zambi, imi facu cu mana si isi lua la revedere. Alina se urca in masina fara sa-mi spuna vreo vorba desi nici ea nu era suparata, ba chiar as putea sa spun ca era suspect de calma. Nu ma asteptasem la asta si ma asteptam la o furtuna cand avea sa ajunga acasa.
M-am dus si am luat sticla de tequila pe care o desfacusem ieri si am baut cateva guri sanatoase. Ma ardea pe gat si am tras adanc aer in piept.
- Mortii tai Dane, se putea sa nu o comiti tu…M-am pus la masa, am dat drumul la televizor dar il priveam absent. Se inserase deja, am mai baut cateva guri si m-am dus sus in dormitor. Nu ma imbatasem ca Dan dar ma lua putin capul si am adormit tun fara sa o mai astept pe Alina, neavand oricum starea necesara pentru nervii ei mai mult decat justificati.
Era 5 ceasul cand m-am trezit cu gura uscata de parca aveam vata in ea. Alina nu era langa mine si m-am uitat la mobilul care era cazut langa noptiera. Aveam un mesaj de la ea : “Iub, raman la Eliza azi. Stai linistit, nu sunt suparata. Te iubesc”. Am coborat mahmur sa-mi iau niste suc, am baut ca un om pierdut in desert apoi m-am pus din nou in pat si am adormit bustean.

Dimineata l-am gasit pe Dan afara pe terasa, tragea apatic dintr-o tigara. Ma vazu si o stinse nervos in scrumiera.
- Am facut-o de oaie, stiu, futu-i creierii ma-sii. Imi pare rau, pe cuvant.
Il batui pe umar calm, in timp ce ma tranteam in scaunul de langa el. Pe masa era o sticla de Fanta, am desfacut-o si am luat cateva guri apoi m-am uitat la Dan.
- Parca ar fi prima oara, Bobita. Lasa ca ne revansam noi. Alina a ramas aseara la ea, mi-a dat mesaj ca totul e ok.
- E ok pe dracu, probabil a plans aia mica si a ramas sa o consoleze. Ba mi-e rusine de mor sa mai dau ochii cu Ali acum, sa-mi bag pula ! De fata aia nici nu mai zic.
- Lasa ca o dregem noi. Nu dupa mult timp telefonul vibra pe masa si ma anunta ca am un mesaj. “V-ati trezit? Noi acum ne bem cafeaua, mergem prin Mall si mai tarziu o sa vin cu Eli iar pe acolo. Nu are rost sa mai zic nimic altceva, nu?. PS: te iubesc”
Am luat telefonul si i-am trimis un mesaj inapoi :” Fara bautura ca porcii si fara circ, stiu. Si eu te iubesc”.
- Era Alina Dane, a zis ca totul e chiar ok. Ma mir sa fiu sincer. Cert e ca o sa mai vina iar cu Eliza pe aici, mai pe seara. De data asta, chiar ne suparam daca mai faci ca ieri. Nu glumesc!
- Ce ai frate, nici nu se pune problema, auzi la el. Suc si apa, atat. Si asa ma simt ca ultimul om.

Timpul a trecut repede si am primit mesaj de la Alina, spunandu-mi ca in maxim o ora ajung si ele. Am scos niste fripturi de la congelator, niste piept de pui, legume mai aveam prin frigider si totul era pregatit pentru gratar. Nu am stat sa o intreb de ce intarzie atata, nu eram genul care sa o ia la intrebari niciodata cum nici ea nu o facea. Eram cu Dan la gratar, aranjasem cum am stiut noi mai bine masa cand abia am auzit masina Alinei. Dan era cu fata la gratar, cred ca ii era prea rusine sa se intoarca si incerca sa prelungeasca cat mai mult momentul pana sa o faca.
Auzeam urme de tocuri pe aleea din fata dar nu intelegeam de ce se aud doua zgomote distincte. Cand am dat coltul casei, mai ca am scapat paharul cu suc din mana si am ramas incremenit. Pe Alina o mai vazusem imbracata sexy dar pe tipa de langa ea, abia o recunoscusem! Era Eliza si era cu adevarat o bomba sexy, exact cum Alina imi spusese cu doua seri inainte.
In locul rochiei lalai de ieri, avea o rochita neagra, mulata si extrem de scurta, in genul rochitelor sexy de club. Se vedea clar ca nu purta lenjerie si eram uimit unde ascunsese perechea aia incredibila de sani. Ce facea inainte, ii lega cu bandaje sau corsete cum se facea pe vremuri? Nu intelegeam!
Avea niste picioare frumoase, nu atat de lungi ca ale Alinei dar o ajuta mult faptul ca era cu cativa centrimetri mai inalta decat sotia mea. In picioare avea niste tocuri negre iar la gat purta un lantisor din cristale Swarowski, foarte stralucitor. Claia cabalina pe care o avea ieri in cap, fusese acum inlocuita de o coafura noua, cu parul intins, lins, care stralucea aproape la fel de puternic ca si lantisorul si cerceii grei pe care ii purta. Era machiata strident, profesional as putea spune, ochii ei fiind puternic pusi in valoare. Renuntase la ochelarii inestetici, sprancele erau pensaje cu gratie iar rosul care ii picta buzele era naucitor. Eram socat, asta e cuvantul si spre rusinea mea, nu stiam sa o ascund. Alina avea un ranjet pana la urechi si ma privea la modul “ti-am spus eu!!!!”.
Purta si ea o rochita la fel de scurta, de culoare alba, care contrasta puternic cu parul ei negru ca taciunele. Era un pic mai decoltata decat a Elizei si sanii abia erau tinuti in frau. Machiata la fel de strident, am observat stupefiat ca avea la gat si in urechi acelasi set ca si Eliza ! Pana si bratarile erau la fel !
Imi plimbam privirea de la una la alta si a trebuit sa-mi scutur capul ca sa fiu sigur ca nu visez.
Eliza se apropie de mine, sigura pe ea de data asta, efectiv se metamorfozase.
- Iau tacerea ta ca pe un compliment, nu?
Eram ca un peste pe uscat, deschideam gura fara sa articulez vreun cuvant si cautam din priviri o salvare din partea Alinei. Ea se apropie de mine, ca o vaduva neagra care se apropie de nefericita prada si imi spuse vesela:
- Ti-a inghitit pisica limba? Vorbeste dragule. Cine a avut dreptate?! Hmm?
- Ai avut dreptate! Ii sopti eu, cu ochii la Eliza.
Aceasta incepu sa rada, un ras placut, melodios.
In clipa aia dadu coltul si Dan, cu sortul la brau si cu tava cu fripturi in maini.
- Sunt gata frip…Mai ca nu scapa tava si noroc ca am reactionat eu repede sa o iau. Mainile i se transformasera efectiv in gelatina. Am pus tava pe masa si ma uitam la Dan cum probabil se uitasera fetele la mine cu doar doua minute inainte.
Eliza inainta aproape teatral, si ii intinse mana lui Dan.
- Sa facem din nou cunostiinda…Eliza!
- D…Dan! Raspunse uriasul meu prieten, absorbit efectiv de prezenta ei. Dan!
- Da, am inteles il tachina ea. Iti place ce vezi domnule Dan? Pe tocurile alea inalte era cu putin mai mica decat el. Se apropie de el si il lua de brat, conducandu-l la masa. Dan parca era un octogenar care era condus de asistenta sa-si ia tratamentul. Se misca teapan, robotic si lua loc la masa, nedezlipindu-si ochii de la Eliza.
Alina se apropie de noi si intrerupse vraja:
- Mancam aici sau inauntru?
- Unde vreti voi, am raspuns noi aproape la unison.
Radeau amandoua, ca doua privighetori.
- Nu ne servesti si pe noi cu o bautura dragule? Ii spuse Eliza lui Dan. Am vazut ieri ca erai foarte priceput, zambi ea. Otrava mea este vodka cu suc de mere, spuse ea
Dan se ridica repede, destul de rusinat si se indrepta spre lada frigorifica.
Alina incepu sa rada, se apleca spre Eliza si spre uimirea si socul meu, o saruta direct pe buze: play nice baby! Se uita apoi la mine si imi facu cu ochiul.

Eram la modul “ba ce pula mea se petrece???” si nu puteam sa-mi revin. Nici nu puteam sa ii cer Alinei explicatii in clipa asta. Orice conventie nescrisa aveam noi cu privire la asta, trebuia sa ma lamureasca ce facuse cu tocilara aia tacuta si cum dracu a facut din ea un model playboy, la fel de frumoasa si irezistibila ca ea.
Se intoarse cu niste pahare, o sticla de Beluga Gold Line si niste suc de mere. De multe ori ma intrebasem de ce dracu bagasem atatia bani in bautura, mai ales ca eu beam doar la ocazii. Aveam in lada aia si in barul din living atatea feluri de bauturi de puteam sa rivalizez cu orice magazin de profil fara probleme dar in clipa aia insa, orice cost era pe deplin justificat.
Dan le turna fetelor cate un pahar, amesteca repede cu suc de mere si se uita la mine intrebator. I-am facut semn usor ca vreau si eu un pahar, fara suc, sec. Aveam nevoie de niste “elixir” ca sa pot sa incerc macar sa inteleg situatia actuala.
Cand fu aproape sa-si toarne si lui niste suc, Eliza ii puse mana delicata pe pahar si ii spuse calma, privindu-l in ochi:
- Ce, ai 12 ani? Bei suc si noi vodka?
Se uita la mine si nu am facut decat sa ridic din umeri, in timp ce o priveam pe Alina cum radia, ca un general care a executat la perfectie un plan minutios. O iubeam pe femeia asta!


Am inceput sa vorbim vrute si nevrute, mult mai insufletiti ca in ziua precedenta. Si, ca un facut, telefonul lui Dan suna din nou. El tocmai ii povestea foarte vesel Elizei despre o intamplare amuzanta de-a noastra de la mare, de cand eram pustani cand ochii i se intoarsera spre ecranul mobilului. Eliza il privi cu ochii ei superbi si pana sa intinda Dan mana, ii intoarse capul si-l saruta cu pofta. Ma uitam cu Alina cum si el ii raspunde cu patima la sarut, ca trezit dintr-o transa. O cuprinse de barbie, de gat, de obraji si o saruta ca un nebun. Telefonul suna a doua oara, el se desprinse cu greu din imbratisarea Elizei, lua mobilul si-l arunca in piscina.
- Era si cazul, ca daca nu o faceai tu, sigur ti-l aruncam eu, ii spuse Alina. Incepuram toti sa radem si Alina se urca pe mine si incepu sa ma sarute si ea. Nici nu se sinchisea ca era privita de Eliza si imi dadu tricoul jos cu infrigurare.
- Hai sa mergem in camera frumoaso, sa-i lasam singuri, ii soptesc eu.
- Shhhh, imi puse un deget pe buze si isi trase usor rochita, lasand la iveala sanii pe care stia ca ii ador. Vorbesti prea mult, ia sa fiu eu sigura ca ai gura plina cu ceva, rase ea.
Cu coada ochiului ma uitam la Dan si la Eliza, care se oprisera si ne priveau. Ma asteptam sa o vad socata pe Eliza, ar fi fost totusi prea mult din prima, si asa transformarea ei era dincolo de orice imaginatie. Dar ce stiam eu..fata aia timida nu mai era acolo. Eliza ne privea cu niste ochi plini de dorinta, aproape in flacari.
Alina deja incepu sa geama si imi spuse ferm: - Ridica-te!
M-am ridicat si ea s-a pus pe scaun, cu picioarele pe ambele brate ale acestuia. Rochita si asa scurta i se ridicase, si pizda ei uda se vedea acum clar. Se uita la Eliza, care o privea la fel de intens si ii spuse doar atat: - Treci !
Dan nu schita niciun gest cand roscata se ridica si se pune in patru labe in fata Alinei.
- Nu creeed ! Suiera Dan! Nu se poate ! Avea gura cascata ca lupul ala din ...



    Login