Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenul la nevoie se cunoaste, partea a 2a
Autor : alexgh - 2018-08-27
Citita de 14772 ori - Nota 8.53 (125 voturi)
Dupa ce puse sticla jos, Alina trecu pe langa noi si se arunca in piscina. Inota usor si noi o priveam de pe marginea piscinei fara sa zicem nimic, parca priveam o sirena si nu voiam sa o deranjam.
- Hai si voi sa va racoriti, e perfecta apa, spuse ea.
Facea pluta, sanii ii erau deasupra apei iar spoturile de pe fundul piscinei nu faceau decat sa amplifice efectul prezentei ei.
Dan se uita la mine si imi spuse cu o voce serioasa:
- Sper ca e totul ok, sa nu crezi ca i-am si eu ceva sau…
Nu l-am lasat sa-si termine fraza, ma pufnise un ras sanatos.
- Bobita, crezi ca Alina face vreodata ceva ce nu vrea? E clar ca nu o cunosti atat de bine. Crede-ma, ce s-a intamplat e pentru ca a vrut ea si a vrut-o din toata inima. Bine, si mie mi-a placut ce s-a intamplat si sincer, chiar nu planuisem asta cu ea. Dar ti-am zis, “traieste clipa” este deviza ei, asta stiai oricum.
- Stiam dar nu ma asteptasem la asemenea surpriza, e o femeie incredibila si daca tot e sa fim sinceri, mereu am avut fantezii cu ea..
- Ohhh, zi-mi ceva ce nu stiam deja, ii raspund eu jovial. Tu si toti ceilalti barbati care au intalnit-o vreodata. M-am ridicat zambind si m-am dus in casa pentru a mai aduce ceva rece de baut. Shoturile de tequila imi uscasera gura si voiam ceva fara alcool. M-am dus glont la bucatarie, nici nu am mai aprins lumina, am deschis frigiderul si am baut aproape o jumatate de cutie de suc de portocale apoi am mai luat doua cutii, o punga cu gheata si 3 pahare mari. Daca tot eram la frigider am luat si niste struguri si cateva piersici ca sa ne mai racorim.

Cand am iesit pe terasa am vazut-o pe Alina pe marginea piscinei cum isi plimba un deget pe pieptul bine definit al lui Dan. Il atingea mai mult cu unghia in timp ce il privea in ochi. Nu puteam sa aud daca ii spune ceva dar am ramas in usa, nerabdator sa vad cum va evolua situatia. Mereu imi placuse sa o vad pe Alina flirtand, era o artista la capitolul asta si ii placea si ei nespus de mult sa-i puna pe toti pe jar. De multe ori faceam mici pariuri cand ieseam in vreun club, in care ii spuneam ca nu are timp in cateva minute cat lipsesc sa cumpar ceva de baut, sa agate vreun nefericit care sa ii faca el cinste cu un pahar, sperand saracul la mai mult in seara aia. Aproape de fiecare data pierdeam rusinos. Tinand cont ca in urma cu nici o ora cazusera niste bariere, era cu atat mai incitant sa o privesc.
Isi cobora degetul pe bratul lui Dan, care il urmarea, fara sa schiteze vreun gest, cobora apoi pe abdomenul bine lucrat, ii “desena” conturul cu degetele, apoi cobora pe picior, de data asta cu varfurile la toate degetele, foarte aproape de pula lui care se vedea ca i se sculase din nou. Desena mici cerculete pe pulpa lui, urca din nou pe abdomen si apoi pe celalalt picior. Dan intinse mana sa o atinga dar ea i-o prinse si i-o puse ferm pe marginea piscinei. Se indeparta brusc de el si se scufunda repede, pana in capatul celalalt al piscinei, unde se ridica si ea pe margine. Statea in fund si departa picioarele ei lungi iar cu o mana incepu sa-si atinga usor pizda. Il privea fix pe Dan, parul ud ii era cazut pe sani si apa din el i se prelingea usor pe corp, pe abdomen, pe pizda pe care o alinta usor. Desi terminasem de doua ori in ziua aia, pula incepuse iar sa mi se scoale. Am lasat usor jos paharele si cele doua cutii de suc, alaturi de fructe si aproape instinctiv mi-am atins pula sculata.

Cu toate ca nu se uitase nici macar o secunda in directia mea, eram convins ca Alina stie ca o privesc. Dan saracul era prea hipnotizat la ea ca sa se intrebe unde sunt, noi barbatii cand e vorba de pizda suntem precum copiii cand vad ciocolata si prajituri: nu ne pasa de nimic altceva in clipa aia.
Incepu sa-si frece pizda putin mai apasat si baga cu usurinta doua degete inauntru. Le misca incet, apoi, dupa cateva miscari de du-te – vino, le scotea si isi freca clitorisul umflat si iar le baga inapoi. Dan era cu mana pe pula sculata la maxim si o freca in ritmul in care Alina isi freca pizda. Eram ca doi pusti care parca se uitau la un film porno, numai ca asta era live, la doar cativa metri de noi.
Scoase degetele din pizda si ii facut lui Dan semn, ca si cand i-ai face unui copil care nu a fost cuminte: “vino incoace”.
Dan executa comanda, se lasa in apa ca un crocodil si din doua miscari ajunse langa ea, asteptand cuminte, ca un catel. Era la doar cativa centimetri de pizda ei, care statea pe marginea piscinei de parca era pe un platou. Ea intinse degetele pe care le avusese in pizda cu doar cateva clipe in urma si Dan le linse pofticios, de parca erau cea mai dulce acadea pe care o mancase vreodata. Fara sa ii spuna nimic altceva, il trase ferm de cap si il baga cu botul in pizda ei delicioasa. Dan o lingea cu rabdare, nu se repezi ca un disperat, desi nu era nevoie sa fii un geniu ca sa iti dai seama cat o doreste. Crescu treptat ritmul si Alinei ii placea la maxim. Se lasa pe coate si il privea animalic, in timp ce isi lingea buzele carnoase, pe care as fi vrut sa le sarut in clipa aia ca un nebun. Puteam sa ma duc acolo, stiu ca i-ar fi placut sa fac asta, aveam momente cand ne “chinuiam” unul pe altul, sarutandu-ne zeci de minute, pana ea era uda fleasca si eu cu pula ca parul, ca apoi sa ne futem ca doi adolescenti.
Dar nu am facut-o, am vrut sa ii ofer lui Dan sansa de a o avea numai pentru el in clipa aia, sa vada pentru cateva zeci de minute, sa simta, sa traiasca ceea ce eu am la dispozitie non stop. Era rautate? Ipocrizie? Mandrie copilareasca? Poate toate la un loc, poate niciuna, nu m-am gandit niciodata cu adevarat in anii ce au urmat. Il iubeam pe Dan ca pe fratele pe care nu-l avusesem vreodata, imi parea rau de situatia lui actuala, prin ce trecea cu fosta si Alina era cadoul meu pentru el, desi daca stau sa ma gandesc bine, Alina ne oferise noua un cadou, asta dupa ce ne-a jucat pe degete ca pe niste jucatori amatori de poker. Am alungat gandurile astea din minte si am decis sa urmez motto-ul ei cu “traieste clipa”.

Dan ii sugea din ce in ce mai tare clitorisul si ii baga doua degete in pizda primitoare. Le misca ritmic, priceput, direct la tinta, cautandu-i punctul g. Alina gemea tare acum, avea capul pe spate, ochii inchisi si incepu sa-si miste necontrolat bazinul, semn ca urma sa termine. Fu zguduita de un orgasm puternic, in timp ce Dan inca isi mai misca degetele, de data asta mai usor, pana le scoase complet. Pizda cremoasa a Alinei era o priveliste incredibila si fara sa stea pe ganduri Dan o linse, culegand nerabdatori nectarul ei.
Iesi din piscina si astepta cateva secunde langa ea, sa se linisteasca. Alina deschise ochii si il saruta cu pofta in timp ce ii freca pula mare cu manuta ei mica si delicata. Se apleca apoi si incepu sa i-o suga cu nesat, ca o profesionista. Era randul lui Dan sa geama, in timp ce se bucura de tratamentul de prima clasa al Alinei. Pula lui era plina de saliva ei iar ea nu facea decat sa i-o intinda si mai mult pe coaie, cu limba. I le lua pe rand in gura si le sugea usor, nelasand nicio clipa pula din mana pe care i-o freca usor, ca sa nu termine.
- Urca-te pe mine pitico, ca nu mai rezist, trebuie sa te simt, ii spuse el.
M-am apropiat cativa metri ca sa vad mai bine, de parca eram un hot in propria mea curte. Era scenariul perfect pentru un voyeurist si nu faceam decat sa ma bucur de el la maxim. Alina se urca pe el si il saruta din nou. Nu ii cuprinse pula cu mana, o cauta usor cu pizda dornica si uda. Dupa cateva secunde se lasa in ea, brusc, total, cu un oftat prelung, care imi trimisese fiori de placere in pula pe care o frecam de zor.
Il calarea usor la inceput iar el ii cuprinse sanii perfecti si se infrupta din ei ca un bebelus nemancat. Trecea avid de la un san la altul, ii musca incet sfarcurile, ii framanta cu mainile lui mari, ii lingea si ii ciupea si in tot acest timp Alina gemea ca o apucata.
O cuprinse apoi cu mainile de cur si o apleca peste el. Sanii se lipisera de pieptul sau si incepu sa dicteze el ritmul. O futea tare acum, fara menajamente, pula lui umpland-o si facand-o sa tipe de placere. Isi plimba mainile pe tot spatele ei, inapoi pe cur, o ridica apoi ca sa o priveasca si sa poata iar sa se joace cu sanii ei, de parca era la un restaurant “All you can eat” si voia sa se infrupte din toate bunatatile de acolo.
- Asaaa, fute-ma, fute-ma, nu te opri, striga Alina. Bag-o pe toata, daaa!!
Se apleca, il saruta scurt apoi isi puse mainile pe pieptul sau si incepu sa-l calareasca ea. Parca era o runda de rodeu unde taurul si calaretul aveau la dispozitie, pe rand, cate o runda sa arate ce pot.
Alina parca era posedata, il calarea ca o nebuna si isi misca bazinul si curul intr-un mod ametitor. Dan era tot incordat, stiam ca de acum il “mulgea” cu muschii pizdii si nu mai avea mult. Exercitiile Kegel pe care Alina le facea cu regularitate, de o groaza de vreme, erau ca o arma letala, era imposibil sa rezisti.
O cuprinse cu ambele maini de sani si ii stranse puternic, facand ochii mari de placere. Il vedeam ca incearca din rasputeri sa se controleze, sa o mai futa, sa prelungeasca cat mai mult acea clipa sublima de placere. Dar era in zadar. Orgasmul Alinei fu si mai puternic ca cel oral si Dan termina odata cu ea. De unde eram vedeam cum ii pulseaza coaiele si cum ii umple pizda Alinei, jeturi dupa jeturi, in timp ce scoase niste gemete guturale.

Ma uitasem la primul meu “film” live, cu adevarat porno. Realizasem in clipa aia ca partidele in care o privisem pe Alina cu alte femei in pat, fusesera apa de ploaie pe langa ce vazusem acum. Fusese mult mai pasional, Dan nu era o escorta, un necunoscut, era prietenul nostru si ineditul situatiei, neprevazutul, toate astea erau cirease de pe tort.
Nu apucasem sa termin, ma trezisem brusc din visare inapoi la realitate in clipa in care Dan se arunca in piscina si scoase un chiot vesel. M-am intors repede si am luat sucul, paharele si fructele si m-am indreptat grabit spre ei. Alina doar ce se stersese si ma privea zambind.
- Hai ca am adus niste suc si daca vreti niste fructe, spun eu.
- Mie nu imi trebuie, o sa mai beau niste sampanie, raspunse Dan, care continua sa dea ture de piscina.
Alina se ridica, veni la mine si fara rusine, imi cuprinse pula care nu se culcase de tot.
- Ia zi, sucul l-ai luat acum sau dupa ce l-ai vazut pe Dan cum imi rupe pizda, perversule? Nu de alta, dar s-a cam incalzit, zambi ea.
Am inceput sa rad si ma scarpinam in cap ca un copil prins la furat de cirese. Alina nu imi dadea drumul la pula si continua sa o frece priceput.
- Ti-a placut sa vezi cum ma fute, cum imi mananca pizda? Ti-a placut sa vezi cum i-o sug? Imi spuse ea cu o voce languroasa.

Am apucat-o de gat, nu tare dar ferm, cum stiam ca ii place si am inceput sa o sarut patimas. Un barbat nesigur s-ar fi gandit ca e imposibil sa o saruti dupa ce facuse un oral de nota 10. Nu imi pasa, o sarutam cu foc si ea isi puse bratele in jurul gatului meu si imi sari in brate. Era usoara ca un fulg si am dus-o pe sezlongul cel mai apropiat, urcandu-ma pe ea. Ma cuprinse cu picioarele si am inceput sa o sarut pe gat si sa o musc din cand in cand. Nu ma grabeam deloc desi stiam ca Alina vrea sa ma simta in ea. Imi cauta cu infrigurare pula in timp ce eu ma ridicasem si doar o priveam cum isi musca buza de jos si apoi imi cerea iar sa o bag.
Ramasesem asa pret de cateva secunde si l-am observat pe Dan cum iese usor din piscina dar se duce aproape tiptil la masa, ocolindu-ne destul de larg. Isi turna un pahar de sampanie si se aseza pe scaun, de parca nu voia sa ne deranjeze. Mi-am concentrat din nou atentia asupra Alinei si i-am zis in timp ce am privit-o ...



    Login