Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietena noastra...
Autor : demetrin - 2011-09-19
Citita de 16795 ori - Nota 7.45 (22 voturi)
Am inceput sa scriu din intamplare. Ma excita enorm sa ascult sau sa citesc fanteziile altora. Pe unele dintre acestea, chiar incerc sa le pun in aplicare alaturi de sotia mea. Am facut initial o simpla incercare si am postat o fantezie pe un site oarecare. Nu mica mirarea mi-a fost sa vad ca fantezia mea este citita si mai apoi comentata de un numar impresionant de persoane, atat baieti cat si fete. Fiecare cu parerea lui, mai buna sau mai putin buna.
M-a surprins in mod placut sa vad comentarii de genul:
“ce zici nu vrei sa o faci si cu mine te astept pe id …, astept continuarea”
“frumos, ai un 10 de la mine.......da-mi add la…….”
“ uhhh frumos tare...10, te astept sa stam de vorba la tel…”
“fain iubita...bravo..10..dak vrei sa vb mai multe intra pe ………”
“ vreau sa fac sex...dk chiar vrei s te oferi da un sms la 072…….. sau vb pe id.ul…………. (valabil doar pt fete)”
“ interesant de incitant!”
Superb, asta inseamna ca majoritatea avem nevoie de asa ceva si totodata incercam sa ne regasim in fiecare povestioara.
Am mers mai departe si am dat un buzz la o adresa oarecare. Dupa id, o fata, care avea o fantezie anume. Mi-a placut modul ei spontan de abordare: “cum t numesti c varst ai si d unde esti?” Simteam deja dorinta ei enorma de a discuta despre probleme legate de sex. Dialogul a decurs placut, desi ea se astepta initial la altceva... Dupa ce ne-am facut prezentarile de rigoare, ma intreaba foarte nonsalant: „iubitu d unde ai invatat sa scrii asa nite povesti excitante si nebune” Ce raspuns poti sa dai la o asemenea intrebare? Deja simteam fiorii placerii. “ faci des sex cu sotia in genu la povestile tale? stie k scrii p net povesti d astea?” “t masturbezi des, cand scrii? “ trimite si mie o fantezie d asta d a ta...care sa stiu k e doar pt mine” ”asta sunt eu”, “eu am o fantezie sa o fac cu o tipa …mmmm!!!” Superb de placut!!! Eram déjà incitat la culme!!! Prin intrebarile ei, ma regaseam din ce in ce mai mult!!! Stiam ca si ea se excita la fel, cand intreaba!!! Am intrebat-o disctret daca o deranjeaza faptul ca sunt barbat si nu femeie cum se astepta. Mi-a zis sincer ca nu (dovada si faptul ca am continuat discutia). Am intrebat-o apoi daca nu vrea sa-mi cunoasca sotia. Era chiar foarte nerabdatoare. Mi-a spus ca nu se gandise la asa ceva. I-am zis: “ Ce spui daca ne-am intalni si ti-ai indeplini fantezia?” Nu ramanea decat sa-mi conving sotia. Ajuns acasa, sotia mea ma astepta. Nu mai facusem asa ceva niciodata… trebuia sa ma gandesc cum sa abordez subiectul. Eram superexcitat de fantezie in sine. Vroiam sa le privesc si eventual sa le mangai atent in timp ce se joaca intre ele. M-am gandit ca sotia mea este o fire deschisa si pentru placerea divina ce ti-o da sexul, ar accepta aceasta varianta.
Zis si facut!!! Deschid subilectul: „Draga, ce-ai zice daca am condimenta putin viata noastra sexuala? Nu din cauza ca n-ar fi, dar ma gandeam si eu asa... uite am o fantezie... mi-as dori foarte mult sa te vad in pat cu o femeie! Sa stau si sa va privesc cum va jucati. Eventual sa ma priviti si voi cum ma masturbez... Sau sa ne jucam toti trei impreuna...Ce zici?” Nu credeam ca accepta asa de usor. Raspunsul ei a fost sincer: „Ce mai astepti? De cand vroiam si eu sa-ti propun asta?”
Am pus lucrurile la punct si am stabilit intalnirea. Tin minte si acum, era spre sfarsitul verii. Trebuia sa ne intalnim undeva in Delta. Era un loc salbatec si primitor pentru nebuniile ce aveau loc sa se intample.
Sotia mea este blonda cu ochi albastri si un corp frumos definit. O talie perfecta si un fund putin bombat, care te innebuneste la prima privire. Sanii ei sunt perfect de rotunzi si tari, suficienti de mari incat sa-i cuprinzi in palma. Ma intreaba de multe ori daca nu vreau sa-si mareasca sanii. Ii spun ca imi ajung asa cum sant si ca au ramas principala atractie de cand o cunosc.
Ne-am intalnit cu prietena noastra intr-o pensiune cu specific pescaresc. Totul era deosebit de curat si neasteptat de familiar. Am luat doua camere separat (ca sa nu bata la ochi).
Ne-am cazat si am intrat imediat in dus, pentru ca era infernal de cald. Sotia se schimba si isi punea ceva lejer pe ea. In timp ce ma sapuneam sub dus, ma gandeam pofticios la ce avea sa se intample. Surpriza a fost mai mare, cand am auzit un ciocanit si usa de la baie s-a deschis. Era prietena noastra. Ea este bruneta cu niste ochi mari negri si o privire angelica.
„Iubitu, am intrat ca sa ma poti privi mai bine si sa-mi cantaresti din ochi atuurile”
Avea intr-adevar ce sa arate. Un corp ucigator de bine conturat. Prin maieul decoltat se intrezareau o pereche de sani generosi, deosebiti prin amploarea lor. Picioarele erau lungi si bine definite de perechea de colanti negri ce o purta. La prima vedere, ceva acolo jos a prins viata si cu toate eforturile mele nu ma puteam stapani. Tocmai ma sapunisem si imi decalotasem intregul madular. „Vad ca iti place ce vezi! Ma lasi si pe mine sa te spal un pic?” „Bine dar ce o sa zica nevasta-mea?” „Fii linistit, nu are ochi pentru tine! Mi-a poruncit sa las usa deschisa ca sa poata sa ma priveasca in timp ce eu te spal!!!” M-am executat imediat si i-am zis ca poate sa vina langa mine. S-a dezbracat extrem de incet si prin deschizatura usii, o vedeam pe nevasta-mea cum incepe si ea sa se dezbrace si ea. Eram toti trei goi, eu sub dus, prietena noastra astepta sa m-i se alature, si sotia intinsa pe pat cu o perna sub cap si picioarele larg desfacute.
Eram cu totii deosebit de excitati si vroiam ca momentul sa tina la nesfarsit. A pasit usor sub dus langa mine, in timp ce sotia incepuse sa se mangaie in timp ce savura imaginea. Se mangaia usor pe sani, cu ambele maini. Avea deja sfarcurile tari si ieseau frumos in evidenta. Prietena noastra a inceput sa-si plimbe firav degetele peste pula mea erecta si extrem de belita. Simteam niste furnicaturi delicate. Se apleca usor dupa sapun, lasandu-mi sa vad un fund perfect de adolescenta. Incepuse sa-mi frece pula cu mana dreapta, in timp ce cu cealalta mana se mangaia pe trup atingandu-se usor. Actiunea devenea din ce in ce mai fierbinte si corpul meu odata cu ea. “Iti place iubito ce vezi?”- o intreba ea pe sotia mea- ” Daaa…. Sunt total excitata si te astept sa ma satisfaci si pe mine cu mangaierile tale tandre. Esti deosebita draga!” In acest timp, cu mana stanga isi alinta usor abdomenul, facand cercuri concentrice pe el si in jurul buricului, iar cu dreapta si-a dus un deget in gura si a iceput sa-l suga usor apoi din ce in ce mai repede imaginandu-si probabil ca este sexul meu. Imediat dupa aceea, a mai introdus unul, apoi trei degete si le sugea cu putere. Deja se incinsese peste limita si pasarica ei avea nevoie de atentie; asa ca a dus mana dreapta si a inceput sa si-o plimbe usor pe interiorul coapselor, lucru care imi place la nebunie, apoi pe exterior urcand pana la solduri si cobarand pe interior. Totul imi dadea o senzatie incredibila, parca eram in al noualea cer… In tot acest timp, prietena noastra terminase cu sapunitul si imi freca in continuare pula erecta cu ambele maini. Se apropie de urechea mea si imi sopteste: “Iubitu, lasa dusul sa curga si da-mi-o si mie putin sa ti-o sug!!!” Nu m-a lasat sa reactionez in nici un fel si s-a aplecat usor, uitandu-se in acelasi timp gratios la mine. “E prea frumoasa, trebuie s-o pup un pic!” Si a inceput usor sa-mi cuprinda la inceput glandul cu buzele ei carnoase, dupa care cu miscari de profesionista a inceput un dute vino infernal. Avea gura plina, ma privea si citeam in ochii ei ca vrea mai mult. O scotea usor din gura si apoi, la fel de incet imi impingea pula in gura ei lacoma.
Sotia mea ne privea si gemea usor, era excitata la culme, actiunea dintre mine si prietena noastra devenea din ce in ce mai fierbinte, asa ca pentru prima data, nevasta-mea si-a atins pasarica fierbinte, rosie si zemoasa. Si-a atins usor buzele umflate, lucru care stia ca ma inebune ste, stiam ca ii venea sa-si bage ceva inauntru, insa rezista tentatiei vrand sa prelungesca momentul. Isi plimba degetele pe buzele umflate ale sexului ei, si isi departa picioarele cat de mult putea. Rasuflarea ei se auzea din ce in ce mai pronuntat. Si-a introdus un deget in pasarica ei dulce si a inceput sa geama si sa gafaie de placere. Un deget de fapt nu era de ajuns, asa ca si-a introdus doua degete pe care a inceput sa le miste usor inauntru fara sa le scoata afara. Simtea fierbinteala crescanda a pasaricii ce semana tot mai mult cu un vulcan gata sa erupa. Cand si-a introdus si al treilea deget, si-a arcuit spatele rugandu-ma: “Vreau sa am ceva mai tare pe care sa-l introduc asa!”. Ochii mi-au cazut pe sticla de apa care era pe noptiera de langa pat. I-am facut semn cu ochiul si m-a inteles din priviri. A intins mana, a luat-o si a bagat-o in gura sa o umezesca putin, apoi si-a departat labiile cu o mana si si-a bagat doar varful inauntru. “Doamne ce bine e!!! Mmmmm…!!!”. Materialul dur frecat de labiile sotiei mele ii dade o senzatie ce ma inebunea. Fiind o sticla mica, a inceput sa impinga usor, usor ca sa se acomodeze cu ea pana a reusit sa o introduca cativa centimetrii . O vedeam ca nu mai poate de placere. A cuprins sticla cu amandoua mainile incercand sa o bage cat putea de mult, pasarica fiind-ui intinsa la limita. ...



    Login