Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietena mea devine o tarfulita
Autor : Daniel1212 - 2017-09-20
Citita de 18531 ori - Nota 3.59 (56 voturi)
Eu cu Alina suntem impreuna de cativa ani buni. Pe vremea cand aveam 19 ani iar ea doar 18, am inceput sa fim foarte curiosi de tot ceea ce tine de sex.
Intr-o seara cand ea a decis sa vina acasa la mine, eu eram foarte excitat. Vazusem o scena de film porno in ziua respectiva, in care 2 barbati bine facuti, faceau sex nebun cu o fata care semana foarte mult cu prietena mea. Gandul ca 2 barbati ar putea face asa ceva cu prietena mea m-a excitat teribil de tare!
A sunat usa, iar la usa era Alina cu o sticla de cola si popcorn. A venit sa ne uitam la film. In gandul meu, scena ce o vazusem in ziua respectiva se derula non stop. Cum sa ii spun oare ce am vazut?
Alina e o fata foarte frumoasa. Are 1.67m, bruneta cu buze bine definite, putin bronzata, cu sanii fermi si sfarcuri ascutite. Are un fund care face multi barbati sa se intoarca atunci cand e in colanti la sala.
Ne punem sa ne uitam la film. Normal ca nu trec 10 minute, iar noi incepem sa ne mangaiem si sa ne sarutam. Buzele se joaca incet, iar mainile se ating peste tot. Ne sarutam tot mai salbatic, iar hainele se pierd. Liniile ei de bronz ma fac sa o privesc cu toata admiratia, sa o sarut pe corp si sa ii mangai pizda ei proaspat rasa si uda. Era foarte stramta, iar cand se excita se uda foarte tare.
Incepe sa se joace cu pula mea: Baby, vreau sa o sug!
Am ramas uimit, niciodata nu prea vorbea cand faceam sex.
"Vreau sa o iau pe toata in gurita mea", in timp ce am pus-o in genunchi in fata mea. Am inchis ochii, moment in care apare imaginea din filmul vazut inainte: o fata in genunchi si 2 barbati musculosi ii dau pulele la supt. Simteam cum devin tot mai erect, iar ea tot mai excitata. Am prins-o de maini, am pus-o pe pat.
Nu mai puteam. Trebuia sa o facem cat mai repede. Picioarele ei s-au deschis rapid, iar ea din nou: "iubi sunt foarte excitata! Acum vreau pula!" Am ramas socat pentru 2 secunde, dar am intrat imediat in pizda ei tanara, iar un geamat puternic s-a auzit in camera. Miscarile mele o faceau sa geama tot mai tate, nu mai eram pudici,...



    Login