Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

prietena mea
Autor : elenadd - 2015-05-17
Citita de 8856 ori - Nota 5.78 (18 voturi)
Seara de mai. Ma imbrac lejer:aleg un maieu negru,stramt si decid ca asta seara sanii mei sa fie lasati liberi,fara sutien. o fusta scurta de blugi,bikini negri si sandale cu toc inalt dar extrem de comode. Imi dau intalnire cu vechea si draga mea prietena Viki. O tipa bruneta,cam 1,70 cu fund mirific. In seara asta o vad imbracata intr-o rochita roz pal de vara,putin transparenta si sandale cu toc nu foarte inalt.Ne indreptam spre o cafenea,unde poposim mai mult de o ora..iar eu stau si ascult dezamagirile si frustrarile lui viki cum ca nu s-a mai futut de 2 luni si si-ar dori o pula adevarat caci de dildouri s- a saturat. una peste alta,nu ca eu as duce-o mai bine..la fel,nefututa de cateva luni. Dar gandurile ne sunt citite de catre cineva,caci nu peste mult timp la masa alaturata se aseaza 5 tipi bine facuti,inalti si pe care nu ma saturam sa-i admir. Acestia ne priveau languros iar Viki nelipsita de tupeul sau specific merge la ei. Nu peste mult timp ne grupam si convenim sa mergem la casa de vacanta a parintilor unuia dintre ei. Nu o sa retineti poate toate numele,dar va spun ca cel care mi- a atras mie atentia a fost Patrick iar ceilalti erau Ionut,Andrei,Catalin si Robert. Ne punem cate un whisky iar baietii se pun pe povestit diferite intamplari,experiente si ajung si eu sa le povestesc despre mine si Viki. Intre timp viki merge la toaleta si eu raman pe postul de povestitor. Le zic frumosilor masculi cum ca suntem in anul doi de facultate la relatii publice,cum ca nu mai suntem in relatii niciuna si ca am decis sa ne traim viata la intensitate maxima.Ingrijorata ca prietena mea sta cam mult la toaleta,anunt baietii ca voi merge dupa ea.
Imaginea pe care am vazut-o cand am deschis usa,mi-a marit pupilele si mi-a excitat pizduta caci viki a mea era intinsa pe spate cu un deget in pizda si unul in gura. Involuntar ma apropii de pizda ei si incep a i-o linge cu pofta fara sa mai pot fi oprita. Doua degete intra fara efort in pizda ei larga..si cred si eu ca era larga la cati o futuse pana la varsta asta. Viki nu apuca sa guste orgasmul caci patrick,frumosul meu patrick,ne surprinde in aceasta ipostaza. ca si cum nimic nu s-a fi intamplat viki coboara la baieti iar eu si patrick mergem in dormitorul alor sai.
Acolo,patrick ma arunca pe burta in pat ,imi salta fundul in sus si mi l miroase. cu o miscare lina imi da la o parte ata din cur a bikinilor si se plimba cu limba intre bucile mele. Pula lui tanara si virila capata viata imediat insa nu ma lasa sa i -o sug. ma intoarce si imi departeaza maieul negru,stramt,iar apoi imi da fustita la o parte impreuna cu bikini. Pizda usa,doritoare de pula se afiseaza in fata lui.
-Vrei sa ma futi patrick,spune-mi,vrei sa ti bagi putin pula in pizda asta a mea? parca am presimtit seara asta,m-am ras dar mi am lasat cativa floci special ptr tine.
- nu vreau sa te fut doar eu,vreau sa fii fututa de toti si sa te arunci in pula tutror,sa ne -o sugi la toti. vreau sa vad cat de curva e femeia din tine.
gandul asta ma toropea si ma excita caci in sfarsit imi implineam visul de a fi fututa de mai multi. La un scurt sunet a lui patrick in usa dormitorului se arata catalin,andrei, robert si ionut care o tinea in brate pe viki. viki se pune in genunchi,eu langa ea si acum asteptam sa ni se umple gura cu cat are fiecare. primul privilegiat este patrick a carui pula masurand cam 17 cm,o iau in gura,la inceput innecandu-ma. i am supt pula,pasional ,scuipand-o si masandu i capul cu limba . cand l-am simtit aproape sa si dea drumul l -am lasat deoparte ocupandu-ma de catalin si ionut iar viki i -a luat in primire pe robert si andrei.
Am rugat -o pe viki sa mi -i lase mie pe toti si a fost de acord. M-am pus caprita,sub mine patrick,in spate,robert ,in gura urma sa mi-o dea ionut iar catalin si andei imi sugeau tatele. nu -mi dau seama cum aratam in momentul ala,dar eram fututa in pizda de unul,fututa in cur de altul,aveam gura plina de pula iar tatelele mi-era dezmierdate de cate unul. viki...il lingea in fung pe robert ,cel care ma futea in cur pe mine si mai strecura din cand in cand un degete. Am avut atunci orgasmul vietii mele,placerea era de nedescris,,atatea puli peste tot,ma simteam o curva ,cea mai mare dintre toate,si i ...



    Login