Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pregatirea
Autor : aquariul - 2014-04-25
Citita de 9717 ori - Nota 5.52 (21 voturi)
Am ajuns acasa de la birou. Astazi am vorbit pe mess cu Alin si Cami, un cuplu cu care m-am inteles foarte bine, dar pentru o perioada de cateva luni fiecare a fost ocupat si nu ne-am mai vazut.
Nu vii pe la noi diseara? Venim de la niste prieteni dupa 10pm, te sunam cand suntem in drum spre casa si vii la noi sa mai stam la povesti.
Stiam ce o sa urmeze – Alin gateste minunat, Cami arata foarte bine. Are forme placute, niste sani dornici de rasfat si un fundulet bombat ce merita dezmierdat ( fac acum versuri).
Pula imi pulseaza gandindu-se la ce va fi la ei...relaxare, atingeri, masaj, sex, un pahar de vin, odihna, atingeri, sex...timp petrecut in companie placuta.
Primul lucru pe care l-am facut ajuns acasa a fost sa ma pregatesc, sa ma barbieresc – fata, subratele, in jurul penisului si la anus. Aici am ajuns mai greu, este dificil fara ajutor sa te razi acolo. Acum pula mea arata minunat, curatica, frumos mirositoare, tocmai buna de dezmierdat...si eu o cam dezmierd. Stiu ca nu e bine, primul numar o sa dureze probabil doar 10-15 minute, dar nu ma pot opri din a o masa, imi face placere. I-am facut cadou un snur elastic intre coaie si corpul ei, ce o face sa arate ca un palos maroniu cu capul rosu.
Stiu ce va urma: o sa ma sune, trag o pereche de pantaloni pe mine si o camasa, sticla de vin si sar in taxi. Ajung la ei, fac un dus, ne dezbracam, povestim - avem de povestit, nu ne-am mai vazut de multisor. De-abia astept sa-i vad. Sa stau cu ei de vorba si mai ales sa ii dau limbi lui Cami. Are o pizdulice minunat de dulce si niste labii catifelare, numai bune de mangaiat si strapuns cu limba. Sa ii fortez cu var...



    Login