Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPregatire pentru sedinta foto!
Autor : gustavae - 2019-04-22
Citita de 5134 ori - Nota 7.83 (18 voturi)
Ma numesc Mihai, sunt gay, am 19 ani si particip foarte des la foarte multe sedinte foto sponsorizate, facute de prietenul meu, fotograf. Intr-o zi, cand trebuia sa le facem, m-am gandit sa il chemam si pe fratele acestuia, Alex. Are 16 ani, si l-am chemat pentru a fi mai sexy produsele vestimentare prezentate de noi in fotografie.

Zis si facut, cum produsele erau la mine, i-am spus prietenului meu sa-l trimita pe Alex la mine, si el sa se duca direct la studio, ca sa nu mai pierdem timpul.

L-am ales si pe el pentru ca e foarte frumos, are un corp matur, un contur al fetei bine definit, pielea palida - foarte fina la atingere, si ochii foarte negri. Nu pot sa spun ca eu nu sunt frumos, fara sa fiu narcisist sau ceva, dar el chiar arata extraordinar de bine.

Dupa o jumatate de ora, Alex se prezinta la mine, si dupa ce l-am intampinat i-am spus:
- Uite aici costumul! (Spun eu, dandu-i costumul din husa lui de protectie) Du-te in baie, si pregateste-te de fotografiat, oricum nu trebuie sa ne grabim, mi-a dat mesaj frate-tu ca s-a dus sa isi schimbe lentila de la aparat, si dureaza vreo ora.
Alex: - Aaa, ok, bine, ma duc sa ma pregatesc atunci!

Dupa ce am inchis usa, deja stateam cu ochii pe ceas, sa vad cand iese. Eram agitat, voiam neaparat sa vad cat de bine ii sta cu costumul ala, stiam ca o sa arate foarte sexy. Oricum, doar asta puteam face, ca nici nu stiam ce orientare are Alex, si nu puteam sa sar pe el ca un animal in calduri.

Dupa jumatate de ora, observ ca tot nu iese. Incepeam sa ma enervez, caci voiam sa vorbesc cat mai mult cu el, si sa il vad in acel costum, dar Alex nu ma iese. Stau putin pe ganduri si ma duc dupa el, in baie.

Bat in usa baii, il strig pe Alex, dar nu raspunde cu nimic. Mi-am zis sa intru, ce dracu, suntem baieti!
Dupa ce deschid usa il vad pe acesta in baie, masturbandu-se in cada dusului, cu castile bagate in telefon, uitandu-se la o filmare. Ma blocasem, nu credeam ca poate fi atat de pur pe sub acele haine. Corpul ii era de 1 milion de ori mai frumos gol, iar muschii lui ii ieseau in evidenta, ceea ce facea totul al naibii de sexy. Penisul ii era mare, sculat si rosu, iar modul in care gemea pe infudate m-a exitat maxim. Fac un pas in fata, si acesta se sperie de mine si isi scapa telefonul, voind cat mai repede sa isi ascunda scula. Pe telefon era o filmare cu mine pornita, de la ultima sedinta foto, in care ma schimbam de haine. Alex, vizibil rusinat, incearca sa se adune din toate partile.

A: Imi....imi pare atat de rau...scuze, nu asta trebuie sa fac, stiu dar...

Eu: Hei, linisteste-te! (Ii spun zambind, in timp ce ii iau telefonul de pe jos, punand pauza videoclipului)

Alex mai da sa spuna ceva, dar isi strange picioarele la gura, sprijinandu-se de peretele dusului. In acel moment, m-am bagat in dus si m-am pus in dreptul lui, atingandu-i fata cu o palma.

Eu: Nu vrei sa te ajut cu asta, daca tot ti-e o dorinta? (Spun eu, bagand mana intre coapsele lui, ca sa ii despart putin picioarele. El ardea tot de excitare, noroc ca eu eram imbracat si nu mi s-a vazut si scula mea ridicata)

A: Mhm, ba da, dar te rog sa nu-i spui fratelui meu, o sa mor de rusine..

Eu: Nici nu se pune problema!

Imi pun ambele maini pe picioare si i le desfac. Nu-mi venea sa cred, minunata "floare" era chiar in fata mea, si nici nu ma chinuisem cu ceva. Incepusem sa ii las saruturi pe tot stomacul, si ii atingeam intentionat penisul cu barbia doar ca sa il torturez mai mult. La un moment dat, se aude un "Te rog" printre gemete si atunci nici nu ma mai gandesc la tortura, trec direct la supt. Cand l-am bagat-o prima data in gura, se incordase imediat de placere si gemea din ce in ce mai tare, dar infundat.

Eu: Nu-ti mai infunda gemetele, vreau sa te aud in toata casa asta.

Alex doar daduse din cap si probabil se gandea ca daca nu face asta, o sa-l spun lui frate-su. Dupa vreo doua minute, incepea sa dea semne ca isi da drumul, asa ca am inceput sa i-o sug cat de bine am putut.

Cand a vrut sa isi dea drumul, voia sa ma departeze de scula lui, dar fix atunci i-am bagat-o pe toata in gura. In momentul respectiv explodase, se incordase si chiar daca era sa ma inec cu penisul lui, tot voiam sa iau toata sperma in gura. Dupa ce a terminat, i-am curatat lent toata pula, uitandu-ma la el mai mult. Se vedea ca era cel mai satisfacut om din lume.

Alex mi-a ridicat fata pentru a ma saruta, si imi pune mana pe pula, pentru a-mi face acelasi serviciu. Imediat ma descheie si ma dezbraca de pantaloni, pentru a ramane in boxerii mei albi.

Incepea sa o frece prin boxeri si sa mi-o linga cu foarte mare experienta, se vedea ca nu sunt primul, ceea ce ma bucura. Dupa vreo ...



    Login