Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestire erotica cu colegele din liceu
Autor : comanesti - 2021-06-28
Citita de 5788 ori - Nota 3.16 (19 voturi)
Eram la sfarsitul liceului. Clasa a 12-a , semestrul 2.
Recent am dat ultima teza din liceu, la istorie unde am ajutat toata clasa sa copieze. Toti am luat note mari iar fetele mi-au promis ca ma vor rasplati. In clasa erau 15 fete si doar 5 baieti, dar eu eram considerat cel mai cool de acolo, restul erau cam antisociali si neatragatori, deci ma asteptam la o recompensa frumusica, macar acum pe final de liceu.
Toate cele 15 fete despre care voi vorbi imediat au facut un grup de whatsapp nude m-au adaugat si pe mine.
– Buna Gabi, iti multumim ca ne-ai ajutat sa trecem clasa la istorie :)))
Ca sa te rasplatim am vrea sa organizam un sex party cu tine, noi, toate cele 15 colege ale tale.
Stiu ca nu vei refuza asa ca te intreb, unde sa il facem? Inchiriem o pensiune sau ceva?, a scris una din colege pe grup
Ei, la asta nu ma asteptam, sex party, poate doar visam la asta candva…direct harem cu 15 fete, excitate probabil pentru ca majoritatea nu au prieten, si mai sunt si frumoase pe deasupra :))
Oooh, si ce bine se nimerise, parintii mei urmau sa plece maine intr-un concediu de 2 saptamani, deci apartamentul va ramane gol..
De ce sa dau banii pe chirie cand pot organiza totul in apartamentul propriu? ar fi si mai excitant asa…
Dar trebuie sa organizez bine treaba, sa fac ordine si curatenie..
– Wow, nu ma asteptam la asta, parintii mei sunt plecati asa ca apartamentul meu e liber, dar mai asteptati 3 zile, trebuie sa fac curatenie pentru ca totul sa fie pregatit :D, i-am raspuns eu pe grup
– Super! Tine-ne la curent.
Bun, planul era stabilit acum , am 3 zile sa aranjez totul prin apartament, dar nu va fi un task usor,apartamentul are 3 camere insa e destul de mic, iar fetele vor fi multe :)))
Eram in drum spre casa iar in mintea mea imi schitam planul.
– Umm , 3 zile fara ziua de azi, nu? , intreba o colega
– Da, fara ziua de azi.
Bun, am mai castigat ceva timp.
Odata ajuns acasa, mi-am golit toate dulapuri de cutii pe care le tineam degeaba si alte chestii nefolositoare. Ma gandeam sa inventez si ceva reguli pentru acest sex party, care probabil va tine mai multe zile, nu o sa le las sa plece asa usor :)))
In 3 camere va trebui sa doarma 15 fete deci imi vor trebui saltele, perne, va trebui sa fac mai mult loc in fiecare camera, curatenie prin baie, bucatarie, hol, sters praful, dat cu aspiratorul, ufff cate erau de facut…
Am zis sa le iau pas cu pas si sa incep cu holul, unde vor intra domnisoarele.
Am golit cuierul iar toate hainele le-am pus in debara, pe celalalt cuier, la fel si cu incaltamintea, am ingramadit-o toata in debara pt a elibera holul. Am sters pe jos cu umed, apoi mi-a venit o idee.
Pentru o mai buna organizare voi modifica dulapiorul de la intrare, unde se vor dezbraca fetele si fiecare isi va pune hainele in compartimentul destinat, voi pune si etichete pentru fiecare. Apoi, am decis sa renunt la toate covoarele vechi si obosite din casa si am cumparat altele albe, pufoase, placute la atingere. Picioarele lor frumoase trebuie sa se simta confortabil. Am dat o fuga la magazin sa iau si 2 saltele pt camera mea, pe care le-am asezat pe jos, langa pat. Deci in pat incap 2 persoane, iar pe altele inca 2 , in total 4 in aceasta camera. Am curatat tot mobilierul din camera pana am vazut ca luceste si nu mai este gram de praf. Obosisem. Se facuse 10 seara. M-am pus la somn gandindu-ma ca mai am fix 3 zile pline de lucru, probabil fetele abia asteptau.
Urmatoarea zi, urmatoarea camera. Am mai cumparat 4 saltele.
Acolo patul e mai mare, ar putea incapea 3 fete mai subtirele si inca 4 pe saltele, deci 7.
Bucataria a fost la randul ei curatata, spalata, igienizata, am pregatit 8 sticle de vin, daca o sa mai fie nevoie, mai aduc din beci.
In baiet totul a fost spalat, arata ca nou. Deoarece vin atatea persoane, am grija ca totul sa functioneze brici, sa arate impecabil deoarece tin la igiena foarte mult.
Pentru a 3 a camera am mai cumparat inca 2 saltele, in total 4 persoane acolo. Dar ceva imi dadea cu virgula pentru ca erau fix 15 locuri, am uitat de mine :)) Am mai cumparat o saltea pe care am pus-o in prima camera. Asa s-a dus si ziua asta, urmeaza a doua. Fetele m-au intrebat pe grup cum merge organizarea, le-am zis ca foarte bine si de abia astept sa le vad.
Bun, saltelele erau gata, praful era sters, totul parea in ordine, am terminat repede. Dar nu aveam de gand sa stau degeaba, asa ca m-am gandit la niste reguli, atat pentru igiena cat si pentru a face petrecerea mai excitanta.
– Buna fetelor! Ce faceti? Eu m-am gandit la niste mici reguli de care sa tineti cont cand ajungeti, pentru ca totul sa fie bine.
Imediat ce intrati in apartamnt, pe hol, va dezbracati la pielea goala iar in dulapul mic de pe hol va bagati atat hainele cat si incaltamintea, v-am pus si etichete sa va fie mai usor. Am pus saltele si vom avea cu totii loc. Vom dormi cu toate usile deschise, fiecare unde doreste. Sa fiti pregatite pentru orice, am o multime de fetishuri de impartasit cu voi!
Si chiar am multe fetishuri, multe fantezii…
Iar acum sa va prezint fetele ce vor veni
1. Adriana – o fata miniona, scunda, subtirica, roscata dar draguta. mereu zambitoare si jucausa.
2. Emilia – la fel, miniona,par brunet, ochi verzi, de treaba, prietenoasa, se ataseaza repede de om.
3. Izabela – par brunet, ochi verzi, 1.75m inaltime, sani destul de mari, in forma de para dn cate se vede :)) , sufletista, o colega pe care te poti baza, din cate stiu ea are deja prieten , dar nu conteaza, si eu vreau sa ma infrupt din ea 🙂
4. – Maria 1(avem 2 Marii deci eu la voi porecli maria 1 si maria 2) , blonda cu ochelari, o fata masiva daca imi permiteti expresia, BBW ca in filmele porno, sunt tare curios cum arata pe sub haine, o fata ok
5. – Maria 2, bruneta, ochi caprui, zambitoare, 1.75m inaltime, o silueta normala, frumoasa la fata, draguta.
6. Irina – o fata ce stie ce vrea, cu o personalitate puternica, hotarata, arata bine, nici grasuta nici slabuta, sani marisori din cate se vede, par brunet ochi caprui, pistruiata.
7. Stefania – inaltuta, 1.80m, subtirica, par brunet ochi caprui,o fata mai baietoasa dar de gasca, zambitoare.
8. Cristina – micuta, mai grasuta dar ii sta bine, de treaba, cu o personalitate puternica.
9. Ana – micuta,subtirica dar are sani cat de cat fata de altele, blonda, timida, sensibila.
10. Teodora – tot un BBW al clasei, timida, draguta
11. Denisa – mi se pare putin perversa, draguta, zambitoare, are cur mare, bruneta cu ochi caprui
12. Alexandra – genul de fata care nu are sani dar face tot posibilul sa para ca are ceva in sutien, no offence, draguta, bruneta
13. Diana – inaltuta, blonda, draguta, frumusica
14. Nicoleta – nu e chiar BBW , dar nu e foarte departe, dar nu ii sta rau, are sani mari, bruneta, de gasca prietena foarte buna cu Ioana
15. Ioana – o silueta cum imi place mie, are putina carnita pe ea dar nu exagerat, are sani mari, satena,draguta, zambareata, se intelege bine cu toata lumea
Eu, un tip inalt, salb, cu ochelari, par brunet, o gramada de fetishuri si fantezii ascunse, cuminte in societate si pervers in pat.
Uff,cam multe prezentari , asa-i ?
Intre timp am fost la sex shop sa cumpar si niste jucarii sexuale si lenjerii, sa fiu sigur ca nu se plictiseste nimeni.
Am cumparat 8 dildouri, 8 lenjeri tip catsuit cu decupaje la sani si la cur, asa cum imi place mie si 4 sutiene comestibile si 4 chiloti comestibili.
Acum ma bag la somn tinand cont ca maine la ora 10 apar fetele.
De abia asteptam, ardeam de nerabdare stind ca totul este pregatit, voi avea un harem in toata regula, toate vor navali pe mine, adorm visand frumos.
M-am trezit, era ora 9 inca o ora maxim si ajung. De abia asteptam sa le vad, nici nu stiam cum o sa fie, ce o sa se intample sau cu care sa incep.
Interfonul suna.
– Noi suntem!, au strigat fetele
Am deschis usa. Bam! 15 fete au intrat pe usa, toate in sandale sau pantofi, pantaloni scurti si tricou.
– Bine ati venit!
– Hey yo, salut!
– Buna!
– Heyy!
– Bine te-am gasit !
– Puteti sa va dezbracati aici.
Zis si facut. Am avut surpriza sa vad ca nic...



    Login