Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Mimi ep.6
Autor : unqnick - 2011-10-11
Citita de 6229 ori - Nota 7.38 (13 voturi)
Apa fierbinte o molesise si isi mangaiase pizda care potolita acum, se inchisese la loc cuminte, doar buzele groase si putin umflate mai aminteau de luptele pe care le dusese cu ceva timp in urma. Avea o stare de bine si se bucura ca ajunsese aici singura cu un barbat strain. "Ce proasta am fost ca nu am facut pasul asta mai devreme, cata dreptate are Pusa, fiecare barbat care iti starneste interesul este diferit, are ceva special care trebuia explorat...si exploatat".
Se gandi o clipa la partidele de sex cu Sebi "cat a insistat Alin sa ma culc cu alt barbat .... il iubesc totusi, de dragul lui am sa ma fut asa cum vrea de fata cu el, cu cine vrea el dar nimic nu se compara cu sexul cu un amant secret....sau cu mai multi ?....inca odata are dreptate curvistina de Pusa... "
Aparitia lui Bogdan si vederea bastonului cu care o pedepsise la club o trezi la realitate, capul belit al madularului o hipnotiza ca un sarpe mare si gros. Deschise buzele si ii aplica un sarut apasat gadilandu-l cu limba in varf. Privi mai de aproape craterul prin care tasnise sperma si se hotara sa nu rateze a doua eruptie.
Bogdan statea in picioare, rezemat cu o mana de faianta si cu cealalta asezata pe capul ei dirijand-o parca dar Mimi stia ce are de facut si dorea sa-i arate ce buna este la capitolul asta. Inchitea cat putea de mult si o scotea printre buzele stranse cu un plescait, o lingea putin pe fren apoi o inghitea la loc. Instinctiv isi duse mana la pizda mangaindu-se.
- De ce te-ai oprit ? gemu el
- Nu, .... nimic, iti place cum o sug ?
Dezmierdandu-se, se gandise speriata ca poate lui Bogdan nu ii place asa neepilata. Cedase insistentelor lui Pusa care ii spusese ca una din doua sa se epileze sa le ofere baietilor putina diversitate. Nici Alin nici Sebi nu aveau preferinte asa ca lasase parul sa creasca la loc, blond si moale.
Continua sa i-o suga si sa il masturbeze coplesita de placere. Incepuse sa oboseasca, o dureau putin falcile si se mira inca odata de rezistenta lui. Isi lipi fata de pantecul lui masturbandu-l lent tragandu-si rasuflarea. Degetele ei alunecau pe pielea catifelata si fierbinte si dorinta de a fi patrunsa reveni coplesind-o
- Vin-o jos, .... avem loc, il trase ea de mana ca sa se aseze.
Chiar daca era destul spatiu, incercarile lui si ale ei de a o penetra esuara. Chiar daca se excitase, apa facuse sa indeparteze orice urma de lubrefiere si capul imens nu reusea sa treaca decat putin de buzele pizdei.
- O sa te doara iar, o mangaie Bogdan.
- Vroiam sa ma futi aici in baie, gemu ea nemultumita.
- Asta e o preferinta sauo fantezie de a ta ?
- Vreau sa folosim fiecare clipa cat sunt cu tine, fiecare loc si fiecare incapere, sa vad daca-mi faci fata, il intarata ea.
O stersese tandru cu un prosop si o saruta din nou. Mimi statea agatata de gatul lui frecandu-se de pula erecta si nervoasa. O apucase de buci si o tragea spre el si o saruta pe gat.
- Fute-ma, vreau sa ma futi....nu-mi pasa daca ma doare....o vreau in mine.
- Asta o sa ajute putin.
O indepartase putin si cauta in trusa de voaiaj pe care o pusese in baie cand despachetase.
- Ce este asta ? intreba curioasa. E pentru dumneaei ? si se mangaie la pizda.
O puse sa ridice un picior pe marginea bideului sprijinita de lavoar si o pregati cu degetele experte. Mimi astepta rabdatoare dar curioasa si excitata. O caldura puternica lua locu...



    Login