Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea lui Mimi ep.4
Autor : unqnick - 2011-10-03
Citita de 7887 ori - Nota 7.57 (21 voturi)
De atunci trecusera mai bine de patru luni si primavara scurta facea loc unei veri timpurii. Zacea transpirata in patul cu asternuturi mototolite dar nu se indura sa mearga inca la baie. Cu ochii inchisi, zambind, se juca cu sfarcurile sanilor. Nu crezuse ca sexul cu o alta femeie poate fi ceva atat de minunat. O astepta nerabdatoare si cauta de multe ori sa ramana numai cu ea si ii era recunoscatoare lui Alin pentru ca o intelegea si chiar o incuraja. Regreta ca atata vreme o suportase doar ca pe o toana a sotului ei, nestiind ce ocean de sexualitate zace in Aura.
Ii era recunoscatoare si pentru ca incercase cu ea tot ce era posibil in materie de sex, fie amandoua, fie in trei sau in patru cu Alin si Sebi. Prefera sa o faca in trei doar cu ea si cu Alin, pentru ca pe Sebi il prefera doar pentru partidele in doi sau impreuna cu Alin. Prezenta altei femei o stimula enorm cand era si sotul ei si atunci Alin devenea o masina de sex uimind-o de fiecare data. Nu crezuse ca fantezia lui Alin poate sa-i produca atata placere si ei si profita din plin de partidele furtunoase cu Sebi si Aura.
Aura plecase acasa dupa o dupaamiaza plina si Mimi inca mai simtea mici frisoane de placere. Statea cu ochii inchisi atingandu-si sanii cu sfarcurile tari si pasarica usor umflata de cat fusese linsa si supta. Sexul cu ea avea spre deosebire de partidele cu ceilalti multa tandrete, jocuri delicate si excitante, devenise dependenta de ea si isi ceruse de multe ori iertare pentru felul in care o tratase mai inainte. Diplomata, Aura nu comenta dar profita de ascendentul ei pentru a o duce mai departe pe taramul perversitatilor unde ea era maestra.
Cobora din pat si se studie in oglinda mare din baie multumita de cum arata si intra in cada. Alin si cu Sebi plecasera cu o zi in urma la un simpozion unde o insotisera pe sotia unui director de-al lor si o anuntasera ca au sa se intoarca peste o saptamana. Chiar daca nu recunoscusera, era convinsa ca amandoi au futut-o pe tipa.
Aflase intamplator de la Aura de ea. I-o aratase intr-o zi la Mall, dar nu reactionase violent, facuse chiar putina bascalie de Alin. Situatia ii convenea, ii sporea gradul de libertate si simtea ca se apropia ziua in care va indrazni sa abordeze singura un tip sau sa cedeze numeroaselor propuneri asa cum o indmna prieteneste Aura.
Se mangaie la pizda visatoare, era din nou excitata. Atunci, in dimineata aceea de iarna cand Aura o surprinsese sugandu-i pula lui Alin si trasa bine in pula de Sebi se blocase pur si simplu. Alin sarise vesel si o ajutase pe vara-sa sa se dezbrace iar Sebi continuase sa o penetreze tinand-o bine de solduri. O privea cu ciuda pe cealalta femeie cum scapase repede de haine si se lasa mangaiata de sotul ei.
Aura era o tipa potrivit de inalta dar mai scunda decat Mimi, era mai plinuta dar nu dadea impresia de grasa, avea pulpele pline si soldurile late iar fundul un pic cam mare era tare si bombat ca la negrese. Sanii destul de mari erau elastici si apetisanti. Ii privise labiile exagerat de mari care se evidentiau dintre buzele pizdei epilate. Avea aerul cantaretei Cher cu parul lung negru tuns cu breton, iar pistruii de pe nas ii dadeau un aer de pustoaica.
Mimi o studiase de multe ori inainte, la inceput geloasa dar mai apoi doar cu un ochi critic mirandu-se de preferinta sotului ei, ele fiind doua femei complet diferite. Foarte firesc Aura se asezase pe marginea patului si il trasese pe Alin langa ea incepand sa-i suga pula pe care o mangaiase suficient ca sa zbarnaie. Mimi avusese un moment de revolta dar situatia in care era fututa puternic pe la spate de Sebi care icnea si gemea incantat, o facuse sa renunte, nu ar fi reusit decat sa fie penibila. Era iritata doar de modul nerusinat in care Alin o ignora si se lasase cu totul placerii pe care i-o oferea Aura.
Acest lucru o intaratase incepand sa geama puternic si sa il stranga si ea ritmic cu muschii vaginului sprorindu-si placerea ei si pe a lui Sebi. Alin o pusese capra pe Aura astfel ca acum aveau capetele apropiate una de alta. Izbiturile celor doi faceau ca trupurile lor sa se atinga si sa simta de fiecare data mici fulgere ce ii strabateau pielea. Il privise pe Alin, era teribil de excitat si acesta ii trimisese un sarut din varful buzelor. Nu-si mai amintea cum ajunsese sa se sarute cu Aura. Restul venise de la sine.
Baietii se retrasesera in sufragerie sa bea ceva si continuasera sa se dezmierde, Aura avea initiativa, era priceputa si ajunsese cu capul intre pulpele ei. Fusese uimita cand a inceput sa linga sperma lui Sebi care ii iesise din pizda. Aura o privise intr-un fel anume si fara sa stea pe ganduri a facut si e acelasi lucru, a recunoscut gustul lui Alin dar noua aroma a trupului Aurei a cucerit-o pe loc. Au ajuns firesc intr-un 69 si asa au fost surprinse de cei doi. Era excitata si bulversata dandu-si seama ca in subconstientul ei dorise acest lucru si o facuse firesc condusa discret de Aura.
Inca un zid al sexualitatii ei se daramase si pasise incantata si dornica dincolo de el. Atunci continuasera toata ziua sa se futa, sa-si schimbe partenerii, sa-si faca de cap. Discutasera banalitati, trivialitati care ii starneau imediat sa treaca la actiune dar Aura, diplomata nu amintise nici o clipa de relatia ei veche cu Alin si mai ales de cea cu Sebi. Venise peste doua zile si discutasera la o cafea si Mimi se confesase ca unei prietene vechi iar Aura facuse acelasi lucru. Inparteau aceiasi barbati si asta le apropia in loc sa le invrajbeasca.
Mai devreme, cand se despartisera, Aura insistase sa se odihneasca putin inainte de a merge la petrecerea de a doua zi. Erau niste cunostinte ale lui Aura si in stilul ei porcos si glumet ii spusese cum fusese fututa de toti laudandu-le calitatile unora sau glumind pe seama altora. O certase mai in gluma mai in serios de multe ori pentru ca la varsta ei si mai ales la cat de bine arata nu cunoscuse decat doi barbati. Initial nu dorise sa mearga, inca avea frica de necunoscut, dar cedase intr-un final insistentelor Aurei.
- Ce alta ocazie mai buna vrei draga ? Esti libera, barbatul si amantul tau sunt plecati, sunt destui cu care poti sa ti-o pui. Asculta-ma pe mine, nu inseamna ca il inseli pe Alin. Pur si simplu te simti tu bine pentru cateva ore. O faci fara sa stie si e mai palpitant asa. Daca o sa-ti placa vre-unul mai mult si vrei sa ti-o mai pui cu el si alta data atunci trebuie sa fi mai atenta. E de preferat sa fie tipi insurati, sunt mai discreti si te protejeaza si pe tine.
- Dar daca e cineva cunoscut ? Nu vreau sa am probleme cu Alin.
- Ce naiva esti. Pai care e asa prost ca sa te futa si apoi sa se laude lui Alin. Eventual te recomanda altuia si asta e spre binele tau, rase ea. Eu nu scap nici o ocazie si te rog sa ma crezi ca acolo unde merg eu sunt numai masculi unul si unul.
- Bine, dar daca nu o sa-mi placa sa sti ca am sa plec.
- Ha, ha, ha...pot sa pun pariu ca o sa trag de tine dimineata ca sa plecam acasa.
- Nu fi asa sigura.
Ascultase sfatul ei si dormise pe rupte pana tarziu apoi se relaxase cateva ore la o piscina si se lasase pe mainile pricepute ale masorului orb. Isi alesese cu grije tinuta si isi dadu seama ca acum era nerabdatoare sa ajunga la petrecere. Avea sentimente amestecate de curiozitate, entuziasm, putina vinovatie dar una peste alta era hotarata sa nu se faca de ras.
Ezitase sa-si puna sau nu chilotii, ii scosese de cateva ori dar in final se hotara si opta pentru niste chilotei minusculi din dantela alba. Rochia neagra, mulata, destul de scurta, avea decolteul generos si spatele gol. Pantoful cu tocul foarte inalt si o poseta micuta completau garderoba. Nu isi pusese bijuterii, nu purta decat verigheta si oricum daca ar fi scos-o se vedea urma. Telefonul suna si se repezi sa raspunda, credea ca e Aura dar era vocea lui Alin. Avu o strangere de inima, parca fusese prinsa asupra faptului dar isi revenin repede.
- Ce faci gagico ?
- Ce sa fac ? Prin casa....
- Stai in casa ca fraiera, du-te si tu la un film cu Aura in seara asta.
- Sa vad daca vrea sa iasa. Tu ce faci ? Te chinui cu directoreasa ?
- Nu fi nasoala....habar n-am pe unde e. Trebuie sa verific niste referate si am zis sa fac o pauza sa te sun.
Vorbira asa cateva minute si incet incet un sentiment de gelozie o impungea dureros. Era pentru prima data cand simtea ca este mintita si inselata de Alin. I se paruse chiar ca auzise si glasul unei femei. Banuiala deveni certitudine cand sotul ei ii trati un "te sarut" si spuse ca trebuie sa inchida si mai auzi doar un chicotit nerusinat al femeii care era cu el. Daca pana atunci mai avea ceva retineri si ezitase, acum era hotarata sa-si faca de cap. Telefonul suna din nou si de data asta era Aura.
- Cu cine ai vorbit atata draga ?
- Cu Alin....
- Esti gata ? Hai daca esti gata iesi in strada ca ajung cu taxiul in 5 minute.
..........................
Mimi intrase de la inceput in vartejul petrecerii, erau mai putine femei decat barbati si dansase cu cativa barbati. La un moment dat fusese luata in brate de un tip solid si dusa pe o canapea intr-un capat mai ascuns al livingului urmata de inca doi insi. Era ametita si bine dispusa hotarata sa se futa sa se razbune pe infidelitatea lui Alin.
In ultima clipa se razgandi, barbatii bauti bine o cam brutalizasera putin. Isi scosesera madularele afara indemnand-o sa le-o suga. Nu era obisnuita cu un astfel de tratament, era obisnuita cu putin preludiu, putina tandrete. Se zmulse de langa ei, tragandu-si in jos rochia de pe solduri.
- Nu fi proasta, doar sti pentru ce ai venit ? ii striga unul din ei facandu-i un gest obscen.
Se ciocni de Aura care venea sa vada cum se descurca. Auzise remarcile batjocoritoare ale tipilor care ramasesera cu sculele afara. Vazand-o agitata si putin ravasita o certa.
- Asa nu ajungem nicaieri, am venit sa ne futem nu suntem la opera. Ma faci de ras sa sti.
- Au fost cam nesimtiti.
- Daca nu vrei sa te futi cu unul poti sa-l refuzi politicos dar nu ii refuza pe toti. Oricum nu aici o sa-l intalnesti pe Fat Frumos cu pula mare. Hai ca ii impac eu pe tipi.
Se duse zambind spre ei si lua loc pe canapea tragandu-i spre ea. Mimi se indrepta spre usile de sticla ce dadeau spre terasa unde era masa cu bauturile. Se uita la sticle nehotarata. Bause sampanie pana atunci dar nu mai era pe masa.
- Pot sa-ti fiu de folos ?
Se intoarse si il vazu pe barbatul pe care il remarcase de cand venise. Dansase si cu el, se recomandase Bogdan. Era un tip grizonat, imbracat in costum si singurul care nu-si scosese inca haina. Avea un aer de dur, emana forta dar se purta foarte galant. Avea ochii negri ce contrastau cu argintiul parului.
- O da, daca esti dragut, mi-e sete dar nu vreau ceva tare. Vreau sa spun o bautura tare, se corecta ea razand.
Bogdan mustaci amuzat si pregati doua pahare cu gin tonic oferindu-i unul lui ...



    Login