Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Mimi ep.3
Autor : unqnick - 2011-08-26
Citita de 12102 ori - Nota 7.07 (28 voturi)
Alin o lua in brate si o duse in dormitor urmati de prietenul lor.
..............................
O aseza pe pat si Mimi ramase cu ochii inchisi in asteptare. Alin lungit langa ea il astepta pe Sebi sa se aseze pe cealalta parte. Incepura sa o sarute, mainile lor se intalneau pe trupul ei mangaind-o. Sebi se lasa sa alunece in jos si ii desfacu picioarele apoi incepu sa ii maseze clitorisul cu degetul mare bagandu-i doua degete printre buzele umede de juisarile ei repetete. Ii trase chilotii si Mimi ridica sus picioarele sa scape de ei. Dorise sa fie patrunsa dar acum astepta dezmierdarile limbii lui care o inebuneau de fiecare data.
- Oh, daaaa,.....acolo.....vreau acolo.......baigui ea.
Sebi incepu sa plimbe limba peste despicatura buzeleor si peste pubisul ras. Apucase sa se spele dupa ce venisera de la restaurant, dar era din nou transpirata si uda din belsug. Mirosul era acum putin intepator, dar asta nu il deranja prea tare, nu era chiar neplacut, noile valuri de suc urmau sa il acopere. In camera era semiintuneric, singura lumina venea de pe hol prin usa intredeschisa.
Desfacu cu degetele labiile si putu sa zareasca totusi gaura roza care se deschisese putin de excitare. Scormoni putin cu varful limbii apoi se concentra pe clitoris gadilandu-l cu limba, sugandu-l cu putere si morfolindu-l. Alin intinse mana si aprinse aplicele de la capul patului privind-o incantat.
- Nuuuu, stinge lumina Alin, protesta ea acoperindu-si ochii cu bratul.
- Nu iubita mea, vreau sa te privesc cum te fute, este placerea mea. Vad ca iti place ce iti face, esti transfigurata, curvulita mica.
Mimi deschise ochii si ii zambi recunoscatoare. Gemea si se zvarcolea usor impingandu-si bazinul spre Sebi. Intinse mana spre pula lui Alin si incepu sa il masturbeze. Senzatiile formidabile ce ii plecau dintre picioare si senzatia placuta a pulii rigide si catifelate din mana ei se izbeau, impleticeau si ajungand in creierul ei intr-o explozie de artificii ii producea o placere nemaitraita de ea pana atunci.
Alin ia intelese privirea si se apropie cu pula de gura ei. O apuca lacoma si incepu sa suga. Pozitia nu-i permitea sa o inghita mult dar Alin o ajuta incepand sa miste soldurile, futand-o scurt in gura.
- Are gust bun nevasta-mea ? il intreba. Iti place pizda ei ?
- Mananci calule ovaz rase Sebi ridicand capul dintre picioarele ei.
Mimi intoarse capul sa-si elibereze gura si scanci.
- Nu te opri te rog....e asa de bine.....mai vreau......
Acum Mimi il masturba pe Alin cu capul pulii tinut intre buze si in curand acesta intaratat de zvarcolelile, mormaiturile si expresia de extaz de pe fata ei il facu sa ejaculeze. Inghiti cu greu apoi il linse indelung si ii mulse pula de ultimii stropi. Sebi se oprise si privise cum ii linge sperma excitat. Isi freca pula sculata nehotarat ce sa faca, sa o patrunda sau sa i-o dea sa i-o suga. Alin ii facu semn cu capul.
- Ce mai astepti, cred ca esti curios sa vezi cat de stramta e. Ai grije cum intri ca esti cam mare. Sa nu-mi strici comoara.
Mimi avusese inca un mic orgasm atunci cand ejaculase barbatul ei. Savura gustul spermei si era inca zapacita de senzatiile de mai devreme. Ii auzea ca prin ceata vorbind despre ea. Asa vorbesc ei si despre altele, despre curva aia de Pusa ? Oare au futut-o amandoi asa cum a zis Alin ? dar nu ii mai pasa. Ajunsese in gradina placerilor si nimic nu mai conta.
- Nu vrei sa m9i-o sugi putin ?
- La urma, acum vreau sa ma futi...
Sebi apuca o perna si ii ridica fundul asezand-o pe ea. Ii desfacu larg picioarele tinand-o de glezne si isi plimba pula peste buzele pizdei frecand-o de clitoris. Era excitat si pula care pulsa ritmic se bataia putin neintrand inauntru. Mimi intaratata, gemu nemultumita si apuca pula ghidand-o inauntru.
- Bag-o odata....baga-ti pula, nu ma face sa inebunesc...fute-ma odata Sebi ...... asa .... aaaahhhh .......
Madularul patrunse usor in tunelul lubrefiat. Erau cunostinte vechi de acuma si peretii musculosi si umeziti din abundenta se pliau pe madularul care ii vizitase atat de des in ultima vreme intimitatea. Scapasera amandoi de stresul initial si acum nu mai tineau cont de Alin. Mimi primea icnind izbiturile madularului lui care alternau mai lent sau mai rapid.
- Aaahhh.......ce bine futi......doamne ce mult imi place......asa....aaaaaahhhhh.....
- Iti place, iubita mea ? o intreba Alin.
- Oooo, daaaa, gemu Mimi......ce pula minunata are.....e groasa si..auu.....aaahhhh
Alin o urmarea extaziat, isi admira nevasta care se dezlantuise mistuita de patima. In sfarsit gheata fusese sparta si il privea incantat si pe bunulluiprieten care se ladsase cam greu dar acceptase sa-i faca placerea.
Mimi era dsi ea in extaz. Isi ridica si mai mult picioarele ajungand pachet cu genunchii aproape de subtiori tinandu-le cu bratele. Ii simtea mai bine pula care o despica ajungand pana in fund si o privea fascinata ca de atatea ori cum o patrunde si iese dintre buzele desfacute la maxim. Le ignorase cand auzise primele clic-uri dar acum se dezmetici si il vazu pe Alin cum face poze cu telefonul.
- Alin, nu ! Esti nebun ? Opreste-te, nu fi tampit. Nu vreau, se zvarcoli ea acoperindu-si fata cu mainile.
Sebi era deja foarte intaratat, ranjind catre camera incepu sa o izbeasca mai tare si o apasa cu mainile pe pulpe ca sa nu se mai zbata. Nu se mai controla si simtind ca Mimi e cuprinsa de orgasm, ramase infipt in ea cu capul pulii apasat de cervix si imediat sperma i se scurse ca o lava groasa. Sebi se incorda strangand din buci scotand sunete de satisfactie din gat. Incepu sa se miste putin in ea si putina sperma a incepu sa iasa scurgandu-se spre gaura anusului gadiland-o. Ii mangaie sanii strangandu-i usor apoi se apleca peste ea si o saruta.
- Mimi tu ti-ai luat pastila ?
- Am luat-o la dracu’....uite ce grije are el. Mi-ai stricat toata placerea. Sa stergi pozele alea.
- Mama ce misto au iesit, comenta Alin vizionandu-le.
- Trebuia sa iti faca una si cu ea in gura, rase Sebi. Ai zis ca mi-o sugi si mie la sfarsit...
- Obsedatilor ......
- Vrei sa faci si una asa ? Hai pe bune, iubita mea, uite numai una si gata.
Sebi isi scoase pula inca teapana cu un plescait puternic si se apleca peste fata ei imbiind-o
- Tu chiar vrei asta ? il intreba resemnata pe sotul ei.
Nu mai astepta raspuns si incepu sa ii linga pula apoi o lua in gura si incepu sa o suga incantata. "La dracu’ cu toate, daca asta vrea, asta fac. Nu cred ca e asa de fraier sa arate pozele la altii E si placerea mea asa ca nu are decat sa faca cate poze vrea. " Realiza fericita ca acum va putea sa se futa cu Sebi fara sa se mai ascunda doar fusese dorinta lui Alin. Totusi nu va trebui sa exagereze, atata se codise si se lasare rugata, acum nu trebuia sa sara calul. Pleca la baie lasandu-i sa se uite la poze comentand golaneste.
Se spala indelung plimband buretele cu gel de dus peste trupul framantat de cei doi barbati care o impartisera. "Oare toti barbatii sunt asa de buni ca ei ? Alin se va opri doar la Sebi sau imi va cere sa ma fut si cu altii ? " Gandurile astea o excitara din nou, dorea sa fie fututa de Alin, sa-si arate multumirea pentru noua experienta atat de minunata pe care tocmai o traise. Barbatii stateau in mijlocul patului cu telefoanele in mana, transferasera pozele si acum Sebi isi admira prestatia. Stateau cu spatele la usa si Mimi se opri sa le auda comentariile.
- Sa fiu sincer, nu credeam ca o sa se comporte asa. S-a futut cu tine de parca o faceati din totdeauna. Are hachite, i-a placut mult cum ai futut-o si eu care credeam ca o sa avem probleme.
- E buna de pula Aline. Asta e un compliment sa sti. Am futut destule la viata mea si stiu ce vorbesc.
- He, he,...mie imi spui ? Auzi acum trebuie sa o convingem sa o facem si cu Pusa, sunt curios cum o va face cu o femeie. Din partea lui Pusa am tot sprijinul, vezi si tu cand o mai futi pe Mimi mai baga-i o soparla sa o convingi.
- Pai de ce nu o faci tu ?
- Nu asa ba, cand o sa fi tu singur cu ea, cand o sa va futeti.
- Adica !?! Ce vrei sa zici ?....
- Hai ba, sa nu ne auda, mai vi aici si o ti ocupata si eu merg sa prestez la aia. Ajutor reciproc, ce zici ? Daca vin si va gasesc futandu-va care-i baiul ? ma bag si eu, deacum e sparta gheata. Sa vezi ca e ca scaiul, nu mai scapi de ea doar cu un numar.
- In pula mea, n-as fi crezut niciodata ca o sa ma rogi sa-ti fut nevasta. Mie imi convine.....imi place cum se fute. Sa n-aud vorbe dupa aia.
- Pai tu ce crezi ca atunci cand o sa te insori, nevasta-ta o sa scape de pula mea ? Sper sa nu faci pe nasolul. Mi s-a sculat iar pula, ma duc sa vad ce face atata in baie.
Se intoarse si dadu cu ochii de ea. Era rosie in obraz, de ciuda, de furie, Se stapani cu greu sa nu izbucneasca. Auzindu-l, se hotarase pe loc, sa nu accepte sub nici o forma sa o primeasca si pe putoarea de Pusa in jocul lor, ca sa-l pedeseasca intr-un fel pentru faptul ca o trata la fel, ca pe o curva. Isi drese glasul si se aseza langa Sebi. Ii mangaie parul si fata privindu-l in ochi si ignorandu-l pe Alin. Il saruta si Sebi ii apuca un san in causul palmei strangandu-l .
- Ti-a placut ? Ti-a placut sa ma futi ?
- Mai intrebi ? Dar tie ?
- S-a terminat prea repede, m-a deranjat Alin cu pozele.
- Vrei sa vezi cum au iesit ? se oferi acesta.
- Nu acum, mai tarziu, acum vreau sa ma fut cu Sebi, sa ma satur de pula lui daca tot am spart gheata.
Mimi il culcase pe Sebi pe spate si isi trecuse degetele peste pieptul si pantecul lui apasand usor cu unghiile fara sa-l zgarie. Incepu sa ii mangaie pula care se scula rapid. Si-o lipi de obraz apoi o beli complet si o saruta apasat apoi o linse de la coaie pana la fren. De multe ori se gandise prin cate pizde fusese pula lui dar asta o excita teribil. Simti furnicaturile cum urca dintre picioare si trupul ii fu cuprins de un freamat de nerabdare.
- Bai Mimi dar eu nu sunt aici ? Nu ma bagi in seama ? intreba putin contrariat Alin de indiferenta ei.
- Tu sa stai la rand. Esti titular dar vreau sa ma conving care din voi e mai bun, il puse ea la punct. Si poze sa-mi faci doar cand vreau eu.
- Sigur scumpa mea, am crezut ca te-ai suparat pe mine. Ma duc dincolo sa te las singura cu el.
*
Alin se uitase la un film mai bine de jumatate de ora lasandu-i sa se dezlantuie. Dadu sonorul mai incet si nu auzi nici un zgomot. O stia pe Mimi cum geme si tipa intotdeauna in toiul futaiului dar acum era liniste.
- Ce faceti bai, ati adormit ?
- Venim acum.
Mimi statea pe spate rasufland acum mai linistita. Sebi scosese untul din ea, se sincronizasera parca mai bine ca niciodata si ii primise incantata in gura sperma care ii placea atat de mult. Fusese putin suparata si pe Sebi pentru ca o tratase ca pe toate curvele lui dar ii trecuse. Era fericita ca se fute cu el si era sigura ca il va pastra cu orice chip. "Va trebui sa fiu mai buna decat celelalte" In acelasi timp simtea ceva ciudat pentru Alin, era putin geloasa pe nonsalanta lui.
Isi dadu seama ca il iubeste mai mult decat orice iar pasiunea pentru Sebi era doar carnala. "Nu trebuie sa ma port asa cu el, e golan, dar e barbatul meu si ma iubeste perversul si fututa de altul". Veni pe canapea langa Alin si il saruta bucuroasa. Il incaleca si se lipi de el sarutandu-l in continuare.
- Ti-a placut mai mult acum ? fu curios acesta.
- Mult de tot.....iti multumesc mult, mult, mult.....
- Ei bravo nevestico, acum iti place mai mult cu altul ?
- Nu fi uricios dar e altceva...e diferit....nu stiu cum sa zic, .... e ciudat, chiar daca nu erai cu noi, te stiam pe aproape e incitant, excitant....aveai dreptate....imi pare bine ca are pula mare si groasa ca a ta....daca stiam......
- Bai Sebi, cand te gandesti ca puteam sa o facem mai demult, ma si mir ca nu te-ai dat la Mimi.
- Mda....mai greseste omul, ranji el. Am asteptat sa se dea ea la mime. Daca stiam ca vreti asta ma puneam cu pula pe ea mai demult.
- Vorbiti despre mine de parca as fi ultima curva, se bosumfla Mimi facandu-i cu ochiul lui Sebi.
- Hai ca ai luat viteza, prietene, nu te da rotund. Trebuie sa-ti spun ca n-ai fi avut succes la nevasta-mea. A trebuit sa duc munca de lamurire cu ea ca sa o conving sa se futa cu altul. N-ai fi reusit nici intr-o luna sa o convingi. Ia zi Mimi nu e asa scumpa mea ?
- Da iubitule, se pisici ea.
Ii veni sa rada "Auzi la el, o luna. " Isi aduse aminte ca atunci mai mult de 5 minute nu ii rezistase lui Sebi si vru sa schimbe subiectul. Calare pe Alin ii mangaiase pula care se sculase si acum iesea pe sub ea printre buci tare ca un lemn. Intinse mana la spate si chicoti.
- Parca sunt o vrajitoare pe matura. Mai vreau ceva de la voi......vreau sa vad cum e cu amandoi odata...sa ma futeti ca pe tipa aia din film, rosti putin cu teama ca va fi refuzata.
- Oooo, doamna evolueaza rapid in pretentii. Ia stai tu capra putin sa amorsam chestiunea.
Mimi sari sprintena din bratele lui si se aseza in genunchi sprijinita de spatarul canapelei. Alin intra in ea fara multe menajamente facand-o sa tipe usor. Sebi veni in spatele canapelei si ii oferi pula moale nesculata.
- Ia arata-ne tu Mimi cat de repede poti sa scoli o pula.
- O sa razi dar la asta sunt campioana si o sa ti-o demonstrez de multe ori de acum incolo daca o sa ai probleme.
Descoperise surprinsa, ca in loc sa se inhibe ca e sotul ei de fata, cat de repede se excita vazand doi barbati goi langa ea. Acum vroia sa experimenteze tot ce i se paruse tabu mai inainte. "Oare o sa ajung sa o fac cu mai multi ? Cred ca o iau razna, deabia am inceput si fac pe starleta porno ? "
O vreme Alin o futu in tacere tinand-o de solduri si privind pula care intra si iesea din ea. Gaurica curului numai era asa stransa, parea mai relaxata. Simtise la ea o schimbare. De cateva luni, lui Mimi incepuse sa-i placa mai mult sa o futa in cur, sfincterul parca nu mai era asa de strans. Incepu sa-i maseze gaura cu degetul mare apasand si facand cerculete mici. Mimi cu sanii si pantecul sprijinite de spatar, sugea aplecata, pula lui Sebi sculata zdaravan acum si reactiona gemand la mangaierile lui Alin .
Apucase delicat coaiele si le masa usor umezind pula in gura plina de saliva. Nu se putea misca prea mult asa ca Sebi o tinu de cap si incepu sa o futa in gura printre ovalul mare al buzelor stranse pe madularul gros. O lasa din cand in cand sa respire cand simtea ca se ineaca dar fara sa-i scoata pula din gura. Evita sa il priveasca pe Alin dar isi plimba privirea de la pula sa care disparea intre bucile lui Mimi si pula sa care aluneca in gura ei primitoare.
Mimi era in extaz dar isi facea probleme. "Oare care dintre ei va prefera sa ma futa in cur ? Mai bine o fac cu Alin sa nu par dintr-o data asa de perversa cu Sebi." Dupa un timp, rozeta maro se relaxa si incepu sa se desfaca usor si sa se stranga in ritmul in care capul pulii se freca in vaginul ei. In curand gaura curului ramase deschisa si Alin scuipa cu grije apoi introduse un deget inauntru. Era excitata si pregatita Iesi din ea si se aseza pe canapea tragand-o peste el.
Bajbai putin si o potrivi intre buzele pizdei si Mimi grabita se lasa brusc in pula incepand sa dea din solduri saltandu-si bucile in miscarea rapida in care era experta. Sebi venise in spatele ei si privea incantat cum salta in pula lui Alin asa cum o facuse si cu el mai devreme in dormitor. Ii baga un deget plin de saliva in gaura maronie si Mimi isi mai potoli miscarile. Gaura se stranse putin pe degetul lui apoi se relaxa. Sebi introduse mai mult degetul si il roti. Mimi facuse clisma dar uitase si sa se lubrefieze.
- Adu te rog crema din baie, gemu ea nerabdatoare.
O unse cu grije bagand suficienta crema cu degetul si se preegati sa o penetreze.
- Ai grije, nu intra ca trenul in gara, ca o ai cam groasa....spuse Alin
- Lasa ba, ca stiu, Ce e prima data cand fut o gagica in cur ?
Pozitia nu era foarte comoda, poate era mai bine sa fi fost in pat dar nu mai era timp pentru asta acum. Sebi isi potrivi capul belit si exagerat de umflat dupa atata supt si apasa incet. Nu vroia sa intre. Madularul celalalt care-i umplea pizda, parca nu-i dadea voie sa se desfaca. Insista si capul intra cate putin pana cand trecu plonjand de primul inel atat de stramt apoi intra si restul. Mimi asteptase crispata si incerca sa se relaxeze. Nu-si dadea seama daca ii place cu amandoi, parca era mai multa durere decat placere.
- Mimi relaxeaza-te, nu mai strange, lasa-ne pe noi, o indemna Alin
Sebi impinse cate putin si pula intra aproape jumatate si ramase nemiscat. Incet incet Mimi incepu sa se excite din nou, Alin se misca sub ea impingand ritmic iar cand Sebi incepu si el s-o pistoneze simti prin peretele de carne cum se freaca parca cele doua madulare si gemu incantata. Sebi, intaratat, pistona din ce in ce mai tare si pula intra aproape toata inauntru. Se opri si il lasa pe Alin sa se miste in ea. Mimi culcata peste Alin, gafaia cu gura larg deschisa, nu crezuse ca i se poate intampla vreodata ceva asa de minunat.
- Iti place....iti place nebuno, gafai si Alin in urechea ei.
- Doamne ce bine e, sa nu terminati repede...aaahhhh simt ca sunt plina cu adevarat.....
- Ce zici ?... daca mai era unul cu noi.... sa poti sa i-o sugi ? plusa Alin. Vrei sa incercam alta data ?
Lua degetul lui Alin si incepu sa il suga inebunita, inchipuindu-si cat de minunat ar fi fost sa fie o pula adevarata.
- Nu stiu....aahhhh...... poate...nu stiu.....daaa....o s-o facem....acum fute-ma.... si tu Sebi....fute-ti-ma amandoi, umpleti-ma.....
Pentru madularul sau gros, anusul era prea stramt iar atingerea prin peretele subtire de pula celuilalt era atat de excitanta incat Sebi nu rezista mult si ejacula. Se retrase putin obosit de pozitia incomoda si pula iesi afara cu un plescait. Gaura curului ramase o vreme cascata strangandu-se doar putin. Crema cu care fusese unsa se adunase acum ca un inel in jurul gaurii rosiatice.din care incepu sa se scurga un fir de sperma. Alin termina si el strigand puternic si Mimi aproape inerta aluneca pe covor. O vreme ramasera tacuti toti trei. Mimi intinsa pe jos isi reveni si le surase privindu-i pe rand.
- Doamne, ce ati fost in stare sa imi faceti. Ce pula puteti sa aveti. M-ati terminat golanilor.
- Unde-s doi puterea creste
- Am vazut, am vazut taurilor.
- Si tu ca o curva proasta nu vroiai sa vezi cum e cu altul
- Auzi ? Sa nu ma faci proasta ! Daca vrei sa fac pe curva, o sa o fac dar sa stii ca proasta nu sant. Pana una alta sunt nevasta ta si vezi cum te porti.
- Bine, bine, nu-ti scoate ghearele.
*
Acesta a fost doar inceputul unui alt capitol al prieteniei lor. Acum Sebi nu isi mai facea probleme si la doua trei saptamani se lasa cu o distractie in trei dar si el si Mimi preferau sa o faca in doi. Sebi le neglijase serios pe Pusa si pe celelalte gagici de pe lista lui acaparat cu totul de Mimi.
Aveau o noua distractie, se pozau pe rand si acum Mimi nu se mai formaliza si comenta in felul ei pozitiile si expresiile de pe chipurile lor. Tot ea veni cu ideea.
- Era mai misto daca aveam o camera, o fixam si ne vedeam toti trei cum o facem
- Are Pusa o camera. Hai sa o chemam. Asta vine imediat.
- A nu !, nici nu ma gandesc !. Mai bine cumparam una.
Insistasera si alta data, amandoi si el si Alin sa o primeasca si pe Pusa in trioul lor sa faca perechi dar Mimi refuza incapatanata,
- Voi ma credeti asa proasta ca sa va impart cu alta femeie golanilor ?.
In casa era cald, nu aveau centrala, pastrasera incalzirea cu gaze si sobe de teracota si chiar daca afara era prima zi de iarna adevarata inauntru era asa de bine. Isi luasera cateva zile de concediu cu gandul sa plece in Maramures dupa revelion dar vremea proasta le daduse peste cap programul si viscolul nu dadea semne sa o sa se potoleasca. In Bucuresti era inca bine asa ca au trecut la un program de futut prelungit cum ii placea lui Mimi sa numeasca intalnirile lor.
Stateau goi pe cergile groase de Sapanta cumparate de Mimi special pentru partidele lor de sex si beau din vinul gros si negru de tara pe care il adusese Sebi de la neamurile lui. Mimi incerca sa stearga cu un servetel niste sperma de pe cerga.
- Iar ati umplut-o de sperma si trebuie sa le spal. Cand dracu’ se mai usuca astea, la primavara ?
Glumisera si nu ii mai terminasera in gura ci o stropisera razand pe unde se nimerise. Se futusera toata noaptea si intreaga dimineata luand-o pe rand si Mimi daduse inca odata dovada de rezistenta ei iesita din comun. Sebi nu vru sa ramana la masa, vroia sa doarma cateva ore, sa se barbiereasca, avea tabieturile lui si se imbraca spre regretul lui Mimi.
- O sa ma intorc mai pe seara. Ar fi bine sa va odihniti si voi. O sa faci cearcane draga mea daca te futi atata.
- Da, sigur...ia vezi aici nu fac cearcane ?, rase Mimi si se batu cu palma peste pizda. Te astept sa-mi faci un tratament preventiv grijuliule.
- Sa intri prin spate, sa nu ne mai deranjezi poate suntem in trageri ii spuse Alin conducandu-l.
Incuie usa dupa el, zgribulit de frig. Cativa fulgi se invartejisera si intrasera prin usa facandu-i pielea de gaina. Lipai cu talpile goale inapoi in livingul mare. Mimi statea pe un scaunel si se ungea cu o crema hidratanta pe fata si gat masand pielea usor. Se ingrijea atent si profita de orice ragaz sa se puna la punct. Se privi in oglinjoara si isi netezi o spranceana.
Alese din trusa un alt flacon il mirosi multumita si se unse cu grije la pizda masand usor cu degetele cat putu de adanc. Se masa si isi studia sotul. Il compara cu Sebi. Avea parul cret, blond-roscovan si ochii caprui. Era foarte solid, tot asa de inalt, dar cu picioarele si bratele groase, destul de paros si cu pula belita complet.
- Nu vrei sa ma dai si pe mine pe pula ?
- Nu stric eu bunatate de crema pe tine, daca vrei ti-o sug.
- Eram sigur ca zici asta. Auzi tu vrei cu adevarat sau ma tot amani ? Ai zis ca vrei sa mai aduc inca pe cineva, sa vezi cum e.
- Am zis da, dar lasa-ma sa hotarasc eu cand. Nu ma forta.
- Da vrei, nu ?
- Da iubitule, ti-am spus. Vreau, sunt si eu curioasa dar mi-e putin frica. Cu ...



    Login