Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Mimi ep.11
Autor : unqnick - 2011-11-20
Citita de 7060 ori - Nota 7.12 (25 voturi)
.............................
Avea ochii rosii, era nedormita, muncita de ganduri negre. Patul strain in care dormea singura nu o primea cu caldura unui suflet langa ea. Intinse mana dupa pahar dar se abtinu apoi. Bause deja prea mult. Inchise ochii si trecu pentru a nu stiu cata oara evenimentele din ultimele saptamani. Gresise, asta era clar dar lucrurile se precipitasera asa de repede.
Atunci in dupaamiaza aceea aflase stupefiata cum soarta ii imbarligase si ii incurcase fara sa banuiasca unde vor ajunge. Fugise in baie si pentru ca fereastra de la baie dadea in curte auzise prin geamul deschis ce vorbeau barbatii. Magda si cu Pusa o luasera apoi in dormitor dupa ce statuse in baie si trasese cu urechea la ce vorbeau baietii in sufragerie.
Initial i-a fost frica ca au sa se ia la batai. Bogdan se dovedise ca avea sange rece si in ceea ce-l priveste stapanise situatia. Alin era putin jenat de situatie, unde mai pui ca avusese surpriza sa afle ca tocmai seful lui era tipul misterios care ii futuse nevasta. Nu realiza ca practic erau chit si n-ar fi trebuit sa-si faca probleme. Sebi mai golan de felul lui il intrebase pe Bogdan
- Sefu, sa stiti ca a fost doar o intamplare, noi.....
- Sebi, nu te formaliza. Si tu Aline, acum ca am aflat unii de altii eu zic sa lasam politeturile. Le pastram pentru servici, unde sper sa nu rasulfe ceva, contez pe voi. Aici ne spunem pe nume, imi e si mie mai usor, mai ales fata de tine Alin.
- Nu te deranjeaza ca am .... hm .... stii cu Magda ?
- Ma crezi naiv ? Am stiut de la inceput. Firma de paza, e tot a mea si am vazut casetele de la camerele de supraveghere. Am stiut din prima clipa de Magda si Sebi. Chiar ma intrebam cand o sa apari si tu.
- Sa-mi bag pula sefu ! Nu te deranjeaza ca am futut-o ? il zgandari Sebi.
- Nu v-a spus Miriam, adica Magda ? Vad ca nu ! Pai noi nu mai facem sex de mult timp. A fost o chestie despre care nu vreau sa vorbesc si vad ca nici ea nu v-a spus. Din momentul ala practic ne-am separat. E libera sa faca ce vrea si eu la fel.
- Sa-mi bag....
- Tu golane esti cel mai castigat vad, ne-ai futut la amandoi nevestele, rase Bogdan.
Alin ramasese tacut, neparticipand la discutie si Bogdan se simtise dator sa faca precizarea.
- Dragul meu, ce te framanta mai tare, relatia mea cu Mimi sau ca ai futut-o pe Magda ? Mimi mi-a spus ca esti un tip fara complexe, ca ai incurajat-o chiar sa se futa cu prietenul tausi vroiai sa mearga mai departe.
- Ti-a spus despre noi si despre Sebi ?
- A nuuu, habar nu aveam ca e sotia ta, mi-a spus doar ca sotul ei este un dulce, ca a convins-o sa faca sex in trei si ca asa i-a venit cheful. Sa sti ca trebuie sa te felicit, ca femeie este de nota 10. Am inteles ca ti-a spus despre noi si asteptai sa apar, erai curios.
- Mda, mormai Alin.
- Sefu’ sa-mi bag pula dar sa sti ca ai o "teava",..... cred ca sculata e ca bata de base-ball. Hai sa bem ceva, da-le in pula mea de femei, toate umbla dupa pula, de aia nu ma insor.
- Esti cam cinic Sebi, o sa te insori si tu si sa vezi ce o sa patesti de la mine, si de la sefu. O sa ma ajuti sefu ?!!!
- Alin isi revenise si izbucnisera in ras. Mimi nu mai suportase sa le auda comentariile. Iesise din baie si Pusa o trasese de mana in dormitor. Acum ca auzise inca odata situatia lui Magda nu ii mai era frica de reactia ei. Ba chiar se simtea putin superioara. Grijulii fetele o inconjurasera.
- Ce-ai facut draga atata ? Te-ai cufurit de frica ?
- Nu fi scarboasa Pusa. Tie ce-ti pasa ? Nu esti imn situatia noastra. Am tras putin cu urechea.
- Si ce fac ? se interesa Magda.
- S-au apucat sa bea si radeau.
- Niste porci, concluziona Pusa. Dar asta e de bine. Eu am chef de futut. Mergem peste ei si o luam de la inceput. Tu pe care-l iei Magda ? Mi-l dai si mie pe Bogdan sau trebuie sa-i cer voie lui Mimi ?
- Ma enervezi Pusa, te porti ca o curva. Nu ai pic de jena, o apostrofa Mimi.
- Ei ce sa-ti spun, uite sensibila. Sugi pula la greu, te futi pe rupte cu stirea si fara stirea lui barbatu-tau ba iti mai aduci si cordacul acasa si imi spui mie ca n-am pic de jena.
- Esti ordinara...
- Stati fetelor, nu va certati. Nici mie nu-mi este usor. Bobi, asa ii spun eu, mi-a dat deplina libertate dar am motivele mele sa nu o fac de fata cu el. Doar daca.....daca face el primul pas cu vre-una din voi. Dar nu cred ca am sa am norocul asta.
- Am vazut ca-ti spune Miriam. Nu te cheama Magda ?
- Pai ala e numele meu, dar la facultate la Cluj ma strigau Magda. Miriam e un nume evreiesc. Aveti ceva impotriva ca sunt evreica ?
- Pe dracu’ ! Stai linistita.
...........
Mimi intinse mana dupa pahar si bau o gura. Alcolul tare o facu sa traga aer in piept si rasufla suierand. Auzea din camera cealalta comentariile unui meci de fotbal. Vroia companie dar preferase sa se retraga in camera ei. Gandurile o napadira iarasi.
..................
Atunci totul se petrecuse parca in transa dar isi aducea aminte fiecare amanunt atat de clar. Aranjate, intrasera goale in living si Pusa luase initiativa.
- Baieti, ce-ar fi sa spargeti gasca si sa va ocupati si de noi. Ati venit la futut nu sa stati la taclale.
Bogdan de unde dominase scena, acum odata cu intrarea actritelor se crispase putin. Nu fusese in stare sa reactioneze nici cand Pusa venise sa ciocneasca cu el si il apucase cu tupeu de pula scuturand-o usor.
- Hai scularea, vreau sa vad de ce e in stare !
Bogdan inca ezita, vechea lui problema cu Magda inca persista dar ceva il imboldea sa le arate celorlalti cat de bine stie sa-si foloseasca "arma" din dotare. O pornire rautacioasa il determina sa-l umileasca putin pe Alin. Fusese surprins de fanteziile lui de a-si vedea sotia fututa de altul si se hotarase sa-i ofere o reprezentatie. Il incurca putin indrazneala lui Pusa care continua sa se frece de el.
Mimi nu stia ce sa faca, se uitae la Alin parca cerandu-i aprobarea si se bucurae cand acesta ii facuse complice cu ochiul. Privise apoi spre Bogdan care ii zambea incurajator. Se indreptase spre el si ii suierase la ureche lui Pusa.
- Cara-te...ia pe cine vrei, e al meu.
Pusa ridicand din umeri si intelegand situatia venise spre Sebi si se asezase pe bratul fotoliului sprijinindu-se de el.
- Ramanem aici sau mergem inapoi in dormitor ?
Hotarata, Mimi se lipise de Bogdan si se freca de madularul sau. Gemuse usor cand simtise mana lui ca ii mangaie spatele apoi coboara spre fese. Bucuroasa simti cum i se ingroase pula, capatand putina tarie. Il apucase dupa gat sarutandu-i lobul urechii si ii soptise.
- Am avut ceva emotii, dar ai vazut ca lucrurile s-au rezolvat ? Sa stii ca v-am auzit din baie, nu trebuie sa-ti mai faci probleme cu Alin.
- Esti sigura ? Nu cred ca pot s-o fac de fata cu el.
- O nuuuu. E innebunit sa ma vada, il excita .....si ma excita si pe mine....Uite ce repede ti se scoala... vreau sa ti-o sug mai intai.....au trecut atatea zile.....
Bogdan nu spusese nimic, il spionase cu coada ochiului pe Alin vazandu-i starea de surescitare. Vorbea ceva in soapta cu Magda aratand spre el si Mimi. Se sprijinise de spatarul canapelei si imediat Mimi alunecase, stand pe vine, in fata madularului care nu se sculase inca complet.
O apucase in gura nestapanindu-si mormaiturile de satisfactie si incepuse sa ii suga capul mangaindu-i in acelasi timp pula si coaiele tari stranse in punguta lor. In curand pula capatase dimensiunea si taria maxima iar barbatul inchisese ochii lasandu-se prada buzelor si degetelor ei. Incercase sa nu priveasca inspre Alin si Magda, sa faca abratractie de ei.
Era prima data cand Magda il vedea facand sex cu alta femei si curios ca acest lucru chiar ca ii facea placere. Mai devreme Alin care ii urmarise curios pe cei doi o impinsese pe Magda sa vina mai aproape de ei.
- Nu vrei sa mergem in alta parte ?
- Nu ! Vreau sa ii vad, gafii el la urechea ei. Imi place sa o privesc.
- OK ciudatu-le, si eu vreau sa ma conving ca Bobi e in stare sa se futa de fata cu mine. Ce s-o fi intamplat cu el ca nu era asa inainte ? Cred ca datorita lui nevasta-ta. Ia spune sunt mai buna decat ea ?
Se freca cu sanii de el, sarutandu-l pe gat si cautandu-i pula.
- Vrei sa ti-o sug si eu ?
- Nu, stai aici......asa.....lasa-te mai .....
O asezase capra cu fata la ceilalti si o patrunsese imediat fara nici un preludiu
- Mai incet nebunule ca ma doare.
Auzind-o Bogdan deschisese ochii si cateva clipe se privira cu curiozitate. Alin o tinea de solduri pe Magda si pistona in ea in ritmul in care o vedea pe Mimi ca ii inghite pula sefului sau. Se vedea ca e incantat de ce vedea pentru ca scoase cateva sunete nearticulate de satisfactie.
Mimi se oprise pentru o clipa, din gura ii curgea un firicel de saliva. Se sterse si ii facu cu ochiul lui Alin. De multe ori, cand faceu sex cu Sebi si Pusa isi cautau privirea. Isi schimbau partenerii in timpul actiunii pentru a-si prelungi placerea. Atunci cand ii facea cu ochiul, ii arata lui Alin cat de mult ii place si ca nu vrea sa schimbe inca dar acum nu despre asta era vorba. Ii trimisese un pupic din varful buzelor si se apuca sa suga din nou pula cu mai multa ardoare. Acum inghitea madularul gros cat de mult putea si il scotea incet printre buzele stranse facandul pe Bogdansa geama.
- Iti place ?, nu se abtinuse Alin sa primeasca confirmarea.
Mimi mormaise ceva fara sa scoata pula din gura si se aseza mai bine in genunchi. Bogdan intese ca lui ii fusese adresata intrebarea.
- Mai intrebi ? Stie sa suga pula ca nimeni alta. Bravo tie Aline.
- O suge mai bine ca mine ? se ambitionase Magda.
Nici unul din barbati nu ii raspunsese si Mimi incantata se inversunase si mai tare pe madularul lui Bogdan. Gemetele, mormaiturile si icnetele lor se impleteau dezordonate pana cand ajunsera sa se auda sincronizat si sacadat. Magda se ambitionase si il strangea ritmic de pula pe Alin. Acesta nu mai rezistase mult si grohaind victorios se descarcase brusc in ea. Tragand-o puternic de mijloc, infipt in ea se scuturase in cateva convulsii apoi relua miscarile cate putin privind fascinat la prestatia lui Mimi. Bogdan nestiind cum sa procedeze o indepartase pe Mimi scotandu-i pula din gura. Gafaia puternic si se incordase.
- Am sa termin....ahhhhh.....
- Vreau sa inghit.......lasa-ma pe mine ...
- Mimi apucase hotarata pula si incepuse sa i-o frece repede cu degetele tinandu-i capul umflat intre buzele deschise la maxim sprijinit de limba. Jetul alb, cremos tasnise brusc si Mimi inghitise. Slabind stransoarea urmatoarele jeturi de sperma iesisera umplandu-i gura. Ejaculase parca mai mult ca niciodata. Fericita, ii zambise lui Bogdan masturbandu-l in continuare si alti stropi tasnira aterizandu-i pe nas si pe buze.
- O apucase din nou in gura si o supse indelung curatind-o. Avea de acum practica indelungata si nu o mai dureaiu facile cand ii sugea pula lui Bogdan. Acesta adunase cu degetul sperma de pe obrazul ei si i-l daduse sa-l suga .
- Ti-a placut ? intrebase din nou Alin.
Inca nu i se culcase pula si o privea fascinat pe Mimi.
- A fost de milioane. Cum am fost...



    Login