Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea lui Mimi ep 9
Autor : unqnick - 2011-11-07
Citita de 7579 ori - Nota 7.74 (54 voturi)
...................................
Mimi ii spusese lui Pusa de ultimele aranjamente facute cu sotul ei. In ultimele saptamani Alin fusese atat de intaratat si insistent, era parca mai viril ca niciodata iar ea era ca o leoaica in calduri indemnandu-l si stimulandu-l tot timpul. Lui Mimi nu-i venea sa creada ce minuni au putut face marturisirile lor legate de sexul cu un alt partener.
Curioasa, dupa ce il descususe pe Sebi il intrebase si pe Alin despre calitatile si performantele Magdei si in loc ca amanuntele astea sa o faca geloasa, era foarte curioasa sa o cunoasca si un spirit de competitie o facea sa dea totul din ea. Excitata si epuizata dupa o partida maraton se scapase cumva ca se futuse deja cu "colegul ei" si Alin insistase atat, incat ii indrugase o poveste pe care acesta o inghitise.
- Nu te superi, nu ? Am vrut sa vad cum e, poate nu-mi placea si nu vad de ce l-as fi adus sa-l cunosti.
- E bun ? o intreba intaratat.
- Ooo daaa !!!
- Mai bun ca mine ?
- Iubitule, nimeni nu se compara cu tine.....cu altul, chiar si cu Sebi e doar sex .... de cand ai starnit in mine placerea sa ma fut si cu altii, sunt curioasa, dar sa nu cumva sa te gandesti ca depasesc limita. Intre noi e alceva decat sex, e ceva care ne leaga pe amandoi, e un flux.....
- Bine, bine, o intrerupse nerabdator Alin. N-am inteles prea bine, va futeti de mult ?
- Nu iubitule, am facut-o doar odata...adica de doua ori.......
- Ca sa verifici ?
- Iham, chicoti ea.
Superstitioasa, tinea degetele incrucisate ca sa-i reziste minciuna.
- Dar i-am spus ca o sa ma mai fut cu el doar daca vine la noi sa il cunosti si tu.
Cu Bogdan se intalnise deabia dupa o saptamana dupa ce se intorsese in Bucuresti. Emotionata, ii telefonase si se intalnisera in oras. Mersesera la un hotel curatel din zona Baneasa si se mai vazusera apoi de cateva ori. Se dezbraca nerabdatoare ca o adolescenta si se repezea sa-i suga pula care o impresiona de fiecare data. Dupa cateva ore se despartea cu regret de el, nesaturandu-se de grosimea lui catifelata.
Observase ca si Bogdan o astepta si el dornic si asta o umplea de satisfactie stiind ca l-a cucerit. Nu avea pretentia sa fie iubita, dorea insa sa fie fututa cu pasiune asa cum avea parte din plin de la Alin si Sebi. Se straduia sa nu se dea de gol si sa se incurce in minciuni, nu avea deloc sentimentul ca isi inseala sotul, era intr-un fel o reciprocitate.
- Trebuia sa-mi spui, o mangaie Alin pe bucile ei tari. Si ? Ia zi, cand il aduci ?
- Pai nu vreau sa fac eu primul pas. Ai zis ca ai aranjat cu tipa voastra. Tu mai intai si dupa aia eu.
Fusese de acord, dar smecher, Alin nu ii spusese cand o va aduce, vroia sa o ia prin surprindere si sa treaca mai usor peste momentul penibil al prezentarilor.
In dormitor, Mimi veni langa Pusa mangaindu-i sanii si se lipi de ea.
- Nu mi-a zis cand o aduce dar sper sa nu-mi vina ciclul pana atunci.
- Pai mai sunt 5-6 zile, nu sti ca ne vine la amandoua odata ?
- Am aranjat cu el sa nu-i spuna ca sunt nevasta lui.
- Si eu cine sunt ? Amanta ?
- Nu. Am convenit sa spuna ca suntem doua curvulite, de fapt doua cunostinte mai vechi de ale lui, femei maritate care pretindem putina discretie si fara sa dea prea multe amanunte. Ne futem cu ei de placere si atat.
Mangaierile lor devenira mai insistente, se sarutau sugandu-si limbile si frecandu-se una de alta.
- Te vreau pe tine deasupra hotara Mimi
Se intinse pe spate asteptand-o pe Pusa sa o incalece. O plesni peste bucile albe si i le saruta bucuroasa. Simti degetele ei cum ii departeaza labiile si buzele umede atingandu-i lindicul. Amandoua avura un frison cand isi atinsera reciproc pizdele. Pusa intinse mana si ajunse la didloul roz de pe noptiera si il supse putin umezindu-l apoi il potrivi cu grije intre labiile lui Mimi.
..................
- Dar unde stai draga ? Nu stai la bloc ?
- Ti-ar fi placut la bloc ? Nu te-ai saturat de garsoniera mea, ii deschise curtenitor portiera Sebi. Aici avem spatiu destul.
- Sa facem liniste, vreau sa le facem o surpriza, ii facu atent Alin.
- Sunt deja aici fetele voastre ?
- Da si cred ca le gasim gata pregatite.
Cu multe precautii intrara in casa. Muzica ambientala, destul de tare, ce venea de la combina din living le acoperea miscarile. Sebi vazu bluza lui Pusa si o pereche de chiloti aruncate pe canapea si le facu semn cu degetul sa pastreze tacerea aratand spre dormitor. Se dezbraca, urmat de Alin si dupa putina codeala reusira sa o dezbrace si pe Magda. Din dormitor se auzeau acum gemetele celor doua femei din ce in ce mai tare si barbatii ciulind urechile si tanjind, intrara imediat in erectie.
Nici una din ele nu observasera ca sunt privite din use de troica despuiata. Alin o tinea pe la spate de sani pe Magda care privea incantata 69–le lui Mimi si Pusa, mangaindu-si tufa rosie-maronie dintre picioare. Sebi isi mangaia pula mare si groasa zambind cu gura pana la urechi. Involuntar Magda scoase un scancet si Pusa ridica capul vazandu-i. O clipa ramase blocata apoi izbucni in ras.
- Ce pula mea, bai sonatilor era sa-mi stea inima..... veniti ca strigoii !!!!
Descaleca de pe Mimi care statea ridicata in coate incapabila sa scoata un sunet. Avea inca infipt didloul intre picioare si respira precipitat. Nu se asteptase la asta, nu era pregatita, simtea ca ii ard obrajii si era manioasa pe Alin. Isi scoase incet obiectul din pizda aruncandu-l undeva in spate.
- Scuze daca v-am intrerupt, le zambi Magda. Cred ca ar fi mai bine sa va lasam si o sa mergem in living.
- De ce ? sari Pusa. E loc pentru toata lumea, voi ce faceti baieti, nu aveti ochi decat pentru domnisoara ?
- Doamna, te rog, o contrazise amabila Magda, sunt maritata. Ca si voi se pare.
Mimi nu isi putea lua ochii de la roscata. Alin coborase o mana de pe sanul drept si o mangaia intre picioare pe Magda care se freca cu fundul de madularul lui. Magda era incantata de cele doua "curve", nu se asteptase sa arate asa de bine. Se pregatise putin pentru vederea la fata si nu stiuse cum vor proceda dar faptul ca le surprinsese facand sex si ca intrase goala peste ele o dezinhibara complet. Ii placea mai ales blonda care parea putin mai retinuta si o privea insistent.
- E ceva care nu-ti place la mine ? o iscodi ea.
- O nu, nu, deloc. Imi place parul tau.
- Asta sau asta ? arata ea pe rand spre cap si spre pubis.
- Si – si, veni raspunsul lui Mimi care isi recapata stapanirea de sine.
Izbucnisera cu totii in ras, atmosfera destinzandu-se imediat.
- Fetelor va prezint pe o buna colega de-a mea si a lui Sebi.
- Cat de buna, insinua Pusa.
- O sa te convingi, raspunse lasciv Madga sarutandu-se cu ele pe obraji din varful buzelor. Ma cheama Marion dar de mica lumea imi spune Magda.
- Pusa, Mimi raspunsera cele doua recomandandu-se.
- Fetele sunt niste cunostinte vechi ale noastre, le prezenta Alin.
- Vad ca se simt ca acasa cand nevasta ta e plecata. O stiti pe nevasta-sa, se interesa Magda.
- Din vedere, ingaima Mimi.
Magda ramasese lipita de ea dupa ce o sarutase si o privea de aproape cu ochii verzi ca de pisica. Sebi venise in pat langa Pusa care il apucase delicat de pula belind-o putin.
- Imi placi, esti mai tanara ca mine, ooo ce piele grozava ai, o lauda Magda pe Mimi.
Pusa lua initiativa si se aseza pe marginea patului pregatindu-se ca sa-i suga pula lui Sebi. In ultima vreme o cam neglijase si isi facuse probleme. Intinse o mana spre bucile lui apasandu-l usor, indemnandu-l sa dea din fund. In curand, Sebi o apuca de cap si incepu sa o futa scurt in gura, oftand satisfacut. Magda nu pierdu timpul, avea tupeu, se purta firesc de parca se cunosteau de multa vreme si o surprinse pe Mimi astupandu-i gura cu gura ei. Saruta la fel de bine ca un barbat si Mimi intra imediat in jocul erotic cu femeia necunoscuta care ii starnise imaginatia.
Alin statea nehotarat catre care dintre ele sa se indrepte apoi veni mai aproape imbiindu-le cu madularul sau erect. Magda ii arunca o privire apucandu-i coaiele in causul palmei, apoi o intreba pe Mimi.
- Vrei sa i-o sugem amandoua ?
- Mai tarziu, gemu ea cu glas tremurat.
Magda intelese imediat semnalul si o culca pe pat. Erau cam de aceeasi statura si sanii lor se strivira unii de altii. O mai saruta odata lung apoi cobora sarutand si lingaindu-i pielea ce se infiora printre sani, pe pantec, pana ajunse la pubis. Miscandu-se, se retrasese si isi ridicase fundul stand in genunchi. Mimi desfacuse picioarele si o astepta cu ochii inchisi pe Magda.
Parca asteptand sa fie invitat Alin se apropie de bucile lui Magda si le cuprinse in palme. Peste umarul ei o privea curios pe Mimi sa-i surprinda reactiile. Totul mersese asa de usor, nesperat de usor si probabil ca femeile se vor imprieteni. Sebi ii facu un semn ca totul e OK si ranji bucuros. Pusa se mangaia la pizda in timp ce ii sugea pula si parul lung si greu se clatina cupa cum misca capul.
Alin isi cobora privirea la bucile Magdei, trase usor de ele departandu-le si descoperind rozeta anusului rosu palid printre creturile maronii. Se lasa in genunchi si aspira mirosul de sapun fin. Apreciase asta intotdeauna la ea, era curata, pedanta chiar, La prima impresie parea o doamna inabordabila imbracata aproape sobru dar imediat ce nu mai era in raza unor priviri indiscrete se daruia cu totul partenerului, si in curand devenea o devoratoare de barbati, o vampa perversa si nesatula.
Vrusese sa ia camera de filmat sa traga cateva cadre dar renunta ca sa nu le sperie, aveau de acum tot timpul la dispozitie. Isi freca de cateva ori pula sa-i simta taria si isi trecu degetele peste pizda femeii care se umezise deja. Isi potrivi capul pulii intre buzele groase care il primisera de atatea ori si Magda se impinse inapoi ca sa fie penetrata. Mimi gemea usor cu ochii inchisi sub dezmierdarile pricepute ale buzelor si limbii lui Magda care cerceta fiecare particica a pizdei sale.
Era excitata si ametita, roscata era a doua femeie care ii gusta pizda si incerca un sentiment de victorie ca amanta sotului ei, practic necunoscuta pana acum, ii da limbi. O vazuse atunci in treacat la Mall dar nu-i retinuse figura, si nici nu fusese prea impresionata. Isi ridicase picioarele si imediat palmele lui Magda o apasara pe pulpe mentinandu-i pozitia.
- Mimi deschise ochii si intalni privirea lui Alin care o fixa excitat. Intra si iesea lent din femeia care o lingea atat de placut. Scoase un geamat inabusit de placere, de surpriza si de satisfactie in acelasi timp. Ridicand capul dintre picioarele ei roscata o intreba.
- Iti place ?.
- Mult.....nu te opri....
- Gemetele celor doua femei il intaratau la culme pe Alin. O tinea zdravan de solduri pe Magda si o penetra rapid infipt adanc in ea. Miscarile destul de puternice o faceau pe Magda sa se apese cu gura de pubisul lui Mimi. Scotandu-si un fir de par dintre buze ii comanda lui Alin.
- Ai zis ca avem timp destul. Ma futi dupa aia...asa nu imi place cum ma zgudui. Lasa-ma acum ma ocup de frumoasa asta. Nu stiam ca ai asa un gust bun, i se adresa apoi lui Mimi.
- Taci, nu te opri....te rog, suspina Mimi.
Ii apleca capul intre picioare ca sa continue cu dezmierdarile experte ale buzelor si limbii. Ascultator, Alin mai se misca lent de cateva ori apoi se retrase din Magda si isi freca intaratat pula. Spectacolul din dormitor era peste asteptari. Pusa luase o alta pozitie si acum parca ii punea la d...



    Login