Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea lui Mimi ep 8
Autor : unqnick - 2011-10-15
Citita de 7351 ori - Nota 7.70 (44 voturi)
La intoarcere se cuibari din nou in pulovarul lui. Stranuta, avea nasul rosu si ii curgea, racise. In casa fusese cald, umblase numai goala dar racise probabil cand tinuse mortis sa se futa pe balcon. Cum daduse de aerul rece o luasera frisoanele. Isi cautase zadarnic ciorapii si chilotii care parca intrasera in pamant. Oricum ciorapii se rupsesera cand se prostise dansand pe masa si se tarase in genunchi facand o demonstratie de stripe-tease. Refuza incapatanata sa opreasca la un magazin sa cumpere ii era rusine sa spuna ca plecase fara bani la ea doar cu ceva maruntis si nu vroia sa plateasca el.
Se intunecase si Bogdan conducea in tacere, drumul era destul de liber pe sensul spre Bucuresti asa ca ajunsera repede la intrarea in oras. El era preocupat de ceva, primise un telefon de dimineata care ii stricase dispozitia iar Mimi realiza si ea deabia acum cat de inconstienta fusese. Nu isi luase telefonul cu ea, mai mult ca sigur ca Alin o sunase si era ingrijorat. Dupa socoteala ei trebuia sa vina abia peste doua zile. "M-am purtat ca o curva proasta, ce minciuna o sa-i trantesc oare ? O sa ma sfatuiesc cu Pusa.....O doamne ! Pusa ! Plecase fara sa-i spuna o vorba."
- Parca pe aici ai zis ca stai, sa-mi spui exact unde sa opresc.
- Uite, aici e bine, la blocul asta galben.
- Vrei sa urc, sa te ajut.
- Nu e nevoie, te sun eu. Da ? Multumesc pentru pulovar.
Il saruta grabita si isi trase pulovarul peste cap si cobora din masina. Se facu ca isi cauta cheia sa descuie usa blocului si privi in urma sa se asigure ca pleaca. Se furise apoi zgribulita intrand printre blocuri ca sa ajunga la casuta lor. Cateva cucoane care stateau la barfa o privira dezaprobator si aveau si de ce. Era in rochia neagra de seara, scurta, decoltata, cu spatele gol, fara ciorapi si afara erau 10 grade. Mergea destul de greu, din cauza aplicatiilor prelungite de la vila avea senzatia ca mai are ceva intre picioare si pasea ciudat.
Usa era incuiata si cheia nu era la locul ei asa ca se gandi ingrozita ca Alin venise mai devreme. Ocoli casa ca sa intre prin bucatarie. Nu aprinse lumina si pasi in sufragerie cautand un semn al sosirii lui si dadu de scrumiera in care erau cateva chistoace si stia sigur ca facuse curat inainte sa plece. Se intoarse si fu gata sa primeasca o tigaie in cap.
- Trebuia sa-ti dau una in cap sa te inveti minte, am crezut ca e o hoata. Mimi tu nu esti intreaga la cap fata ! Unde dracu’ ai fost. Baietii trebuie sa vina maine seara.
- O sa-ti spun, lasa-ma putin.
Aprinse lumina, isi sterse nasul si isi arunca rochia ramanand goala lasand-o cu gura cascata pe Pusa. Scapa de pantofi si intra in baie bucuroasa ca boylerul functiona. Pusa veni dupa ea.
- Ma uimesti ! Umbli fara chiloti pe vremea asta ?
Se linistise afland ca Alin inca nu sosise si brava.
- Pai nu i-am mai gasit, ce vroiai sa fac.
- Lasa mistoul, unde ai fost ?
- Daca iti spun ca am fost sa ma fut, ma crezi ?
- Nici nu e nevoie sa-mi spui, dupa toate semnele astea de pe tine, e clar. Eu te intreb unde ai fost ? Te-am asteptat aici, eram gata sa sun la politie. Telefonul tau e descarcat si l-am lasat asa. Te las sa faci baie dar dupa asta trebuie sa-mi spui ce s-a intamplat.
Baia fierbinte si cateva pastile isi facura imediat efectul. Ciuguli cate ceva cu Pusa si asezate pe cerga mitoasa ii povesti cu lux de amanunte totul. Povestirea le incalzi si excita pe amandoua. Mana lui Pusa strecurata sub halatul ei fu doar inceputul. Cat fusese cu Bogdan nu se gandise deloc la ea. Ii trase bluza peste cap si ii mangaie sanii carnosi cu care ii placea atat de mult sa se joace. Pusa ii oferi sfarcurile sa fie supte si dezmierdate cu varful limbii.
- Am fost ingrijorata, nici nu sti ce speriata am fost nerecunoscatoareo.
- O sa ma revansez daca ma lasi, spuse Mimi mangaind-o mai jos apucandu-i in palma pizda.
- O sa te las, mi-a fost dor de tine si de ea, spuse mangaind-o la randul ei. Doamne dar ti-a facut-o praf se ingrijora ea.
- Se lasa intre picioarele ei si o atinse cu grije. Mimi scanci si isi puse mana peste a ei. Pusa o saruta si ii privea din cand in cand buzele umflate si putin rasfrante. Mimi scanci din nou.
- Te doare ?
- Putin. Ma ustura. Pana acum nu m-a durut, adu-mi putina crema.
- Pusa o unse cu grije sarutand-o tandru pe pulpe.
- Cat de groasa o are tipul ?.
- Cam atata, aprecie Mimi aratandu-i un cerc incomplet facut cu degetele.
- Pe dracu’. Nu te cred, nu am intalnit asa ceva si slava domnului am cunoscut destui. E mai groasa ca a lui Sebi ?
- Iham, zambi Mimi. Si cam atata de mare arata departand palmele.
- Te-ai futut cu un cal ?
- Nu, rase Mimi vesela. E tipul ala grizonat de atunci seara.
- Parea un tip scortos si rece. Are asa ceva in dotare ? Ce e tipul, lucreaza la o banca parca ?
- Cam asa ceva, ceva cu finante, cu contracte, ca am vorbit doar in tracat despre asta.
- Cred ca te-a rupt inauntru.
- Deloc, aici afara e problema cred ca m-am frecat prea mult de flocii lui.
- Vrei sa spui ca a intrat toata ?, se mira Pusa.
- Pana la urma ...... n-a avut incotro.
- Ei poftim !!! Cat ai mai facut nazuri si te-ai rupt in figuri, dar si cand o faci, o faci de pomina. Ce te faceai daca venea Alin mai devreme ? schimba Pusa subiectul.
- Pai uite ca nu a venit. Si afara de asta nu ma tot bate el la cap de atata vreme sa ma fut si cu altii ?
- Nu ne intelegem. Parca vorbim turceste. Vrea sa te futi de fata cu el, E damblaua lui. Ai fost inconstienta, e biine ca te-ai dat pe brazda dar nu sa dispari cu zilele. Ti-am tinut tira si i-am spus ca ai telefonul defect. O sa se prinda cand o sa vina, trebuie sa gasim ceva.
- Chiar vroiam sa ma sfatuiesc cu tine, esti mai priceputa.
- Pai da, cand e de futut te duci singura, cand e de gasit solutii, zi tu Pusa......Eu zic sa te dai racita, ca ti-a venit ciclul mai devreme, sa-l ti departe vre-o doua zile. Daca te futi cu el se prinde sigur. O sa-l iau eu in primire daca se da nefutut dar m-as mira . De fapt tu poti sa-i sugi pula ca acolo nu te-a demolat armasarul.
....................
Seara urmatoare Alin intra zgomotos si vesel luand-o in brate.
- Ce face nevestica mea ? Ti-a fost dor de mine ? Ce e cu nasul asta rosu ? Sa nu-mi spui ca ai gripa ca dormim separat. Tie ti-a fost dor de mine gagico ? se intoarse si o plesni in gluma pe Pusa peste buci.
- De tine nu dar de asta da il scutura ea de madular.
- Au, mai usor nebuno ca ma doare.
- De ce ai ajuns asa tarziu ? A trebuit sa o duci pe directoreasa acasa ?
- Iar incepi ? A fost sarcina de servici. Daca ma dadeam lovit aveam neplaceri si nu vreau sa-mi pierd postul.
- Sebi ce face ? ii intrerupse Pusa.
- Cred ca a cazut frant, mai mult el a condus. Eu deabia de la Ploiesti.
Mimi era putin intrigata de faptul ca acum spre deosebire de alte dati nu o mai bajbaia sau nu ii cerea sa vina cu el in baie. Facuse un dus rapid si isi pusese iar blugii. De obicei ramanea in boxeri sau chiar in pula goala. Asta nu o deranja, scapa de "controlul ginecologic " de care se temea.
- In seara aceea Pusa a ramas la ei, Mimi s-a retras in alt domitor infofolita si cu un termos de ceai fierbinte. Alin se foise nelinistit si i se paruse ca nu prea era bucuros ca Pusa a ramas cu el. A plecat devreme la servici si Pusa s-a strecurat in pat ltnga Mimi.
- Daca-si spun una, cazi jos !
- Inca somnoroasa pentru ca avusese numai cosmaruri, o privi pe Pusa.
- Barbatelul tau are o pula umfsata si cu o taietura de toata frumusetea in capul pulii. Nici nu m-a lasat sa i-o sug. M-a rugat sa nu-ti spun dar prostul s-a taiat intr-un fir de par. Fusese mai rau dar acum e spre vindecare. Nu trebuie sa-ti faci griji, inca vre-o doua zile o sa caute el pretexte sa nu v-o trageti.
- Nu v-ati futut ?
- Pai cu ce ? Nu ti-am spus ? Mi-a dat limbi pana am capiat ca sa nu-ti spun.
- O doamne, m-am mai linistit, esti o scumpa.
.................................
Problemele lor s-au rezolvat in doua zile si Alin s-a aratat foarte tandru si grijuliu cu ea. La randul ei Mimi nu a trebuit sa joace teatru, il iubea sincer iar clipele minunate pe care le traise inplinindu-i fanteziile i se datorau doar lui. Totusi nu se impaca cu ideea ca relatia ei cu Bogdan care o coplesise va ramane secreta trebuia sa-i spuna lui Alin. Nu suporta ideea sa-l insele, modul lui special de a privi lucrurile o ajutau si pe ea.
Crezuse ca madularul urias al lui Bogdan o sa o faca sa nu mai simta nici o placere cu Alin. Se inselase. Mai bine de o saptamana nu mai facusera sex si se descoperisera din nou. Daca sexul salbatic, dur si apoape continuu cu Bogdan ii ravasise mintile, fusese ca in transa, acum dezmierdata de Alin simtea ca o iubeste si ca la fel ca intotdeauna e preocupat sa ii ofere mai intai ei placere. Simtea acelasi lucru pentru el si cauta sa-i raspunda pe masura.
Ii sugea incantata pula bucurandu-se de gustul ei. Nu o deranja ca fusese cu o alta femeie pe care nu o cunostea. Ii accepta infidelitatea la fel cum o accepta si pe Pusa, ba mai mult nu ar fi deranjat-o sa o cunoasca pe cea cu care acum era sigura ca isi impartea sotul si amantul oficial. Simti cum pula lui Alin se intareste si il privi in ochi. Nu vroia sa termine asa repede, dorea sa prelungeasca cat putea de mult reintalnirea lor.
Acum considera ca intr-u-cumva gresise ca ii facuse mai devreme o vizita lui Sebi. Nu era sigura de ea si isi facuse socoteala ca acesta va seziza daca e ceva neobisnuit la ea. Chiar daca Sebi insistase nu se futuse decat odata cu el gasind un pretext sa ajunga mai repede acasa.
L-a asteptat nerabdatoare sa ajunga de la service-ul unde dusese masina care avea nevoie de putina atentie. I-a acceptat bucuroasa ritualul obisnuit de bajbaieli si glume, il dorea si l-a asteptat in dormitor. Vesel si pus pe fapte mari intrase gol cu o sticla de vin desfacuta si doua pahare. Era si el nerabdator, avea pula sculata si spre deosebire de ea nu isi incercase instrumentul cu alta partenera.
Vazand ca nu il mai masturbeaza, Alin deschise ochii si o privi mirat.
- Sa nu termini, imi place asa mult sa ti-o sug.
- Pai oprestete putin, esti asa pornita cum nu te-am vazut niciodata.
- Ti se pare iubitel......inseamna ca mi-ai uitat talentele.
- Sa ti le arat pe ale mele .......
O impinse bland sa stea pe spate si adulmeca ca un caine aroma pizdei ce i se oferea dornica.
- Sa nu te mai epilezi, imi place mai mult asa, spuse departand cu degetele labiile si culegandu-i primii stropi aromati de suc de pe pielea rosie si fina.
- Si daca altora o sa le placa altfel ?
- Vedem...negociem. Cred ca o sa imbatranim pana te hotarasti, pana ai sa fi pregatita. Am o lista de asteptare doar sa alegi.
- Cred ca acum sunt pregatita. O sa aduc eu pe cineva, vreau eu sa aleg ..... poate chiar zilele astea.
- Pe cine ? Il cunosc ? se interesa Alin. Sebi il stie ?
- Un coleg de servici, nu-l cunoasteti.
Vestea il excita atat de tare incat simti ca ia foc. Apuca lindicul cu buzele si il supse puternic. Nu ii dadu drumul din gura si il gadila cu limba simtind-o cum tresare si il strange cu pulpele. Nu mai avea rabdare si aluneca deasupra ei. Pula teapana isi gasi loc singura intre buzele pizdei si Mimi le desfacu cu doua degete ca sa nu cumva sa-l raneasca din nou vre-un fir de par de-al ei. O privise atent cand i-o supsese dar nu observase vre-o urma si se bucurase ca va avea parte pe deplin de ea.
Se misca in ea incantat de obstacolul catifelat al muschilor ei care ii strangeau ritmic madularul. Indiferent pe unde isi lasa sperma, de fiecare data cand isi futea neavasta era satisfacut. Era la urma urmelor creatia lui, stiinta fututului in care acum era experta i se datora lui. Dorinta de a o vedea cu alti barbati care sa-i admire "opera" reveni cu putere.
Misc...



    Login