Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Mimi Ep 7
Autor : unqnick - 2011-10-12
Citita de 6609 ori - Nota 6.88 (17 voturi)
Cele trei zile trecusera repede. Mimi se tinuse de cuvant si nu se lasase pana nu se futusera in toate incaperile. Bogdan glumise dar Mimi luase propunerea in serios si se futusera goi pe balcon dardaind putin. Dupa ce inghitise si ii curatase constiincioasa pula observasera perechea care ii privise din curtea vecina. Femeia ii facuse un gest de aprobare si Mimi rosie de rusine il trasese inantru.
Avusesera timp sa afle cate ceva unul despre altul. Fara sa dea nume, Mimi ii povestise despre Alin, despre fanteziile lui, despre experienta cu Sebi si mai apoi cu Pusa. Bogdan nu credea ca este doar al treilea barbat din viata ei. Avea o parere proasta despre contabile si despre blonde dar era surprins placut de inteligenta si umorul ei. Fara tragere de inima ii povestise cate ceva despre el, evitand pe cat posibil subiectul casatoriei.
- Nu-mi face nici o placere, te rog sa lasam lucrurile asa cum sunt. Imi place sa fiu cu tine, iti place sa te futi cu mine, e suficient.
- Eu am fost sincera, ti-am spus totul despre mine despre placerile mele si ale sotului meu. Ai spus ca sotiei tale ii place swing-ul, tie nu ?
- Nu stiu cum puteti voi femeile, sau ma rog, unele, sa faceti sex cu alt barbat de fata cu partenerul vostru.
Pufni nemultumit, dar intalnindu-i privirea, continua.
- Nu sunt o usa de biserica si am considerat intotdeauna ca imi pot condimenta casnicia cu cate o excapada discreta . Nu-mi faceam iluzii ca ea nu va face la fel dar credeam ca o sa fie la fel de discreta ca mine. Odata la o petrecere, eram cu niste prieteni buni, femeile se cam cherchelisera putin, asa cum le sta bine si nu stiu cum venise vorba de schimbatul partenerilor. Sotia mea pusese pariu cu alta ca are curaj sa faca sex cu sotul ei acolo pe loc. Am crezut ca e o gluma.....
- A facut-o ? intreba Mimi nerabdatoare.
- Da. O priveam nevenindu-mi sa cred. Tipa cu care pusese pariu incurajata si de ceilalti tragea de mine dezbracandu-ma.
- Cred ca atunci cand l-au vazut pe "dl. colonel" au cazut pe spate.
- Eram nervos si atunci cand sotia m-a intaratat sa o fac i-am raspuns ca astept sa se culce mai intai si cu ceilalti trei daca vrea sa ma vada.........
- Si ?
- A facut-o, dar nu am stat pana la sfarsit. Din momentul ala nu am mai facut sex cu ea decat foarte rar si mai mult ca sa o pedepsesc. Doar anal.
- Cu asta ? se mira Mimi.
- Cu asta. Dar se pare ca ii place.
- De ce nu divortati ?
- E mai complicat.
- Ce e asa complicat ?
- Ma rog.....nu ti-am spus inca, dar avem o avere frumusica. Ea este evreica si provine dintr-o familie foarte bogata de avocati. In contractul prenuptial pe care ai ei au insistat sa il semnam e o clauza care prevede cedarea intregii averi de catre cel care intenteaza divortul. E o tampenie dar am semnat.
- Deci pentru bani ?
- Esti naiva ! Banii nu aduc fericirea dar te ajuta sa o intretii parca e zicala. Am facut un pact de "neagresiune" si la insistentele familiei ei am acceptat sa lucreze cu mine in firma.
- E ca dracu’ ......nu te invidiez deloc.
In prima zi Bogdan telefonase de dimineata la firma dand cateva indicatii. Auzindu-l Mimi ceruse telefonul sa sune la ea la servici sa ceara cateva zile de concediu. Batranul ei coleg, contabilul sef o asigurase ca poate lipsi linistita toata saptamana. Bogdan nu era lipsit de fantezie si era suficient ca Mimi sa-l dezmierde sau sa ii atinga pula cu puzele ca revenea la atac. O intriga contrastul dintre aspectul lui de om serios, calculat si distant opusa impetuozitatii de licean futacios dar tandru, prevenitor si cu experienta unui adult experimentat.
- Ce facem dupa ce ne intoarcem la Bucuresti ? Unde ne vedem ?
- Nu stiu, ne orientam. Asta daca tii neaparat.
- Sa sti ca nu o sa scapi asa usor de mine. As vrea sa vi la n...



    Login