Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea lui Mimi ep 12
Autor : unqnick - 2011-11-21
Citita de 7400 ori - Nota 7.37 (24 voturi)
........................
- Stai linistita, doctorii au spus ca nu ai nimic rupt.
- Bogdan ?.....Pusa ?.....
- Sunt bine. Uite Pusa e alaturi. Bogdan e in alt salon
Se misca putin si simti o durere ascutita in umar. Misca mana si durerea persista dar era suportabila, Avea un bandaj pana aproape de ochi si isi pipai capul.
- Au crezut ca ai ceva la cap, erai taiata de cioburi. Ai cateva copci dar te-au tuns in cap. Arati ca Sinead O’Connor glumi Pusa.
- Nu stiu ce s-a intamplat. Voi m-ai adus aici ?
Intoarse capul si o vazu pe Pusa nemiscata.
- I-au dat un sedativ nebunei. Este plina de vanatai dar nici ea nu are nimic rupt. Cand a venit doctorul in vizita dimineata si a intrebat-o cum se simte, tampita ce crezi ca i-a spus ? Ca ar vrea sa se futa. Au crezut ca e in stare de soc si i-au facut un calmant, behai Magda.
- Bogdan e bine, o informa Sebi vazand-o panicata. Voi nu aveati centura pusa si ati zburat afara pe usi dar culmea el nu are nici o zgarietura. A functionat numai airbag-ul lui. Toata lumea s-a mirat cum de a scapat pentru ca a venit descarcerarea sa il scoata.
- De cand sunt aici ?
- De aseara. Cand am ajuns in dreptul vostru am crezut ca sunt altii dar Magda a recunoscut masina. Ala care v-a lovit, a murit, depasise aiurea, a iesit peste parapet si a cazut de la 20 de metri.
- I-ati spus lui Alin ?
- Lasa ca vorbim alta data, paru incurcat Sebi. Acum ca nu mai esti in pericol, noi plecam la Bucuresti. Sa fi cuminte. Cred ca va mai tine cateva zile sa nu apara complicatii. Ati avut o bafta de zile mari.
.......
Mimi isi freca umarul. Nu mai avea nimic dar de fiecare data cand isi aducea aminte se mangaia speriata. Fusese pedepsita de soarta asta era sigur. Chiar si asa speriata si bulversata de cele patite se purtase ca o curva. Asistenta ii spusese sa stea linistita, sa nu se agite si ca va reveni mai tarziu. Statea cu ochii inchisi, ii venea sa planga si isi facea reprosuri. Poate ca daca nu ii sugea pula lui Bogdan, acesta ar fi avut alte reflexe. Deschisese ochii si se trezise cu el langa pat.
- Bogdan, iubitule, esti bine ? N-ai patit nimic ?
Arata caragios asa cum era imbracat cu o camase de noapte de spital. Instinctiv intinsese mana si o bagase sub poalele camasii de noapte. Zambise incantata cand daduse de madularul sau fierbinte.
- O doamne, ce bine imi pare ca n-ai patit ceva. A fost vina mea. Nu mai aveam rabdare, chiar n-ai patit nimic ?
Fusese suficient sa ii mangaie pula ca aceasta se trezise imediat la viata. Il privise in ochi cu o intrebare muta si se miscase mai aproape de marginea patului.
- Esti sigura ? o intreba Bogdan. Sa nu vina cineva.
- Nu-mi pasa. Puteam sa murim amandoi. Vino mai aproape.
Dorinta era prea mare si ignorase junghiurile care ii strabateau tot trupul. Il simtea cum trepideaza sub buzele ei si multumise cerului ca are parte in continuare de aceasta placere. Se gandise o clipa sa il traga peste ea, dorea sa fie penetrata sa-l simta tare si gros in ea dar isi daduse seama ca si pentru el era destul.
Stresul, apoi clipele de dupa accident care ii reveneau in minte ii amplificara si lui Bogdan dorinta de viata, de sex. Gemuse de placere eliberandu-si sperma. Mimi se inecase si murdarise perna de zeama cleioasa. Zambind vinovata, continuase sa-i suga si sa-i linga madularul care nu vroia sa se culce. Tresarisera speriati cand auzisera vocea medicului care se rastise la ei. Il daduse afara din rezerva pe Bogdan apoi o cercetase sumar pe Mimi luandu-i pulsul.
- Cred ca poti sa umbli. Sunt de garda noaptea asta. Sa vi la mine in cabinet imediat. E in capatul culoarului.
Nu se asteptase din partea doctorului la cele ce urmasera. O urcase pe masa de consult privind nervos niste radiografii, spunandu-i ca vrea sa se convinga ca nu are nimic intern. Il lasase sa treaca cu mana printre carliontii de la pizda si sa-i desfaca labiile, obisnuita cu controalele genitate. Statuse cu ochii inchisi asteptand sa treaca si acest control.
Ii venise chiar sa zambeasca pentru ca atingerea mainii sale ii provoca placere nu jena, cand, se simtise patrunsa de pula acestuia. Protestase dar doctorul o repezise brutal. Nu avea rost sa faca scandal, cu cateva minute in urma fusese surprinsa sugandu-i pula lui Bogdan. Incet incet, penetrarile doctorului incepura sa-i faca placere si in curand se elibera explodand intr-un orgasm.
Doctorul continua sa o izbeasca ca un metronom cand usa cabinetului se deschisese si cele doua asistente intrasera zgomotoase. Mimi se inrosise de ciuda. Doctorul fara se se opreasca din penetrat le daduse afara si tipele ii urasera sa continue tratamentul. Fusese mai apoi salvata de Pusa sa mai treaca odata pe la cabinetul lui. Aceasta revenise spre dimineata bucuroasa de ocazia nesperata ce se ivise.
Dupa doua zile fusesera externati si venisera cu trenul. Bogdan cumparase niste treninguri si aratau ca niste patachine. Lucrurile lor disparusera din masina avariata chiar inainte ca Sebi sa se intoarca la locul accidentului. Fusese tot timpul intrigata de tacerea lui Alin. Nu incercase sa o caute iar la telefon nu raspunsese. Adica inchisese cand ii auzise vocea. In gara, Sebi cu Magda ii asteptasera si dupa ce ii lasase pe toti pe la casele lor Sebi o intrebase.
- Ce faci, te risti ? Mi-a zis ca nu mai ai ce cauta acasa. E tarziu acum, eu zic sa o lasi pe maine. Am sa vorbesc si eu cu el inca odata. Poate ii trece ambitia asta.
Ramasese trei saptamani la Sebi asteptand o veste buna de la Alin. Zile acelea fusesera un chin. Sebi parca inebunise, o futuse aproape non stop si inghitise o multime de sperma. Daca la inceput o facuse cu placere si recunostinta in curand nu mai avea nici un chef de futut dar Sebi era de neoprit.
La servici Papi, seful ei vazuse ca ceva nu este in regula. Venea obosita, purta cam aceleasi haine si nu-i mai cerea sa plece mai devreme ca alta data. Era posaca si preocupata, se vedea ca suferea. Cu cateva zile in urma, vazand ca nu pleaca acasa, venise langa ea mangaind-o.
- De ce mai stai, nu pleci acasa ?
- Nu ..... nu ma mai primeste.
- Si zilele astea unde ai stat ?
- La un prieten.
- Si ?....nu te mai primeste nici el ?
- Nu mai vreau sa merg nici la el. Mai bine mor.
- Fi cuminte. Ai sa vi la mine o vreme. Sunt singur, sotia mi-a murit de 15 ani Nu ma intereseaza motivele tale, vreau sa stiu ca stai undeva unde gasesti intelegere.
Venise la el si Papi se dovedise un bun psiholog. O lasase in voia ei, incercase sa o inveseleasca, ii adusese un coniac vechi si bun care o mai alinase. Incercase sa-i povesteasca necazul ei, dar acesta o oprise.
- Nu scumpa mea, nu acum. Mai tarziu cand ai sa fi in stare sa rastorni tot sacul.
Nu il privise niciodata cu foarte multa atentie. Il crezuse mai batran si mai terminat dar il surprinsese facand gimnastica dimineata si chiar daca avea parul alb, nu avea pielea zbarcita sau sa-i atarne. La servici nu discutau decat banalitati iar acasa o lasa in pace cu tacerile ei.
Dadu peste cap restul de alcool. Mai devreme il auzise facand dus si se hotara sa faca si ea unul. Alese un prosop mare din teancul pe care il avea in sertar si pasi in baie. Se hotara sa faca baie nu dus. In curand apa calda ii cuprinse picioarele, pantecul si sanii. Sfarcurile ramasesera afara din apa drepte, tuguiate si erecte.
Nu mai fusese atinsa de un barbat de atatea zile si simtea acut lipsa unei mangaieri. Isi stranse usor intre degete sfarcurile si isi aduse sanii mai aproape de gura atingand sfarcuriloe cu limba. Incerca sa-i apuce cu buzele dar nu reusi. Se cufunda in apa si incepu sa-si dezmierde pizda.
Placerea se intensifica si se lasa purtata de val. Nu se opri dupa primul orgasm. Astepta sa se potoleasca si isi relua mangaierile, facand-o mai delicat, prelungindu-si placerea. Nu si-a dat seama cum trecuse timpul.
- Draga mea, am crezut ca ai patit ceva.
Nu se sperie. Il privi cu alti ochi pe Papi care o cerceta sa vada daca e totul in regula.
- Ai nevoie de ceva ?
- Te deranjeaza daca ma speli pe spate ? indrazni ea. E ceva nevinovat. Gandeste-te ca sunt copilul dumitale.
- He, he, he. La vremea mea am fost cam pedofil, rase Papi.
- Nu cred, ii zambi Mimi. Numai putin pe spate. Doar daca vrei. Da ?
- Bine frumoaso. Tie nu pot sa-ti refuz nimic.
Isi scoase halatul de casa ramanand in maieu si un short largut. Facu putin clabuc pe buretele moale si il plimba pe umerii eii. Mimi ofta multimita si se apleca dar nivelul apei era prea mare. Tinandu-se cu mainile de sani iesi din apa lasandu-l cu gura cascata pe Papi.
- Asa e mai bine, poti sa ma dat pe tot spatele.
Il auzea pe Papi cum rasufla precipitat. O mangaia cu amandoua mainile una libera si cealalta cu buretele si i se transmise si ei starea lui de agitatie. De cateva ori mana lui trecuse incet si peste fese si Mimi se miscase fara sa vrea putin cam provocator. Ii faceau placere mangaierile lui Papi si regreta ca era asa batran.
Se intoarse cu fata spre el si il privi cu indrazneala. Inevitabilul se produsese. Papi avea shortul impins serios in fata. I se intampla rar dar acum pula i se intarise dureros de tare. Scapa buretele in apa si ii privea inebunit sexul.
- Vino si tu in cada, il imbie.
Vocea ei il trezi. Se fastaci stergandu-se de clabuci pe maieu. Se lasa manevrat de ea tragandu-i maieul peste cap apoi astepta cu ochii inchisi sa-i dea jos shortul. Pula complet belita si putin incovoiata statea teapana leganandu-se usor.
- Vino in cada.....asa.
Papi pasise in cada si Mimi se lasase pe vine mangaindu-i pula.
- Mimi, scumpa mea, esti sigura ce faci ? sopti Papi. Mimisor, nu vreau sa crezi ca....Niciodata n-am mai.....
- E in regula Papi, lasa-te in grija mea. O sa fie bine, o sa-ti placa.
Acum era starnita, ii mirosea si adulmeca pula ca o pisica. Incerca cu varful limbii cleiul din varful pulii si plescai de placere. Il lua pe nepregatite varandu-si aproape tot madularul in gura. Ridica ochii si il privi cum se holbeaza la ea. O scoase incet din gura sugand-o puternic.
- Iti place Papi ? Sa nu-mi spui ca nu ti-a mai supt-o nimeni pana acum.
- O doamne, o doamne....n-as fi crezut ca am sa am parte....
Papi termina cu greu. Mimi muncise temeinic, sugand pula care nu se inmuia deloc, bucuroasa ca avea parte de asa ceva. Scuipa cei cativa stropi de sperma care iesisera din varful pulii. Avea un gust cam neplacut dar era de asteptat. Papi zambea cu gura pana la urechi si o mangaia pe cap.
La servici purta o bandana dar acum i se mai vedeau pe capul tuns chilug urmele copcilor. Se vindecase repede, dar parul crestea greu. Batranul era rosu la fata, respira precipitat si i se bataiau genunchii de efort si excitare.
- E in regula Papi ? Te vad cam rosu la fata, n-ai probleme cu inima ?
- Am pe dracu’ Acum simt ca am din nou 20 de ani.
Se imbracasera si mersesera in sufragerie, Lui Mimi ii redevenise pofta de mancare si manca pe saturate. Sporovaira fara sa aminteasca cele petrecute in baie. La un moment dat Papi se ridica in picioare.
- Totusi maine mergem la servici. Daca vrei poti sa mai stai la televizor dar eu ma duc sa ma culc.
Dupa cateva minute, Mimi intra peste el in dormitor. Papi se pregatise de culcare imbracandu-si o camase de noapte lunga cu tot soiul de cusaturi si raulete. Tocmai isi scosese chilotii si ii aseza pe un taburet.
- Nu vreau sa dorm singura. Am sa dorm cu tine daca nu te superi.
La lumina veiozei, Papi o privi cum scapa de haine si se baga goala in pat langa el. Se cuibari cu spatele la el si ii lua mana sa o tina in brate.
- Tu asa dormi ? In pielea goala. Te-am vazut si la tine in camera de cateva ori.
- M-ai mai vazut goala ?
- Mai treceam sa vad ce faci si te inveleam.
- Si de ce nu ai indraznit ?
Isi dusese mana la spate cautandu-i pula si scanci nemultumita gasind-o flasca.
- Sa indraznesc ce Mimisor ?
- Papi, suntem doi straini, nu te purta cu mine de parca as fi fata ta. Mai devreme mi-ai aratat ce poti si nu te-ai facut deloc de rusine. Crezi ca te-as fi refuzat dupa cate ai facut pentru mine ?
- Mimi tu esti o femeie tanara, iti trebuie altceva, nu vreau sa profit de tine.
- Ba eu am sa profit. Vrei sa ti-o sug sa se scoale ?
Il bajbai putin si ii reprosa bucuroasa.
- Uite ca se scoala si fara sa o iau in gura.
- Of Mimisor, tu faci minuni. De mult nu mi s-a m-ai intamplat.
....................
Trecusera alte cateva zile. Bietul Papi reusea sa o futa doar odata pe zi. Cadea epuizat de efort si nevoia lui Mimi de a fi fututa crestea ingrijorator. Nu mai avea telefon mobil si ii era jena sa-i ceara bani lui Papi sa-si cumpere altul. Astepta ziua de leafa asa ca dadea telefon de la servici.
Ii lipsea si viata lipsita de griji alaturi de Alin. Cu Sebi nu se mai vazuse de cand plecase de la el. Il urase pentru cum se purtase cu ea, o facuse curva si parca o facea in bataie de joc cand o forta sa-i suga pula.
Acceptase cu fatalitate raspunsul lui Bogdan care refuzase sa se mai vada cu ea pana ce nu-si va rezolva problema cu Alin. Era prea bun si prefera sa-l aiba la firma decat sa-l piarda pentru o femeie. Mimi se dovedise o scarba. Nu o primise la ea si pentru asta nici nu mai vroia sa auda de ea.
Era constienta ca suferise o transformare. Fusese o femeie de casa, credincioasa si devotata care n-ar fi acceptat un alt barbat sa o atinga. Urmase vartejul in care o tarase relatia in trei cu Alin si Sebi. Urmase Pusa si firesc dorinta de a avea noi experiente. Poate Bogdan fusese o exceptie dar vazuse cat de usor poate trece peste actul in sine. Doctorul de la spital, apoi Papi.... "Oare am ajuns o curva sau e ceva normal pentru o femeie ? "
Barbatul de langa ea o privea insistent. Se oprise la o vitrina si adancita in ganduri nu-l remarcase. Ii spusese ceva dar nu fusese atenta. Il privi in ochi si pe fata acestuia inflori un zambet.
- Ai spus ceva ?
- Te-am intrebat daca esti de acord.
- Cu ce ?
- Faci fite ? Te-am intrebat daca vrei sa intram sa bem o cafea, repeta acesta.
- Si dupa aia ?
- Dupa aia.....se balbai tipul putin surprins.
- Mai bine sarim peste cafea, spuse hotarat Mimi.
Il lua de brat si il urma cateva strazi mai incolo intrand in scara unui bloc curatel. Tipul era incantat de succesul sau atat de rapid si incepu sa o pipaie in lift. Il lasa si fu surprinsa ca ii place. Ezita putin inainte sa intre in garsoniera dar acesta o impinse bland inauntru. Era ordine si mirosea frumos.
- Pot sa folosesc baia ?
- Da sigur. Pot sa-ti ofer ceva de baut ?
- Da,.... cum vrei...orice ....
Iesi din baie complet goala doar cu pantofii in picioare. Lua paharul din mana lui si ciocni. Dadu butura chilimbarie peste cap si i se paru ca nu e tare dar imediat simti ca se infierbanta.
- Ce faci, tu nu te dezbraci ?
Din ce in ce mai bulversat, tipul scapa de haine. Mimi se intinse pe pat si tipul veni peste ea si isi potrivi pula. Era putin nervos, nu i se mai intamplase sa fie luat asa repede. De obicei tragea putin de o femeie cand se culca prima data cu ea. "Cred ca e vre-o nevasta care vrea sa se razbune pe barbatul ei" se gandi el si simtind ca pula isi face loc printre labiile ei impinse cu putere.
Mimi nu apucase sa-l studieze prea bine dar era multumita de madularul care se insinuase in ea. Barbatul era la randul lui incantat de pizda care-l primise si o simti pe Mimi cum i se daruieste. Il incolacise cu picioarele si se zvarcolea, impingandu-se in pula care intra si iesea din ea lubrefiata.
Gafaia si scotea chitaituri de placere care il starneau pe tip. "Ce simplu a fost. Puteam sa o fac de atatea ori pana acum"constata ea. Nu se mai con...



    Login