Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea lui Mimi ep 10
Autor : unqnick - 2011-11-13
Citita de 7450 ori - Nota 7.81 (62 voturi)
Asta se intamplase intr-o duminica. Continuasera toata noaptea si spre dimineata facandu-li-se foame, Alin cu Sebi trasesera o fuga pana la o rotiserie non-stop de unde venisera cu cateva pachete si ceva bautura. Satui si ghiftuiti le priveau pe femei dansand lasciv si incercand sa ii faca sa participe.
- Daca stiam ca nu o sa va mai arda de futut nu va mai trimeteam dupa mancare se bosumfa Magda. Credeam ca sunteti de cursa lunga dragilor.
- A nuu ! Nu-ti face griji, lui barbatu-meu nu-i trebuie mult. Trebuie sa il mangai putin la pula si uita de toate, ii e gandul numai la fofoloanca o asigura Mimi. Asta e primul lucru care imi place la el si unde mai pui ca ma ajuta si Pusa.
Turuia vesela si isi dadu seama prea tarziu de gafa facuta.
- Barbatul tau ? Ai zis barbatul tau. ? o privi stupefiata Magda.
La fel de surprinsi de scaparea ei erau si ceilalti. Cateva clipe se lasase o tacere stanjenitoare. Mimi se inrosise de ciuda, nu ii venise nimic in minte sa dreaga gafa cu o minciuna. Credea ca a stricat totul si aproape ca avea lacrimi in ochi.
- Eee ! Ce ati ramas asa ? sparse tacerea Magda. Odata si odata tot as fi aflat, apoi i se adresa lui Mimi.
- Adica tu si .... bravo dragilor......inteleg ca voi ? ....
- Da draga mea, ai inteles bine. Suntem un cuplu dezinhibat, am acceptat ca Mimi sa se futa cu Sebi. De fapt eu am dorit si am insistat sa ofaca pentru ca Sebi nu ar fi indraznit, o lamuri Alin.
Mimi isi mai revenise si in continuare la fel de imbujorata se desprinse de Magda si se aseza langa Alin. Magda isi plimba privirea de la ei spre Pusa, apoi spre Sebi intorcandu-se apoi spre Alin cu o intrebare muta pe figura.
- Pusa e vrerisoara mea si dupa cum ai vazut, ne intelegem de minune. Au vrut sa te cunoasca, stiau de relatia noastra in trei cu Sebi si au zis ca e mai bine sa o facem pe fata. Te deranjeaza ?
- Deloc. Dar sunt surprinsa, nu m-am prins nici o clipa. Habar n-aveam ca o sa am asa o bafta. Daca si barbatul meu ar fi fost asa de deschis la minte ca si voi .....
- Apropo’ ! interveni Pusa, nu ma bag ca musca in lapte, dar voi lucrati impreuna si am inteles ca sotul tau e seful lui Alin si Sebi..... ma scuzi ca spun asta, e vre-un tantalau ? Nu crezi ca s-ar putea prinde ?
- Ca ma fut cu ei ? Stai linistita ca stie. Nu e prost deloc De fapt nu-l intereseaza ce fac si cu cine o fac. Nu m-a mai futut de aproape doi ani. Am hotarat sa nu divortam, avem motivele noastre. Mie imi convine asa.
Dupa crisparea de mai devreme, se relaxasera si barbatii dadeau semne de revenise in arena. Alin, rascracanat in fotoliu isi mangaia golaneste pula si o imbia pe Mimi sa se aplece spre ea sa i-o guste. Sebi statea pe alt fotoliu si isi freca la randul lui madularul care neintarit inca, avea deja dimensiunile impresionante.
- Mimi, nu esti satula de Alin ? Nu vrei sa servesti de aici ? Hai draga mea, uite cum te vrea, cred ca deabia asteapta sa o iei in gura.
Mimi isi saruta barbatul si se ridica zambind cu gura pana la urechi mergand spre Sebi unduindu-si soldurile.
- Nu ti-e rusine golane, ma pui sa-ti sug pula de fata cu sotul meu ? Poate o sa vrei sa ma futi dupa aia ?
Sebi ranji satisfacut si se lasa sa alunece putin in fotoliu ca sa se aseze intr-o pozitie mai buna. Mimi se aseza in genunchi mangaind delicat pula. Nu i-o lua in gura cum facea de obicei ci doar il tachina atingand-o cu varful limbii si se ferea razand cand acesta o apasa ca sa o apuce cu buzele.
- Colegutule, cred ca noi ar trebui sa mergem in dormitor sa-ti reamintesc cum stie sa faca o doamna o felatie de nota 10,
Magda il trase de mana pe Alin ca sa se ridice de pe fotoliu apoi se lipi de el apucandu-i madularul.
- Si eu ce pula mea o sa fac ? se revolta Pusa. O sa mi-o frec ? Voi nu ziceti nimic magarilor, ma lasati ca pe o proasta ? O sa fac scandal.
Ceilalti se oprisera putin nedumeriti. Nu stiau daca vorbeste serios.
- Si ce propui draga mea ? se interesa Magda impaciuitoare.
Nu dorea sa strice relatia cu ea. Se dovedise o buna cunoscatoare a jocurilor lezbiene, poate chiar mai buna ca Mimi si era gata sa renunte acum in favoarea ei.
- Facem un lant, n-am mai facut-o de mult. Poate era mai misto daca mai erau si altii. dar merge si asa.
Ca o regizoare de platou ii aranja pe cergile mitoase si in curand erau imbarligati ca la o nunta de serpi. Ideea era amuzanta pentru Magda si Mimi dar luata in serios de ceilalti. Asezata pe spate Mimi o primise bucuroasa intre picioarele ei pe Magda care ii mirosise putin pasarica si multumita de aroma sucurilor ei o sarutase tandru sugandu-i pe rand labiile. Mimi nu protesta cand Pusa o incaleca venind cu pizda deasupra fetei ei si o apuca de solduri ca sa o potriveasca mai bine.
Era solutia de avarie cand erau singure doar cu unul din baieti. Una din ele ii sugea pula si cealalta se strecura intre picioarele celeilalte lingand-o si asteptandu-si randul fie sa i-o suga fie sa fie penetrata. Ca doi buni prieteni cei doi isi impartira solutiile asa ca Sebi veni mai aproape de Pusa care il astepta cu buzele tuguiate iar Alin incepu sa o penetreze lent fara sa o mai izbeasca pe Magda. Inainte sa se aseze peste Mimi, Pusa aranjase camera intr-o pozitie care ii cuprindea pe toti. Momentul, o premiera pentru Magda, trebuia imortalizat.
- Dupa un timp, Mimi incerca sa se miste putin dar nu reusi, era prinsa intr-o menghina de brate si pulpe. Magda ii ridicase pulpele sus desfacandu-i larg picioarele iar Pusa, excitata se freca cu pizda de fata ei. Atat Sebi cat si Alin erau excitati, rosii la fata si se incordau abtinandu-se sa nu ejaculeze prea repede dar nu reusira si primul se descarca Alin intr-un grohait prelung. O plesni multumit peste buci pe Magda si iesi din ea intinzand mana dupa sticla de bere.
- Mimi respira greu, avea nasul lipit de anusul lui Pusa care se relaxase putin. Magda se cuncentra asupra lindicului ei si incepu sa-l suga cu putere gadilandu-l cu limba si in curand Mimi scapa cativa stropi scotand gemete inabusite.
- Sebi se propti mai bine pe picioare si tinand-o de cap pe Pusa incepu sa zvacneasca eliberandu-se de sperma apoi o stranse in gluma de nas si veni spre Alin sa isi ia berea. Mimi sufocata, se zvarcoli de sub cele doua si o impinse pe Pusa care se retrase razand spre camera de filmat. Mimi avea fata uda de la zeama lipicioasa ce se scursese din pizda lui Pusa si incerca sa se lase pe o parte. Mirata, Magda o lasa sa se ridice in genunchi.
- E ceva in neregula, nu ti-a placut ? Ai avut orgasm....
- La dracu’, era sa ma sufoc. Nu-mi place asa. Pusa pe mine nu ma mai prinzi la prostii din astea. Parca ai fi o pustoaica de liceu. Asta e teribilism nu e futai.
- Nu va certati, eu ar trebui sa fiu suparata, inca nu am terminat spuse Magda.
- Se apropie de cei doi si intinse mana spre sticla lui Sebi si bau o gura.
- Bai dar la servici nu mai mergem ? ranji Sebi.
- Va invoiesc pe amandoi asa ca veniti acum cu mine in dormitor. Trebuie sa-mi iau portia de la amandoi
.......................
Magda nu era o nesimtita si accepta faptul ca trebuie sa faca o pauza. Orgiile in cinci se repetasera cateva zile si Mimi fu bucuroasa ca ii venise ciclul. Era nervoasa, mai ales ca Bogdan fusese plecat din Bucuresti si chiar daca era mai mult decat satula de cat se futuse, ii simtea lipsa. Fusese cat pe aci in momentele de apogeu sa-.i scape numele. Adormise in bratele lui Alin si dimineata era tot in bratele lui dar intoarsa cu spatele la el.
Simti madularul lui erect cum ii apasa bucile si un val de duiosie o inunda. Ce isi mai putea dori o femeie ca ea, avea un barbat minunat, o iubea si stia asta. Se purta ca un amant. ii era si sot si amant. Oare cate femei pot discuta cu barbatii lor despre senzatiile incercate cu alt barbat, care sa o asculte si pe care sa il excite explicatiile ei. Vazuse cat de mult ii place sa o vada fututa de Sebi sau jucandu-se cu alte femei.
Gandul ii zbura la Bogdan. "Oare o sa-l convinga sa vina la noi, sa-l cunoasca pe Alin ?" Gemu usor gandindu-se la pula lui mare si groasa. Se freca cu fundul de madularul lui Alin, dorinta lui era evidenta. Intinse mana in spate si vazu ca nu are chilotii pe el. Se intoarse, intinzandu-se ca o felina.
- V-ati sculat amandoi ? rase ea sarutandu-l. Nu e prea devreme ? Mai avem o ora pana sa plecam.
Alin o saruta pe umar si isi strecura mana in chilotii ei atingand-o la pizda mormaind intaratat.
- Nu, opreste-te dragule.
- Nu ti-a trecut ?
- Ba da, adica mai e putin. Sa o lasam pe maine te rog.
- Cum vrei tu. Dar sa te pregatesti ca lumea. Ai vazut ca am fost cuminte.
- Nu fi uracios, eu nu ti-am impus nimic, din partea mea.....
- Ia spune, ti-a placut de Magda ?
- M-ai mai intrebat de 50 de ori pana acum. Mi-a placut dar e cam nesatula. Se intelege mai bine cu Pusa decat cu mine si asta imi convine, stii doar ca la urma urmelor mie-mi place mai mult sa ma fut decat..... , si trebuie sa marturisesc, ai avut dreptate, e incomparabil sa te futi cu doi.
- Sa vezi cum o sa fie cu trei, o starni Alin.
- Vrei asta ? Oricum indiferent cu cine...... tu esti pe primul loc iubitule.
Mintea putin. Ca mascul, ca amant, Bogdan era pe primul loc. Il depasise si pe Sebi. Se gandi o clipa cum ar fi sa fie fututa de amandoi. Fiecare in felul lui o satisfacuse enorm dar cu amandoi .....totusi Alin .....Parca ghicindu-i gandurile Alin se ridica in cot si o mangaie pe fata. Mimi ii lua in gura un deget si incepu sa i-l suga.
- Spuneai de colegul ala al tau, m-ai facut curios. Ce mai astepti ?
Cu ochii inchisi ii sugea degetul, degetul lui Alin dar se gandea la madularul semet al lui Bogdan. Alin ii scoase degetul din gura si o apuca de barbie scuturand-o usor.
- Ai de gand sa il aduci sau te pomenesti ca ma inseli deja cu el ?
- O nuuu, doamne ce-ti trece prin cap. Ti-am spus ca nu m-am mai futut cu el.... ....decat atunci. Daca insisti atata o sa-l aduc.
Alin incerca din nou sa ii bage mana in chiloti.
- Hai mai, nu fi rea.
- Nu !...... ti-am spus, nu acum, ...... dupaamiaza.
- Am sa vin si cu Magda. O suni tu pe Pusa ?
- Aia vine nechemata, rabufni Mimi.
La servici statea ca pe ace. Terminase de doua zile salariile si nu mai avea ce face. Ii telefonase de cateva ori lui Bogdan dar ii raspunsese robotul "....are telefonul inchis sau nu se afla in aria de acoperitre..." Batranul ei sef o privi peste ochelari mustacind.
- Vad ca nu ai stare, daca vrei poti sa pleci, nu mai am nevoie de tine.
- Ca deobicei, esti un sef scump Papi, iti raman datoare.
- Eh, frumoaso ! Daca aveam cu 20 de ani mai putin stiam eu cum sa-mi multumesti. Hai du-te ca fierbe tineretea in tine.
Mai forma inca odata numarul lui Bogdan si vazu ca suna.
- Credeam ca nu mai raspunzi odata. Ce s-a intamplat ?
- Am avut o intalnire de afaceri neprevazuta. Ce e asa urgent ?
- Mi-au plecat musafirii si trebuie sa te vad neaparat. Stii de ce.
- Bine. Cam intr-o ora am sa fiu acolo, poate si mai devreme ....
Nerabdatoare, pleca in graba cu inima batandu-i nebuneste. Dimineata il refuzase pe Alin, nu vrusese nici sa-i suga pula. Se pastrase pentru Bogdan, il dorea cu disperare in ea, dorea sa-i simta iar sperma atat de gustoasa si bogata. Simtea ca ii ia pasarica foc si scapa cativa stropi.
La un moment dat Metroul se opri intre statii si se stinsesera luminile apoi se aprinsera cateva, dar lumea intrase deja in panica. Chiar daca la difuzor anuntasera ca defectiunea se va remedia in cateva minute, deabia dupa o jumatate de ora garnitura se puse in miscare. Trebuia sa schimbe la Unirii si datorita puhoiului de oameni reusi sa se urce deabia in al treilea tren.
Transpirata, nervoasa de cat fusese de inghesuita si imbrancita aproape alerga spre hotel. Se hotarase, azi va fi ziua cea mare. O sa-l aduca acasa. Se uita la ceas: numai bine, peste doua ore avea sa ajunga si Alin acasa si o sa-l astepte cu surpriza. Se gandea daca sa-l astepte goi, in dormitor, sau sa nu intinda coarda prea tare.
- Unde fugi asa domnita ? se auzi strigata.
Era gata sa se intoarca sa il injure. Azi avea o zi proasta, in metrou o mai pipaise unul dar scapase doar cu atat.
- Nu ma astepti si pe mine ?
Asta era prea mult. Se intoarse sa-i spuna vre-o doua si ramase cu gura cascata. Bogdan o privea zambindu-i cald si vesel.
- Puteam sa te injur, scanci Mimi aruncandu-se in bratele lui.
- Stai cuminte sa nu te vada cineva, vre-un cunoscut. Sa intram inauntru.
- Mi se rupe daca ma vede. Barbatul meu nu zice nimic. De fapt sa-ti zic ceva: azi nu mergem la hotel, mergem la mine.
- E plecat ? Esti singura ?
Bogdan vrusese sa vina de mai multe ori la ea cand ii spusese ca sotul este plecat dar Mimi gasise motive sa-l refuze.
- Mergem. De mult vroiam sa-ti cunosc cuibul, si mai ales patul in care dormi.
- O sa-l cunosti si pe sotul meu cu ocazia asta.
Bogdan se crispa putin, retragandu-se ca un melc intr-o tacere aproape ostila.
- Nu fa botic, ti-am mai spus ca vrea sa te cunoasca, stie de noi, i-am spus ca esti un coleg de al meu.
A tras de el si au intrat intr-o cofetarie unde l-a batut la cap aproape o ora, implorandu-l, magulindu-l si promitandu-i o totala discretie si ca bonus favorurile prietenelor ei pentru diversitate. Incet-incet, aversiunea lui pentru swing sau sexul in grup se mai domoli.
- Daca reusesti sa faci abstractie de el imi va fi si mie mai usor, nu vreau sa ne mai ascundem. Daca o sa va cunoasteti, si o sa vezi ca e un tip grozav, o sa pot sa ma fut cu tine fara probleme si fara sa am senzatia asta tampita ca il insel.
- Am sa vin dar nu vreau sa fac sex cu nimeni in afara de tine.
- Bine, asa va fi.
- Si mai e ceva. Nu vreau sa te vad cu altcineva, mi-e si asa de greu sa te stiu ca te culci cu barbatul tau.
Bogdan venise cu masina si asculta indicatiile ei ghidandu-l printre blocuri.
- Uite ce casuta frumoasa, cum de a scapat de demolari ? Mi-ar fi placut sa stau in asa ceva.
- Aici e casa noastra, aici stau. Ma bucur ca iti place. Asta e de bine, sper sa-ti placa si ce o sa se intample inantru.
Usa de la intrare nu era incuiata semn ca Alin venise deja. Plecase mai devreme de la servici. Mimi se emotiona putin, isi facuse planul ca va ajunge inaintea lui si ca il va pune in fata faptului implinit, gasind...



    Login