Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea lui Mimi -ultimul episod
Autor : unqnick - 2011-11-21
Citita de 7478 ori - Nota 7.70 (44 voturi)
Mimi trase aer in piept si incepu sa-i povesteasca totul, spovedindu-se parca. De cand se maritase cu Alin. Nu omise nimic, nici ce i se intamplase cu o zi inainte si nu denatura deloc faptele. Era deja dimineata cand termina spovedania si simtea ca i se inchid ochii. Papi nu o intrerupsese si asteptase rabdator sa continue cand se oprea.
- Spune-mi ce ar trebui sa fac. Am incredere in tine.
- Pai acum tu o sa mergi sa te culci. Ramai acasa. Vad ca pici de somn.
- Dar tu ? N-ai dormit nici tu toata noaptea.
- Eu sunt ca un cal batran, dorm si in picioare. O sa vin mai devreme. Pana atunci ma gandeasc la ce mi-ai spus si daca vrei parerea mea o sa ti-o spun atunci.
Cand a venit acasa nu era in camera ei. Se astepta sa o gaseasca acasa. Clatina din cap dojenitor si merse in bucatarie sa manance. Fu surprins apoi cand o gasi dormind la el in pat goala ca deobicei, facuta covrig. Se stapani sa nu o mangaie si isi lua o carte asezandu-se in balansoar. Se facuse tarziu, motaia dar nu se indura sa o trezeasca. La un moment dat o simti venind si deschise ochii. Era complet goala si se intindea cascand.
- De ce nu m-ai trezit ?
- Dormeai asa de frumos, n-am indraznit nici sa te mangai.
Mimi se scutura prefacandu-se ca ii e frig.
- Nu vrei sa ma iei in brate ?
- Te-as lua dar pune ceva pe tine mai intai. Vreau sa vorbim serios.
- Prefer sa stau asa, stiu ca iti place sa ma privesti.
Redeveni serioasa si se lasa pe covor la picioarele lui privindu-l in ochi.
- Cred ca nu trebuia sa-ti spun necazurile mele, sa te incarc cu ele. Te-ai mai gandit la ce ti-am spus ?
- Tu ce crezi ca ar trebui sa faci ?
- Habar nu am. O sa-mi caut o gazda, .... am sa trec pe la tine din cand in cand....habar n-am. Am cam scapat caii si nu mai am ce face. Tu ce zici ?
- O sa mergi pur si simplu la tine acasa. La barbatul tau.
- Usor de zis. Nu ma mai primeste.
- Ai incercat si te-a gonit ?
- Nu dar mi-a dat de inteles si Sebi la fel.
- Sebi e un prost. A profitat de tine. Cred ca si lui Bogdan nu i-a placut decat cum faci sex. Singurul care te iubeste e sotul tau. Are fantezia aia a lui ciudata dar nu e singurul. Daca ai sti cati sunt ca el Daca mi-ai spus adevarul, asta e parerea mea si nu cred ca m-am inselat vreodata cand a fost vorba despre oameni. O sa te primeasca si cred ca o sa ai parte iar de fanteziile lui.
- Si ce trebuie sa fac ?
- Sa te imbraci si sa te duci acasa.
- Acum noaptea ? Daca ma da afara ?
- Tu du-te si ai sa vezi. Te conduc eu cu taxiul, am sa mai stau 10 minute dupa care am sa plec. Daca totul merge bine o saptamana nu ai ce cauta la servici.
................................
Alin fusese din ce mai nervos si morocanos. Avea destul de des de-a-face cu clientii asa ca Bogdan il sfatuise sa isi ia concediu. Se purtase cam dur cu Mimi si rasuflase usurat cand auzise ca scapasera cu toti teferi. Hotarase sa-i dea o lectie, sa vina sa-si ceara iertare si sa recunoasca ca a gresit. Sebi ii spusese ca statuse doar o zi la el si se cam impacientase vazand ca nu vine acasa.
Incepuse sa bea si refuzase sa o mai primeasca pe Pusa si i-o cam taiase si lui Magda. Se trezise intr-o seara cu Sebi care venise cu cele doua vecine ale lui. Din una in alta ajunsesera in pat si se razbunase intr-un fel pe ele, futandu-le cu salbaticie. In loc sa protesteze, gasculitele fusesera incantate de tratament si la cateva zile veneau sa-si primeasca portia, mai ales ca barbatii lor lucrau acum in provincie. Cand una cand amandoua ramaneau peste noapte la el.
Incepusera sa il agaseze si ii reprosase lui Sebi ca i le adusese pe cap. Se imbata destul de des si asa le suporta mai usor. Nu se comparau cu Mimi a lui dar sfatuit de Sebi incerca fara folos sa o uite. Il asculta morocanos cum o barfeste si nu indraznea sa-l opreasca.
- Te framanti degeaba Aline, e o curva nenorocita. N-am vrut sa-ti spun dar m-am futut cu ea inainte sa-mi ceri tu asta. Crezi ca a facut vre-o fita ? Pe dracu’ , se vrarcolea in pula si cred ca deabia ssteptase sa o fut. Se ferea de tine si profita de orice moment sa vina la mine sa-mi suga pula macar. De cate ori plecai prin provincie o futeam pana-i sareau capacele dar vroia sa ma fut cu ea tot timpul. Vroiam sa-ti spun dar ai venit tu cu propunerea si lucrurile s-au aranjat de la sine.
- Nu conteaza, oricum doream asta. Macar stiu ca i-a facut placere si de ce te caci pe tine ? Ti-a placut doar, nu eram orb am vazut cum ti se scula pula cand punea mana pe tine. Nu incerca sa ma faci s-o urasc.
Alin strangea din pumni inabusindu-si urletul care se zbatea sa-i iasa din piept., Nu credea tot ce-i spunea Sebi dar pe undeva avea dreptate. Reusea sa se detaseze, sa dea totul deoparte dar Sebi revenea.
- Ai vazut curva cum se repezea sa se futa cu sefu’ ? Ii sugea pula pe unde il prindea, cu noi nu-i mai convenea, fut-o-n gura de coarda. Ajunsesem sa ma rog de ea sa-i dau muie.
- Si ce erai gelos ? riposta moale Alin. O spui ca sa ma oftici ? Imi placea sa o privesc la fel cum o facea si cu tine. Care e treaba ?
- Stii ceva da-o-n pizda masii. Cine stie pe unde da din cur acum. Ai vazut ca nu da nici un semn de viata. Parca a intrat in mormant jigodia.
Sebi era furios pentru ca sperase sa mai treaca pe la el, ii placea sa o futa, o credea dependenta de madularul lui, dar uite ca nici cu Bogdan nu se mai vazuse si se vede treaba ca rezista fara.
- Cred ca si-a gasit pe cineva. A dat de pula si o doare-n cur de tine.
- Poate a patit ceva. Venea ea, sau trimetea pe cineva dupa haine. Chir imi fac probleme.
Discutiile se repetau seara de seara invrajbimndu-l pe Alin. Era destul de baut in seara asta. Deschise cu greutate ochii si o vazu pe una din vecinele lui Sebi proband o scurta de blana de-a lui Mimi. Crezuse initial ca e ea si o privise uimit. Amagindu-se ca o admira, gasculita se alinta miscandu-si soldurile.
- Iti palce cum imi sta ? Mi-ar placea sa fie a mea.
- Da-o jos, ii spuse cu voce cleioasa.
- Te-ai suparat ? Da’ ce am facut draga ?
- Da-o jos si pleaca in pizda ma-ti acasa.
- Nu vrei sa raman la tine ? Barbatul meu vine deabia sambata.
- Cara-te, bolborosi Alin. Pleaca si sa vii cand am sa te chem eu.
Se indrepta clatinandu-se spre dormitor si astepta sa o vada inchizand usa apoi se prabusi pe pat. Se trezi putin la un moment dat si simti trupul cald de langa el. O impinse dar aceasta reveni. Renunta sa o mai impinga si mormai somnoros.
- Ti-am zis in pula mea sa te cari. Poate ma trezesc cu barbatu-tau peste noi.
Spre dimineata se trezi mai odihnit. Nu ii trebuia mult sa se refaca chiar daca era foarte beat. Cateva ore bune de somn si organismul isi revenea. O simti langa el si pula ii zvacni imediat. "Mai bine ca n-a plecat parasuta "
Se imtoarse si o mangaie la pizda. "Cand dracu’ si-a tuns asta flocii" ii trecu prin minte. Avea de gand sa o futa pana va cere indurare daca tot ramasese dar mai intai trebuia sa-i suga pula mai intai.
- Hai scularea, ca te-ai umflat de somn. Suge-i putin pula lui taticu’ sa incepem ca lumea ziua.
O apuca de cap vrand sa o aduca spre pantecul sau dar se opri inspaimantat. Daduse de un cap rotund tuns nu de parul cret al patachinei. Intinse mana sa aprinda veioza speriat.
- Cine pula mea ?.....
Vorbele i se oprira in gat. Doi ochii mari si negri cu gene lungi il priveau clipind. Era Mimi dar oare ce patise ? isi aminti ca ii spusese Pusa ca fusese rasa in cap.
- Mimi ?
- Alin ?
Stateau si se priveau fara sa mai spuna nimic. Mimi intinse mana si il mangaie delicat pe piept dar Alin nu reactiona in nici un fel. Inghitind in sec reusi sa il intrebe timida.
- Mai vrei sa incepi ziua cum ai spus mai devreme ?
Alin se lasa pe spate. Zambea fericit. Nu mai credea ca va veni acasa dar minunea se intamplase. Acum chiar ca se bucura ca o daduse afara pe aia.
- Nu mi-ai raspuns, prinse curaj Mimi mangaindu-i pula care i se muiase intre timp.
- Te la pe tine sa ghicesti.
Mimi se ghemui bucuroasa sarutand marunt pula de care ii fusese atat de dor. O belea incet incantata de cat de repede se intareste.
- Nu stai bine asa, ii ceru Alin.
O trase deasupra lui asezand-o in pozitia 69 si adulmeca mirosul imbietor de pizda. Ii mangaie bucile indelung si le saruta pe rand. Mimi ii luase deja pula in gura si se delecta lingand-o si sugand-o fericita. Era acasa, era in patul ei si ii sugea pula sotului ei ca mai inainte.
Nu o gonise, nu ii reprosase nimic, parca nu se petrecuse nimic. Isi lipi pula de obraz si o saruta incantata. Alin isi plimba degetele peste buzele pizdei departandu-le si cercetandu-i miezul rosu. Atinse cu varful limbii pliul lindicului si Mimi gemu scuturandu-se ca si curentata.
Nu se abtinu si se apasa putin peste gura lui cuprinsa de excitare. Deabia o atinsese si simti cum il stropeste abundent. Alin mormai incantat si incepu sa o linga apasat culegand nectarul proaspat apoi incepu sa ii suga pe rand labiile si lindicul. Se abtinu cat de mult dar intr-un tarziu priceperea lui Mimi il dovedi si ejacula abundent.
Pana atunci reusise sa-i provoace trei orgasme puternice si inghitise zeama ei dulce-acrisora. Mimi inghitise atenta sa nu se inece sperma pastoasa si continua sa i-o suga si sa i-o linga. Nu dorea sa se dea jos de pe el, se temea inca de o discutie si prefera sa amane momentul.
Nici Alin nu statea degeaba, ii linsese anusul si pipaise incantat roteta maronie usor desfacuta. Orgia de acum doua zile nu lasase urme si Mimi se bucurase ca nu avea vanatai sau ciupituri. Folosindu-si gurile si degetele in curand starea de excitare li se amplifica si incepura o alta serie de sex oral. De data asta dura mai mult si primul care ceru un armistitiu dupa ce ejecula fu Alin.
- As continua pana maine dar vreau sa-ti vad ochisorii.
O rasturna si se rasuci venind deasupra ei. Avea fata uda si rosie si ii zambea bucuros. Mimi ii lua fata in palme si il saruta apasat. Simtea in nari aroma pizdei si pe limba gustul ei iar Alin ii supse buzele care mai pastrau inca urme de sperma.
- Mi-a fost dor de tine, gemu Mimi.
- Si mie.
- Am fost o proasta.
- Si eu am fost un prost.
- Trebuie sa-ti spun.....
Alin ii inchise gura cu un sarut. O iubea si se mustra in gand ca la un moment dat fusese asa de bulversat ca se indoise de asta.
- Lasa, imi spui alta data.
- Oh iubitule daca ai sti ce mult te iubesc.
O mangaie pe obraz apoi pe cap atingandu-i cicatricile care abia se mai vedeau.
- Te doare ?
- Nu. Acum e bine.
Mana lui cobora pe sani, bucuranduse de taria si elasticitatea lor. Ii lua un sfarc in gura si il supse delicat. Il gadila cu limba si Mimi gemu usor de placere.
- In rest esti in regula ?
- Poti sa verifici, zambi ea. Pot sa particip si la maraton.
Simtise pe picior cum pula lui Alin se intarise din nou si incerca sa il traga peste ea.
- Sa vedem daca mai esti de cursa lunga, asa cum te stiu.
........................
Intreaga zi fu din nou un regal sexual. Erau din ce in ce mai aprinsi. Pasiunea era mai puternica ca niciodata. Se intunecase si Mimi pregatea ceva in bucatarie. "Dragostea trece prin burta" ii spusese si il lasase sa mai prinda puteri. Auzi usa de la intrare si i se stranse inima. Alin ii povestise in doua cuvinte cum "petrecuse" in lipsa ei si Mimi il asigurase ca totul e OK, nu avea ce sa-i reproseze. Ii era frica insa sa dea ochii cu vre-o femeie necunoscuta. Nu stia cum va reactiona. I se paru ca aude vocea lui Sebi si imediat veni confirmarea.
- Mimi, a venit Sebi ! Vino putin !
Era imbracata doar cu o camase cam scurta de-a lui, incheiata la cativa nasturi. Nu purta chiloti si i se vedea pizda.
- Sa pun ceva pe mine si vin striga ea.
- Vino draga asa, nu te mai formaliza. E Sebi doar, prietenul nostru.
Isi aduna toata vointa si pasi tantosa in sufragerie. Era constienta de cum arata. Mersul saltat facea sa-i joace sanii. Intentionat se apleca sa culeaga un prosopel de pe un taburet expunandu-si fesele goale.
- Te rog sa ne scuzi, e putin deranj, n-am prea avut timp sa aranjam.
Sebi nu se asteptase deloc la asa o surpriza. Era mut si se ferea sa-l priveasca pe Alin. Si-a dat seama imediat ca situatia se schimbase si ca tot sce spusese se intorcea acum impotriva lui. Alin insa nu-i spusese insa nimic lui Mimi si se amuza de incurcatura lui.
- Buna Sebi ! Ce faci ?
Mimi ii intinsese ostentativ mana sa i-o sarute si Sebi o saruta curtenitor.
- Nu il saruti ? se mira Alin.
- Am manat ceapa si ma jenez, replica Mimi. Ramai cu noi la masa sau ai altceva mai bun de facut ?
Mimi fusese hotarata sa-l faca sa plece sa ramana singura cu Alin, chiar daca se purtase marlaneste cu ea nu putea uita momentele sublime pe care i le oferise. Perversitatea din ea isi aratase putin fata mai devreme cand simtise nevoia de a fi patrunsa de alt madular cand ii sugea pula sotului ei si gandul ii zburase mai intai la Sebi.
Dar acum simti ca nu se mai poate controla, avea privirea indreptata spre prohabul lui Sebi si se intoarse plecand spre bucatarie. Alin o privise curios si fu dezamagit de reactia ei. Nu vorbise cu ea despre asta dar avea de gand sa-i propuna sa reia vechile lor obiceiuri. Veni dupa ea la bucatarie si o gasi stand pe un scaun cu o figura ravasita.
- Ce e cu tine, nu-ti mai place de Sebi ? Ma faci sa ma simt prost. Ce dracu’ doar nu putem uita tot ce a fost !
- Tu chiar vrei asta ?
- Deabia astept. Sa stii ca am ajuns sa te cunosc foarte bine. Cred ca deabia astepti si tu. Spune-mi ca nu am dreptate !
Mimi se ridica in picioare si se arunca in bratele lui suspinand puternic.
- Sa nu ma judeci gresit iubitule......da, da, ...vreau si eu....tu m-ai facut asa si nu ma pot dezvata......vreau....
- Sa te porti normal, vreau sa-mi faci placerea asta, stiu cat de mult iti place si tie.
Mainile lui Alin ii mangaiau fesele goale tragand-o spre el si instinctiv Mimi ridica un picior agatandu-se de el. Tresari putin cand o a treia mana se insinua intre picioarele ei strangand-o usor de pizda. Se desprinse de Alin si se intoarse spre Sebi sarindu-i in brate. Il tinea de gat sarutandu-se si strivindu-si buzele iar cu picioarele ii incolacise mijlocul. Sebi o sustinea de fese si o misca in sus si in jos frecand-o de umflatura lui din pantaloni.
- N-ai mancat de loc ceapa pizdoaso o dojeni Sebi.
- Te-am pacalit pularaule rase Mimi si il saruta din nou.
De multe ori, in zilele lor bune, ea si Sebi se alintasera asa si Alin zambi multumit.
- O sa-i murdaresti pantalonii. Haideti sa iesim de aici ii facu atenti Alin. Asta nu e loc de futut in trei.
Mimi cobora din bratele lui Sebi si ii lua de mana pe amandoi tragandu-i spre dormitor. Alin isi trase peste cap tricoul si scapa de short. Mimi nerabdatoare desfacea cu minile tremurande nasturii camasii lui Sebi in timp ce Alin pe la spate se chinuia cu a ei. Mimi, nerabdatoare si-o trase peste cap aruncand-o pe jos si se precipita spre pantalonii lui Sebi. Simtea deja pe buci madularul sculat al lui Alin si scoase un strigat de bucurie cand pula lui Sebi salta mareata inaintea ei scapand din stransoarea chilotilor.
- O doamne, o doamne.....i-a fost dor de mine.
Se intoarse spre Alin vesela si excitata si il saruta.
- Incepe cu el, iubita mea, o invita el.
- O nuuuu, va vreau pe amandoi odata.
Se lasa pe marginea patului si venira langa ea. Le mangaia bucuroasa pulile, belindu-le cate putin. Le mirosi pe rand si de linse pe rand capul. A lui Sebi mirosea putin cam iute dar nu o deranja prea tare asa ca se hotara sa inceapa cu el. Capul pulii disparu printre buzele ei si Sebi impinse nerabdator. Mimi inghiti cat putu de mult ramanand asa si il apasa strangandu-l de fese cu unghiile.
- Asa Mimi, arata-mi cat de bine stii tu sa-mi sugi pula, o indemna Sebi.
Mimi o scoase din gura si i-o freca sa-i simta taria. Alin si-o freca incet dar Mimi ii dadu mana la o parte si facu ea treaba asta. Deschise gura si repeta operatia de mai devreme si cu Alin.
- Se pare ca trebuie sa o fac foarte des, pentru ca nu prea ti minte ce poate sa faca gurita mea, il tachina Mimi pe Sebi sarutandu-i capul pulii.
Incepu sa o suga si sa o aspire in gura din ce in ce mai repede dand din cap, masturbandu-l si pe Alin. Dupa un timp il lua in primire pe sotul ei si plescai bucuroasa cand o scoase iar din gura. Sebi aplecat peste ea ii mangaiase sanii si se jucase cu sfarcurile ei. Se excitase cumplit, dorea sa fie patrunsa de pula groasa si lunga a lui Sebi, asa ca fara sa scoata pula lui Alin din gura se misca, asezandu-se in genunchi si il trase pe Sebi sa vina in spatele ei.
Se opri putin din supt cat timp acesta isi potrivi madularul printre labiile ei umflate si astepta sa intre in ea. Capul lucios pe care-l supsese incantata mai devreme inchipuindu-si-l cum o penetrase de atatea ori, era acum primit cu bucurie de pizda ei dornica. Madularul aluneca usor prin tunelul...



    Login