Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea Danielei
Autor : unqnick - 2010-03-03
Citita de 11570 ori - Nota 7.60 (35 voturi)
Capitolul 6
In anul urmator Radu termina si primi repartitie la Brasov. Hotarasera amandoi sa plece din Bucuresti. Chiar daca ii cadea in brate la primul semn pe Daniela incepuse sa o deranjeze insistenta lui Sabin si aerele lui de mare combinator chiar daca pe Radu nu-l mai deranja. Era hotarata sa rupa cu perioada asta a vietii.
Daniela stransese o mica avere si se felicita pentru asta. La nici 20 de ani putea sa inceapa o noua viata, sa devina o doamna asa cum visa in secret. Nu stia cum va rezista ispitei ei constante si mai ales dependentei de Sabin dar o intamplare nefericita o aduse cu picioarele pe pamant.
Radu plecase la Brasov sa vada unde va lucra si ce conditii aveau acolo. Sabin ii facuse o vizita obisnuita, bausera o cafea, discutasera putin si vroia sa plece. Daniela nu ii spusese de intentia lor de a pleca din Bucuresti si o facu acum.
- Sa stii ca ne mutam din Bucuresti
- Unde nebuno, aici e buricul pamantului
- Nu stiu inca, se feri ea sa-i spuna
- Gresesti Danuto, faci o mare greseala, spuse Sabin intorcandu-se din drum. Si cu mine cum ramane frumoasa mea, pe cine mai mangai eu ?
Ii strecurase mana sub halatul subtire.si o mangaie la pizda. Daniela gemu neputand sa se stapaneasca anticipand ce va urma. Se lipi de el imbratisandu-l. Sabin ii trase camasuta peste cap si o mangaie din nou.
- Chilotii, ii comanda el
Daniela scapa de ei si Sabin o lua in brate ducand-o spre pat.
- Trebuie sa ne luam la revedere Danuto, asa e frumos
Se dezbraca aruncandu-si hainele pe jos intinzandu-se langa ea. O mangaie putin apoi o lasa pe ea. Ii mangaia si saruta trupul stiind ca poate nu-l va mai vedea niciodata. Ii lingea pula inspirand pe nas aroma care o inebunise intotdeauna
- Poate te razgandesti, ce zici ?
- O sa vin cat de des o sa pot la Bucuresti ii spuse ea stiind ca n-o sa poata rezista prea mult......o sa vi pe la noi.
Sabin o intoarse pe spate si veni deasupra ei desfacandu-i genunchii. Daniela ridica picioarele privindu-l cum o freaca cu pula pe lindic
- Fute-ma Sabine....fute-ma cum stii tu.....hai bag-o
Nu mai putin excitat era si el dar ii prelungea asteptarea. Atunci cand se hatara intra cu totul in ea facand-o sa tipe incantata
- Da, da....daaaaaa.......fute-ma scumpule cu pula asta mare......uuuhhhh umple-ma
Se intelegeau bine la pat, intotdeauna se intelesesera bine si Sabin o puse in cateva pozitii dupa fiecare orgasm. Daniela incerca sa se controleze dar nu rezista prea mult si juisa tipand incantata, ii umpluse flocii cu zeama care i se scursese din pizda.
Simtea coaiele lui ude cum o lovesc intre buci intalnind firisorul lipicios care i se scurgea gadiland-o, pe langa anus. Sabin o facuse pachet strangandu-i genunchii la piept si incepu sa o izbeasca tare si dupa cateva momente ejacula.
- Doamne Sabine, ai fost grozav.....numai tu poti sa ma faci asa de fericita. Ti-a placut ?
- Intotdeauna mi-a placut sa te fut frumoasa mea.
- Stai sa ma spal, sa stii ca deabia mi-a venit pofta Nu te las sa pleci asa curand. Avem tot timpul, Radu vine deabia diseara si daca vrei il asteptam si pe el.
- Rezisti in pula pana diseara ?
- Cu pauze, nebunule ca nu sunt masina.
Sabin nu se potolise avea pula tot teapana, era si intaratat de hotararea lor de a pleca. O pistona incet scotad pe langa pula stropi de sperma. Era plin de spuma alba la radacina pulii si la fel era si ea in jurul pizdei.
- Nu te razgandesti ?
- Taci te rog....fute-ma.....intra asa de usor
Sabin era furios, nu o pierdea doar pe ea, oricum cunostea si alte curve, dar pica afacerea pe care o pusese la punct cu atata migala, erau atatia bani care ii scapau printre degete. Privi sperma care se scurgea intre bucile ei si fara sa o scoata afara din ea o intoarse pe o parte apoi in patru labe
- O sa termini repede asa chicoti Daniela stiindu-i punctul slab.
Sabin o penetra cu ura privind sperma care i se adunase langa anus. Daniela nu se futuse niciodata in cur, incercase odata cu Radu dar l-a rugat sa n-o mai faca. Pe Sabin il refuzase de nu stiu cate ori. Era prea groasa, era destul ca simtea cum o largeste cand intra in pizda.
Era excitata si involuntar gaura curului se desfacea usor si se strangea dupa cum ii masa pula cu muschii vaginului. Sabin privea cu rautate gaura curului si cu o miscare brusca isi scoase pula naclaita de sperma si o propti in curul ei
- A nu, nu, NUUUUUU...ma doare.....nu vreau in cur....
Incerca sa scapee, sa se arunce pe burta dar Sabin o tinea zdravan. Avu certitudinea ca ii plezneste pielea. Simtea cum pula o patrunde din ce in ce mai mult. Sabin nu mai impinse si grohai satisfacut
- Ai vazut Danuto ca intra si in curulet. Ia relaxeaza-te tu sa iti arat ce stiu
Daniela plangea in hohote, zapacita de durere
- Lasa-ma te rog......nu vreau asa.....ma doare....AAAAAAUUUUU
- Taci dracu’ tampito. O sa spuna lumea ca te omor.
Ii astupa gura cu mana aproape sufocand-o, fortand-o sa respire pe nas. Daniela se mai zbatu un timp, incerca sa il muste de mana. Inceta dupa un timp sa se mai zbata, gemea cu fata in perna, insensibila, suportand penetrarile lui. Nu mai simtea durerea si era gata sa lesine.
- Vezi ca se poate ?...vezi ca se poate ?, gafaia el
Jetul de sperma o plezni fierbinte si se bucura ca incetase chinul. Sabin iesi din ea si sperma se scurse afara din gaura ce nu se stranse la loc complet. O ustura cumplit si incepu sa planga incet pravalita pe o parte.
- Ei gata, gata, ai facut safteaua, data viitoare o sa fie mai bine, o sa folosim vaselina
- Iesi.... cara-te imediat nemernicule.....te urasc, hohoti ea
Sabin se duse la baie sa se spele si se imbraca
- Bag seama ca nu vrei sa-l mai astept pe Radu, rase el. Hai ba ti-a pleznit putin curul, ce mare lucru Te ustura putin si trece
- Pleaca, gemu ea, te urasc...nu vreau sa te mai vad niciodata
- O sa cauti tu pula asta...O sa vii ca un catel. Hai nu mai plange....Te ustura de la sperma....si sa faci clisma ca stii cum e acolo, plin de.....
- IESI AFARA, tipa ea. IMEDIAT...IESI AFARA
Incerca sa se ridice dar cazu inapoi in fund scotand un geamat ca de fiara ranita. Il privi usurata cum iese pe usa. Se tara si bloca yala mergand greu. Se opri tinandu-se de masa si priviingrozita patul. Cearsaful era patat de sange si sperma acolo unde se asezase. Isi duse mina intre picioare si privi speriata zeama maloasa de sperma si sange cu pete maronii.
La baie tipa de durere cand o atinse apa. Incet, strangand din dinti se imbraca, nu mai curgea sange dar isi puse suficienta vata sa reziste pana la spital. Merse la spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde mergea cand era la scoala. Doctorita de garda o privi mirata
- Cred ca ai gresit spitalul draguta. Asta e spital de copii.
- Ma scuzati, gemu Daniela vrand sa plece
- Ia stai, pentru ce ai venit ? o opri doctorita. Hai spune, despre ce e vorba, am si eu o fata de varsta ta
A avut noroc cu doctorita. A curatat-o, i-a pus o copca si a doftoricit-o
- Cred ca a fost mare ca un cal !? Nu e treaba mea dar trebuie sa te duci la militie sa il salte pe nemernicul care ti-a facut asta.
I-a multumit doctoritei care refuza sa primeasca ceva de la ea si s-a intors acasa. Se repezi sa spele cerceaful, uitase de el. Iesea greu, asa ca il stranse il baga intr-o punga ,,de un leu’’ si il arunca la tobogan. Asta o sa-l distruga pe Radu. Tocmai acum cand credeam ca incep alta viata. M-a zapacit iar cu madularul ala al lui ca de cal. Am fost o nemernica, o proasta, o curva nemernica si proasta, se caina Daniela plangand disperata.
Statea pe pat pe burta si se gandea speriata la momentul in care va da ochii cu Radu. Adormi si se trezi deabia dimineata. Intinse mana dar nu il simti langa ea. Se ridica cu greu abtinandu-se sa nu geama dar lumina la baie era stinsa. Isi facu o cafea si statu toata ziua in pat sau pe o perna pe scaun. Se ingrijora cand veni seara si Radu nu sosi inca.
Renuntase de doua luni sa mai mearga la servici si isi facuse lichidarea, era ocupata cu clientii ei. Ca sa treaca timpul, asteptandu-l pe Radu, isi facu de lucru, aranjand in posete si genti mai intai actele lor. Alese apoi din multimea de cosmetice si parfumuri si le aseza cu grije. Veni randul cutiei de pantofi si aproape cazu de pe scaun cauttand-o. Ii mai numara odata dar facuse treaba asta cu o zi inainte cu Radu. Ii puse bine si pe ei si renunta sa manance asteptandu-l pe el. Adormi greu dupa miezul noptii asteptandu-l.
Dimineata se simti mai bine, durerea disparuse, avea o jena totusi de la copca si se bucura vazand pansamentul era curat. Doctorita glumise si ii spusese ca ,,in doua zile daca esti cuminte poti sa te iubesti iar’’. Zambea amar. Cu cine sa se iubeasca ? Sentimentul ca Radu o parasise era din ce in ce mai apasator. Oare ce l-a determinat ? Era asa de multumit de relatia noastra, nu mi-a reprosat niciodata ca ma fut si cu altii. Mi-a lasat toti banii astia nenorociti si m-a parasit. Oare stie cat de tare il iubesc ? N-o sa mai intalnesc niciodata unul ca el.
Era vremea pranzului, pregati masa ca pentru amandoi, veni din bucatarie cu multimea de gustari si cu friptura. Aranja totul frumos, cu lacrimile siroind in barba apoi scoase din frigider sticla de sampanie ruseasca pe care o pastrase pentru el. Ezita indelung dar se imbraca cu un furou rosu pe care nu-l mai purtase inca. O sa ma imbat turta si o sa vad ce am sa fac dupa asta Auzi cheia in broasca si sari innebunita in picioare.
- Am venit iubito ! striga Radu desfacand bratele
Daniela se arunca strangandu-se la pieptul lui tremurand si suspinand
- Ce se intampla cu tine ? De ce plangi ?
- Am crezut ca m-ai parasit hohoti ea.
- Ce prostuta esti. Cum sa fac asta ?
- Am vazut ca numai vii...
- Doar ti-am spus ca vreau sa aranjez treburile acolo.
- Si ?
- E totul OK. O sa stam la un camin de nefamilisti mai intai dar o sa primim repede un apartament. Avem prioritate noi, stagiarii casatoriti. Hai da-mi drumul ca sunt mort de foame ieri nu mi-a ars nici de mancare, am alergat peste tot. Am facut bine ca am luat repartitia cu mine.
Intra in baie si facu un dus povestindu-i cum aranjase lucrurile. Daniela statea pe scaunul de la WC si nu se mai satura privindu-l. A venit, a venit inapoi la mine. Se ridica si incepu sa-l stearga de apa
- Nu vrei sa intri cu mine ? sa ma speli mai bine
- O sa intru dragule, dar mai intai trebuie sa mananci ca sa prinzi puteri apoi facem cum vrei tu il refuza ea zambind de vechea lor gluma.
- Ce e cu tine ? Ma privesti asa ciudat....parca te.ai fi indragostit de mine, rase Radu
- Sa fi sigur ca asta e, il ajuta ea sa-si puna halatul.
Radu desfacu sampania si turna in pahare. Ciocnira si se sarutara lung. Daniela facu o miscare gresita si rasturna paharul pe furou patand si halatul lui
- Crezi ca o sa ducem o viata de nababi, aruncand cu sampania ? O sa racim asa uzi glumi Radu
Daniela ii desfacu cordonul si ii impinse halatul de pe umeri care cazu la picioare. Cu mainile ridicate deasupra capului astepta sa-i scoata furoul. Isi pleca privirea vazandu-i pula in erectie si chicoti
- Cred ca o sa facem mai intai cum ai vrut tu...
Retragandu-se spre pat, Radu o mangaie si o saruta pe sani, pe pantec si mai jos. Ocoli pelvisul ras si grasut ca o piersica si ii saruta pe rand pulpele Apoi trase dare usoare cu limba spre pizda din ce in ce mai aproape.
- Ah Raducule....daaaa.......acolo.....
Era asa de tandru si priceput, degetele lui gasindu-i ca intotdeauna zonele ei sensibile. Astepta cu nerabdare ca limba lui sa ajunga sa-i linga buzele apoi sa inceapa jocul care o aducea intotdeauna la orgasm. Stia ca-i place tot atat de mult ca ei.
Il intrease dupa ziua aceia de pomina, a spovedaniei, daca nu-i e scarba sa o sarute dupa ce supsese pula atator barbati, el o sarutase si nu-i raspunsese. A insistat, trebuia sa stie, oare o mai poate spera la momentele placute cand o saruta in pizda, dupa ce o futusera atatia si le primise sperma. Raspunsul lui nerostit plin de pasiune care o adusese la orgasm o facuse sa nu mai deschida subiectul niciodata.
- Mi-a fost dor de ea, chelioasa spuse Radu apucandu-se sa-i linga buzele groase perfect epilate. Uite cum scoate limba la mine continua el sugandu-i labiile mici ce ieseau putin dintre buze
- Ah, Radule, ce bine-mi pare ca esti iar acasa, il mangaie Daniela pe cap
Ii desfacu cu doua degete buzele si labiile lingand sucul abundent dintre ele. Isi baga limba cat putu de mult inauntru apoi incepu sa-si fluture varful limbii peste lindic, facand-o sa tipe scurt. Il apuca intre buze sugandu-l usor, il masa cu limba si simti cum i se intareste mugurelul. Incepu sa-l suga cu putere oprindu-se sa dea cate o limba apasata peste el, continuind din nou sa-l suga.
Simti stropii dulci acrisori care tasnira si ii inghiti cu placere. Daniela se scutura in primul orgasm strangandu-l tare cu pulpele. Radu multumit o linse din nou coborand cu limba la anus, ii ridica mai sus picioarele facand-o sa scanceasca. Dadu cu limba de firul de la cusatura si se opri speriat
- Ce-ai patit ? Ce s-a intamplat ?
- M-am taiiat ca proasta, ingaima ea cautand o minciuna
- Cum ?....saracuta ...te doare ?
- M-am asezat fara sa vreau pe.......pe o cutie de tabla si m-am taiat. Am fost la doctor si a trebuit sa ma coasa.
- Te mai doare ?
- Nu ma mai doare, lasa ...., minti ea
- Se ridica in fund sa-l sarute si il trase dupa ea. Desfacu picioarele si il indemna
- Vreau sa ma futi Radule......vreau sa te simt im mine.....mi-a fost asa de frica...
- Nu iubire, n-au intrat zilele in sac, sa te faci bine mai intai
- Bineeee.....uite asta m-a lasat doctorul sa fac. Chiar mi-a recomandat, rase ea apucandu-l dragastos de pula.
Linse capul naclait de zeama lui si apoi conturul capului conic cu margini proeminente si rasfrante. O supse in gura si o inghiti pe toata. Lui Radu putea sa i-o inghita pana i se atingea nasul de flocii lui. Se retrase respirand adanc apoi o inghiti iar. O sugea retregandu-se incet trecand-o prin strunga stransa a buzelor si limbii. Ii lua coaiele grele in mana si le masa usor. I le saruta asa pline de par apoi il linse din nou pe pula de jos in sus repede ca un catel. Radu gafaia puternic aplecat sa vada cum i-o suge.
Il musca usor in gluma, facandu-l sa tresara apoi incepu sa-i suga capul cu putere masturbandu-l. Simti incordarea lui...



    Login