Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea Danielei (corectata)
Autor : unqnick - 2010-03-03
Citita de 14201 ori - Nota 7.73 (37 voturi)
Asta este o poveste de prin anii ’70. Multi dintre voi poate nu erati inca nascuti dar poate vreti sa stiti cum se traia pe atunci. Cele intamplate le stiu de la Radu si in cea mai mare parte de la Daniela. I-am cunoscut la Brasov dupa ce au venit din Bucuresti.
O sa incep cu o primavara din anii ’70,.... cald, frumos, totul inverzea....
Daniela se angajase cu o zi in urma printr-o relatie a maica-sii. Nu era cine stie ce dar era o slujba de birou la sediul unui grup de santiere undeva pe langa Crangasi, salariul cam mic dar oricum era ceva decat nimic. Radu era inca student si traiau dintr-o suma fixa pe care o primeau de la ai lui. Se casatorisera de cateva luni impotriva vointei parintilor lui dar asta fusese ambitia sa si o facusera.
Ea, implinise de curand 17 ani si se lasase de scoala. Daniela il cunoscuse vara trecuta la mare. Era coleg cu sora ei si a fost o dragoste fulgeratoare. Radu era un tip vesel si pontos, dansa minunat si dupa doua ore constatase ca saruta extraordinar.
Nu era sigura daca mai este virgina, pentru ca ii lasase de mai multe ori pe cativa colegi de clasa sa o mozoleasca si sa o penetreze doar putin cu capul si crezuse ca e mai intelept sa le suga pula. Se hotarase atunci ca Radu va fi cel care o va patrunde pana la capat. Adoua zi nu mai merse la plaje si veni la el la casute in campingul din capatul Mamaei.
Era curioasa si nu a regretat pasul, nu o duruse prea tare dar cam sangerase si se speriase. Peste doua zile s-au intors la Bucuresti si nu scapau nici un prilej sa si-o traga, pe la ceaiuri, pe la prieteni sau la el cand lipseau parintii. Radu era inalt si slabut dar era plin de vigoare si fantezie, o invatase o multime de pozitii si perversiuni asa ca in curand ajunsese o adevarata masina de sex.
...........................................................................................................
O astepta putin nelinistit, se facuse destul de tarziu , trecuse de ora 19. Nu era gelos dar.... rasufla usurat cand auzi cheia in yala. Era insotita de un vlajgan solid, brunet, tuns scurt, cu un aer de smecher. Daniela il tinea strans de brat si i-l prezenta
- Iubitule ti-l prezint pe seful meu, Sabin. Uite si tu ce noroc am avut. Este normator si lucrez sub indrumarea lui.
- Numai sub indrumarea mea, ranji Sabin subliniind cuvantul cu dublu inteles. Hai noroc batrane.
- Da ? Imi pare bine. ! Radu, probabil ca v-a spus cum ma cheama. Ma gandeam ca o sa aiba parte de contabili bosorogi sau muncitori neciopliti asa ca o sa fie altfel cu dumneavoastra....
- Hai ba, nu ma mai domni, spune-mi Sabin asa cum imi spune si Danuta.
- OK. Sabin.... Bravo Daniela vad ca ai nimerit bine.
- Nici nu se putea mai bine, rase Sabin
Daniela mersese mai intai la baie sa inlature urmarile juisarilor de peste zi , cand prapadise si batista ei si pe a lui. Acum ciripea vesela si se foia de colo-colo prin camera. Sabin adusese o sticla de coniac trei stele de 1 litru si o desfacuse asteptand pahare.
- Te rog sa ne ierti ca te primim asa dar avem doar farfurii si pahare desperecheate.
- O sa bem din sticla, studenteste, propuse Sabin
- Ce facultate ai terminat il intreba Radu ?
- M-am lasat in anul doi. Am fost la ASE dar mi-am zis ca e mai bine sa fac lovele decat sa-mi umplu capul cu prostii inutile. Uite de 5 ani sunt propriul meu sef, nu am treaba cu nimeni. Munca lejera.
- Stiu si eu ? Am sa strang din dinti si o sa termin totusi. Vreau sa ies inginer, imi place specialitatea.....
- Danuta, bea tu prima ca sa-i faci safteaua, doar e prima ta zi de munca
- Nu prea se omoara ea cu bautura, a spuse precaut Radu
- Lasa frate ca asa e pe santier
Daniela duse sticla la gura si lua o gura mica de alcool, apoi mai lua o inghititura. Lui Radu i se paru ca mai bause ceva inainte. Se incalzisera, Sabin spunea bancuri porcoase si radeau cu totii ca niste vechi prieteni trecand sticla de la unul la altul.
- Sa stii ca ai o nevasta clasa intaia, pe onoarea mea, prinde totul imediat, nu trebuie sa-i spun de doua ori ce sa faca, ranji Sabin.
Daniela era rosie in obraji si se excitase dar se si pilise repede. Ii luase de gat pe amandoi si radea ca o apucata.
- Hai sa stam pe pat ca e mai intim, ma doare fundul pe scaunele astea tari
Radu nu prea rezista la bautura si se ameti mai repede ca Daniela. Nu observase privirile flamande ca de lup cu care Sabin o urmarea pe Daniela.
- S-a prins repede zici ?
- Dupa jumatate de ora deja i-am dat sa faca prima lucrare.
Daniela izbucni intr-un ras necontrolat dandu-si capul pe spate
- Vai Sabine, termina, sa nu se inteleaga altceva
Radu radea si el, dar saracu’ habar n-avea cum decursese prima ei zi de munca.
...................................................................................................
Formalitatile fusesera facute cu o zi inainte, personal, protectia muncii si la plecare apucase doar sa vada biroul din baraca unde urma sa lucreze. Erau doar trei barbati si il remarcase imediat pe Sabin. Cand a intrat in birou de dimineata, Sabin i-a sarutat mana, i-a oferit o cafea si le-a facut vant celorlalti trimitandu-i pe teren.
- Imi pare bine Daniela ca o sa lucrezi cu mine. Poti sa-mi spui Sabin. Eu sunt seful aici si cred ca o sa ne intelegem.
- O da , si eu sper ciripise ea incantata de atentia lui
Stia ca este dorita de barbati, de cand o dezvirginase Radu, pana sa se marite mai avusese cateva aventuri scurte care n-o satisfacusera prea mult si fusese destul de sireata sa nu afle nimeni. Ii placea sa provoace barbatii si se gandi ca nu va trece saptamana si se va culca cu noul ei sef sa vada cun e. Ii ghicise in graba forma pulii prin blugi dar a crezut ca i se pare.
Sabin a venit cu scaunul langa ea sub pretextul ca o sa-i arate una-alta. O luase mai intai pe dupa umar aratandu-i niste formulare dar ea nu era in stare sa se concentreze. O excita apropierea lui si nu protesta cand ii simti mana cum o mangaie si coboara pe bratul gol apoi oprindu-se pe sold. Se crispa putin cand ii puse cealalta mana pe picior
- Vai domnule Sabin, ....sefu.....sa nu vina cineva
- Spune-mi Sabin, nu ma mai domni atat si nu mai fi asa crispata. O sa ne intelegem foarte bine...stii ce vreau sa spun... Te-am ghicit din prima, ii sopti la ureche
O sarutape gat si ii baga mana sub rochita scurta si larga mangaindu-i pulpele dar nu facu nici un gest sa le apropie
- Ce piele minunata ai, Danuta. Pot sa-ti zic Danuta ?
- Oh,....da...nu stiu....te rog..
- Daniela incerca anemic sa scape, dar o tinea bine. Mai incerca sa spuna ceva insa Sabin o trase spre el si o saruta
- Ii bagase limba in gura cautand-o pe a ei si nu vru sa fie mai prejos raspunzandu-i la fel. Cand simti mana lui pe sani nu mai rezista si il cuprinse dupa gat gemand usor.
- Nu crezi ca pierdem timpul cu introducerea ? ii sopti iar Sabin
- Ma iei prea repede, daca vine cineva ?
- Odata si odata tot o sa se intample. Ce dracu’ doar esti maritata stii ce e vreau de la tine.
- Am zis sa nu vina cineva, baigui ea fara sa-i dea drumul
- Da-i in pula mea. O sa incui usa
Bloca yala si se intoarse la biroul ei. Daniela se ridicase in picioare putin speriata. Barbatul o excitase, dar prea grabea lucrurile
- Unde vrei sa pleci frumoasa mea ?
- Nicaieri....ma crezi vre-o fricoasa ?...
Veni langa ea si o lua in brate. O saruta din nou si de data asta Daniela ii raspunse imediat luandu-l de gat. Sabin ii mangaie fesele si le stranse usor. Ii ridica rochia si baga mainile pe sub elastic simtind carnea tare si fina a bucilor. Daniela gemu usor si se freca de el.
- Ce buci tari ai Danuto, cred ca si restul e la fel de misto
Sabin o impinse proptind-o de birou, ii baga mana intre picioare jucanduse cu flocii. Daniela desfacu putin picioarele ca sa-l ajute. Il atinse si ea intre picioare si simti pula sculata. Sabin trase fermoarul si o lasa sa puna mana pe ea.
- Nebunule ce ti s-a sculat. Ce repede le iei pe femei
- De ieri de cand te-am vazut prima data am zis ca trebuie sa te fut urgent
- Nu vorbi asa, spune si tu altfel
- Da ce am zis ceva rau ca vreau sa te fut ?
- Oh, nu-mi place asa......dar nu vreau sa ma fut aici
- Te-am prins...totusi vrei sa te fut....o sa o luam pe indelete
Sabin o saruta din nou ca sa-i inchida gura
- Nu trage asa de chiloti ca mi-i rupi, protesta Daniela
- Atunci scoate-i
Daniela isi ridica rochita chicotind si isi trase in jos chilotii. Ii lasa sa cada si dansa da o balerina cu rochia ridicata pasind din ei
- Sa stii ca mi-e putin frica. Vreau sa ma futi ...dar nu e bine aici.
- Oriunde e bine
Sabin isi desfacu cureaua si isi desfacu blugii eliberandu-si pula. O apasa de umeri asezand-o pe scaun
- Dar de asta ce zici ? te poti ocupa de ea nu ?
- Asta e altceva, rase ea pervers. Aici n-am nevoie de indicatii
Ii simtise mai devreme pula dar acum putea sa o admire in toata splendoarea ei. Avea pe putin 20 de cm si era nemaipomenit de groasa. Era pe jumatate belita, capul vinetiu iesind din pielea cam inchisa la culoare O fi cumva tigan ? ii trecu min minte. A lui Radu nici nu se compara cu asta....si cu nici o pula din cate am vazut Se sperie putin dar curiozitatea era prea mare.
- Iti place ce am pentru t...



    Login