Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CRINEI Ep.2 Corecta
Autor : unqnick - 2012-09-17
Citita de 13996 ori - Nota 7.63 (35 voturi)
A doua zi dupa discuţia cu Theo, am cam luat-o peste bot si vina a fost a mea. Am mers iar neanunţata la el si am avut neplacuta surpriza sa dau acolo peste o femeie. Imi deschisese Theo doar cu un prosop peste solduri si i-am sarit in braţe tragand de prosop sa pot sa-i apuc pula, cand am ramas inlemnita. Din spatele meu o voce se rastea la mine.
- Hei, tu ! Unde te crezi putoare ?
Era o femeie goala si furioasa, cu mainile in solduri, cam de 40 de ani, Arata inca bine dar ochiul meu expert a depistat zone cu celulita iar sanii nu mai erau asa fermi. M-am simţit jignita ca trebuie sa-l impart pe Theo cu ea.
- Cine e parasuta asta scumpule ? Noi nu-ţi mai ajungem ? continua femeia.
Lucrurile se desfasurau prea repede pentru mine. Cine erau "noi" si cine era madama asta ? incercam sa ma dumiresc. Venisem dornica sa ma fut si gasisem locul ocupat si asta ma blocase.
- Cu cine vorbesti mami ?
Vocea era a unei fete tinere, nu cred ca avea mai mult de 17 ani. Arata destul de bine doar ca avea sanii foarte mici. Am putut sa remarc ca semana foarte mult cu femeia matura. Eram foarte furioasa si mi-au dat lacrimile prabusindu-ma pe un fotoliu.
- Stii ceva ? Nu mai boci si cara-te de unde ai venit. Nu ne strica distracţia putoarea dracului.
Sunt o doamna si nu eram obisnuita sa mi se vorbeasca asa. Am sarit in picioare repezindu-ma la ea dar se astepta la asta. M-am ferit sa nu ma zgarie dar m-a apucat de par. Am reusit sa o apuc si eu si am tras cu putere. Imediat a sarit si fata tanara incercand sa ma loveasca. In vanzoleala ce se crease a intervenit Theo.
- Hei ! gata ! Terminaţi futu-va-n gura de curve. N-am chef de scandal.
Am simţit mana lui mare cum ma plesneste peste fund si m-a usturat. Acelasi tratament au avut si celelalte. Ne-a desparţit pentru o clipa dar femeia s-a repezit iar la mine. Palma lui grea a rasunat pe obrazul ei apoi mi-am luat-o si eu.
- Moni sa sti ca te bat daca nu te potolesti, ai mai luat-o de la mine si pentru mai puţin.
- Fata tanara se refugiase in cadrul usii sa scape de o eventuala palma.
- Iar tu Sorina o s-o furi la fel ca maica-ta, ii spuse Theo fetei.
- Dar ea a inceput, protesta scancind.
- De ce pula mea ai venit neanunţata Crina ? Crezi ca imi faci program zilnic ? La ce pula mea ai telefon ? Cred ca incepi sa ma agasezi.
- Spune-i sa plece, scanci iar Sorina.
- Uite ca n-am de gand, am ripostat eu. Plecaţi voi !
Puţin cam incurcat, Theo statea intre noi cu pula groasa si moale atarnand intre picioare. Simţindu-se pe terenul ei, Moni veni aproape de el si ii apuca madularul privindu-ma sfidator. Sorina veni si ea imediat lasandu-se in genunchi si mama ei ii indrepta spre gura pula si aceasta incepu sa o linga tragand cu ochiul la mine.
- Ar fi bine sa va impacaţi. Ia dezbraca-te si tu Crina. Ar fi ceva nou pentru mine sa ma fut cu toate trei. Hai nu mai fa mofturi arata-le ce bine sugi pula.
Am sarit in picioare si am vazut un licar de spaima in ochii femeilor dar imi ajungea paruiala de mai devreme, ma ustura fundul si obrazul unde ma plesnise Theo. Am iesit val vartej trantind usa dupa mine umilita de rasul lor si nepasarea barbtului .
Eram disperata, dintr-o prostie il pierdusem pe Theo. Mi-am dat seama ca fusesem absurda, nu aveam experienţa cu barbaţii. Eram o femeie maritata iar el era necasatorit si avea dreptul la viaţa lui, nu-i puteam cere sa fie doar al meu. Seara cand a venit Radu mi-am descarcat toata energia pe el si asta l-a facut foarte fericit. La plecare, dimineaţa. i-am supt pula indelung facandu-l sa intarzie puţin.
Dupa de a plecat, la cateva minute m-am trezit cu Theo la use. Ma gandisem sa ii dau telefon si sa-i cer iertare apoi sa vin la el ceva mai incolo daca ma primea si acum eram derutata. Nu eram inca pregatita. Eram doar intr-o camasuţa scurta si subţire. L-am tras repede inauntru.
- Ce e cu tine ? Putea sa te vada cineva. Veneam eu la tine.
- Am vrut sa vezi cum e cand te fut la tine in pat.
Nu amintise nimic despre ce se intamplase cu o zi in urma si nici eu nu aveam de gand sa spun ceva. Am simţit ca mi se strange pizda de emoţie. Lucrurile intrau in normal. Nu-mi pasa ca Radu s-ar fi putut intoarce daca uitase ceva acasa si sa ma gaseasca cu un barbat strain.
- Nu vrei sa incepem inca din hol ? Sa ţi-o sug de bun venit ?
Am dat sa-l sarut dar m-a ţinut la distanţa si m-a privit atent.
- Cred ca ai niste sperma pe obraz,
Am dus mana acolo si am dat de un strop de sperma.
- E de la Radu, am ras eu. Isi ia porţia inainte de a merge la servici.
- Du-te si te spala, nu te fut in gura daca mai ai sperma. Asa veneai si la mine ?
- Nu fi rautacios, n-am avut timp nici sa fac dus. Deabia a plecat.
Am fugit in baie hotarata sa fac un dus rapid sa ma intorc la el cand m-am, pomenit cu el. Venise gol si isi mangaia pula zambind cu gura pana la urechi. M-am zapacit din nou si am scapat buretele cu care ma spalam. L-a luat si l-a clatit apoi a turnat gel de dus si a inceput sa ma clabuceasca peste tot. Stateam si tremuram toata de placere sinţind mana lui alunecand pe trupul meu.
M-a limpezit si a incercat cu un deget sa vada daca sunt curata la pasarica. Nu apucasem sa ma spal ca lumea dupa futaiurile de azi noapte si a strambat din nas dand de sperma lui Radu. M-a spalat cu dusul simţind jetul de apa cum imi patrunde in pizda si asta m-a excitat cumplit. M-a invelit apoi intr-un prosop mare de baie, m-a sters bine apoi m-a luat in braţe si m-a intrebat.
- Unde e dormitorul ? sau n-ai preferinţe unde te fut ?
- Mai intai mergem in dormitor, e drept inainte. Dupa aia mai vedem, am ras eu fericita.
- Patul ravasit mai purta inca urmele partidelor de azi noapte si m-am jenat puţin dar Theo adulmeca ca un caine.
- Aici te-a futut barbatul tau deci. Foarte bine, o sa imi marchez teritoriul.
M-a lasat jos si a tras cearsafurile de pe pat aruncandu-le pe jos. A cules pernele si le-a pus una peste alta apoi m-a asezat deasupra cu fundul. S-a asezat langa mine si a inceput sa ma mangaie si sa ma sarute coborand tot mai jos. O facea atat de minunat, aveam un tremur in tot corpul pe masura ce cobora pe pantec. Am desfacut picioarele sperand pentru o clipa ca ma va saruta si acolo si am alteptat gemand dar nu a facut-o.
Mi-a masat cu degetul mare clitorisul si miscarea a facut sa se deschida puţin labiile pline de roua. A venit in genunchi intre picioarele mele desfacandu-le larg ţinandu-ma de glezne si am simţit capul pulii cum pipaie intre buzele pizdei departandu-le. A inceput sa apese si grosimea ei a inceput sa-si faca loc in mine. Eram destul de umezita dar intra greu inca si inainta puţin se retragea apoi avansa iar.
.......................................................

Privind in urma nici acum nu-mi vine sa cred ca am facut acest lucru, cu o gramada de tipi si inca cu negri.! Ei bine, aproape 3 luni mai tarziu de la prima posta am realizat ca eram insarcinata. Radu isi dorea un copil si s-a bucurat tare mult afland vestea. Ceva imi spunea ca nu e copilul lui si va daţi seama ce iad era in inima mea intrebandu-ma daca viitorul meu copil ar putea fi negru. Cum putusem sa fiu asa neglijenta sa nu ma fut cu ei cu prezervativ dar cred ca pentru masura lor dar mai ales a lui Theo inca nu se fabricasera. Daca l-as fi inselat pe Radu numai cu niste tipi albi, cel puţin as fi putut pretinde ca era copilul lui. Oricum am continuat sa merg la el in apartament pana aproape sa nasc.
De ce mi-era frica n-am scapat. Dar, asa cum lucrurile se rezolva de la sine uneori, lui Radu nu i-a pasat de loc cu adevarat atunci cand copilul nostru s-a nascut si a vazut ca e o fetiţa ciocolatie. El nu m-a obligat niciodata sa-i spun cine a fost tatal, si ceea ce este amuzant, ceea ce n-as fi ghicit despre el, dar lui Radu i-a placut ideea de a face sex cu un alt barbat.
Nu am alaptat decat puţin. O vreme am reluat cura severa de slabire si urmele sarcinii au disparut in curand, doar sanii capatasera un volul mai mare. Nutriţionistul nu imi interzisese sexul, ba chiar ma sfatuise sa fac cat mai des pentru a-mi arde caloriile asa ca am trecut de la sexul oral facut soţului meu la un sex complet fara restricţii.
Intamplator, ca vecini de complex, Radu il cunoscuse pe Theo inca de la inceput jucand tenis si incet incet au devenit foarte buni prieteni. Theo nu banuise niciodata ca sunt soţia lui. Imediat ce am nascut, Radu l-a invitat la noi si ne-a facut o vizita. Soţul meu mi l-a prezentat si va daţi seama ce mutra am facut amandoi dar am trecut peste acest moment fara sa starnim banuieli asa ca in curand Theo era un obisnuit al casei.
Reluasem vechile obiceiuri Continuam sa ma fut cu Theo si cu prieteniilui la el in apartament lasand copilul cu bona dar in perversitatea mea doream sa ma fut cu el si la noi acasa. In fiecare weekend atunci cand nu avea meci, Theo era nelipsit de la noi, se juca cu copilul pana adormea si ramanea pana tarziu la un pahar.
Intr-o dupa amiaza dupa ce petrecusem in trei si facusem o serie de glume pe seama madularelor barbaţilor de culoare si mai ales de rezistenţa lor. Theo a ţinut sa ma contrazica spunand ca toate femeile cu care s-a culcat si care au avut experienţe si cu negri l-au laudat ca le dadea clasa. Ne cam pilisem, eu vorbeam fara perdea si capatasem curaj indemnata de Radu.
Stateam in braţele lui Theo asa cum o mai facusem de multe ori vazand ca pe Radu nu il deranjeaza. Eu il tachinam mereu pe Theo facand pe nevinovata spunand ca e un mincinos si ca nu cred ca e asa dotat, pana cand brusc Radu m-a luat prin surprindere intrebandu-ma.
- Crina cred ca esti curioasa sa stii in ce fel se descurca Theo cu femeile ?. Eu n-as avea nimic impotriva ba chiar asa fi curios sa va privesc cum o faceţi.
Vorbisem deschis despre fanteziile lui de mai multe ori dar schimbam subiectul de frica sa nu ma dau de gol. Chiar daca asta mi-ar fi adus atatea avantaje ma incapaţanam sa raman pentru el o gospodina futacioasa si credincioasa lui. De cand venise Theo la noi in casa asteptam insa un moment in care sa-i fac pe plac fara sa forţez eu nota.
- Raducule iubitule, nu glumi cu asa ceva. E adevarat ca Theo e un barbat bine dar nu cred ca ai vrut sa spui ca vrei sa ma vezi fututa de el. Eu o iau in serios sa stii, am ras gatuita de excitare.
Habar n-avea ca ma gandisem de multe ori la clipa asta dar nu sperasem ca mi-o va cere el asa repede. Am acceptat poate un pic prea repede si cu entuziasm dar asta de frica sa nu se razgandeasca. Eu si cu Theo ne ferisem destul de bine pana atunci ca Radu sa nu banuaisca nimic. A fost o seara si mai ales o noapte fierbinte, m-au futut amandoi dar mai ales Theo. La un moment dat Theo ma penetra asa cum imi placea sa o facem alternand izbiturile puternice cu penetrari lente. Imi tachina lindicul cu capul pulii apoi isi baga incet pula largindu-ma la loc si relua penetrarile. Il privea fix pe soţul meu dar imi vorbea mie, laudandu-ma si intrebandu-ma din cand in cand.
- Ce buna esti, ce bine te misti .,,,,Iţi place cum te fut Crina ? ......Iţi place pula mea, nu e prea groasa pentru tine ?....... Vrei sa o bag toata ?
Eu gemeam inebunita privind ca prin ceaţa chipul soţului meu care ma indemna sa reiau contrele. Theo era transpirat si eram asa de excitanta de plescaiala pulii care imi muncea pasarica, suprapusa peste plesniturile pulpelor peste bucile mele ude. Dupa ce am fost ravasita de primul orgasm, s-a oprit sa ma linistesc infipt in mine si miscand doar puţin din solduri. A baut din paharul de vin intins de soţul meu si i-a spus.
- Radu, prietene, mi-a placut intotdeauna sa ma fut cu o femeie maritata dar sa sti ca nevasta ta e meseriasa tare. De ce nu m-ai rugat mai devreme sa o fut, rase el pervers. Imi place cum se fute, esti un barbat norocos.
- Nu e frumos sa ma barfesti chiar daca e de bine am gafait eu incepand sa dau contre
Radu care urmarise excitat cum sunt fututa venise mai aproape si mi-a dat pula sa i-o sug. Intarataţi, cei doi barbaţi glumeau care va termina primul. La un moment dat l-am simţit pe Theo cum se descarca in mine dar a continuat sa se miste lent cu pula care nu vroia sa se culce. Radu a terminat si el gemand de placere in timp ce i-am curaţat pula de ultimele picaturi de sperma. M-a mangaiat pe obraz si m-a sarutat duios.
- Iubita mea, vreau sa-mi faci o placere, sa nu ma refuzi....vreau sa-i sugi pula si lui Theo, va fi ceva deosebit pentru tine, te asigur.
- O doamne, chiar am vrut sa te rog asta, am gemut eu. Raducule esti un scump, sunt asa curioasa, numai la asta ma gandeam cand o aveam in mine.
Pula lui Theo a iesit cu zgomot din mine si un val de sperma a iesit afara manjind cearceaful deja plin de petele lasate de ei.
- Crezi ca pot sa iau in gura pula asta asa de groasa ? m-am pisicit eu privindu-l pe soţul meu.
M-am asezat pe vine langa pat asteptandu-l pe Theo sa se poziţioneze in faţa mea. I-am frecat-o de cateva ori curaţind-o de sucurile noastre amestecate apoi am deschis gura si am aspirat-o cat am putut de mult. In curand sugeam pula inebunita ca de fiecare data, urmarita cu uimire de soţul meu.
- Esti formidabila, nu credeam ca poţi inghiţi atata, constata el dupa o vreme.
- Daca ma lasi sa mai fac puţin antrenament cu ea o sa o poata inghiţi pe toata il asigura Theo. Oricum soţia ta suge pula formidabil, e mai buna decat toate femeile care mi-au supt pula.
Fusesem surprinsa cand Radu a fost de acord sa-i sug pula lui Theo dar si mai si am fost cand m-a indemnat sa-i inghit sperma ca sa-mi faca placerea deplina. Am crezut atunci ca in noapte aceea a fost doar o toana de-a soţului meu dar in week-end-ul urmator am repetat isprava. La inceput am discutat despre cele intamplate si in curand, mangaindu-ma si sarutandu-ma cei doi m-au dezbracat apoi au scapat si ei de haine. Inca de cand ma pipaia, soţul meu m-a indemnat sa-i sug pula lui Theo. Stateau in faţa mea cu madularele sculate, ii mangaiam pula soţului meu dar nu aveam ochi decat pentru madularul lui Theo
- Nu te mai fandosi atat, stiu cat de mult ţi-a placut sa-i sugi pula. Theo mi-a spus ca s-a gandit toata saptamana la gura ta priceputa.
- Asta ma face foarte fericita, te cred ca i-a placut doar i-am supt-o de atatea ori in noaptea aia. Sa nu te superi, dar sa sti ca si eu m-am gandit la cocoselul lui micuţ.
Theo a ras in hohote iar Radu a ras si el vesel de gluma mea, apoi luandu-mi mana mi-a pus-o pe madularul pe care il doream nerabdatoare.
- Cocosel pe dracu, uite ce maciuca are. Hai ia-o in gura, suge-i-o lui mai intai, e musafir. Pentru inceput eu prefer sa privesc. Te-ai laudat ca o sa poţi sa o inghiţi toata daca vrei, ia arata-mi.
Adevarul ca de atata timp ma experimentasem si era momentul sa-i arat soţului meu de ce sunt in stare. Si i-am aratat in ziua aia de mai multe ori. Copilul nu-mi facea probleme, era in camera lui si ma duceam din cand in cand sa vad ce face si ma intorceam la ei in dormitor. De data asta Theo a ramas mult dupa miezul nopţii, ma futuse ca un armasar si inghiţisem o mulţime de sperma. Cand s-a hotarat sa plece eu am insistat sa mai ramana, sa doarma la noi.
- Radu, iubitule, hai convinge-l si tu sa mai ramana, uite mi-a venit iar chef de futut, te rog.
Dupa toata acea nebunie sexuala in care ii epuizasem, pe Radu l-a amuzat insistenţa mea, insa Theo care ma avea cand vroia el in timpul saptamanii, vroia sa mearga la el acasa. S-a lasat greu si m-a lasat doar sa i-o mai sug puţin de ramas bun. Eram din nou teribil de excitata, pula lui mare si fierbinte imi umplea gura si m-am oprit din supt nevenindu-mi sa cred ce-mi auzeau urechile.
- Theo draga, stiu ca asta o sa te bucure. Si tu si Crina aveţi mult timp liber, eu vin mereu foarte tarziu acasa asa ca in numele prieteniei dintre noi, dar mai ales vazand ce incantata este , din momentul asta capeţi incuviinţarea mea sa te fuţi cu ea de cate ori are ea chef, daca vrei si tu bineinţeles. Si nu neaparat cand sunt si eu acasa
- Pe bune ? Vrei tu asta ?
- Da., dar sa aveţi grije sa fiţi discreţi, stiţi cum e lumea de rea, sa nu barfeasca. E vorba de reputaţia ei dar si de poziţia mea.
- Radu prietene, conteaza pe mine, a spus Theo si si-a impins pula adanc in gatul meu.
Imi dadea muie in holisorul de la intrare, comentand cu soţul meu prestaţia si parca nu avea de gand sa termine asa curand. Incepusera sa ma doara genunchii si in cap nu aveam decat dialogul lor. Nu stiam daca sa ma bucur sau sa ma tem ca e o toana trecatoare de-a lui Radu. Nu ma asteptasem la asta si n-am vrut sa intind coarda asa ca m-am eliberat si i-am spus soţului meu.
- O nu, nici chiar asa Radu scumpule, nu sunt o curva nesatula. Imi place sa ma futa Theo dar nu vreau sa o fac decat cu tine de faţa, e placerea mea dar trebuie sa-ţi faca si ţie placere.
- Lamuriţi asta cand ramaneţi singuri, interveni Theo infigandu-mi la loc pula printre buze. Acum fa-ma sa termin, nu ma lasa asa.
Maiestria mea dar si insistenţele lui Radu l-au facut sa ramana pana dimineaţa si am avut parte de inca doua reprize din partea lui. Somnoroasa, satisfacuta dar si satula de cat ma futusem l-am sarutat pe Radu cand a plecat la servici.
- Sa sti ca am vorbit serios azi noapte. Poţi sa fi sigur ca nu am sa ma fut cu el decat cand esti si tu chiar daca avem incuviinţarea ta.
- Cum crezi, din partea mea nu ai nici o restricţie mi-a spus el cu gandul deja la problemele de la servici.
De fapt de atunci, eu si Theo profitam din plin de acea incuviinţare a soţului meu fara ca el sa stie dar acum o facem ori la el ori in patul nostru. Imi place mai mult in patul conjugal si de multe ori cate trimit bona sa iasa cu copilul sa-l plimbe pentru cateva ore si Theo se infiinţeaza pentru ora mea de calarie. Stiu ca Radu vine deabia seara si chiar daca m-ar surprinde cu el in pat, nu-mi pasa. A fost ideea lui doar.
Niciodata nu m-am gandit ca o sa am asa noroc in viaţa. Dupa aproape trei ani, Theo ma fute cu aceeasi placere si cred ca e dependent de mine. Sunt curva lui moarta dupa pula, cum ii place sa spuna, satisfacandu-l pe deplin. Radu este la randul lui satisfacut ca are o asa nevasta frumoasa, gospodina si dornica de sex, asa ca il accepta pe Theo ca amant al meu mai ales ca l-am asigurat ca astfel nu voi cauta sa-l insel si cu alţi barbaţi. Relaţia noastra cu Theo l-a facut sa fie si mai dornic de sex si pula lui chiar daca e mai mica ca a amantului meu negru, face minuni intotdeauna.
Dar ceva totusi nu a aflat inca soţul meu si nu vad de ce ar trebui sa afle. Odata cu trecerea timpului, a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult sa ma fut cu mai mulţi si atunci cand ma apuca cheful de o posta sau cand prietenii lui ma vor, apartamentul lui Theo se transforma pentru cateva ore intr-un templu in care ma sacrific potolindu-mi sim&#3...



    Login