Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CRINEI ep.1 Corectata
Autor : unqnick - 2012-09-17
Citita de 22281 ori - Nota 7.66 (35 voturi)

Toate aceste lucruri s-au intamplat cu aproximativ trei ani in urma. Cam luasem proporţii dupa ce ma maritasem si Radu, soţul meu ma cam lua peste picior asa ca m-am hotarat sa ţin o cura de slabire "minune". Am fost surprinsa de rezultatele imediate, ma cantarem in fiecare zi si dupa incetarea curei pierdusem o mare parte din greutate, ce luasem in plus si inca ceva. La cei 1,67 m ai mei aveam inainte 68 de kg. Acum am ajuns la 47 kg, ma simt grozav si ma simt bine in toaletele mele. Soţul meu spunea ca arat grozav si ii place noul meu look, si asa si este pentru ca arat trasnet.
Il urmasem in Bucuresti odata cu numirea lui intr-un serviciu mai special pe langa parlament. Castiga foarte bine dar si muncea foarte mult. Dupa ce am slabit, cu multe eforturi si sacrificii, o multime de barbaţi au inceput sa flirteze cu mine. Sa nu ma intelegeti gresit, imi placea atenţia lor si in curand am inceput sa ma imbrac puţin mai sexy decat ar fi trebuit.
Singura mea scuza era ca am vrut sa ma distrez si sa ma simt bine. Chiar si viata mea sexuala s-a schimbat, soţul meu ma incuraja mereu, ma gasea mult mai atractiva si aveam parte de sex mai des. Am incercat lucruri noi in pat, cum ar fi sexul anal, care s-a dovedit a fi foarte stimulant pentru amandoi.
Sotului meu intotdeauna i-a placut sexul oral si sa fiu sincera imi placea la fel de mult. Fusese sportul meu preferat in liceu si apoi cat am lucrat ca funcţionara pana sa ma marit. Ii ofeream felaţii in fiecare zi si cu greu il puteam lua de la gura mea inainte de a pleca la servici. Stiu ca suna cam pervers, dar imi placea senzaţia de cald a spermei barbaţilor care se oprea pe limba mea. Lui Radu, de asemenea, ii placea atunci cand o inghit adanc pe gat si pentru mine nu e e cine stie ce problema pentru ca pula lui Radu e moderat de groasa si lunga.
Venind in Bucuresti, eu si cu Radu ne mutasem intr-un apartament superb dintr-un complex din nordul orasului pentru care luasem credit. Renunţasem sa mai merg la servici dar Radu lucra multe ore peste program si tot ce aveam de facut era sa fac curat in apartament si apoi sa ma relaxez la piscina comuna a complexului, asa cum imi recomandase doctorul, apoi mai tarziu sa-i pregatesc cina.
Intr-o dupa-amiaza in timp ce stateam pe un sezlong langa piscina am vazut un barbat tanar ca vine spre mine. Avea pielea foarte bronzata, semn ca statea mult in aer liber. Nu il mai vazusem pana atunci, noi nu avem prea mulţi vecini, care locuiau in complex care sa vina la piscina in orele dupaamiezii, asa ca l-am remarcat imediat.
Am fost un pic cam nervoasa la inceput cand a venit spre mine si s-a prezentat. Am facut puţina conversaţie o vreme. Numele lui era Teodor, era sportiv, jucase baschet caţiva ani in campionatul american si acum juca la un club cunoscut din Bucuresti. Tocmai isi cumparase si el un apartament in complexul nostru. I-am spus ca sunt maritata de doi ani si nu lucrez, ca imi omor timpul la piscina pentru ca soţul meu lucreaza pana tarziu.
In curand ne spuneam pe nume Theo si Crina. Imi facea complimente cam deocheate dar nu ma deranjau. Imi privea cam insistent trupul acoperit de petecuţul slipului si sutienului dar asta imi facea placere stiind cum arat. Apoi s-a ridicat si m-a intrebat.
- Nu vrei sa intram in bazin ? eu m-am cam incalzit.
- Nu, prefer sa ma bronzez, sunt cam alba.
- Eu o sa fac cateva ture in piscina.
El si-a scos apoi hainele si atunci am vazut prima data o umflatura mare in slipul lui stramt cu picior. Era incredibil ce avea in chiloţi. Prin materialul subţire puteam sa vad conturul madularului de parca ar fi fost gol. La inceput am fost socata, apoi socul meu transformat in uimirea la vederea dimensiunii lui evidente.
Apoi am observat ca Theo avea un trup foarte bine cladit, cu muschii mari si un piept puternic, era aproape fara par, doar puţin pe picioare. Cand a plecat spre bazin am observat si mai bine ce armonios e dezvoltat. Theo si-a lasat prosopul si hainele pe un sezlong langa mine, asa ca am stiut ca avea de gand sa se intoarca.
M-am asezat si am privit spre Theo prin ochelarii mei de soare cum a facut ture prin bazin. Cand s-a intors in cele din urma a stat langa mine acolo si am continuat sa conversam. S-a dovedit a fi un tip foarte dragut. Imi placea compania lui, chiar daca a facut in permanenţa tot soiul de aluzii sexuale facandu-ma sa rad, nu a depasit prea mult masura, si era evident ca ma doreste si imi placea sa-l tachinez.
****
Theo avea antrenamente doar dimineaţa si meciurile doar seara asa ca ne-am intalnit de mai multe ori la piscina timp de trei zile si de fiecare data flirta cu mine. Ne harjoneam in apa si mai mereu cand ma atingea simţeam ca iau foc si atunci cand ieseam din apa vedeam cum madularul lui e aproape gata sa ii iasa din slip.
Apoi intr-o dupa-amiaza dupa ce am stat la soare cam mult, l-am rugat sa ma dea cu puţina crema pe spate. A acceptat, si a facut-o asa de minunat ca era sa pocnesc de excitare si cred ca ma udasem deja. Foarte natural m-a invitat sus in apartamentul sau pentru o bautura rece. Am fost reticenta doar pentru o clipa, dar apoi am acceptat invitaţia, chiar daca m-am simţit foarte ciudat cand am intrat in apartamentul lui Theo sperand ca nimeni nu ne-a vazut.
Am inceput sa ma intreb de ce sunt acolo, cat timp Theo a fost in bucatarie si a inceput sa prepare bauturile noastre. Trebuie sa recunosc ca avusesem ceva fantezii cu el in ultimele zile. De mai multe ori cand soţul meu a facut dragoste cu mine nu m-am putut abţine sa nu ma gandesc la Theo, dar niciodata nu ma gandisem serios pana atunci la faptul ca as putea sa o fac cu el. Ar fi trebuit sa ma simt rusinata, ca venisem la el fara sa ezit, dar nu am facut-o. Apoi a venit Theo in camera cu bauturile si sa asezat langa mine pe canapea.
Amandoi eram inca in costume de baie asa cum venisem de la piscina si am fost foarte constienta de umfatura din chiloţii lui. In ziua aceea cred ca si-a etalat intenţionat barbaţia in faţa mea si chiar m-a atins cu ea cand ma unsese cu crema. Am fost luata pe nepregatite cand s-a aplecat si m-a sarutat, m-am tras inapoi foarte surprinsa, era prea nerabdator. Theo mi-a spus.
- Haide, Crina stiu ca o vrei, nu voi spune nimanui. O sa ne simţim bine impreuna. Ma vrei la fel de mult ca si mine papuse, pentru asta ai venit, nu ? mi-a spus la ureche sarutandu-ma pe gat.
Nu stiu de ce nu i-am rezistat macar de forma, poate ca era vocea lui asa de moale si seducatoare. Oricare ar fi fost motivul, m-am trezit in curand permiţandu-i sa ma sarute. Si foarte curand am simtit limba lui nerabdatoare patrunzand in gura mea asa cum am inceput sa ii intoarc sarutul patimas, cu pasiune in crestere. Maimile lui se plimbau pe trupul meu aproape gol si ii inconjurasem gatul cu braţele muscandu-i usor buzele si atingandu-ne limbile iar palmele mele se plimbau timide pe spatele lui atletic.
Pentru o clipa m-am gandit la soţul meu si cat de gresit era sa fac acest lucru dar dorintele mele cele mai intunecate au invins si n-au vrut sa ma opreasc. In curand eram imbraţisati si prinsi intr-un sarut lung si Theo a inceput sa-mi desfaca sutienul. Sanii mei au sarit afara cand a tras de snur si a inceput sa-i giugiuleasca.
- Doamne ce puternic esti, cum de m-am abţinut sa te ating pana acum.
- Poţi sa ma atingi unde vrei papuse, esti invitata mea.
Nu puteam sa ma mai opun acum, am inceput sa-mi plimb mainile peste trupul sau tare si incordat, am putut simţi toate valurile de muschi cand s-a lipit de mine. Stiam ca era teribil de gresit, eram o doamna totusi si nu trebuia sa incep cu asta, dar am facut-o oricum. L-am asezat pe Theo cu spatele pe canapea apoi m-am poziţionat intre picioarele lui. Am apucat elasticul si i-am tras jos slipul stramt. Pula groasa si fierbinte a sarit afara eliberata si dintr-o data ma uitam la cea mai mare pula pe care o vazusem vre-o data.
In colegiu studiasem pe furis cu colegele mele destule reviste dar credeam ca in realitate doar negrii pot avea pula asa de mare. Aveam acum in faţa ochilor una reala, mare si lunga. Am simţit un nod in gat de surpriza amestecata cu teama. Chiar si asa inca moale era parca de doua ori cat a soţului meu si dupa ce am tras repede slipul pana la glezne am putut sa-i admir si coaiele destul de mari. Involuntar am intins mana si am apucat pula uriase din faţa ochilor mei.
Eram captivata de dimensiunea ei si am simţit strangand-o cum incet a inceput sa creasca in mainile mele. Era un madular gros plin de vene proeminente. In curand a ajuns la 28 de cm in lungime si aproximativ 6 cm grosime ca o doza de bere. Eram extaziata, continuand sa o frec acum cu amandoua mainile acea pula groasa si trepidanta. Respiram gafait de excitaţie si dupa cateva clipe Theo mi-a soptit,
- Ooohh pasarica, nu mai pierde timpul, ia-o in gura. Hai suge-mi pula. Pot sa pun pariu ca e pentru prima data cand ai parte de o pula asa ca asta.
- O doame, Theo, e uriase...e magnifica....ce pula poţi sa ai.....
In subconstient stiam ca voi face asta inca de cand am intrat in apartamentul lui cred. Am coborat incet capul si pentru un scurt moment m-am gandit din nou la Radu si ce ar face daca ar sti ca soţia lui era asezata in genunchi, cu o pula mare si groasa in mainile ei. Dar, pentru un motiv oarecare pur si simplu nu mi-a mai pasat. Mi-am simţit buzele trecand peste capul madularului imens al lui Theo. Gura mea a fost in curand intinsa la maxim incercand sa o bag adanc pe gat, dar am fost in masura sa o iau doar vre-o 10 cm.
Avea gust bun si am inchis ochii savurand noua placere. Mi-am folosit mainile pentru a mingiia porţiunea de pula ce nu o putusem cuprinde in gura. Nu pot descrie senzaţia pe care am avut-o cand m-am dus in jos pe acea pula masiva a lui Theo. Stiam doar ca iau muie de la un barbat atletic, pe care il dorisem in secret, lucru pe care nu mi-l imaginasem vreodata cu cateva saptamani in urma. Fusese suficient sa i-o iau in gura si sa simt madularul gros si trepidant cum imi patrunde adanc pe gat producandu-mi o placere nepamanteana.
Era nerabdator si m-a impins usor de cap inghiţind si mai mult, respiram pe nas ca sa nu ma inec asa cum ma invaţase soţul meu. Pula lui era imensa, si catifelata la atingere. Mi-am pus in gand sa-l fac sa ejaculeze, doream sa-i provoc un orgasm, am vrut sa simt cum imi inunda gura cu sperma lui fierbinte. I-am mangaiat coaiele uriase si parca simţeam sperma lui cremoasa prin pielea lui transpirata. Oh, Dumnezeule era grozav! Am inceput sa-i frec energic pula si sa-i sug capul magnific. Nu a durat foarte mult pana cand Theo a inceput sa respire greu, si curand gemea.
- Doamne, Doamne, ...voi termina ....Termin,... AAHH, AHAAH, AAHAHAH!
L-am simtit cum explodeaza in gura mea si am putut simţi pula tare cum pulseaza pompandu-mi sperma in gura. Nu am stiut niciodata ca un barbat poate sa aiba atat de multa sperma. Chiar m-am speriat ca nu o sa se opreasca din erupt. Aveam gura umpluta cu sperma si a inceput sa mi se scurga printre buze.
Am inghiţit o mulţime surprinsa si incantata de gustul ei puţin picanta, cu o aroma deosebita de sperma soţului meu. In cele din urma Theo s-a oprit din ejaculat si am scos incet din gura pula care nu vroia sa se inmoaie. Cu un zambet satisfacut care ii dezvelea dantura perfecta si alba si-a luat pula in mana si a plimbat-o pe faţa mea culegand stropii de sperma si mi-a dat-o sa o sug.
- Asa cuconiţa, curaţ-o bine, nu toate nevestele pe care le-am futut mi-au inghit sperma. Tu esti o nevasta speciala. O sa avem parte de multe momente grozave ca vecini. Am vazut cum te holbezi la pula mea inca din prima zi. Trebuia sa te invit mai demult la mine, nu crezi papuse blonda ?
Ma cam deranja modul in care imi vorbea dar imi produsese atata placere. Dintr-o data am realizat apoi cat este ceasul si a trebuit sa ma grabesc sa plec iar Theo nu a insistat, a spus ca ma va mai suna. Am alergat acasa pentru a incepe sa prepar cina pentru soţul meu. Facusem un lucru nepermis, eram agitata dar pana a venit acasa m-am linistit si nu m-am dat de gol. Mai sigura pe mine, regretam ca nu am mai ramas sa ma fut cu adevarat cu Theo asa ca facand sex cu Radu m-am dezlanţuit ca o nebuna dar aveam in minte doar pula noduroasa pe care o avusesem in gura cateva ore mai devreme si nu stiam inca ce placere imi poate provoca madularul acela imens ca o bata.
***
Doua zile mai tarziu m-am dus singura la apartamentul lui Theo din nou. Nu ma sunase asa ca am mers fara sa-l anunţ imediat ce Radu a plecat la servici. Eram puţin suparata ca nu ma sunase si nici la piscina nu il vazusem dar masina lui era in parcare. Toata noaptea visasem doar pula lui mare si lunga. Cand mi-a deschis usa a fost foarte incantat sa ma vada.
Privind pe linga el am vazut alţi barbaţi in apartament si asta m-a dezamagit credeam ca-l voi gasi singur si de data asta vroiam sa ma futa cu adevarat. Theo m-a invitat inauntru si mi-a prezentat pe cei patru prieteni, Paul, Jack, Andi si Sandu. Jack era un negru inalt si atletic, coleg de echipa cu el.
A fost oarecum stanjenitor la inceput, venisem pentru alceva dar Theo a fost atat de draguţ cu mine si m-a facut sa ma simt atat de special in faţa prietenilor lui asa ca in curand m-am relaxat. Asa ca, atunci cand, dupa puţina conversaţie cu prietenii lui nu am mai rezistat i-am facut un semn discret si el m-a urmat in dormitor.
- De ce nu m-ai sunat raule ?, m-am gandit tot timpul la tine.
L-am imbraţisat intr-un sarut pasional. Gemeam usor si ii mangaiam pula prin pantaloni murmurand excitata ce mult il doresc. Theo a inceput sa isi desfaca pantalonii in timp ce ne sarutam. S-a asezat pe marginea patului tragandu-ma in jos impreuna cu el. Apoi, mi-a soptit la ureche.
- Haide madam, suge-mi pula din nou, mai suge-o asa cum ai facut data trecuta. Astazi o sa te saturi de pula.
Nu stiu de ce am facut asta, doar mai erau si alţi barbaţi in camera de alaturi, dar am facut-o. Am ingenuncheat in faţa lui si am inceput cursele de-a lungul trunchiului de carne gros, noduros doar pe jumatate erect si in curand eram in extaz sugandu-l si masturbandu-l. Theo a scos un geamat puternic.
- OH DA, DA, Suge-o papuse blonda, suge-o ! Oh ce mult imi place sa-mi suga pula o doamna priceputa ca tine. Iţi place pula vecinului tau ? Crezi ca e destul de tare sa-i facem o proba pizdei ?
Ma excitau vorbele lui dar nu ma gandeam sa-i raspund, aveam gura ocupata cu pula lui magnifica. Chiar atunci usa dormitorului s-a deschis si toţi cei patru prietenii ai lui Theo stateau in picioare privindu-ma. Jack strigat
- Hei, cu noi cum ramane. Cand ne vine randul ?!!
Am fost atat de socata si speriata ca am sarit inapoi. Theo a inceput sa rada si s-a uitat la mine,
- Ei bine papuse futacioasa esti pregatita pentru o posta ?
Inainte de a putea raspunde tipul de culoare, Jack, a intrat in camera desfacandu-si pantalonii si mi-a zis.
- Sigur ca e, uita-te doar la ea cat este de fierbinte curvuliţa asta a ta Theo. Acum te cred ce ne-ai povestit.
- Apoi Sandu, a rabufnit si el.
- Pe toţi dracii, arata foarte perversa pentru o doamna, n-am mai futut de mult o gospodina, si a inceput si el sa se dezbrace
Inainte sa mai pot reacţiona, Jack a venit alaturi de mine pipaindu-mi sanii si fundul.
- Iţi place pula de negru frumoaso ? Sau o sa fie o premiera ?
Stiam ca trebuia sa fi ţipat, sau sa fi incercat sa opresc ceea ce se intampla. Orice persoana sanatoasa ar fi procedat asa, nu ? Ei bine, aram atat de excitata ca doar am inchis ochii si i-am lasat pe barbaţi sa inceapa sa ma dezbrace de haine ajutandu-i apoi sa-mi scoata chiloţii. Theo privea impasibil cum sunt dezbracatasi pipaita si pentru o clipa l-am urat, doar venisem pentru el.
Andi si si cu Paul s-au implicat si ei intinzandu-ma pe pat si desfacandu-mi picioarele. Apoi am asteptat in tacere sa vad ce se va intampla cand Jack s-a tarat pana intre picioare si si-a ghidat pula lui neagra de 23 de cm intre buzele pasaricii mele. Aproape ca ma simţeam violata dar ciudat imi placea ceea ce simţeam.
Eram inca excitata, iar gandul de a fi facuta posta m-a intaratat si mai tare fara sa-mi pot explica de ce. Nu mai facusem asta niciodata pana atunci, vazusem doar in filme si chiar ma intrebasem cum o fi. Apoi am simtit madularul negru al lui Jack cum ma patrunde incet si mi-a trecut prin cap ca pentru prima data am in mine o pula neagra, eram pe punctul de a fi fututa de un negru.
- Ce greu intra papuse, dar o sa te obisnuiesti repede.
La gandul ca incalcam un asa zis tabu. La mine acasa in Suceava, familia mea considera de neconceput ca un barbat de culoare sa futa o femeie ca mine. Ei bine, asta m-a condus la climax imediat ce Jack a inceput sa ma penetreze. Am inceput sa scancesc de placere apoi am strigat puternic
- Oh DUMNEZEULE TERMIN, AAHHHH.....fute-ma .....fute-ma mai tare...
- Jack a inceput sa ma izbeasca puternic infigandu-si pula in mine.
- E in regula papuse ? Da ? iti place pula de negru nu-i asa ?
M-a futut cu putere o vreme apoi am simţit cum trupul sau se incordeaza si am stiut ca se goleste in mine. Nici un alt barbat, in afara de soţul meu nu a mai ejaculat vreodata in mine pana atunci. Am avut un alt orgasm in timp ce Jack gemea si se zguduia culcat peste mine.
Inca erect, Jack m-a rasturnat deasupra lui, si eu bucuroasa am inceput sa-mi frec pasarica in pula lui. La un moment dat am simţit un deget lipit de fundul meu. M-am intors pentru a-l vedea pe Paul bajbaind cu degetele in rectul meu. M-am intors si am continuat sa calaresc in pula lui Jack si l-am simţit in curand pe Paul in spatele meu. Stiam ce dorea sa faca, incerca sa ma futa in cur, dar avea probleme.
- Ai rabdare Paul, acum e bine cum stau ?
Am schimbat puţin poziţia corpului, suficient ca sa simt cum pula lui patrunde in curul meu. Aveam acum doua pule in mine si chiar m-am simţit ca o curva, am avut imediat un alt climax de cum am permis celor doi barbaţi sa ma futa simultan. Ma simţeam umpluta penetrata de ei in ambele gauri.
In curand Paul si-a improscat sperma adanc in curul meu si la scurt timp dupa aceea Jack mi-a trimis alte jeturi de sperma in pantec. Daca cineva mi-ar fi spus ca voi fi in stare sa fiu fututa in ambele gari odata i-as fi ...



    Login