Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste number one - .continuare
Autor : ela-vaslui - 2015-08-26
Citita de 15831 ori - Nota 6.04 (267 voturi)
....m-am limpezit in rau pe fata de toata sperma aceea care deja incepuse sa se lipeasca bine pe obraji si pe barbie si am pornit spre sat, spre casa mea. Pe drum baietii se intalnesc cu alti 3 baieti mai mari, Ionel, Ilie si Bogdan, care erau versati in ale sexului, avand o oarecare banuiala ca au razlaghit o galateanca ce venise la bunici in vacanta.
Neputand sa se abtina, Paul le spune celor 3 ca merg la mine acasa sa ma futa, iar cei 3 vin in jurul meu si incep sa ma pipaie si Bogdan imi sopteste ca ar vrea si ei sa vina. Eu le zic ca e ok, poate sa vina si el, insa cu cinci nu stiu cum as putea face fata... Insa pana la urma ma las convinsa si ne indreptam cu totii spre ulita unde stau eu.
Cand ajungem pe ulita, ne intalnim cu varul lui tata care curios si intrigat de ce gasca este asta pe ulita, ma intreaba ce e cu homalaii aia dupa mine ca si dulaii dupa catea. In momentul acela Ionel ii zice:
-Bre Fanele, ia mata aici cincizeci de mii si mergi la Gherghina la bar ca are tuica buna si tare azi
Varul tatii n-a mai comentat nimic, bucuros de pleasca ce ii picase si isi lua directia direct spre crasma lu tanti Gherghina.
Tot Ionel imi zice: Auzi fa, mai bine hai la mine in sura ca sa nu mai avem cine stie ce surprize cu toate neamurile tale.
Si mergem mai departe, trecem de casa mea si ajungem la casoiul ridicat de parintii lui Ionel din banii stransi prin Spania. Ne furisam cu totii in curte, traversam livada si ajungem la sura cu pricina.
Nici nu trec bine pragul surii ca Ionel, ca proprietar imi spune poruncitor: Hai textila jos fa! scarpinandu-se la pula cu inteles.
Ceilalti se aseaza in semicerc in fund si priveau cum incep sa imi dau jos hainele.
Ionel nu mai are rabdare si ma prinde de buci si numai ce simt cum ma infige cu pofta animalica in pula lui groasa. Simteam ca mi se rupe ceva in burta asa de violent a intrat in mine, poate ar fi fost si mai rau daca nu eram inca umeda de la episodul de la garla.
Cu ochii bulbucati se uita cu pofta la mine direct in ochi si schiteaza un ranjet de placere.
-Hai intoarce-te, capra! si eu ma conformez, chiar imi placea ce simteam...
-Bai Ionele, striga Bogdan, e la ciclu asta bai! Uite sange!
-Nhuuuu, asta e de virginitate, le raspund eu in timp ce simteam cum labiile imbracau si dezbracau glandul umflat al lui Ionel.
Cand aude Ionel asta parca i se moaie...incepe sa i se faca greata si ma abandoneaza asa cu curul in sus.
Nici nu rasuflu de doua ori ca numai ce simt pulicica lui Codrin cum incerca sa isi croiasca drum spre pizda mea.
-Mmmmmm ce bine este! Si pompa cu viteza...cu prea mare viteza, pentru ca imediat simt un val fierbinte in burta, clocotit chiar, iar toti baietii incep sa rada: Bai ce pula de cacat ai... se vede ca esti labagiu, hai mars acasa, esti prost. Si il dau afara din sura pe Codrin si Paul il urmeaza imediat.
Ma uit in jur si vad ca am ramas cu expertii satului. Am incurcat-o, ma gandesc eu.
Ionel imi aduce niste servetele umede si imi zice sa imi sterg bine pizda si curul. Si curul, ma gandeam eu, astia vor sa ma futa-n cur! Wow...
Dupa ce ma sterg, Bogdan vine si incepe sa ma mangaie fin pe buci, apoi pe flocii pizdei, insistand pe framantarea labiilor. Ma excit instant si incep sa suspin involuntar. Atata mi-a trebuit....
Bogdan se aseaza in spatele meu arcuit si isi potriveste pula intre labii si incepe sa patrunda fin, incet. O pula buna, cu striatii incepe sa imi gadile vaginul centimetru cu centimetru, se potriveste un pic mai spre dreapta si incepe sa faca o miscare incet de du-te - vino ce ma face sa am orgasm aproape instantaneu... placere maxima, prima placere provocata de o pula!
Senzatii minunate, unice in acel moment...
Nu apuc sa savurez prea mult momentul ca imediat simt pe barbie si pe buze o pula fierbinte si dura. Era Ilie. Parca imi citise poftele, chiar asta vroiam sa simt in acel moment, sa sug o pula in timp ce alta ma pompa in pizda.
Fara sa zica nimeni nimic, am deschis gura si Ilie a bagat-o cat a putut el de adanc, pana simteam ca ma inec. M-am ridicat pe o manasi cu cealalta i-am retras un pic pula din gatul meu traumatizat si am inceput sa dau limbi pe glandul pulii lui Ilie.
Asa cum mai citisem eu prin revistele lui tata, mi-am umplut gura cu saliva si am inceput sa ma joc cu pula lui Ilie-n gura.
Nu cred ca a avut prea mare efect, insa dupa cateva minute, Ilie isi extrage violent pula din gura mea si face schimb cu Bogdan, trecand la fututul pizdei.
Imediat s-a simtit si diferenta, o pula mai subtire dar mai lunga, ce ma sfredelea-n...



    Login