Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

poveste de seara 1
Autor : unu23sizer - 2018-04-07
Citita de 11369 ori - Nota 2.25 (12 voturi)
Ma ridic din pat si in chiloti fara sutien ma indrept spre bucatarie de unde aud voci de barbati. Bag capul pe usa si privesc inauntru,tu la masa alaturi de doi prieteni,povesteai de zor. Ma privesti,te chem afara.
Diana,aaa sant cu doi prieteni,du te si schimba te,vreau sa te prezint.
Ma agat de gatul lui si i l sarut lung pe gura,i l musc de buza pana i dau lacrimile,ma asez in genunchi in fata lui si incep un sex oral,se trage inapoi....
Esti nebuna ? Imi spune incet,nu suntem singuri,i intorc spatele si plec spre dormitor
Intru si las usa deschisa larg ,la televizor rula filmul erotic din noaptea precedenta,mana mea se duse instictiv intre picioare,caldura cumplita ce izvora de acolo era tot mai puternica ,am inchis ochii si m am lasat dusa de val
Cand deschid ochii ,unul din prietenii de la masa lui Radu era dupa usa si ma sorbea din priviri,i fac discret semn sa se apropie.
Ajuns langa mine,incepu sa ma sarute cu pofta,sanii ,coapsele ,pantecele.
Corpul meu fierbinte vibra sub sarutarile lui,iar mintea era deja plecata departe,gura lui alerga nebuneste pe corpul meu deja transpirat.
Se aseza cuminte intre picioarele mele si cu delicatete imi saruta clitorisul si labiile,gemeam ,eram cumplit de excitata ,cand deschid ochii ,dupa usa celalalt prieten lui Radu, ne privea lacom. I am facut semn sa vina ,penisul lui deja in erectie m a uimit ,era lung ,nu foarte gros si drept. S a asezat deasupra mea ,mi a ridicat capul cu o mana si mi a infipt penisul pana in gat,aproape sa vomit, incercam sa ma trag inapoi,dar era in zadar ,cu mana dreapta tinea contra. Deodata imi vine in minte un gand : daca eu sant aici cu cei doi prieteni ai lui,Radu ,el unde e?
In urmatoarele minute aud la urechea dreapta,e bine tarfă?
La dracu,Radu era in spatele meu si imi tinea capul fix,prietenul lui ,ma pompa mai lesne. Cellalt ,muncea de zor,nu mai simțeam nimic,imi era rușine de Radu,vai cat de proasta am putut sa fiu,cum naiba m am lasat fraierita de aștia doi?
Dupa ce amicii lui terminara ,Radu mi a legat mainile de o bara metalica și m a dus afara pe palier ,dezbracata,m a legat de gard și pe spatele meu a scris un mesaj,dupa care a intrat in casa.
Am stat legata acolo putin timp,dintr o data ,inceu sa se faca frig,si mai frig ,scoteam aburi pe nas si pe gura si dardaiam puternic,nu intelegeam cum in scara blocului,putea sa fie atat de frig. In spatele meu simt pe cineva,apuc sa vad o mantie neagra si doi ochi sticlosi care ma fixau intr un mod foarte straniu.
Viata vesnica sau moartea? M au intrebat cei doi ochii ,dardaind am raspuns : viata vesnica.
Tipul cu mantie s a apropiat de mine si m a muscat de gat si am lesinat.
Ma duceam spre dormitor,sa mi adun prietenii lesinati din patul unde ceva mi devreme o facusera posta pe Diana,Mihai si Robert stateau intinsi pe spate si trageau dintr un joint si comentau desre Diana .
Cum a fost ? I intreb pe cei doi,
Marfa frate,e misto Diana ta,ia ,fumezi?
Apuc tigarea si trag cu sete un fum pe care l trimit pana in plamani,nu mi era ciuda,chiar ma excita ideea ca s a simtit bine. Stiam ca isi dorea asta,de ceva timp,tot imi batea apropos uri,nu zicea nimic concret. O ameteala placuta ma cuprinse,joint ul isi facea efectul"marfa buna" zic eu si mai trag un fum si inca unul,parc imi era sete,ma simteam ciudat.
Mihai se intinse in pat langa ceilalti doi,cu ochii inchisi savura restul jointului. Simti o mana care i mangaia penisul cu miscari dibace,cu zambetul pe buze o avea in gand pe Diana,era femeia ideala,frumoasa ,gingasa,mare amatoare de sex,pacat ca era sotia idiotului de Radu,cum putea sa o imparta cu altii? In mintea mea ,i l acuzam pe Radu de idiotism notoriu,cum putea...?
Experta Diana,imi framanta deja penisul cu maiestrie ,i l baga in gura ,se juca cu limba pe el,inca putin si explodez ,deschid ochii si.....in fata mea Diana ,cu niste colti uriasi,cu ochii negrii ca margelele,casaca o gura imensa,m am retras imediat ca ars...
Nu intelegeam ce se intampla si pe fata mea stuperfiata,se citea deja frica
Cine esti ,am intrebat aratarea,individa ma prinse de gat si ma tintuia de perete cu o singura mana ca pe tablou. Avea o forta extraordinara,aproape ca ma sufocam,dadem din picioare si cu mainile ma agatasem de ea,imi mai arata coltii odata,dupa care se prabusii in pat. Stateam cu ochii tinta la faptura din fata mea ,imi era teama sa o strig ori sa o ating,intrun final imi iau inima in dinti si o intorc ,cu o smucitura puternica se repede la gatul meu si lesin. Ma trezesc super excitat Mihai cu mana pe penisul meu isi facea de lucru de zor,Robert se masturba de zor cu ochii pe o revista porno.(000000) O gasesc pe Diana in bucatarie,fuma lenivos dintr o tigara,ma opresc in dreptul ei si spun: Diana ,esti ok?
Da ,raspunse ea,de ce? Eram foarte bulversat ,țineam minte tot,parca se intamplase acum 5 minute
Cred ca am visat urat,totul a fost atat de real....nu pricep. Diana ,avem un weekend la dispozitie,hai sa mergem la piscina!! Ce zici?
Radu,esti nebun? E luni azi ,
Cum luni ,pai si astia ce dracu cauta aici,vineri am vorbit cu ei si am fumat un joint
Dupa ce m ai legat de gard ,nu a trecut mult timp si in spatele meu am vazut o umbra,esti un tampit Radu,cum ai putut sa ma lasi acolo?
Un fior de gheata mi a brazdat sira spinarii,mi a ...



    Login