Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovesta lui Mimi ep 5
Autor : unqnick - 2011-10-09
Citita de 8350 ori - Nota 7.80 (20 voturi)
Gafaind puternic, gemand la fiecare izbitura mai puternica a barbatului care ii tinea picioarele larg desfacute si ridicate, il privea in ochi excitata si mirata de rezistenta lui. Era pentru a doua oara fututa de el, de cand se retrasesera in acea camera departe de ceilalti.
- O doamne ce bine e.......sa nu termini te rog......mai vreau....aaaahhhhhh.....
Orgasmul o ravasi din nou si barbatul se opri pentru cateva clipe infipt adanc in ea. Cateva broboane de transpiratie luceau pe fruntea lui. Impinse mai mult, si pula care trepida si pulsa, tare si groasa o apasa in pantec. Mimi tresari si deschise ochii. Il privi cu ochii plini de lacrimi si ii zambi.
- O sa ma omori, ...aaauu.....aaahh.....mmmm.....dar e asa de bine.
Barbatul se apleca si o saruta tandru miscandu-se incet in ea printre buzele pizdei intinse la maxim. Mimi intinse mana si pipai cu degetele madularul carese misca umed in ea. Se obisnuise dupa un timp cu grosimea lui si ii primea incantata fiecare centimetru de carne tare si fierbinte. Stropise din nou abundent mai devreme si cearceaful de sub ea era umed. Printre sarutari gafai la urechea lui
- Mai lasa-ma pe mine deasupra putin.
Mai devreme, cand se futusera prima data si incercasera mai multe pozitii la sugestia ei. Cu Alin si Sebi ii placuse de multe ori sa fie ea deasupra, ii domina si putea sa le vada expresia fetei dar acum fusese cam grabita si o duruse putin lasandu-se de cateva ori prea brusc in madularul lui.
Barbatul iesi din ea cu bagare de seama si pizda muncita si rosie incepu sa se inchida lent ca o scoica ramanand insa intredeschisa neanchizandu-se complet.
- Mi-e frica sa nu ramana asa, chicoti ea mangaindu-se la pizda.
Bogdan se intinse pe spate si o astepta sa il incalece. Rasucita intr-un cot Mimi nu se grabea, mangaia pula care o despicase atat de placut si se apleca luand capul rosu vinetiu in gura si il supse delicat, linse apoi tija groasa adunand prin treceri prelungi cu limba, sucurile ei cu care o naclaise din belsug. O saruta de cateva ori jucandu-se cu ea.
Ii era rusine sa i-o ceara dar ar fi vrut sa fie si ea sarutata acolo jos. Continua sa o linga si sa suga capul puli mormaind bucuroasa cand el incepu sa-i dezmierde labiile grasute si umflate. Se aseza mai bine sa il lase sa ajunga la ele ca lumea dar se trezi trasa peste el, incalecandu-l , cu bucile atingandu-i nasul. Bucuroasa, culcata peste el, incepu sa-i frece rapid pula cu o mana si cu cealalta bajbaind cu degetele la pizda. Tipul ii dadu mana la o parte sarutandu-i bucile umede.
- Nu e nevoie, ma descurc si singur, sunt baietel mare.
- O da, o da... te rog....
Ii placuse inca de la inceput cum saruta iar acum pur si simplu o saruta acolo atat de placut, ii morfolea delicat buzele pizdei si o penetera cu limba alternand cu ciupituri sau lingand-o apasat. Avea clitorisul intarit si tresarea de fiecare data cand limba lui trecea peste el scotand cate un scancet de placere.
Placerea crestea incontinu si incepu sa il masturbeze mai repede, lingand capul pulii sau tinandu-l in gura si sugand incantata de jucaria de carne fierbinte, tare si cu gust atat de minunat. Dorea sa il faca sa ejaculeze, era curioasa sa-i guste sperma, sigura ca nu va fi dezamagita.Nu se putu abtine, orgasmul navali din nou peste ea si il stranse cu pulpele cabrandu-se. Stropii parfumati si lipiciosi il stropira pe barba si obraji. Bogdan se sterse pe fata de pulpele ei, se linse pe buze si vru sa o rastoarne.
- Nu, nuuu, vreau eu, te rog !
Se intoarse inca ametita asezata in genunchi si apuca bucuroasa pula si o potrivi cu grije departandu-si labiile. Se apasa incet dar capul pulii refuza sa intre. Se freca putin cu pizda de capul lucios lubrefiindu-l si incerca din nou.
- Ma lasi pe mine ?
Bogdan o aseza sa stea pe vine sustinand-o de fese iar Mimi o potrivi din nou. Pozitia era mai buna acum si capul puli reusi sa intre facandu-i pe mandoi sa ofteze de placere. Nerabdatoare Mimi se lasa sa alunece in madularul lui fierbinte si facu aceeasi greseala, lovindu-se dureros in fundul vaginului scotand un geamat lung de durere. Ramase asa cateva clipe obisnuindu-se din nou cu grosimea apoi incepu sa salte si sa se lase in jos cate putin. Il privea curioasa sa-i observe reactiile.
Barbatul statea cu mainile sub cap lasandu-i ei toata initiativa si o privea zambind. Mimi incepu sase miste din ce in ce mai repede si Bogdan incepu sa se miste si elcate putin atent sa nu o izbeasca prea tare. Ii placea si lui, inchise ochii si o apuca de solduri ajutand-o sa se miste. Durerea lui Mimi disparuse si acum se misca si rotea in pula icnind si rasufland greu facandu-l si pe el sa geama.
- O doamne, ce bine e ..... aaaahhhh.....tie iti place ? aaahhhh
- Iham, mormai Bogdan. Nu te mai doare ?
- Nu....aahhh....ce pula groasa ai... imi place......niciodata nu .... aaahhhh.....ohhh...
Mimi baiguia miscandu-se mai usor acum in pula lui lubrefiata bine de licorile ei simtindu-l cum trepideaza. De data asta fu mai atenta si anticipa momentul finisului lui. Se desprinse alunecand din mainile lui iesind din pula care se pregatea sa erupa surprinzandu-l si pe el. Se precipita spre capul din care tasni primul jet de sperma. Miscarile lui si ale ei nesincronizate facura ca si urmatoarele jeturi sa nu nimereasca in gura ei larg deschisa, stropind-o pe fata si sani. Se lasa mormaind inciudata deasupra lui apucand capul pulii intre buze si supse cei cati va stropi case se scursera masturbandu-l.
- De ce nu mi-ai spus ca inghiti ?
- Mi-a fost rusine.
Bogdan rase cu pofta adunandu-i sperma cu degetul de pe obraz si dandu-i sa-l suga.
- De ce razi ?
- Pai e prima data cand cunosc o curva rusinoasa. Cred ca ai glumit.
Cuvantul o izbi neplacut dar se prefacu incercand sa rada si ea. Se ridica si fugi in baia micuta sa se spele. Cuvantul curva ii zbarnaia in creier ca o viespie si o trezi la realitate. Asta devenise, asta era, n-avea cum sa aiba pretentii de doamna. Venise cu Pusa sa se futa, e adevarat ca de placere dar ce diferenta mai putea fi, pe bani sau fara bani ?
O clipa crezuse ca asta fusese inceputul unei relatii cu Bogdan. Ca ar putea fi amantul ei secret cum o sfatuise si Pusa de atatea ori, care sa condimenteze casnicia ei sau mai bine zis menajul ei in patru. Lacrimile ii curgeau pe fata, zabovea in cabina de dus fiindu-i cumva jena sa mai dea ochii cu el.
- Ai adormit acolo ? ciocani Bogdan in geamul cabinei de dus. Ma lasi putin si pe mine ? Nu cred ca incapem amandoi.
Iesi facandu-i loc si se infasura cu un prosop straduindu-se sa zambeasca. Cand veni de la dus, Bogdan o gasi imbracata, tragandu-si ciorapii. Mimi ii privea cu regret trupul gol si madularul urias, moale si gros. Primul impuls fusese sa se imbrace si sa fuga, sa nu o mai gaseasca acolo si acum regreta.
- Ce faci ? te duci sa te futi jos ? Credeam ca mai vrei sa ramai cu mine. Au destule curve.
Cuvantul o rascoli dureros. Tasnise in picioare cu ochii plini de lacrimi si izbucni in hohote. Mirat, Bogdan o lua in brate si Mimi se lipi de pieptul lui. Incerca sa o indeparteze sa-i priveasca fata dar Mimi se crampona de el.
- Ce-ai patit ?
- Nu sunt.... o curva..... sa stii, sopti inabusit printre suspine.
- Bine, bine, nu esti. Linisteste-te.
- Nu sunt !!! E prima data cand vin aici.....am vrut sa vad cum e....eram curioasa...... sa sti ca vreau sa fiu cu tine, sa nu ma mai faci curva, sa nu ma gonesti.
- Ce vrei de fapt ?
- Nu stiu, ia-ma de aici, ...vreau sa fiu numai...



    Login