Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPosibila continuare la Schimbarea 5
Autor : ra_ul - 2019-03-03
Citita de 4762 ori - Nota 7.91 (23 voturi)

Olga reveni la mica petrecere și îi ceru lui Andrei să pună o melodie cu Sofia Rotaru. Nu trebui să-i spună de două ori, era pasiunea lor comună artista care avea melodii atât în română cât și în ucrainiană. Acordurile melodiei "Romantică" se revărsau în boxele Hi-Fi ambientând o atmosferă fierbinte în care doi băieți și trei fete erau înlănțuiți într-o partidă de sex în grup.
Andrei era cel care se ocupa de muzică, nu se amesteca cu ceilalți, era doar partenerul Olgăi iar în momentele de repaus pregătea lista de reproducere a melodiilor.
Acum în acordurile melodiei preferate știa ce urmează, abia avu timp să lase căștile din mână că deja cămașa îi zbura în celălalt colț iar Olga flămândă își cobora mâinile pe pieptul său cu cele 10 unghii lungi care zgâriau pielea făcându-l se tremure de excitare. Se înlănțuiră într-un sărut umed și pasional cu mâini obraznice ce nu lăsau petic de piele necercetat.
Era o femeie completă cu o nestăvilită foame de sex și era cea care își asuma rolul de profesoară în plăcerile carnale. Înaintea ei a avut doar o parteneră, scumpa de Mara idealul lui de frumusețe feminină cu care era căsătorit. S-au cunoscut virgini amândoi și a fost foarte stângaci prima dată. O iubea cu o pasiune nestăvilită din primul moment când privirea ei de smarald o întâlni pe a sa.
Au făcut dragoste cu stângăcie, pe o pătură în spatele casei, el neputând dura mai mult de câteva mișcări după prima penetrare. Nu a reușit să o facă mai bine nici după căsătorie, era femeia care îi provoca ejacularea și cu o privire. Rodul dragostei sale creștea în păntecul său, așa că o înconjura cu o grijă exagerată, de multe ori ajungând să o sufoce cu grija lui!
În noaptea cănd a piedut copilul a crezut că cade cerul pe el, i se părea că e pedeapsa divină pentru că a conceput mica ființă înaintea căsătoriei. Toată învățătura primită de mic îi accentua sentimentul de vină așa că se refugiază în muncă și rugăciune. Mara s-a înscris din nou la liceu, iar la terminare începu Facultatea.
Relația lor a mers din rău în mai rău, de fiecare dată când simțea corpul persoanei iubite nu putea să controleze ejacularea. Corpul perfect al soției îl stimula la maxim iar abstinența îndelungată îl făcea să ejaculeze rapid, fără a-i provoca plăcere Marei. De multe ori o privea noaptea dormind și având vise fierbinți care o excitau și o făceau să se umezească. Contribuia și el la asta sugându-i centrul feminității până simțea eliberarea ei și gustul nectarului. Putea face asta doar când ea dormea, dar lumina zilei îl speria și citea rugăciuni pentru iertarea păcatelor.
Lucra ca și comercial la o firmă ce vindea excavatoare așa că la fiecare două zile trebuia să plece în deplasare la întâlnirile cu clienții.
Compensa serviciul sedentar cu antrenamente în sala de gimnastică, iar lipsa de activitate sexuală îl făcea să lucreze corpul cu seriozitate și atent la indicațiile antrenorului. Era o sală destul de scumpă, dar cum abonamentul era plătit de firmă nu îl interesa prețul, asta făcea ca aparatele să fie de ultimă generație iar antrenorii printre cei mai buni din oraș. Prețul ridicat sorta clienții, așa că se puteau întâlni modele, oameni de afaceri de succes sau copii și soții de oameni bogați.
Avea deja trei ani iar corpul lui era bine proporționat și definit. Cum deja știa toate aparatele și avea rutina lui de exerciții lucra ca un robot cu căștile pe urechi fără a fi atent la ceilalți utilizatori. Avea o colecție mare de MP3-uri, dar pentru antrenament prefera albumul unei artiste ucrainience de origine română. Așa că vocea Sofiei Rotaru îl purta într-o stare de aproape vis în care chipul iubitei neveste apărea de fiecare dată, făcându-l să lucreze cu energie.
Pe Olga nu o remarcă, cu toate că fosta regină a frumuseții întorcea privirile colegilor de sală, dar când cordonul căștilor agățat în ganteră s-a smuls din telefon și melodia "Romantica" răsuna în sala făcând să se întoarcă aproape toți a fost cea care a reacționat cel mai repede.
Era blocat de rușine dar și de privirea verde a Olgăi care îi amintea de Mara. Se apropie de el și conectă din nou cablul căștilor la telefon. Îi zămbi și îi întinse mâna, era superbă. Își scoase căștile și prinse mâna fină dar fermă a unei persoane care face sport. Își spuse numele și îi mulțumi recunoscător dar Olga îi spune că îi e dator cu un suc.
A fost prima întâlnire și apoi a devenit o obișnuință de a bea ceva împreună după sală. Cum avea experiență făcea și pe antrenorul cu frumoasa soție a unui om de afaceri, și încerca să descopere ce i se întâmplă de nu își mai putea controla excitarea când "întâmplător" ea își lipea fundul de el când o ajuta cu aparatele.
Era singura femeie ce îl stârnea, în afară de Mara, iar după întâlnirile nevinovate de la sucuri și primul lor sărut, urmă o invitație la ea acasă.
Avea o relație deschisă cu soțul ei așa că după șocul ce i-l provocă făcându-i cunoștință cu soțul ei îi mărturisi că e nimfomană, bisexuală, atrasă de el și de muzica artistei ucrainience.
Încercă să digere informațiile, dar nu îi lăsă răgaz, îl trase de mână în dormitorul ei și îl dezbrăca sărutând pielea care se dezgolea. Parcă era din nou virgin și se lăsa dus de val cu ochii pe jumătate închiși simțind fiecare sărut că îi aprinde pielea. Era de la început cu penisul dureros de tare, iar când simți pe capul fin catifeaua gurii o apucă cu mâna de ceafă înaintând încet. Experimentata femeie îl simțea aproape așa că decide să-l termine repede, îl înghite adânc și îi mângâie testiculele pline. Eliberarea lui vine violentă ejaculând mult și puternic. Imposibil să o înghită toată, lăsa sperma să curga pe sânii excitați.
Cade moale pe pat golit complet și cu o senzație de fericire în tot corpul, soția lui nu i-a făcut niciodată un sex oral și se simțea bine dar și dator față de frumoasa gazdă! Începu să o sărute pe degetele picioarelor urcând milimetric pe picioarele fine care deja tremurau iar mâinile îi apucau capul dorind să înainteze cât mai repede. Ajunge în zona pubisului complet epilat și suflă ușor spre mugurașul roșu și umed.
Era o femeie multi orgasmică, activă sexual, așa că ...



    Login