Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOKAR ...cu miza mare!
Autor : sobbb - 2010-03-27
Citita de 13189 ori - Nota 8.02 (42 voturi)
Era mare plictiseala ..luna lu Decembrie nu ne oferea totusi prea multe variante de distractie . Zapada si gerul napraznic ne obliga sa stam in casa.
Pe la ora 19:00 primesc un telefon de la bunii mei prietenei din copilarie Mihai si Sorin sa ne vedem la unul din ei .
Nu prea ma tenta sa ma duc .....dar altceva mai bun ce aveam de facut?
"Hei...bagabontii...ia spuneti ..punem de un remmy??"
Mihai incepe sa rada:" Auzi fata, da-l dracu de remmy ..ala e pentru mosi...ia zi , ai bani la tine?"
Ma uit fix la el si spun:"Bai , am ceva..de ce ?"
"Sa jucam pokar.... blondo!"
"Ia la el ..ma da smecher esti...si inafara de asta nu am nici asa multi!"
"Lasa fata ca merge!"
Ne asezam la masa ..cartile sunt facute si pune-te pe jucat!
Ufffff...am pierdut deja 4 maini si nu mai am decat 5 lei.
"Bai ..eu nu mai joc..pai ce plm ..voi imi luati toti banii"
"Fata....jucam de distractie ..nu fi fraiera..si la urma urmei daca ramai fara bani jucam pe porunci!"
"Off...fie bai, hai ..da cartile!"
Jocul incepe iarasi, discutiile se aprind ..mai aflu si eu una alta ..care cu cine mai umbla , pe unde au mai fost ..prin ce cluburi au mai golanit....carei gagicii i-au mai tras-o ...
Pierd iar..si iar ..si iar ...si miza de 1 leu jocul se duce pe apa sambatei.
"Sorine, da-i porunca!"-zice MIhai
"Pai ..nu stiu ma ce sa o pun sa faca.....hmmm, spune care a fost cea mai nebuneasca chestie care ai facut-o in materie de sex!"
Belesc ochii la el:"Auziti ma , voi ati inebunit?"
"Hai Mire..raspunde ..porunca e porunca "-sare si Mihai
"Bine ma...cea mai nebuneasca chestie a fost ca mi-am tras-o intr-o discoteca..cel putin asta cred eu ca a fost cea mai nebuneasca chestie"
"Tare fata ...si cuma fost?"-intreaba Sorin
"Plm ..ce intrebare e ma si asta ..normal ca fu demential"-zic eu.
Jocul se reia...yupy..ies a 2a mana asta ..Mihai a pierdut.
Zic:"Acum sa vezi caterinca...Sorine da-i porunca!"
Sorin incepe sa rada.."Mihaie ..sarut-o cu limba pe Mire!"
Sar ca arsa"Bai ..pai ce treaba am eu ..porunca trebuie sa fie pt el nu sa ma priveasca si pe mine...daca e asa eu nu mai joc!"
Sorin "Hai ma Mire ..ce mare chestie!"
Vinul baut isi face efectul deja ....parca nu ma deranjeaza asa rau porunca asta.
"Bine ma ...hai ca stau ..dar Mihaie scurt si sa nu fi balos!
Pufnim totzi in ras.....Mihai se apropie de mine ....se uita la gura mea si ca un motan in calduri incepe sa imi dezmierde incet buzele cu limba dupa care le desface senzual si ii simt dulceata lumbii lui in gura mea. Raspund la sarut fara menajamente......totul vajaie in jurul meu..ma excit teribil.
Simt o mana pe sanul meu...ma retrag incet si ma uit la Sorin. Se uita fix la mine si parca din priviri ma intreaba daca este ok. Dau din cap a aprobare...
Mihai ma saruta in continuare...il mangai pe piept ....intotdeauna m-a atras ..defapt amandoi sunt barbati frumosi dar niciodata nu m-am gandit in felul acesta la ei. Excitatia era la cote intinse ..poate din cauza vinului , poate din cauza ca eram 3 si nu 2 cum era normal ..poate ca de cand o facusem ultima data trecu ceva timp..habar nu am ..cert este ca ii voiam.
Sorin imi ridica usor bluza lasand sa mi se vada sanii imensi. Ma mangaie...si simt gura lui pe unul din sfarcuri. Erau tari ..ma dureau ...il sugea cu putere in timp ce pe calalat il freca intre 2 degete.
Simteam cum ma ud in chiloti....Mihai se ridica in picioare. Il privesc..imi ia mana si mi-o duce la slitzul pantalonului. Inlemnesc....stiu ce vrea ..dar ...
Sorin il urmeaza ....stau postati amandoi in fata mea si asteapta sa ma joc cu ei.
Doua penisuri isi fac aparitia in fata mea...A lui Mihai era mai scurta dar groasa...a lui Sorin era lunga si potrivit de groasa.
Ma las in genunghi in fata lor si ma apropi incet de pula lui Mihai. Ii dezmierd capul cu limba ...se incordeaza si isi lasa capul pe spate. Ma opresc si trec la Sorin, ii fac aceeasi chestie. Am parte de acceasi reactie.
Ma trezesc luata de par si indreptata catre pula lui Mihai..mi-o baga cu putere in gura , pana in gat. Ma tine in pozitia asta pana simt ca nu mai am aer..imi da drumul brusc ..dupa care iarasi se repeta. Incep sa il sug frenetic..cat imi place. Simt pula lui Sorin langa obrazul meu . Intorc capul si i-o iau si lui la supt . Si sug ..si sug ..cand pe una , cand pe cealalta.
Gusturi diferite ..marimi diferite....oameni diferiti ..dar totusi facem acelasi lucru.
Sorin ma ridica si ma tranteste pe fotoliu. Imi da pantalonii jos...si odata cu ei si chilotii. Simt mana lui pe pizda mea ....este calda si umeda . Doua degete intra cu furie in mine. Tip de durere..dar gura mea este acoperita imediat de pula lui Mihai.
Degetele din mine se misca frenetic in timp ce cealalta mana a lui Sorin imi apasa abdomenul.
Simt ceva de neinchipuit ..ceva ce nu pot relata in cuvinte ..un val de caldura ma cuprinde si stropi incep sa sara din mine. Sorin se apleaca brusc si suge fiecare picatura ...ma linge ..linge pizda mea cu asa o pofta de imi este frica ca nu cumva sa ma muste.
Mihai coboara si el cu capul intre picioarele mele....isi face si el numarul.
Ma linge ..isi baga degetele in mine ...ma scuipa pe lindic ..Sorin imi sauta sanii si din cald in cand ma saruta pe gura. Un sarut senzual ....limbile noastre frecanduse intre ele inafara gurii ..ceva senzual ..plin de saliva dar in acelasi timp erotic.
Pula lui Mihai ma strapunge ....sunt daja ametita. Urmeaza miscari de dute vino ma fute cu forta....ma intreaba ce simt , ce vreau ...
"Fute-ma ...tare....dami-o ....fute-ma ma !"
Se da la o parte si vine cu pula la gura mea ..i-o iau la supt . Sorin ma ridica in sus si ma aseaza capra. Se infige in mine cu forta ..iese..ma lasa un pic, dupa care intra iar....totul se repeta de vreo 5 ori.Simt cu lighidul incepe sa imi curga intre picioare. Simt gura lui Sorin pe pizda mea ..limba lui in mine. Gura mea este ocupata cu pula lui Mihai..mainile lui Mihai cu sanii mei ....Pula lui Sorin este ocupata cu pizda mea ....mainile lui Sorin sunt ocupate cu fundul meu.
Un deget in aluneca in freaca anusul. Gem ..."Nu..sti ca nu vreau!"
So...



    Login