Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoiana minunata (continuare la "verisoara Andreea")
Autor : nickyman - 2009-10-27
Citita de 18125 ori - Nota 8.39 (79 voturi)
A doua zi, de dimineata, m-am trezit singur in patul meu. Ramasesem gol, cu trupul insa imbracat in parfumul ei. Daca nu as fi simtit aceasta mireasma, as fi crezut ca a fost doar un vis. Fusese o noapte plina de sex. Andreea se dovedise o adevarata profesoara in materie. Ma futuse in toate pozitiile, de fiecare data cu o placere nebuna. Pizda ei era abolut delicioasa. Ii placea mult sa se joace, sa imi provoace senzatii pe care nu le mai simtisem nicicand. Limba ei imi explorase fiecare centimetru din corp, si nici eu nu ramasesem mai prejos. Ii linsesem pizdulicea ei tanara cu o pofta nebuna. Gustul ei ma innebunea de fiecare data. Pula mea refuza sa mai se culce. Nu reuseam sa ma satur de senzatiile provocate de acest trup tanar si totusi atat de voluptos. Adoram sa ii simt corpul zguduit de orgasme, sa o simt cum, abandonandu-se placerilor provocate de pula mea, inchidea ochii si, gemand usor, imi soptea numele. Eram innebunit de placere cand o vedeam ingenucheata la picioarele mele, gustandu-mi, sau mai bine zis, devorandu-mi pula, in timp ce ma privea cu ochii ei mari si albastri, in care ii citeam placerea pentru ceea ce facea. Iubeam senzatia provocata de pizda ei stransa ca un pumn inchis, si totusi atat de primitoare, intotdeauna umeda si fierbinte, intotdeauna dornica de pula.
- Desteptarea lenesule! o auzi pe Carmen spunand. Toata lumea te asteapta sa mancam si sa fugim sus pe munte.
- Off…, facui eu intinzandu-ma sub plapuma si gandindu-ma ca goliciunea mea ar putea sa ii dea de banuit sotiei mele.
- Se pare ca ai avut o noapte scurta! Sper ca ai fost cuminte azi-noapte! zise ea zambind.
- Da…iti dai seama ! incercai eu sa par convingator.
- Nu ti-a fost frig?
- Putin, am mintit eu.
- Hai, grabeste-te! Alexandra e déjà de o ora in picioare si intreaba de “tati al ei”. Apropo…sper ca nu te superi daca am decis ca Alexandra sa ramana cu “buni”

- OK, nici o problema! Cobor imediat, spusei eu bucuros cand am vazut ca vrea sa iasa pe usa.

Dupa ce Carmen parasi incaperea, ma smulsei din gandurile mele, si ma imbracai la repezeala. Cand am coborat, toti erau in living la masa.
- Ia te uita cine ne onoreaza cu prezenta…glumi Alina cand ma vazu.
- Sa inteleg ca ti-a fost dor de mine? intrebai eu.
- Bineinteles…tu stii ca intotdeauna mi-e dor de tine.
- Nu mai spune…tot timpul mi-o spui dar niciodata nu faci ceva concret.
- Asa deci…Bine…ai sa vezi tu! Sa nu imi spui sa ma opresc atunci cand voi sari pe tine.
Simtindu-ma vinovat, mi se paru ca vorbele Alinei reprezinta un apropos la “rezistenta” opusa de mine cu o seara inainte in fata pasiunii Andreei. Ii aruncai o privire intrebatoare acesteia. Ea imi zambi facandu-mi usor cu ochiul.

Ca din intamplare, singurul scaun ramas liber era langa Andreea. Ma asezeai si aproape imediat am simtit-o pe aceasta apucandu-ma de pula prin pantalonii de trening. O masa incet incercand sa o trezeasca la viata. Pe fata ei nu se citea nici un fel de emotie. Doar acea privire angelica si zambetul care, datorita formei buzelor, parea putin pervers. Sau poate era doar o parere cauzata de amintirea senzatiilor provocate de buzele ei in noaptea trecuta.

- Mi- e o foame de lup! declara Camelia
- Cred si eu…dupa atata maciuca…rase Alex
- E…n-a fost chiar atat de multa…raspunse Camelia zambind .
- Si mie mi-e o foame de nu mai pot! interveni Andreea
- Oops! Chiar asa? Pai daca si lui Robert al meu ii este la fel de foame… chiar intru la banuieli, zise Carmen razand.
- E, si cu tine acum Carmen…Trebuie sa recunosti ca ar trebui sa ai probleme serioase de erectie daca nu ti se scoala cand o privesti pe Andreea, o lauda Alex. Si in fond si la urma urmei…De ce nu i-ar da fetei o bucata de pula daca ea isi doreste asta? Ti-am spus de multe ori ca actul casatoriei nu reprezinta exclusivitatea asupra pulii sotului tau. Nu-i asa Alina?
- Asa e, dragul meu! Dar sa te fereasca Dumnezeu sa nu imi dai mie pula atunci cand iti cer, ca felii ti-o fac.raspunse Alina razand.
- Stai linistit Alex, nici nu am avut pretentia ca pula lui Robert este numai a mea…Si acum, ca sa fiu sincera aproape mi “se scoala” si mie uitandu-ma la Andreea. Mi-o dati si mie o data? rase Carmen privind catre Dragos si Camelia.
- Cum sa nu, intra Dragos in joc. Daca stai si tu o tura … orice e posibil!
- O sa iau in considerare propunerea ta, zambi nevasta-mea
- Usor perversilor! Sunteti in stare sa o puneti de o orgie chiar aici pe masa, nu-i asa? Tineti-va pulile in pantaloni deocamdata. Nu de alta dar v-am pregatit un traseu penrtru care o sa aveti nevoie de toate puterile, ne ameninta Alex.
Nu imi venea sa cred de ce turnura luase aceasta discutie. Trebuie sa recunosc ca nu imi displacea deloc ideea de a participa la o orgie..., mai ales daca printre persoanele “implicate” se numarau si Camelia impreuna cu fiica ei. Cele mai perverse imagini imi treceau prin fata ochilor. Intre timp, fie datorita imaginatiei mele, fie din cauza, mangaierilor Andreei, pula mea prinsese viata iarasi. Reusi sa ii indepartez mana Andreei si totodata sa alung si fantasmele care ma cuprinsesera. Altfel riscam sa nu ma pot ridica de la masa fara ca umflatura mea sa nu fie observata de toti cei prezenti. Andreea ma intelese si se conforma dorintei mele.

Dupa ce serviram cafeaua ne grabiram sa profitam cat mai mult de soarele ce prinsese a lumina acea zi de toamna tarzie. Iesiram din sat pe o poteca ce urmarea cursul unui parau aproape in intregime acoperit de frunzisul ruginiu cazut. Doar un susur slab amintea de faptul ca acest parau exista. Cum poteca era foarte ingusta, mergeam unul in spatele altuia, in asa numitul sir indian. Intamplarea facu ca in fata mea sa se afle chiar Camelia, imbracata in diste pantaloni scurti, mulati pe bucile ei rotunde si apetisante. Unduirile soldurilor ei, nu faceau decat sa-mi atate si mai mult pofta nebuna de a o penetra chiar acolo, in creierii muntilor.

In timpul unui scurt popas, de hidratare, Carmen se apropie de mine si imi sopti la ureche…
- Te-ai suparat pe mine?
- Nu…De ce as face asta? facui eu surprins
- Pentru discutia de mai devreme, de la masa, raspunse ea.
- Nici gand! am ras eu. Stii foarte bine ca tin la gluma!
- Si daca nu ar fi o gluma? mai intreba ea intorcandu-se si lasandu-ma perplex.
Deodata nu imi mai recunosteam sotia. Ea care era atat de cumpatata si linistita, ma surprindea acum aratand o lipsa totala de inhibitie. Trecand pe langa Dragos, ii dadu o palma pe fund ,in joaca. Acesta nu intarzie cu reactia, si ii ciupi un sfarc prin materialul subtire al tricoului.
- Au!! se lamenta Carmen. M-a durut! Uite ce mi-ai facut, zise ea ridicandu-si tricoul si expunandu-si in toata splendoarea lor, sanii superbi, cu acele sfarcuri imense si minunate pe care imi placea atat de mult sa le gust. Acum pupa ca sa treaca! ii spuse ea lui Dragos urmarindu-mi reactiile.
- Vai, imi pare rau! se prefacu Dragos. Da sa pupe unchiuletul ca sa nu mai doara! spuse el si, aplecandu-se putin, facu cateva cercuri concentrice cu limba in jurul sfarcului “ranit”, dupa care il cuprinse in gura, muscandu-l usor. Mmm! ce gust bun are!comenta el. Oare si celalat e la fel?se intreba el repetand tratamentul si sanului celalalt.

Carmen continua sa ma fixeze cu privirea in timp ce Dragos ii masa sanii, gustandu-i din cand in cand. Pentru cateva zeci de secunde ramasesem de-a dreptul blocat. De multe ori incercasem sa o conving pe Carmen sa incercam un “swing” cu un alt cuplu. De fiecare data insa, desi ideea in sine nu ii displacea, renunta la punerea in aplicare, poate si din cauza lipsei curajului. Acum insa, in fata mea se afla o cu totul alta persoana. Nu numai ca parea gata sa incerce ceva nou, dar chiar ea era cea care dadea “tonul”.
- E randul tau sa pupi acum unde ma doare pe mine! spuse Dragos prinzandu-se prin materialul pantalonilor de sexul intarit. Hai, arata-mi ce stii!

Nu imi venea sa cred ca ceea ce vad in fata ochilor este adevarat sau este doar un vis “de noapte”. Arcuncai o privire catre ceilalti si observai cu stupoare ca nimeni nu parea surprins de intorsatura pe care o luasera lucrurile. Camelia ii privea ca in transa pe cei doi, cu un zambet care trada o excitatie crescanda. Alex avea déjà o mana in pantalonii Alinei, in timp ce Andreea ma privea insistent, cerandu-mi parca sa trec si eu la actiune. Intre timp Carmen se asezase in genunchi in fata lui Dragos si extrasese din pantalonii acestuia un membru gros si vanos pe care il freca cu amandoua mainile. Ma privea parca cerandu-mi aprobarea sa-l guste pe unchiul ei. Mi-am dat seama ca momentul devenise mai excitant decat imi imaginasem vreodata. Nu simteam nici un fel de gelozie; ba din contra, eram parca mai nerabdator ca Dragos sa o vad pe Carmen cu buzele pe pula impresionanta din fata ei. I-am facut un semn de aprobare sotiei mele si, intelegandu-ma, Carmen nu ma mai lasa sa astept . Prinse capul pulii intre buze si incepu sa il suga pe Dragos cu pasiune, chiar acolo in mijlocul naturii. Acesta dadu capul pe spate si inchise ochii lasandu-se prada placerilor provocate de acea gura fierbinte si minunata pe care o cunosteam atat de bine. Pentru cateva momente, parca timpul se opri in loc. Nu se mai auzea nimic decat gemetele usoare ale lui Dragos si plescaiturile provocate de gura sotiei mele care incerca cu sarg sa cuprinda in gura cat mai mult din pula aflata in fata ei. Imi mutai privirea catre Camelia si o vazui pe aceasta sprijinita de o stanca. Pantalonii descheiati lasau sa se vada niste chiloti albi, dantelati pe sub care se miscau frenetic degetele ei, mangaindu-i clitorisul. Mai incolo putin, Alex nu pierdea nici el timpul. Pantalonii si chilotii Alinei zaceau aruncati langa ei, pe cand proprietara lor era intinsa pe iarba cu picioarele larg desfacute, oferindu-i spre degustare sotului ei o pizda complet epilata, cu un lindic mare si buze groase.

Hotarat sa nu ratez o astfel de ocazie, m-am apropiat de Camelia care continua ...



    Login