Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu
Autor : cezarsex - 2020-06-24
Citita de 13316 ori - Nota 8.50 (145 voturi)
Îl știam pe Sergiu de câțiva ani deja, eram colegi în aceeași firmă, angajați amândoi după facultate. Între timp între noi se legase o prietenie, mergeam la sală după job, ieșeam la o bere, plecam mai mereu în aceleași delegații.

Sergiu era un tip care le intimida pe femei – atletic, bronzat, cu ochi albaștri aproape inocenți, niciuna de la birou nu îi rezista când le cerea mici favoruri. Dezinhibat și sigur pe el era dintre puținii tipi care la vestiar la sală umbla dezbrăcat, nu puteai să nu îi observi părul pubian atent tuns într-un triunghi, coaiele grele și penisul gros.

Delegațiile ne-au apropiat destul de mult, multele zile petrecute împreună făcându-ne să ne povestim destule detalii intime unul altuia. Într-o seară ne-am întors amândoi amețiți în camera de hotel după ce sărbătorisem cu bere din belșug încheierea unei delegații, cu simțurile stârnite de multele fete cu decoltee și fustițe scurte. Am continuat să bem dintr-o sticlă de whisky și să frecăm telecomanda, până am ajuns la un canal de filme porno.

- Lasă aici, Iulian, uită-te la curva asta, uite ce face! Mi-a cerut el, fascinat de blonda cu sânii siliconați călărită în toate găurile de trei masculi.

Ne-am cufundat amândoi în tăcere, sorbind din pahare și am văzut surprins cum își scoate mădularul gros din boxeri și începe să se masturbeze.

- Ce, ți-e rușine? Eu sunt excitat omule, mi-a spus el, uitându-se atent la televizor.

M-am dezbrăcat și eu, excitat de tensiunea erotică, ca între doi puștani curioși și de imaginile de pe ecran, din ce în ce mai incitante. L-am privit cum se ridică să își toarne un nou pahar, cu pula curbată în sus, a cărei grosime era subliniată de venele în relief. Continua să și-o frece, decalotând glandul gros și strălucind de excitație. S-a așezat apoi lângă mine, continuând să se masturbeze și mi-a cuprins strâns penisul în palmă. Senzațiile erau foarte puternice, voiam să mă opun, dar în loc i-am cuprins penisul cu mână și i-am făcut același lucru. Tremuram de excitație, senzația ciudată a mâinii lui care mă masa cu mișcări experte fiind nouă și provocatoare. Mă jucam cu pula lui, îmi treceam degetele peste picăturile de spermă care apăruseră pe cap și apoi i-o strângeam și i-o masam pe toată lungimea. Am ejaculat aproape amândoi o dată, sperma a țâșnit vâscos și mult și s-a amestecat pe pat și corpurile noastre.

Ne-am culcat satisfăcuți și amețiți. M-am gândit uneori, părea o curiozitate sexuală de adolescent și nu îmi dădeam seama de ce am făcut-o, dar niciunul nu a mai deschis subiectul, ca și când nu ar fi fost. Era o simplă ejaculare, o labă făcută de altul, un joc între doi bărbați excitați și atât.

Discuțiile despre sex au revenit într-o altă delegație, când eram bine dispuși din nou, după un pahar de vin savurat pe terasa unui hotel cu vedere la mare. Plaja începuse să fie ocupată de cupluri și de multe fete cu slipi mici și obraznici, unele dintre ele topless.

- Andrei, cum mai stai cu viața sexuală? Totul e ok cu Denisa?

M-am mirat să îl aud că mă întreabă de soția mea, nu știam unde vrea să ajungă, așa că am răspuns cu un da care nu lăsa loc la alte discuții.
A continuatm tot spre suprinderea mea:

- Bravo ție. La mine și Irina a intervenit ceva monotonie. Ea e mai conservatoare, am încercat să deschid unele subiecte, dar le ocolește elegant. Sex în trei, un swing, ceva să ne redea dinamismul. Ne futeam ore întregi, acum pare o obligație pentru amândoi, un frecat de sexe, o ejaculare plictisită ca să nu stau cu coaiele pline, iar ea pare de multe ori indiferentă. O facem rar, lipsește dorința și pasiunea cu care eram obișnuiți.

Mă gândeam la Irina, o știam și pe ea de multă vreme. Mă incita perspectiva unui sex în trei, dar nu puteam să asociez imaginea ei cu asta. Drăguță, machiată discret, dar cu forme ascunse sub fustele întotdeauna până la genunchi sau mai jos, cu bluze ușor largi și sacouri drepte, făcea orice să nu iasă în evidență. Era mai degrabă o femeie timidă și ascundea asta în distanța pe care o punea față de toți.

Într-una dintre serile în care Denisa era la serviciu, Sergiu m-a sunat și m-a invitat să vedem un meci. Am mers, nu eram un mare fan, dar aveam chef de o bere și de discuții.

Când mi-a deschis Irina aproape că nu am recunuscut-o. Părul brunet era lăsat liber, iar hainele banale de birou lăsaseră loc unei rochițe mulate, până sub fesele mici și ferme, care îi arătau perfect talia subțire. Tocurile de zece o făceau să pară mai înaltă, iar bustul strâns într-un sutien push-up se profila sub rochie cât să te facă să dai frâu liber imaginației. Mirosea discret a parfum cu nuanțe orientale, puțin condimentate, am simțit doar când i-am răspuns la sărutul pe obraz.

Mi-a spus că abia venise și ea de la o cafea cu prietenă și m-a invitat înăuntru.

M-am așezat comod pe canapeaua lor mare, de piele, ciocnind cu Sergiu prima sticlă de bere și uitându-ne la echipele anunțate deja pe televizorul imens. Meciul a fost pasionant, gustările excelente aduse de Irina și fazele disputate făcând berea să curgă din plin. Nici nu mi-am dat seama că la un moment dat Irina ni s-a alăturat și ea, lipită de soțul său, cu un pahar de Mojito în mână.

A intrat rapid în atmosferă, chibițând și comentând fazele ca un mare fan, ne-am simțit ca trei prieteni vechi, foarte apropiați.

-Noi am dori să mai stai, dacă poți! Mi-a spus Sergiu după meci. Își lăsase mâna agale pe spatele soției sale, cuibărită lângă el. Ea zâmbea, încurcată, el se uita decis, ușor rugător la mine.

Abia mă ridicasem de pe canapea când se terminase meciul și am rămas pe loc, ezitând.

- Stai, mai ia o bere, relaxează-te. A insistat el. I-am urmat sfatul, privind surprins cum își strecurase mâna în decolteul soției, în timp ce mă privea în ochi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

M-am așezat pe fotoliu, privind puțin stingher la început cum i-a eliberat sânii din cupele sutienului, ca niște mere pline, cu sfârcuri obraznice și erecte. Se juca cu ele între degete în timp ce îi săruta gâtul și umerii.

Femeia suspina, cu ochii închiși, lăsându-se ghidată de mișcările lui. S-a ridicat și a lăsat să îi cadă pe podea rochia și sutienul, atunci când el i-a descheiat fermoarul, rămânând în pantofi și îl într-o pereche de tanga minusculi și transparenți. Ața chilotului dispărea între fesele ferme, frământate acum de mâinile soțului, ca să reapară mulată și îmbrățișată între labiile întredeschise.

S-a așezat pe canapea, dându-și chiloțeii la o parte. Cu picioarele larg deschise își masa vulva cu labii netede și roz. Se uita doar la Sergiu, ca și cum eu nu eram acolo, iar el s-a dezbrăcat și s-a așezat în genunchi între picioarele ei. I-a sărutat coapsele, micul tatuaj pe care l-am observat pe una dintre ele, i-a smuls chiloții și a început să îi înconjure vulva cu limba, sugându-i labiile ușor și continuând să o tachineze, lingând-o încet, cât să o facă să geamă și să îl împingă cu capul mai aproape.

Sergiu era excitat, mădularul lui împingea aerul, dar continua să își lingă soția, din ce în ce mai frenetic.

-Fute-mă! Te vreau în mine. Vreau pula aia mare a ta!

Îi cerea ea, înnebunită, continuând să îl mângâie pe cap și să își miște șoldurile în ritm cu limba care îi descoperea vulva și începuse să scormonească în pizda care mustea de plăcere.

Bărbatul s-a oprit, a luat-o de mână și a împins-o către mine.

-Suge-l pe el, n-ai spus că vrei să îi simți pula? Arată-mi că ești o curvă.

I-a împins capul spre penisul meu, iar femeia a început să îi lingă vârful cu mișcări circulare ale limbii. Îmi simțeam pula mai mare ca niciodată, capul decalotat pulsa și tremura sub limba ei. Îmi prinsese testiculele în palmă, strângându-le și mângâindu-le cu mișcări experte, în timp ce își trecea apăsat limba de la gland până la ele. Am gemut când mi-a cuprins testiculele în gură și le-a supt pe rând, fără să uite să îmi frece pula cu degetele înlănțuite strâns pe ea și când a coborât cu limba în jurul anusului meu, întâi leneș și apoi apăsat, penetrându-mă încet. A trebuit să mă concetrez să nu ejaculez, atât de intensă era plăcerea.

Sergiul o mângâia pe cap, încurajând-o, iar apoi vorbindu-i dur, ca unei târfe, ceea ce o făcea pe Irina să își muleze buzele pe pula mea și să mi-o ia și mai adânc în gură, în suspine de plăcere și zgomotul salivei ai limbei și ai glandului c...



    Login