Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (9)
Autor : cezarsex - 2020-07-22
Citita de 3198 ori - Nota 8.28 (29 voturi)
Citiți primele 8 capitole ale povestirii noastre. Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii și aprecieri. Povestirea este pentru cuplurile deschise să își exploreze sexualitatea.

Ne dedicam amândoi celor mai noi plăceri, Denisei preferând de multe ori să facem dragoste romantic, dar aruncându-ne uneori în cele mai intense senzații, în care ne schimbam rolurile și ne dominam unul pe celălalt, impunând și primind altruist plăcerea.
Nu a mai deschis discuția despre Irina și Sergiu, credeam că va rămâne pentru amândoi o simplă experiență, până într-o zi în care am găsit-o căutând pe un site de rezervări.
- Iubitule, m-a sunat Irina, știi, mai vorbim din când în când.
- Nu știam, am răspuns ușor în expectativă, nu îmi dădeam seama ce și cât vorbea Sergiu cu ea.
- Da, e o o tipă ok. Zice că să mergem toți în week-end undeva, mi-a dat un link cu un sat mai pitoresc, cu niște case de închiriat superbe.
A ales o casă pitorească, cu gard înalt, care ascundea o curte plină de flori, cu o peluză imensă, umbrită de copaci și un foișor primitor într-unul dintre colțuri.
Peste câteva săptămâni eram în acel pitoresc și relaxant peisaj, după un drum destul de lung cu mașina, care trecuse însă repede datorită fetelor care au fost foarte volubile și puse pe glume.
Era o vreme toridă, dar tot am găsit un colț umbros de curte să punem grătarul, în timp ce fetele șoșoteau bine dispuse și pregăteau salata și câteva gustări.
Sergiu rămăsese doar în bermude, transpirația abundentă îi făceau să strălucească pectoralii bine definiți și brațele musculoase. Denisa îl studia pe ascuns, mă lăsa să văd asta, într-o complicitate plină de erotism.
După amiază fetele au făcut plajă, pe două șezlonguri confortabile, sporovăind în continuare vesele și atrăgându-ne voit, dar aparent fără intenție cu atuurile lor. Soția mea avea un sutien care doar își propunea să îi acopere sânii. Plini și grei, lăsau mult din rotunjimile lor vederii.
Irina stătea de spate, cu frumoasele picioare întredeschise, piersica delicioasă și cărnoasă fiind vizibilă prin slipul mic, care abia reușea să o cuprindă.
Eu și Sergiu am rămas la umbră, savurând bere după bere și schimbând priviri între noi sau cu fetele. Vedeam cum pula i se întărise, iar pantalonii i se mulaseră pe coaie și pe toată lungimea ei, dar nu încerca să ascundă, se lăsase comod pe scaun, își trecea degetele peste ea uneori și îmi zâmbea când îl priveam.
Până seara sexul plutea deja în aer, nedefinit, simțeam asta fiecare dintre noi, dar nimeni nu făcea vreun pas.
Am intrat în casă, se făcuse răcoare. Irina și Denisa au mers să se îmbrace, dar ținuta în care au apărut ne-a surprins pe amândoi.
Irina, sigură pe ea, a coborât prima, într-un kimonou de mătase scurt până sub fund, închis cu un cordon, partea superioară acoperind doar jumătate din sâni și sfârcurile. Denisa o urma, ușor mai șovăielnică, dar la fel de provocatoare – pantaloni scurți și tricou cu margine din dantelă. Și ei pantalonii îi acopereau doar ceva mai mult de jumătate din fesele tari, iar în față se mulau pe labii și intrau ușor între ele.
- Băieți, un poker pe porunci, ce ziceți? Irina a aruncat pe masă pachetul de cărți de joc și o cutie cu jetoane.
Regulile erau simple – cei care rămân fără jetoane se dezbracă și asistă la joc în continuare, iar cel care câștiga tot dădea poruncile.
Denisa a pierdut prima jetoanele, cum ma asteptam. S-a dezbracat, capatase ceva incredere in sine odată cu paharele de vin. Stătea acolo, puțin roșie în obraji, cu sânii plini și sfârcurile tari și micul triunghi de păr inghinal atent aranjat. Avea pielea înfiorată, îmi dădeam seama că era excitată.
Sergiu o cântărea fără jenă din priviri, complimentând-o pentru ceea ce el numea niște sâni senzaționali.
Al doilea a pierdut el, nu știu dacă special sau nu, căci la fiecare mână era aproape să câștige, dar mai mereu îi lipsea o carte până la un careu sau o quintă. S-a ridicat în picioare, a aruncat rapid tricoul, iar pantalonii i-a scos încet, rulându-i peste capul gros al pulii, peste tot mădularul deja erect și coaiele grele lipsite de păr. Irina zâmbea, iar Denisa îi privea bărbăția și sânii i se mișcau încet peste respirația grea care îi trăda dorința. S-a așezat la loc pe scaun, cu mâna ajungând pe spătarul soției mele. Cu cealaltă mână își mângâia mădularul care împingea aerul.
Irina a rămas concentrată, trăgea lung din țigară, expresia ei netrădând nimic. Aș fi vrut să câștig, dar reușea să ia majoritatea mâinilor, fie la cacealma, fie cu combinații neașteptate de cărți.
M-am dezbrăcat și eu, ceva mai reținut decât Sergiu, iar mădularul mic și zbârcit îmi trăda emoțile.
-Ei dragilor, asta e, mă așteptam să fiți mai buni. Sergiu și Denisa, voi ca începătorii la joc, dar poate puteți mai mult la altceva. Sergiule, ia-o pe prietena noastră și du-o la orgasm, doar cu gura.
Bărbatul a prins-o de mână pe soția mea, iar ea a urmat-o. A ridicat-o brusc, făcând-o să se încolăcească în jurul lui. Pula groasă îi trecea peste labii, o vedeam prinsă între abdomenele lor lipite.
A dus-o în dormitorul de lângă și a lăsat ușa deschisă, transformându-ne în spectatori. Întinsă pe patul mare Denisa tresărea înfiorată sub limba și buzele care îi cuprindeau sfârcurile, îi sărutau abdomenul și coapsele și se afundau fără grabă între labiile întredeschise.
Soția mea îl mângâia pe păr, în timp ce își sprijinea picioarele pe pat și le deschidea mai mult, trecându-și vulva peste gura lui și suspinând din ce în ce mai tare.
Lângă mine Irina renunțase la kimono și rămăsese doar cu o pereche minusculă de tanga, cu câte un șnur trecut pe coapse și cu un triunghi de material dantelat care îi acoperea doar o parte din zona inghinală.
-Nu ești gelos, Andrei? Uite cât de mut îi place.
Se uita la mine curioasă și începuse să își mângâie sânii cu mâinile, prinzând ușor sfârcurile între degete. Mădularul mi se întărise, stătea drept, ușor curbat, cu capul belit.
- Acum trebuie să te uiți, asta e când pierzi.
Și-a coborât mâna între picioare, masându-și vulva prin chiloți, iar degetele celeilalte le trecea provocator peste capul belit al pulii mele. Îmi prindea primele picături de spermă și le lingea de pe degete provocator.
Am vrut să mi-o frec, eram excitat, dar nu m-a lăsat.
- Nu te grăbi, văd că vrei, acum poți să mergi la ei, dar poți să te ocupi doar de Sergiu.
Am intrat în dormitor, privind fascinat cum soția mea țipa de plăcere. Sergiu o ținea de fese, îi vedeam limba mișcându-se rapid pe clitorisul ei umflat. Bărbatul stătea în genunchi pe podea, m-am așezat lângă el și i-am cuprins pula în palmă. Și-a deschis picioarele, să pot să îl simt mai bine și am început să îl frec mai tare.
Am coborât cu limba înt...



    Login