Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (8)
Autor : cezarsex - 2020-07-22
Citita de 6404 ori - Nota 8.09 (56 voturi)
M-am trezit spre prânz, amețit după atâta băutura, cu gândul la ziua trecută. Mi-am tras un sort pe mine și am plecat la baia de pe hol.
Am intrat, ușa era deschisă, nu mi-am dat seama ca am uitat sa bat.
Sergiu ieșise de la dus și se ștergea. I-am observat mădularul semierect. M-am scuzat și am vrut sa ies, dar mi-a spus sa stau, ca terminase.
Mi-am dat șortul jos și am vrut sa intru la dus, dar el m-a prins de mana. Pula începuse sa se scoale și a devenit tare in mana lui.
A zâmbit, continuând sa mi-o frece și s-a așezat in genunchi, luându-o pofticios in gura. Am pus un picior pe un scaun aflat lângă oglinda mare de pe perete și l-am ținut de cap. Am primit plăcerea oferită de el și am început sa impun ritmul, futându-l apăsat in gura. Mi-o prindea strâns între obraji, iar limba lui trecea rapid peste capul excitat. Am ejaculat mult, pe fata și pieptul lui.
Rămăsese cu pula sculată, și-o frecase când îi dădeam muie, dar nu terminase. M-am așezat în genunchi, i-am luat-o în mână, simțeam cum pulsează. Am supt-o cu putere, cu mâna strânsă la baza ei, începând să îl frec pe toată lungimea. Sperma lui avea un gust dulceag, jeturile anunțate de gemetele lui groase mi-au venit în gură și pe piept.
Am intrat amândoi în duș, râzând satisfăcuți.
Am coborât după ce ne-am îmbrăcat și i-am găsit pe Razvan și Daniela bine dispuși la cafea, iar discuția a fost simpla, fireasca, fără apropouri de orice fel.
M-am relaxat și am intrat in discuție, vorbeau despre afaceri și planurile lui Razvan care dorea sa se extindă.
Ne-am luat la revedere de la gazdele noastre, sărutul apăsat al Danielei pentru fiecare dintre noi fiind cel care amintea de plăcerea experimentata, lăsând sa se înțeleagă dorința unei revederi.
Pe drumul de întoarcere, Sergiu cu stilul lui direct a fost cel care a destins lucrurile:
- Sunt niște tipi superi, ți-am zis. Cu Răzvan ne știm din facultate, am încredere in el. Ne-am făcut de cap la o petrecere, amețiți bine și am continuat sa ne futem când și când, când aveam chef amândoi. Ne-am revăzut după, când s-a însurat cu Daniela, o tipa deschisă sa experimenteze, cum ai și văzut. Dacă îți spuneam dinainte probabil nu veneai, dar ți-a plăcut.
- Da, dar nu-s convins ca vreau sa merg prea mult pe partea asta.
- De ce? Fuți ce îți place. Mai alea ca Denisa mi s-a părut deschisă. Crezi ca nu îți va mai place pizda? Nu-i așa, sunt plăceri diferite. Sunt mulți bărbați cărora le place să o facă, unii dintre ei alături de soții.
Când am ajuns Denisa abia venise de la serviciu. M-a sărutat bucuroasa, i-am simțit buzele, pielea fina, am mângâiat-o. Eram jenat la gândul aventurilor din delegație, dar excitat. O doream. Am sprijinit-o cu mâinile de perete, i-am ridicat rochia de birou, am tras chiloții de peste vulva și am penetrat-o.
Am savurat senzația vaginului ei excitat, am intrat și ieșit încet, de mai multe ori, până când seva ei a devenit abundentă, iar gesturile cu care se apăsa în mine mai intense. Am făcut sex energic, pasional și am terminat în vaginul ei.
S-a întors și m-a sărutat, transpirată, cu părul răvășit și cu hainele de birou descheiate și pline de spermă.
-Ce excitat ai venit! Asta da surpriză.

Nu am mai avut o vreme delegații cu Sergiu și am preferat să nu mă mai gândesc la ele, deși mă masturbam uneori și ejaculam intens gândindu-mă la partidele noastre lipsite de orice inhibiție.
Nici Denisa nu m-a întrebat de el sau Irina, dar întâlnirea erotică cu ei îi deschisese noi curiozități și plăceri.
Ne uitam uneori la filme porno, ca un preludiu intens și foarte senzual. A ales odată unul cu două cupluri bisexuale, sfârcurile i se întăriseră când noi tipi au început să se sugă și să se lanseze într-un anal dur. O vedeam cum își mângâie labiile și lasă să intre ușor vibratorul între ele. S-a uitat în ochii mei, știind că mă stârnește și s-a penetrat mai adânc, scoțându-l apoi și dându-mi-l să îl sug. Gustul ei pe jucăria de silicon mă înnebunea. Continua să se maseze cu o mână, iar cu cealaltă îmi plimba vibratorul peste buze și mi-l dădea să îl sug mai adânc. Am intrat excitat în jocul ei.
M-a împins pe spate și mi-a c...



    Login