Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (7)
Autor : cezarsex - 2020-07-17
Citita de 5627 ori - Nota 8.38 (64 voturi)
Când a venit Daniela eram deja îmbrăcați și strânși în jurul grătarului pe care sfârâiau frigăruile și mititeii pregătiți de Răzvan. Berea cursese deja în valuri, îmi dispăruse orice jenă sau reținere pe care le aveam după ce m-am trezit din amețeala orgasmului lângă doi bărbați dezbrăcați.
Femeia era minionă, slăbuță, cu o talie subțire, dar funduleț obraznic, pus în evidență de pantalonii mulați. Bluza albă office descheiată lăsa să se vadă puțin din sânii ale căror curbe prinse de un push-up sărutau un mic medalion care îți atrăgea privirea exact acolo.
-Hei Sergiu, lume nouă! Bruneta l-a luat în brațe și l-a sărutat apăsat pe buze. Nu ți-a fost dor de noi?
- Ei, cum să nu? Sergiu o ținea după mijloc pe femeia care se ridicase pe vârfuri ca să îl sărute și își lăsase fără jenă o palmă pe fesele ei.
- Mă schimb și eu, dacă tot ați pregătit mâncarea mergem pe terasă imediat.
A reapărut într-o fustiță scurtă, largă și un tricou alb. Umflăturile sfârcurilor se profilau rozalii și rotunde sub el.
Ne-a invitat pe fotolii, ea luându-și rolul de gazdă, trecând de la unul la altul, turnându-ne vin în pahare, aplecându-se să ne servească din bolul de salată.
Când era cu spatele la mine vedeam cum fustița se ridica la jumătatea feselor, iar dintre ele deveneau vizibile labiile prinse într-un chilot negru din dantelă.
Sergiu stătea mai aproape de Răzvan, am văzut că nu sfia să o atingă peste fese, să își treacă degetele pe labiile ei, atunci când Daniela se apropia să îi servească cu mâncare. Sergiu zâmbea, iar ea îi dădea uneori peste mână aparent supărată.
-Nu ți-a fost dor de curul acesta, Sergiule? L-a întrebat Răzvan, arătând cu ochii spre nevastă-sa.
-Oho și încă cum!
Râdeau toți trei, veseli, fără vreo urmă de prejudecată în glas.
Daniela devenea din ce în ce mai veselă, se clătina ușor de la paharele de vin pe care le băuse. S-a prăbușit la un moment dat, dar nu pe fotoliu sau în brațele soțului, ci pe piciorul lui Sergiu. Prietenul meu se juca cu părul ei și îi săruta gâtul, iar ea începuse să se înfioare de plăcere, depărtând piciorele când mâna lui a ajuns acolo.
Cu fusta ridicată aproape de tot, Sergiu i-a tras într-o parte chiloții. Îi vedeam mâinile alunecând pricepute pe labiile micuțe și cărnoase, degetele care o amăgeau și pătrundeau puțin în pizdă, ieșind din nou pe toată vulva pentru a îi căuta clitorisul.
Daniel suspina, masându-i la rândul ei pula care se vedea sculată prin pantalonii scurți subțiri și aproape mulați.
Răzvan îi privea, zâmbitor. Își scosese mădularul și se juca cu capul care începuse să se îngroașe între degetele lui.
Sergiu și-a desfăcut pantalonii, lăsându-i să cadă. De sub boxeri a ieșit pula sculată care împingea aerul, părea mult mai groasă între degetele subțiri ale femeii. A ridicat-o de șolduri și a așezat-o peste el, cu fața către noi. Ea își freca înnebunită pizda de mădularul lui, lăsându-i să îi scoată tricoul și să îi frământe sânii tari, cu sfârcurile îndreptate obraznic în sus. L-a luat încet, vedeam cum labiile se mulaseră pe pulă, încercând să o cuprindă, cum ea se apăsa suspinând încet, primindu-l tot.
Daniela se sprijinea de genunchii lui și își mișca circular bazinul, încercând să îl simtă mai adânc, insistând apoi pe capul gros, lăsându-l să intră și să iasă de mai multe ori din ea.
Sergiu se dezbrăcase de tot, întins comod în fotoliu se masturba, privind cum nevasta îi este futută de alt bărbat. Zâmbea, nu era urmă de gelozie în privirea lui.
S-a ridicat și a prins-o pe Daniela de cap, iar nevastă-sa i-a luat pofticioasă pula în gură. A futut-o așa, de câteva ori și a plecat, lăsând-o să sară și mai înnebunită în mădularul lui Sergiu.
L-am văzut cum caută prin sertarul barului și scoate un tub, cuvintele anal sex se vedeau scrise clar pe el. A venit către mine, iar pula lui groasă, belită era la nivelul feței mele.
- Tu stai singur aici? Nu te distrezi cu noi?
Fără să mă mai gândesc m-am ridicat și i-am prins-o în mână. Am simțit gustul ușor sărat pe buze și am început să îi ling capul, simțind primele picături de spermă. Era fin, pulsa sub limba mea. M-a tras ușor de cap, așezat cu bazinul in fața mea. O simțeam groasă, aproape mă dureau maxilarele, dar am reușit să o iau puțin câte puțin. Simțeam că îmi vine să tușesc, mă lăsa, dar mă ținea acolo și mă obliga să îi iau pula cât mai adânc. Saliva îmi umpluse gura, amestecată cu gustul lui. Mă excita, mișcam capul în ritmul în care el îmi cerea și mă jucam cu coaiele lui grele.
Nu voia să termine așa, s-a așezat în genunchi, s-a jucat pervers cu limba pe mădularul meu, iar apoi s-a ridicat în picioare, sprijinit cu mâinile de șezlong, cu fesele musculoase îndreptate spre mine.
Sergiu stătea în picioare și ne privea, cu mâinile sub curul Danielei care era înlănțuită în jurul lui, lovindu-se ritmic de plexul lui pentru a-i primi pula cât mai adânc.
Răzvan își deschidea fesele, arătând-mi anusul ridat, ușor deschis. Am intrat cu limba acolo, îmi plăcea să îi fac asta Denisei, dar bărbatul gemea de plăcere la fiecare atingere, se freca sus-jos pe limba mea, pentru a se apăsa pe ea și a o aștepta în el. I-am băgat mâna între picioare, masându-i mădularul sculat și continuând să îl penetrez cu limba.
-Fute-mă, hai, dă-mi-o odată! Mi-a cerut, întinzându-mi lubrifiantul.
L-am masat încet, intrând cu un deget și apoi cu două, făcând-mi loc pentru vârful pulii care a intrat în gaura care s-a mulat strâns pe ea.
Să faci sex cu o femeie înseamnă o artă în care primești dacă știi să oferi. Vaginul ei te dirijează, nectarul lui te îndreaptă singur către punctul în care o duci la orgasm. La bărbați în schimb era ceva cu totul schimbat. O senzație de forță, de putere, asta simțeam când vedeam cum pula îmi intră între fesele musculoase, când îl țineam strâns de mijlocul ferm și în trăgeam spre mine, transformându-l într-un instrument al propriei plăceri. Corpurile noastre se loveau, umpleau aerul cu zgomotul incitant.
Am văzut cu Daniela venise lângă el și îl săruta, excitată:
-Așa iubitule, ia pula aia, văd că îți place. Ohh, da, dă-i mai tare!
Iar el îi răspudea, ținându-mi și mai tare contre.
Femeia s-a așezat pe șezlong și i-a primit capul între picioare, limba lui îi trecea frenetic peste vulvă. Am văzut cum ea își desface labiile cu două degete și în îndreaptă spre clitorisul mare. Știa cum să o satisfacă, îmi spuneau asta țipetele ei întretăiate de suspine.
Am simțit o limbă între fesele mele și un deget care îmi căuta anusul. Am avut tentația să strâng din buci, dar mâinile lui Sergiu le-au depărtat și au început să le mângâie, limba lui făcându-mă să mă relaxez. Senzația ciudată a lubrifiantului a lăsat rapid locul plăcerii adusă de degetul care știa cum să mă penetreze.
M-a durut când...



    Login