Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (6)
Autor : cezarsex - 2020-07-16
Citita de 6597 ori - Nota 8.20 (50 voturi)
Citiți mai intai primele 5 părți, va mulțumesc pentru aprecieri.
Povestirea se adresează celor deschiși sa își exploreze sexualitatea

Am plecat spre București a doua zi, seara târziu. Autostrada era aproape goală, rulam fără grabă, cu muzica în surdină.

Denisa stătea relaxată pe scaunul din dreapta, sorbind dintr-o cafe latte și trăgând gânditoare din țigară. Era momentul acela în care avalanșa senzațiilor, a dorințelor care nu mai pot fi reținute și a orgasmelor trecuse, iar noi doi eram din nou împreună.

-A fost super. A spus ea încet, privind pe geam.

-Da! Am mângâiat-o cu mâna dreaptă pe genunchiul lăsat liber de fusta scurtă și am simțit-o cum se relaxează.

Discuția începea să prindă viață și râsetele și remarcile directe au urmat firesc.

-Andrei, nu știam că îți place și pula. Nu mi-ai spus niciodată.

Se uita curioasă la mine, trimițând nori fini de țigară.

-Hmmm, nici eu. De fapt nu știu, a fost o întâmplare. M-ai chemat și am intrat în joc, atâta tot.

-Mi s-a părut super excitant, să fiu sinceră asta era una dintre fanteziile mele, dar nu credeam că pot să discut cu tine despre ea. Poate mai împărțim vreun tip vreodată, de tine depinde. A zâmbit, făcându-mi repede cu ochiul.

Gândurile pe care încercasem să le alung după seara aceea îmi reveneau. Nu știu cât a fost o întâmplare și cât o dorință reprimată. Mă uitam uneori la filme porno cu bisexuali, mă excitau, mă masturbam, îmi plăcuse să îi dau muie lui Sergiu, dar nu mă gândisem vreodată că o să o fac și eu. Când îți place atât de mult sexul, ca mie, ajungi să dorești să experimentezi și cu cât reprimi acele dorințe și încerci să ți le scoți din minte, se reîntorc, mai mari și mai perverse.

Lucrurile au continuat normal între mine și Denisa după seara aceea, ne-au apropiat și mai mult. Simțeam fiecare că putem vorbi fără rețineri.

Sergiu rămânea colegul și prietenul meu, dar ezitam să îi spun Denisei ce mai discutam cu el, simțeam încă o jenă, deși nu aveam motiv.

Curând am plecat cu el într-o delegație în Bistrița. Lucrurile au mers bine și urma să terminăm totul mai repede cu o zi, dar el mi-a spus să nu mă grăbesc să o anunț pe Denisa. Îmi propunea să stăm o zi la prietenul lui din facultate, la Răzvan, pe care nu-l mai văzuse de ceva vreme.

Am terminat la prânz, ne-am schimbat de costume în bermude și cămăși mai lejere. Era o vreme toridă, iar în mai puțin de o oră opream în fața casei lui Răzvan, situată pe un drum izolat de țară. Ne uitam uimiți, ceea ce ne așteptam să fie o căsuță era ditamai viloiul, din care vedeam un etaj dincolo de gradul înalt care îl împrejmuia.

Răzvan ne-a deschis și am parcat în curtea imensă.

A venit vesel și dezinvolt să ne salute – un tip înalt, la fel de atletic ca Sergiu, îmbrăcat în șort și tricou foarte lejere.

-Ce faci omule? A venit la Sergiu, au bătut palma și s-au sărutat bucuroși pe obraji. De când te-am invitat, nu ți-ai găsit timp. E bine și acum.

-Te descurci bine, văd! Sergiu se uita admirativ la piscina mare, cu câteva șezlonguri și umbrele generoase.

-Da, a mers treaba, mulțumesc. O bere, cu ce vă servesc așa după drum? Daniela își cere scuze, vine diseară târziu, are niște întâlniri la birou. Eu mi le-am amânat pe cele de ieri și azi.

Ne-am așezat pe terasă, la umbră și am continuat să vorbim timp de vreo oră. Era volubil, mă făcea să mă simt ca și cum ne-am fi cunoscut de ani buni.

Ne uitam cu toții la piscină, mergea perfect pe vremea aia, ne încălziserăm chiar și de la bere.

-Ce așteptați? Hai! Ne-a invitat Răzvan.

Nu aveam niciunul costume de baie și i-am spus asta.

-Hai băi băieți, Daniela vine abia diseară. Sergiule, ai devenit timid?

S-a dezbrăcat primul, stând în fața noastră cu pula semierectă, cu părul inghinal tuns scurt și cu coaie grele, fără fir de păr. S-a aruncat în piscină. Sergiu l-a urmat și în cele din urmă m-am dezbrăcat și eu, cu ceva rețineri.

Am dat câteva ture de bazin, oprindu-ne să bem din berile lăsate pe margine, sub o umbrelă. Îmi dădeam seama că cei doi sunt destul de familiari. Sergiu s-a ridicat pe marginea bazinului, rămânând cu picioarele în apă, bând din bere și lăudându-l pe Răzvan că își păstrase condiția fizică, ba chiar era mai tonifiat decât și-l amintea.

Gazda noastră s-a apropiat, s-a uitat la mine zâmbind și a înotat către Sergiu. Am observat că mădularul prietenului meu începuse să se întărească. A deschis picioarele, iar Răzvan a intrat între ele.

Sergiu și-a luat pula în mână, frecând-o ușor pe toată lungimea. Era deja sculată când Răzvan începuse să îi lingă coaiele, urcând cu limba spre capul decalotat și luându-l în gură.

Mă excitasem, simțeam cum pula îmi zvâcnește, dar am stat și i-am privit, nu doream să dau frâu liber pornirilor, eram mulțumit de viața sexuală pe care o aveam.

I-am privit cum Sergiu îi dă muie, cum savurează momentul. L-a împins ușor de cap, l-a tras de mâini pe Răzvan și l-a ridicat din piscină. Stăteau în picioare, frecându-și unul altuia penisurile.

-Îți amintești? De când nu ai mai făcut asta?

-Cum să nu? Hai, arată-mi iar cât de bine este.

Sergiu se sprijinise deja de șezlong, cu fundul îndreptat spre prietenul meu. Sergiu s-a așezat în genunchi și a început să își treacă limba între fesele lui, frecându-i cu o mână pula groasă, vânoasă, puțin îndoită în sus spre capăt.

S-a ridicat și și-a potrivit penisul între fesele lui, iar Răzvan s-a apăsat încet, luându-l centimetru cu centimetru.

-Hai, Andrei! Vocea lui groasă, răgușită m-a făcut să tresar. Nu m-am împotrivit, am ieșit din piscină și m-am apropiat de ei.

Răzvan gemea, cu ochii întredeschiși, se împingea în pula cu furia și pofta pe care nu o văzusem la nimeni. Mi-a pri...



    Login