Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (5)
Autor : cezarsex - 2020-07-06
Citita de 5621 ori - Nota 8.55 (78 voturi)
Citiți primele patru capitole ale povestirii. Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri, dar și pentru observații.
Povestirea se adresează celor care își explorează cu deschidere sexualitatea.

Alina plecase, dar sexul în trei mă apropiase din nou de Sergiu și mă determinase să scap de reținerile pe care le aveam.
Am mai stat pe terasă amândoi și am povestit până târziu. Sergiu simțea nevoia să se justifice într-un fel, fără să îi cer asta și fără să îl judec, dar a fost o experiență foarte incitantă.
Devenise bisexual la facultate, mai mult dintr-o joacă. Intrase la dușul comun și acolo era un coleg de cămin, deja excitat, care s-a apropiat de el și fără să îi spună nimic s-a așezat în genunchi și a început să îi maseze penisul, înainte de a-l cuprinde între buze și de a-i da cel mai tare sex oral pe care îl avuse. I s-a părut ciudată imaginea spermei lui pe barba și buzele tipului, dar a văzut că imaginea ăi revenea și se excita, dorind să mai încerce. Devenise un fel de joc de-al lor, fiecare având prietene care stârneau invidia tuturor băieților, dar cu toate asta simțeau nevoia să experimenteze împreună mai departe.
A avut întâlniri trecătoare, doar pentru sex și pe urmă, fără ca Irina să știe ceva. A bănuit când a intrat pe calculatorul lui să își citească un email și a găsit în browser linkuri de la site-uri porno bi. A admis că îl excită asta, ba chiar că o făcea uneori, iar spre surprinderea lui soția sa a vrut doar să participe și ea. Nu era gelozie, din contră, sprâncenele ridicate a surpriză, buzele întredeschise și obrajii roșii îi spuneau că asta o excita.
Faptul că noi trei am făcut sex nu era deloc o întâmplare, aveau întâlniri frecvente cu femei, bărbați sau cupluri bi găsite pe diverse site-uri, devenise una dintre marile lor plăceri. Iubea pizda, iar Irina era dependentă de pulă, dar găseau în bisexualitate ceva incitant, care le readucea pasiunea și îi făcea apoi să se redescopere sexual cu și mai multă poftă.
Mă gândeam la Denisa, dacă ar fi fost deschisă către o astfel de aventură. Atunci când i-am spus despre Sergiu a părut mai degrabă incitată, dar nu am mai deschis vreunul dintre noi subiectul.
Câteva săptămâni mai târziu Sergiu m-a întrebat dacă vrem să mergem cu ei la mare, iar Denisa a acceptat fără vreo reținere.
La plajă Irina era dezinvoltă, cu un slip brazilian care îi lăsa libere trei sferturi din fesele bombate și cu un sutien din care te așteptai să îi iasă oricând bustul plin. Denisa e o tipă mai înaltă, care atrage prin picioarele lungi, pe care nu ezită să și le sublinieze cu un slip cu decupaj înalt și cu fund și sâni fermi, bine proporționate. Fără a avea voluptatea din curbele prietenei noastre atrage cu simetria perfectă a corpului, cu rotunjimile discrete, dar bine evidențiate.
Fetele au devenit repede prietene, Irina o masa cu ulei de plajă, vedeam cum o admiră și cum insistă cu mâinile în zona gâtului și apoi a coapselor și cum soția mea stă relaxată.
După amiaza fetele au mers la spa, iar eu cu Sergiu am rămas la o bere pe balconul camerei lor. Eram amândoi relaxați, doar în șortul de plajă, savurând briza și imaginea plajei și a mării.
S-a aplecat spre mine să îmi povestească ceva, cu mâna pe genunchiul meu. A continuat să mă privească în ochi și să vorbească, urcând cu mâna pe picior. M-am excitat, iar el asta a așteptat. S-a așezat în genunchi și mi-a tras șortul, eliberându-mi mădularul întărit și dornic de sex.
Nu l-am respins, m-a așezat mai comod în fotoliu și m-am relaxat. Limba lui trecea deja leneș peste capul belit al pulii, iar mâinile îmi mângâiau coaiele. M-a tachinat așa cum îi plăcea să o facă, trecând cu limba pe toată lungimea, luându-mi testiculele în gură, coborând sub ele și încercuindu-mi anusul înainte să mi-l lingă mai apăsat.
Am închis ochii și m-am lăsat în voia senzațiilor. Am simțit cum lasă multă salivă pe anus și mă penetrează cu degetul, continuând să mi-o frece cu cealaltă mână. Buzele lui mi s-au mulat pe gland, l-a absorbit și a coborât băgându-mi pula adânc în gură.
Nu îl puteam opri, era înnebunit de plăcere, iar testiculele și abdomenul îmi fremătau cum de puține ori am simțit-o când am dat muie. Am ejaculat fără să îi spun, jeturi mari de spermă, iar el a încercat să înghită mult. S-a așezat mulțumit pe fotoliu, ne-am șters amândoi și ne-am îmbrăcat, chiar când soțiile noastre au intrat, vorbind vesele.
- Andrei, de ce stai acolo? Uite ce transpirați sunteți. Mi-a spus Denisa fără să bănuiască nimic.
Privirea lui Sergiu s-a intersectat cu a Irinei, i-am văzut zâmbind.
Seara am mers cu toții la club. Am stat mai mult la un pahar de vorbă, între băieți, urmărindu-le pe pe fete cum se distrează, cum se unduiesc în ritmul muzicii și cum atrag atenția tuturor. Denisa cu pantaloni mulați și un top, iar Irina cu o fustiță albă, mulată, care abia îi acoperea fundul și cu o bluză mai lejeră, dar suficient de decolată încât să te vrăjească cu unduirile bustului pline, în ritm cu mișcările ei.
Fetele mai veneau la masă, Denisa își depășise numărul obișnuit de cocktailuri și asta o făcea foarte dezinvoltă, atât de dezinvoltă încât nu s-a împotrivit mâinii lui Sergiu care cobora pe fesele ei tari în timp ce dansau amândoi.
Întorși la hotel, Sergiu a profitat de liftul mic și și-a lăsat o palmă pe fesele Denisei, care a suspinat. Irina a intrat rapid în joc, sărutându-i umărul gol și lăsând ca buzele lor pline, provocatoare să se cunoască.
Am ajuns înlănțuiți în cameră, nemaifiind nevoie de alte cuvinte. Întinsă pe pat Denisa era dezmierdată de buzele și mâinile prietenilor noștri. S-a lăsat dezbrăcată, gemând când Irina îi sugea sfârcurile, iar Sergiu îi săruta coapsele, coborând spre labiile ei groase.
M-am alăturat și am sărutat-o, primindu-mă cu poftă, înlănțuindu-și limba cu ea mea printre suspine. Sergiu își trecea limba peste vulva ei, intrând în ea, ieșind, sugându-i labiile. Denisa a tresărit când limba bărbatului a fost însoțită de degetele lui care o penetrau încet, ieșind acoperite de sevă și intrând din nou, mai adânc, căutându-i pereții sensibili.
M-am așezat pe marginea patului, admirând-o pe soția mea prinsă între sexul oral pe care i-l făcea Sergiu și săruturile Irinei. Irina s-a urcat peste ea, săruntând-o, iar apoi s-a ridicat, așezându-se aproape de fața ei. Denisa și-a trecut limba peste labiile întredeschise ale femeii, i-a prins fesele între mâini, trăgând-o mai aproape și lingând-o în jurul clitorisului.
Penisul îmi zvâcnea de excitație. Mă masturbam frenetic, prins în mijlocul unui joc erotic care nu credeam că va deveni realitate.
Irina s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața mea. Îmi freca molatic pula și mă privea în ochi, zâmbind provocator. Sergiu i s-a alăturat, iar limbile și gurile lor au început să descopere fiecare centimetru al mădularului meu.
De data aceasta Denisa era spectatoarea. Își masa frenetic clitorisul și ne privea excitată.
- Sergiu, vreau să te sug! Am auzit vocea ei întretăiată, iar prietenul meu s-a ridicat în picioare și și-a apropiat pula de buzele ei, care au absorbit-o pofticioase. Soția mea sugea o altă pula și se uita la mine, o scotea, o trecea peste buze și își însoțea mișcarea capului de cea a mâinii micuțe înlănțuită pe mădularul gros.
M-a chemat din priviri și m-a provocat:
- E rândul tău.
M-a îndreptat către pula lui Sergiu, și-a scos-o din gură și mi-a pus-o pe buze. Am prins-o, fără să mă mai gândesc la altceva, excitat de ordinele ei:
- Ohh, te price...



    Login