Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (4)
Autor : cezarsex - 2020-07-01
Citita de 5379 ori - Nota 8.35 (55 voturi)
Citiți mai întâi primele trei părți ale fanteziei despre cei doi colegi. Le mulțumesc celor care apreciază povestirea, dar și celor care o critică. Povestirile bisexuale sunt iubite de mulți bărbați și femei, dar nu chiar de toți. Citiți doar dacă aveți o abordare relaxată a sexualității.

Între mine și Sergiu intervenise o oarecare distanțare, mai degrabă cred că din vina mea. Mă excitase să îi fut soția, dar la fel de tare să îi dau lui muie și asta mă făcea să mă gândesc mai bine la sexualitatea mea. Denisa mă ascultase fără să critice sau să judece, părea pregătită să facem multe împreună și nu avea rost să nu explorez fanteziile sexuale alături de soția mea.
Am evitat amândoi să plecăm în delegații împreună, în cele din urmă a trebuit să mergem într-una într-un oraș din Moldova, era un client vechi și important care dorea să lucreze în principal cu noi doi.
Am încercat să țin discuția doar pe partea profesională, dar tentația era din ce în ce mai mare pentru a discuta partida de sex cu el și soția lui, un threesome cum mulți bărbați și-ar dori. Ne luaserăm camere diferite de data asta, aveam un buget mai mare de deplasări, așa că momentele care puteau fi stânjenitoare au putut fi mai ușor evitate.
Am stat mult timp împreună, cu capul în hârtii și fișiere, afară la o țigară, ne-am relaxat încet și simțeam cum prietenia noastră revine la ceea ce eram obișnuiți.
Spre finalul delegației am ieșit seara pe terasa hotelului, să savurăm câte un whisky și o țigară. Râdeam amândoi zgomotos, Sergiu redevenise același tip dezinvolt. Simțeam provocarea din privirea lui, aruncată parțial și în glumele cu tentă sexuală, pe care le presăra abil printre alte discuții.
Terasa era goală, nu puteam să nu o observăm amândoi pe tipa care a venit și a început să caute cu privirea la mesele din jur. Rochița albă mulată contrasta cu bronzul ei și îi sublinia talia subțire, curul bombat, cu buci măricele, ca cele pe care le vezi în filmele porno cu brazilience. Oarecum constrastant, bustul nu era mare, dar sufcient de atractiv încât să te facă să te uiți stăruitor la merele tari, prinse într-un push-up, cu curbele la vedere. Avea un păr roșcat, îi aluneca liber pe umeri și și-l aranja uneori după urechea dreaptă, cu mișcări molatice ale mâinii.
Avea vreo 20 de ani, se vedea cum încearcă să pară mai sigură pe ea decât părea. Sandalele cu platformă și micul tatuaj de pe gleznă mă excitau, sau poate era atitudinea ei, sau poate curul acela care se unduia sub fusta mulată și lăsa să se vadă, aproape imperceptibil, marginea subțire a unui chilot tanga.
A ales un loc în diagonală cu noi, peste culoarul dintre mese, așa că aveam o vedere perfectă la picioarele ei și la partea de fesă descoperită de rochița scurtă, care s-a tras ușor atunci s-a așezat.
Voia să pară sigură pe ea, dar îmi dădeam seama că trage ușor nervoasă din țigara slim și se uită absentă pe ecranul telefonului. M-am uitat către ea, mai insistent probabil, iar ea mi-a surprins și susținut privirea.
-Îți place tipa? Tinerică, bucată bună. Sergiu era deja în elementul lui.
-Da, am recunoscut eu.
- Cere pula, uită-te ce țâțe obraznice are. Tocmai bune de băgat pula între ele. Sergiu adulmeca deja prada, l-am văzut ridicându-se și mergând către ea, fără să îi pese că erecția îl trăda.
Spre surprinderea mea s-a așezat la masa fetei și i-am văzut șușotind. Ea se uita pe furiș la mine, se înroșise în obraji și râdea. Avea un râs frumos, melodios. Nimic strident în el, iar trăsăturile feței îi erau destinse, dispăruse stinghereala.
Sergiu s-a ridicat și a venit la masă.
-Alina o cheamă. Urcă până în camera mea, dacă vrei să o luăm. 100 de euro.
- E o curvă, trebuia să îmi dau seama. Ideea mă incita, dar mă și ducea cu gândul la cele câteva experiențe din studenție, la târfele luate cu încă unul sau doi prieteni de pe marginea drumului sau de pe străzile mai dubioase ale Bucureștiului. Unele frumoase, altele mai puțin, la unele mi se făcea pula cât parul, la altele mi-o frecam să mi se scoale, în îndemnurile zgomotoase ale prietenilor.
Sergiu i-a spus numărul camerei atunci când am trecut pe lângă ea.
Am intrat la el, ne-am deschis o bere și am aprins câte o țigară. Dupa câteva minute o bătaie discretă în ușă i-a anunțat apariția.
Galant, Sergiu a servit-o cu un pahar de vin și am schimbat câteva cuvinte la o țigară. Fata făcea asta de puțină vreme, la început pentru bani, cu timpul începuse să îi placă și se strecura uneori fără să știe prietenul ei. Recunoștea că i plăcea pula și avea nevoie de mult sex, mai mult decât îi putea oferi un singur bărbat.
- Arată-i fetei Iulian ce ascunzi în pantaloni, nu fi timid.
Mi-am desfăcut cureaua și mi-am tras pantalonii și boxerii, aveam mădularul erect. Femeia s-a ridicat de pe fotoliu, iar Sergiu i-a descheiat rochia si a tras-o de pe ea. Eliberați de sutien, sânii perfect rotunzi și fermi, cu sfârcuri mari, ușor maronii mă fascinau. Chiloțeii albi, ușor transpareți îi lăsau libere bucile rotunde și îi prindeau labiile micuțe într-o strânsoare provocatoare.
Femeia s-a așezat în genunchi și a început să îmi lingă pula, trecând pe capul ei, făcând cercuri pe el și mai jos, spre coaie. Știa să o facă, le lua încet în gură, pe rând și le sugea, dezmierdându-mi glandul cu degetele.
M-am ridicat în picioare și am ghidat-o cu mâna, prinzând-o ușor de păr. Sergiu se dezbrăcase și el și se așezase lângă mine, lăsând-o pe fată să îi frece ușor pula groasă cu mâna. Alina trecea de la unul la altul, încercând să ne prindă amândouă pulele, cu capetele belite lipite unul de altul și să le bage în gură, A reușit doar puțin, dar a continuat să ne țină la un loc, să ne lingă și să ne maseze cu mâinile.
Sergiu s-a așezat în genunchi și a început să îmi lingă pula. Fata a zâmbit, mai degrabă excitată decât surprinsă și l-a lăsat să mi-o ia în gură. Bărbatul mă sugea mult mai tare, îmi prinsese pula între obrajii lui, ca atunci când am făcut-o cu Irina și își trecea limba rapid pe gland. Femeia și-a dat jos chiloții, masându-și labiile și clitorisul. Slipul pe care și-l lua la plajă îi lăsase doar o mică zonă nebronzată inghinal, iar între fese mai mult o dungă. Dezbrăcată era extrem de excitantă, părea că păstrase pe ea un mic articol erotic.
Îl apăsa pe Sergiu pe cap și îl punea să o învețe cum se suge pula, iar el,excitat, gemea gros și își accelerase ritmul cu care își mișca capul pe glandul meu. Mi-a luat-o pe toată, pînă în gât.
Alina trecuse în spatele meu, îmi săruta fesele și trecea cu limba între ele. I-am simțit degetele pe cur, era dureros, datorită unghiilor și le-a înlocuit cu limba. Mă ținea de mijloc și intra cât putea cu limba în mine, iar colegul meu se masturba, continuând să mi-o sugă și să mi-o frece.
Nu voiam să termin, i-am îndepărtat și i-am cerut fetei să se întindă pe pat. Avea labiile subțiri și rozalii. Am remarcat piercingul din ele, câte un mic cercel în fiecare, iar la capătul despicăturii clitorisul rozaliu și micuț se întărise și cerea futaiul.
Voiam să o ling, dar Sergiu era deja în patru labe, trecându-și limba peste micii cercei argintii, pentru ca mai apoi să se ocupe de clitorisul femeii. Eu am început să îi sărut și să îi sug sfârcurile tari. Era o curvă, dar o curvă căreia îi plăcea extrem de mult, țipând de plăcere și cerând pula. Mă gândeam că banii sunt doar un pretext pentru plăcere la ea.
M-am așezat pe marginea patului, iar ea m-a încălecat. Se freca pe pula mea cu scoica fleașcă. Simțeam ciudat cerceii ei pe penis, senzația fiind e...



    Login